IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
25.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 964 (1.7.2008 alkaen)
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 10 (53 %)
Poikia: 9 (47 %)
Keski-ikä
31,0 vuotta
Otos: 14 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta

Jäsenet (19)

kmzMessukkaapinalainenDarkmistSvadeUNPAINTEDnahkattirakkikoiraAnnUnaHyttiAleksiTheGreattanelius_Papunen_[Superpatukka2]Naarassusihaat
« Uudemmat - Vanhemmat »

DarkmistFeminismin tekopyhyys.Luonut: DarkmistMaanantai 10.10.2011 21:12

...ja sovinistit tehkää omat leipänne.

Feminismi sisältää idean, että naisia alistettaisiin nyky-yhteiskunnassa kaikilta muilta tahoilta, joilla ei ole pillua. Mielestäni kaikkia alistetaan, joka vitun yheisöissä ja ideologiassa ympäri maapalloa jollakin tapaa.
Kuitenkin ideologian pääperusteena ironisesti on idea nimeltä tasa-arvo. Tämä on kuitenkin naurettava väite, joka ei pidä paikkansa. Feminismi on omaan napaan tuijottamista, jos olet nainen.

Tiivistettynä: Feminismi ei aja tasa-arvoa. Feminismi ajaa naisten asiaa. Ei siis pidä puhua feminismistä tasa-arvoa ajavana aatteena, vaan naisten fasismina miehiä kohtaan. Tätä he eivät kuitenkaan myönnä.

...tämän lisäksi tasa-arvo on kaunis, mutta mahdoton aate. Joidenkin aatteiden ei yksinkertaisesti tulisi sisältyä tähän maailmaan. Feminsimi ja sen tekopyhyys on yksi monista.
Ajatuksia perjantai-aamuna.
Armeija ja tullilaitos ovat Suomen suurimpia suojatyöpaikkoja. Kiire ei paina juuri koskaan ja samalla voi tuntea itsensä tärkeäksi. Nämä työpaikat edustavat myöskin ns. "miesten maailmaa". Olen huomannut, että työpaikat joissa on selkeä yliedustus toista sukupuolta, kumpaa tahansa, ovat vajaampia henkiseltä ilmapiiriltään ja toimintakulttuuriltaan.
Tuli mieleen kytkeä edellinen huomioni nykyään suosittuun feminismikriittiseen argumenttiin "Miehet tekevät yhteiskunnan raskaimmat työt." Oma kokemukseni sekä mies- että naisvaltaisilla aloilla työskentelystä osoittaa päinvastaista. Raskaimpia ja kiireisimpiä töitä ovat olleet (ei varaston puolella tapahtuva) tehdastyö sekä työ suurkeittiössä. Naisvaltaisia työpaikkoja molemmat, joilla huonot työehtosopimukset ja lobbausjärjestöt verrattuna miesvaltaisiin duunarialoihin. Myöskin huolintatyö on kiireistä, ja siinä saa myös sivussa opetella kertomaan tullin gona-ukoille (joka tullista löytynee aina jokunen ex-skappari, entinen intin kapiainen) tullin omista säädöksistä kun heiltä täytyy kuitenkin leiman lyönnin verran työpanosta valmiisiin papereihin saada. Huolintatyö on myös naisvaltaista valkokaulusduunarihommaa, joka vaatii ammattitaitoa (tulli taas puolestaan vain "käsittelee valmista tuotetta").
Jos valtio oikeasti tehostaisi tullin toimintaa lisäisi tämä etenkin Venäjän kaupan tuottoa huomattavasti. Armeijaa taas on uudistettava kovalla kädellä, suojatyöpaikat lopetettava (eli nykysysteemillä leijonanosa työpaikoista), nuorten miesten yleinen asevelvollisuuspakko lopetettava (nykyinen järjestelmä mm. aiheuttaa turhia välivuosia) ja siirryttävä kohti ammattiarmeijaa. Myöskin ei suojatyöpaikoille ja toisaalta työllä tappamiselle.
« Uudemmat - Vanhemmat »