IRC-Galleria

;Heda- pyynnöstä::Tiistai 17.01.2012 17:22

Ensimmäinen leffa-arvostelu on nyt sitten tässä! c:
Tämä leffa-arvostelu on elokuvasta How To Train Your Dragon.

Tietoa:

Elokuva How To Train Your Dragon (suomenkielisenä Näin Koulutat Lohikäärmeesi) kertoo Hiccup-pojan ja Tootheless-lohikäärmeen välisestä seikkailusta. Hiccup kouluttaa Toothelesin ja Toothelesista tulee tälle uskollinen ystävä. Muutama seikka kuitenkin hankaloittaa pojan ja lohikäärmeen ystävyyttä..
Lue lisää täältä! http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=n%C3%A4in%20koulutat%20lohik%C3%A4%C3%A4rmeesi%20wiki&source=web&cd=1&ved=0CB4QFjAA&url=http%3A%2F%2Ffi.wikipedia.org%2Fwiki%2FN%25C3%25A4in_koulutat_lohik%25C3%25A4%25C3%25A4rmeesi&ei=HHIVT9OhBMuUOoeRhJ8F&usg=AFQjCNGuRErUis0A7o2wuLbtkBADXyjhRA

Oma mielipide:

How To Train Your Dragon on mielestäni hyvin animoitu elokuva, jossa löytyy hyvä juoni. Ja täytyy myöntää, että nauraakkin siinä sai, sillä huumoria ei puuttunut! Ja hyvänä plussana elokuvassa olivat myös ihanat musiikit! Elokuvassa korostuu mielestäni hienosti ymmärrys. Tämä piirre korostuu mielestäni siksi, että Hiccup pystyi kesyttämään Toothelessin sen takia, että ymmärsi tätä. Antaisin elokuvalle täydet viisi tähteä, sillä elokuva tempaisi minut kunnolla mukaansa, jäi pysyvästi mieleeni ja toi inspistä! Suosittelen elokuvaa lämpimästi jokaiselle! c:

Eikö elokuva kuulosta tutulta? Klikkaa tästä! http://www.youtube.com/watch?v=qHUhygdAZIw

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.