IRC-Galleria

viljaa

viljaa

We dance to the same groove, but I've got the right moves.

miehet<3Perjantai 04.09.2009 00:27

zomg, kuuntele: viime yöni oli kamalin miesmuistiin. näin _2_ eri painajaista, ensin sellasta että hiskin kaveri löi naamansa uima-altaa reunaa ja se oli iha dead ja huusin apua ja se vaa itki mutta kukaa ei tullu auttaa=( heräsin ni klo oli jotai 4, sitte oli MAAILMAN hirvein olo, kaikki maailman pahat asiat tuli mielee ja olin iha sekasi. nukahin uudestaa ja näin unta että mun, tompan, inkerin ja juhon piti lähtee johonki bussilla, johonki maailman kivoimmalle retkelle, ja MÄ missasin bussin. eli kaikilla oli maailman kivointa ilman mua. ainut + oli että mulla oli sikkehieno villapaita. laiha lohtu kuule. no sitte oli maailman kivointa herätä 6 ku kello soi=) ei kukaa abi hei mee ikin 8 kouluu!! paitsi kerra viikos. yäk. no jotenki pääsin takas tän maailman tapahtumii vaikka olinki koko aamun iha wot. (HAHAH ollaa vasta klo 6 mun päivässä, :
D ei oo paljoo kerrottavaa!) no koulussa oli sitte iha jees, koska aamulla oli ekana Jeminan "näin keität puuron koulussa" ohjelma, ja sitte vähä "miehet<3" keskustelua matikantunnilla Nooran ja Maijun kanssa ja MULLA OLI LASKUINTOO KARI!!!!!! kari salee lukee tätä. ja ruokavälkällä raapastii Tian kanssa pintaa syvemmältä ehkä keskustelemalla "ette ikinä arvaa mistä" eikä ois paljoo tehny mieli sen jälkee mennä äikä tunnille kirjottaa aineistoesseetä, mutta kun huomasin erään aiheen koskevan RASISMIA ja SOMALEITA ni lämpesin sillekki=)))after school ajeltii vähä Tiinan kaa bussilla ja menin kirjastoo "lukee ruotsia" ja sainki 2 kpl luettua, mutta ajatus ei millää pysyny yhtää kasassa. ni sitte äitee tuliki jo hakee mua ja mentii kattoo vähä JJtä pyyniki kentälle:--)<3 ja 7 luokkalaiset tytöt mulkkas mua pahasti. no hiski futispelin jälkee tuli, ja me lähettii AHAHAHAHAHAH HESEE! HHAHAAH hyi muna. nopeesti syötii ja heitettii hiski kotia ja lähettii ideaparkkii kattelee serQ ja tuli ylläri, siel oli KAIKKI serkut! osmo ja arvi ja inkeri ja eeli =) kierreltii kauppoja ja kauppoja ja kauppoja ja syötii vähä jätskii ja kahvii ja oli hauskaa ja äitillä meni vaihteeks lujaa:
D HAHAH ja jäätelön jälkee arvi röyhtäs täysin häpeilemättä keskellä ideaparkkii, ja repesin koska mulle tuli sellane tunne et joku muuki o joskus ehkä tehny sillee???? kaikki mun kaverit on noloja pellejä =) no. sitte päivä paras: äiti osti mulle JUOKSUTRIKOOT! joo sellaset _kireet_ ja juoksutakin ja semmose teepaidanki viel. oioioioi, ja heti ku päästii kotii ni laitoin ne päälle ja lähi test drivelle, OI<3 oli kyllä nii parasta, tuntu ku ois lentäny (like flying heart) eli nyt klo 21.25 olen ekaa kertaa kotona tänään, ja meen suihkuu että ehin kattoo bb:
) (+nauhalla ois eilise bb ja salkkarit ja harper's island)

ps. INKERI. salakoodi: pilkki-reikä-avanto otti muhun tänää yhteyttä !
pps. jorman sudet melkee söi mun keksit eile
ppps. mun puhelinlasku on ehkä 10000000€

t: kannattaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.