IRC-Galleria

viljaa

viljaa

We dance to the same groove, but I've got the right moves.

GLARA VAPPEN! <3Keskiviikko 29.04.2009 23:55

Hei pk ! <3333 Olen aivan iahnissa wappufiiliksissä, ruskea ja oranssi tuoksuu nam ! ja inkerin laukku painaa ku sotasorvikuono!! Ei ole todellista.. Mutta huomasin että toverini Tomas on matkinut ja ottanut tavakseen kirjoitella strooreja myöskin tänne viljan sivustolle, vaikka hänellä ei ole siihen oikeutta, hänellä tuskin on edes omia kuvia !!!!!!!!! NI. Mutta.. en ole katkera. en. Hän tehköön syntiä, minä en. olen puhdas. kuin ruudullinen kärpäslätkä :=) Jeaa ja oranssi paskanruskea kakku maistuisi nyt nam. Viljami tuossa takana huokailee.. hmm.. ja patalappu alias "Kopura" eiku Koura Käy ahteriini kiinni !!!! oranssi tuoksuu ja nyt se kuristaa !se sanoi mm " EI VOI ESTÄÄ, NUORTA LIHAA" ja huomenna vappuilen. voisin osallistua haasteeseen jonka herra T asetti, voitan ne kaikki salee ! Perjantaina olen punahilkka. Ja juon PERSEEETTTTT niiku aina. Mut s eon mun tuomioi. Ja huomennaki juon PERSEEETETTT nii vittu.. Patalappu-uho asettui viereeni ja se kuristaa jälleen. Nyt menen maistamaan sitä oranssimn hajuista VIHDOIN !

T. Inkku-kinkku aka sokea ezkimo

ps. MÄ näytin niille paskanaamoille ! HAH siis lokeille joka yritti tapaa mut viimeks ku liikuskelin muotialassa.. Khih !

Tänään on se päivä!!!Keskiviikko 29.04.2009 23:43

Teemme viljamin kanssa kakkua.. SUKLAA-APPELSIINI kakkua... tänään on ollut sikäli merkittävä päivä että vilja uskalsi kuunnella oven takaisia tapahtumia (WC).. HIH!!! vihdoinkin liittomme on kokonainen... Viljan mahasta saa avaruus aluksen, jos oikein osaa.. uskokaa tai älkää olen ehkä ainoa mies linnunradan tällä puolen, joka osaa sujuvasti avaruus teknologiaa... Liittomme on myös sinetöinut se että uskallamme ajaa pyörillämme tien eri puolilla... liekö tuo HÄPEÄÄ!!??? ken tietää avaruusaluksellani ei siitä puhuttu.. vappu on säälittävä juhla... humalan juhla... miettikää nyt, pidetään niin saatanan hauskaa, mutta mitä siitä jää ensi vuodeksi käteen.. ei mitään! ehkä jonkun oudon (ja ruman) tyypin puhelin numero.. mutta ei minkään näköistä muistoa tahi muistikuvaa... joten on siis turhaa alistua lihan heikkouksiin tai löytää itsensä pullon pohjalta... Mutta silti se on koettava aina uudestaan uudestaan uudestaan ja uudestaan, milloin sitä ihminen oppisi!!??!! Sydämmeni pamppailee, se kuulostaa aivan pumpuliin käärityltä taskukellolta... Onko tämä nuoren elämäni loppu.. vai tuleeko se vasta huomenna, kun pikku hiljaa uppoan aina syvemmälle ja syvemmälle Tammerkosken pohjaan kalojen kaveriksi (taitaa siellä olla muutama ruosteinen pyöräkin)... HYVÄÄ VAPPUA siis kaikille... Otetaan skaba, kategoriat joissa voit vapun viettosi tiimellyksessä loistaaa ovat: 1. eniten turpaan vetoja, 2. eniten joutua viinaa, 3. eniten rumien (ja selvinpäin ajateltuna epämielenkiintoisten ihmisraunioiden) puhelinnumeroita... varmasti joku näistä sisältyy vappuusi joten kisa käynnissä... Palkintona PAHIN MORKKIS! IKINÄ! (tai ainakin siis tähän mennessä).... Oranssin tuoksuista iltaa.. T:TOMA

< 3Maanantai 27.04.2009 12:45

Tavarat autoon, nyt on jo kiire
Ota mitä ehdit, tee se nopeasti
Äläkä huoli jostain mitä taakse jää
Lähdemme tänään eikä pyydetä anteeksi

Joskus tämä maailma
Tuntuu aivan liian ahtaalta
Kahdelle tällaiselle
Haaveilijalle kuten me
Ja täytyy paeta paikalta

Mä pidän susta ja tavasta jolla
Kaiken keskeltä aina löydät jotain
Mille hymyillä

Silloinkin kun maailma
Tuntuu niin ylivoimaiselta
Tällaisille
Haaveilijoille kuten me
Ja täytyy paeta paikalta

_egotrippi

<3 Eeli Into Einari Sunnuntai 26.04.2009 16:31

hyvää perjantaita<3Perjantai 24.04.2009 11:12

<mahdoton> taidat vihata tätä somalia... ei oo kuulunu kohta viikkoo mitää :(

<mahdoton> oon toisaalta jo tottunut tähän että joka päivä odotan puhelin kädessä tuntikaupalla että rakas somalinaksupoksuni soittaisi ja kertoisi erittäin hyvän syyn siihen miksi ei ole aiemmin soittanut/tekstannut/ottanut yhteyttä minuun / NÄHNYT MINUA !

