IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

7. PytystysMaanantai 02.12.2013 14:23

Lähdin pystyttämään teosta kolmionmuotoisen rautakehikon sisälle. Työlläni ei ollut vielä nimeä ennen työn asettamista. Rautakehikon sisälle nostettu työni saikin tämän myötä selkeän viestin. Rautatorso rautakehikossa kuvastaa selkeästi mielestäni ajatusta siitä kuinka olemme kaikki omien kehojemme vankeja. Joten työ sai nimekseen ''oman kehoni vanki''.

Kuitenkin työn sijoittaminen tuotti sairaalloisen paljon päänvaivaa. Minulla oli todella selkeä visio työni asettelusta. Halusin sen nimittäin selkeästi valkoiselle seinälle, torson ja peilin sen yläpuolelle. Se ei kuitenkaan ollut mahdollista ja helpointa oli kiinnittää työ siis rautakehikkoon. En ollut kovin tyytyväinen lopputulokseen sillä työni ajatus muuttui aika radikaalisti pystytettäessä. Sille tuli todella selkeä sanoma jota en ollut suunnitellut. Rakastan työtäni, olen omistautunut sille ja siitä tuli juuri sellainen kuin olin kuvitellut siitä tulevan, mutta pytyttämisen tuoma muutos yllätti minut.

Nyt kun olen löytänyt sille oikean paikan olen tyytyväinen, mutta työ on kyllä muuttunut sen pystytyksen myötä. Jokainen kuitenkin näkee työn oman ajatusmaailmansa kautta. Se on helpotus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.