IRC-Galleria

viljaa

viljaa

We dance to the same groove, but I've got the right moves.

hyvää perjantaita<3Perjantai 24.04.2009 11:12

<mahdoton> taidat vihata tätä somalia... ei oo kuulunu kohta viikkoo mitää :(

<mahdoton> oon toisaalta jo tottunut tähän että joka päivä odotan puhelin kädessä tuntikaupalla että rakas somalinaksupoksuni soittaisi ja kertoisi erittäin hyvän syyn siihen miksi ei ole aiemmin soittanut/tekstannut/ottanut yhteyttä minuun / NÄHNYT MINUA !

<mahdoton> toisaalta toivoisin että näkisit kärsimykseni ja nämä tuskani ja ehkä jo huomenna ilmestyisit oveni taakse ja tuoksuisit bulbasaurille ja niin me halaisimme ja toteaisin: " Tuoksut pokepallolta <3"

<mahdoton> tässä on pala siitä mitä olen jo pitkään tahtonut sinulle kertoa, mutta en ole kyennyt. Tuskani tunne on vienyt vallan ja olen jo niin alla päin, että tarvitsisin todella jotain korvausta näistä hukkaan menneistä minuuteista eikun siis päivistä jolloin sinua olen ikävöinyt

<mahdoton> toivon että ymmärrät ja sisäistät tämän asian, toivon että voisit kuvitella itsesi minun osaani ja toimia moraalisesti ja tehdä asioihin muutoksen joka miellyttäisi myös minua. Toivon että arvostat minua ihmisenä yhtä paljon kun minä sinua somalina. Ollaanko taas yhdessä? Olisimme taas kokonaisia kumpikin? Tai siis minä voisin olla taas ehjä jos kuulisin että olet kanssani yhtä mieltä tästä.

<mahdoton> oletko varma tästä? terveessä suhteessa kumppanit näkevät toisiaan ja ehkä jopa pitävät toisiaan kädestä. Tämä ei tunnu OIKEALTA suhteelta jossa olen kanssasi. Pyytäisin sinulta jotain vastakaipua tähän minun yksinpuheluuni jota on jatkunut jo useita minuutteja. Sinua ei tunnu kiinnostavan enää mikään, en taida olla enää osa elämääsi ?

<mahdoton> Voisitko antaa minulle vastauksen joka miellyttäisi, muuten taidan tehd itsarin, sillä elämä on hyödytöntä ilman tunkkaista nauruasi ja ironista pokehajuasi jota imppaan aina kun olet lähelläni.

<mahdoton> Ja haluan kertoa vielä tämän asian, että lähden huomenna pitkälle Pyhiinvaellukselle kera Tomas. Tämä on meidän yhteinen matkamme kohti Jeesusta. Olemme ainakin vuorokauden kestävällä valluksella Torpan leirikeskuksessa. Eikä ole varmaa, että sieltä palatessani olisi enää oma itseni. Tunteeni saattavat muutua sen aikana, tai saatan kadota Herrani lunastamaan paratiisiin, etkä ole mukanani.

<mahdoton> Muistan yhä ne hetket kun leikimme yhdessä että kätemme olisivat dinoja. Voi niitä nuoruuden muistoja, SYNTISIÄ MUISTOJA! pyh. toisaalta ne hetket lämmittävät sydäntäni yhä. Samoin se kun annoit minun löytää tieni nenäsi luokse ja kuinka kovasti minua jännitikään pidellä kädestäsi joka oli limainen hiestäsi ja karhea kuin sorvikuonon perse. Ja voi kuinka kehuit silmiäni ja halusit leikkiä taikinapyörälläni.

<mahdoton> Ja muistatkos niitä hetkiä enää jolloin olit jäätävämpi kuin pakastin ! No hyvä on, en minäkään aina ollut ihan tulessa, mutta en halunnut vaikuttaa liian hyökkäävältä. Kaikkein hienointa suhteessamme on ollut se että emme vieläkään tiedä kumpaa sukupuolta toinen edustaa, mutta mehän emme antaneet sen asian olla ongelmana. En edes tiedä nimeäsi, eli jos nyt eroamme, tämä on ikuista, sillä emme voi löytää toisiamme nollakakkosestakaan tai facebookista.

<mahdoton> Olettaisin kuitenkin, että nimimerkkisi Habbo Hotel- sivustolla on 'somali'. Ehkä joku kaunis päivä (tai ruma) törmäämme siellä ja rakastumme uudellleen toistemme vikoihin.. No ei kuitenkaan pidä ajatella liian pitkälle tulevaan. Sillä vain yksin Herrani ja Tomas joka on hänen lähettiläs sen tietävät mitä tulevan pitää.

<mahdoton> Olen puhunut.Aamen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.