<mahdoton> toisaalta toivoisin että näkisit kärsimykseni ja nämä tuskani ja ehkä jo huomenna ilmestyisit oveni taakse ja tuoksuisit bulbasaurille ja niin me halaisimme ja toteaisin: " Tuoksut pokepallolta <3"

<mahdoton> tässä on pala siitä mitä olen jo pitkään tahtonut sinulle kertoa, mutta en ole kyennyt. Tuskani tunne on vienyt vallan ja olen jo niin alla päin, että tarvitsisin todella jotain korvausta näistä hukkaan menneistä minuuteista eikun siis päivistä jolloin sinua olen ikävöinyt

<mahdoton> toivon että ymmärrät ja sisäistät tämän asian, toivon että voisit kuvitella itsesi minun osaani ja toimia moraalisesti ja tehdä asioihin muutoksen joka miellyttäisi myös minua. Toivon että arvostat minua ihmisenä yhtä paljon kun minä sinua somalina. Ollaanko taas yhdessä? Olisimme taas kokonaisia kumpikin? Tai siis minä voisin olla taas ehjä jos kuulisin että olet kanssani yhtä mieltä tästä.

<mahdoton> oletko varma tästä? terveessä suhteessa kumppanit näkevät toisiaan ja ehkä jopa pitävät toisiaan kädestä. Tämä ei tunnu OIKEALTA suhteelta jossa olen kanssasi. Pyytäisin sinulta jotain vastakaipua tähän minun yksinpuheluuni jota on jatkunut jo useita minuutteja. Sinua ei tunnu kiinnostavan enää mikään, en taida olla enää osa elämääsi ?

<mahdoton> Voisitko antaa minulle vastauksen joka miellyttäisi, muuten taidan tehd itsarin, sillä elämä on hyödytöntä ilman tunkkaista nauruasi ja ironista pokehajuasi jota imppaan aina kun olet lähelläni.

<mahdoton> Ja haluan kertoa vielä tämän asian, että lähden huomenna pitkälle Pyhiinvaellukselle kera Tomas. Tämä on meidän yhteinen matkamme kohti Jeesusta. Olemme ainakin vuorokauden kestävällä valluksella Torpan leirikeskuksessa. Eikä ole varmaa, että sieltä palatessani olisi enää oma itseni. Tunteeni saattavat muutua sen aikana, tai saatan kadota Herrani lunastamaan paratiisiin, etkä ole mukanani.

<mahdoton> Muistan yhä ne hetket kun leikimme yhdessä että kätemme olisivat dinoja. Voi niitä nuoruuden muistoja, SYNTISIÄ MUISTOJA! pyh. toisaalta ne hetket lämmittävät sydäntäni yhä. Samoin se kun annoit minun löytää tieni nenäsi luokse ja kuinka kovasti minua jännitikään pidellä kädestäsi joka oli limainen hiestäsi ja karhea kuin sorvikuonon perse. Ja voi kuinka kehuit silmiäni ja halusit leikkiä taikinapyörälläni.

<mahdoton> Ja muistatkos niitä hetkiä enää jolloin olit jäätävämpi kuin pakastin ! No hyvä on, en minäkään aina ollut ihan tulessa, mutta en halunnut vaikuttaa liian hyökkäävältä. Kaikkein hienointa suhteessamme on ollut se että emme vieläkään tiedä kumpaa sukupuolta toinen edustaa, mutta mehän emme antaneet sen asian olla ongelmana. En edes tiedä nimeäsi, eli jos nyt eroamme, tämä on ikuista, sillä emme voi löytää toisiamme nollakakkosestakaan tai facebookista.

<mahdoton> Olettaisin kuitenkin, että nimimerkkisi Habbo Hotel- sivustolla on 'somali'. Ehkä joku kaunis päivä (tai ruma) törmäämme siellä ja rakastumme uudellleen toistemme vikoihin.. No ei kuitenkaan pidä ajatella liian pitkälle tulevaan. Sillä vain yksin Herrani ja Tomas joka on hänen lähettiläs sen tietävät mitä tulevan pitää.

<mahdoton> Olen puhunut.Aamen.

kauneinta mitä minusta on sanottu:Lauantai 18.04.2009 21:05

HAISET POKEMONILTA!!

T. Inkku

p.s. Tomas on huono pokemonkouluttaja !

pps. Ota riski, rakastu Bulbasauriin !!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHPerjantai 17.04.2009 18:19

hiski nukahti aamulla suihkuun 8D

R.I.P.Tiistai 14.04.2009 23:27

Dinojen matka jatkui läpi taistelujen, imetyksen, perheongelmien, pyramidien, tuudutuksen, rapsutuksen ja päihteiden kautta tunnin kestävään mielikuvituksen läpimurtoon. Ja nyt tiedän miltä dino näyttää kun se istuu rantatuolissa, vai mitä äiti?

copyright: mahdoton

JEEESUS! eiku.... VARIS!Maanantai 13.04.2009 16:35

min bästa vänn eiletörel