IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
19.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 1127 (1.7.2008 alkaen)
Koko
147 jäsentä
Tyttöjä: 28 (20 %)
Poikia: 119 (80 %)
Keski-ikä
30,3 vuotta
Otos: 105 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,1 vuotta
Ylläpitäjä
acenda

Jäsenet (147)

Tugojussi-85PhaaveälexiForestry-ElvisLauraElinaExactChorusOneguitarist_IceCube^ARTOSWEDArthur_McGuirekaljakuski89^^moikkaiiroHerkkoSuperi^^
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ajatuksia perjantai-aamuna.
Armeija ja tullilaitos ovat Suomen suurimpia suojatyöpaikkoja. Kiire ei paina juuri koskaan ja samalla voi tuntea itsensä tärkeäksi. Nämä työpaikat edustavat myöskin ns. "miesten maailmaa". Olen huomannut, että työpaikat joissa on selkeä yliedustus toista sukupuolta, kumpaa tahansa, ovat vajaampia henkiseltä ilmapiiriltään ja toimintakulttuuriltaan.
Tuli mieleen kytkeä edellinen huomioni nykyään suosittuun feminismikriittiseen argumenttiin "Miehet tekevät yhteiskunnan raskaimmat työt." Oma kokemukseni sekä mies- että naisvaltaisilla aloilla työskentelystä osoittaa päinvastaista. Raskaimpia ja kiireisimpiä töitä ovat olleet (ei varaston puolella tapahtuva) tehdastyö sekä työ suurkeittiössä. Naisvaltaisia työpaikkoja molemmat, joilla huonot työehtosopimukset ja lobbausjärjestöt verrattuna miesvaltaisiin duunarialoihin. Myöskin huolintatyö on kiireistä, ja siinä saa myös sivussa opetella kertomaan tullin gona-ukoille (joka tullista löytynee aina jokunen ex-skappari, entinen intin kapiainen) tullin omista säädöksistä kun heiltä täytyy kuitenkin leiman lyönnin verran työpanosta valmiisiin papereihin saada. Huolintatyö on myös naisvaltaista valkokaulusduunarihommaa, joka vaatii ammattitaitoa (tulli taas puolestaan vain "käsittelee valmista tuotetta").
Jos valtio oikeasti tehostaisi tullin toimintaa lisäisi tämä etenkin Venäjän kaupan tuottoa huomattavasti. Armeijaa taas on uudistettava kovalla kädellä, suojatyöpaikat lopetettava (eli nykysysteemillä leijonanosa työpaikoista), nuorten miesten yleinen asevelvollisuuspakko lopetettava (nykyinen järjestelmä mm. aiheuttaa turhia välivuosia) ja siirryttävä kohti ammattiarmeijaa. Myöskin ei suojatyöpaikoille ja toisaalta työllä tappamiselle.

JHTJjooo elämä hymyilee : 'DDLuonut: JHTKeskiviikko 07.10.2009 16:49

TJ93! Lämärit reivaa pitkin kasssun kaikuvia käytäviä. meikäläist masentaa nää aamut =DDD

Hembi11.1.2010Luonut: HembiTiistai 01.09.2009 16:36

Vitut siviilistä meikä lähtee Tammikuun 11 inttii!! mitäköhän tästäki taas mahtaa tulla?:DD Porin prikaatiin prkl !

Peltsi^Hajosinkoedes?Luonut: Peltsi^Lauantai 29.08.2009 20:46

http://www.youtube.com/watch?v=9pi1ZYUTAZA

WANHAhan se on ku mikä mutta repesin taas kerran niin hyvin että huhhuh. ^__^

Princess__[Ei aihetta]Luonut: Princess__Keskiviikko 15.04.2009 19:57

viimeviikolla: "onhan tänne terveitäkin tulijoita"

Tänään: "Ei me sulle kahta tikkaria anneta"

Firman kantahenkilökunta sucks!
« Uudemmat - Vanhemmat »