-rekkamies-mjosalainenjuq1]HeSsU[^^danDQuijotePulla22^_-vallu-_Jeba]]J8Axeelsjennie||MarikaMarsubambeestarrvanhapoika

Kartsqw:DLuonut: KartsqwMaanantai 13.12.2010 20:51

Eiku senhä pitää olla Live is life :D

hyi joku vitun ilves mutta pakko se on maksaa 9e et pääsee näkeen flinchin. taino täs tapaukses varmaan vaan kuuleen.. -.-
ja jää sit floaded väliin. angst.

// ei jääkkään floaded väliin! =) <3
Kateltiin ensin hanin kanssa iltapäivällä aivan upea elokuva Haikein terveisin ja sitten lähdettiin myöhemmin vielä hakametsään katsomaan kun Ilves pöllytti stadin narripaitoja 5-4.:)
Ilveksen fani-shopistakin ostin hiukan kamaa.:)
Hieno päivä.:)

-Jarno_Ilves Matkalla MestikseenLuonut: -Jarno_Lauantai 23.01.2010 22:00

Ilves - Blues 1-3
Eli Ilves-Kalpa pelissä oltiin tuolla hakametsän hallissa eilen tiistaina.
Eikä kovin paljon positiivista Ilveksen pelistä voi kyllä sanoa.
Ensimmäinen erä toki hyvää peliä ja sellaista vauhdikasta kurvailua päädystä päätyyn ja erätauolle lähdettiinkin lukemissa 1-1, vaikka kyllä Kalpalle ne parhaimmat paikat tarjoutuivat ja peli olisi saattanut olla sen eduksi 1-2.

Toisen erän alussa tapahtui sitten Ilveksen romahdus.
Kalpallakin tappiopelejä alla peliin lähdettäessä, mutta niin vain se onnistui osittain Ilveksen toisen erän jäähysuman avittamana latomaan maalin toisensa perään ja siirtymään lopulta huimaan viiden maalin johtoon. Kalpan liike oli aivan liikaa Ilvekselle, se vaihtoi maalivahtiakin toisessa erässä, mutta Korhonenkin joutui päästämään kaksi ensimmäistä laukausta taakseen, siinä vaiheessa siis Kalpalle näytti onnistuvan ihan kaikki. 1-6 tilanteessa takanamme istunut vanha pariskuntakin jo lähti ja varmaan monet muutkin. Itsekin uskoin loppupelin olevan enää pelkkä muodollisuus.
Mutta erän edetessä Ilves kiri vielä tilanteeseen 3-6, onnistuessaan maalaamaan kahdesti ylivoimalla.
Kalpan vauhti näytti hiukan hiipuvan komannessa erässä ja Ilves tuli vajaat pari minuuttia ennen loppua jo maalin päähän, siihen se kuitenkin sitten jäi. Joukkue jaksoi yrittää loppuun asti ja maalintekokin onnistui kiitettävästi, joukkueen ongelmat ovat tämänkin pelin perusteella siellä mentaalisella tasolla, osittain myös puolustuspäässä sekä maalivahtipelissä, huipputorjuntoihin eivät Pitkämäki tai Korhonenkaan juuri venyneet, lukuunottamatta ehkä Korhosen kolmannen erän paria hienoa torjuntaa.
Ilveksen otteet pelin sisällä myös ailahtelevat aivan liikaa, yksi hyvä erä ja sitten romahdus.

Auttaisiko valmentajan vaihtaminen?
Joukkue kaipaisi myös vaikkapa paria hyvää ulkomaalaispelaajaa.
Ja ennen kaikkea johtohahmoa, niin taitavaa pelaajaa joka siivittäisi esimerkillään koko joukkueen uuteen lentoon. Joukkueen itsetuntokin kun lienee järkkynyt varsinkin kotitappioista joille ei loppua näy. Näillä otteilla pleijarit jäävät haaveeksi.

Kalpalta jäivät pelin parhaina mieleen Kalle Sahlstedt ja Andersson ja Ilvekseltä Joonas Rask.
Ilves-Kalpa 5-6.
Onnittelut vaan Kalpalle hienosta voitosta.

Päätettiin myös, että seuraavaan kotipeliin mennään vasta kun Ilves saa ensin pari voittoa alle.
Tappiopelistä kun ei ole koskaan kiva palata.

mayraHAH !!Luonut: mayraKeskiviikko 30.12.2009 18:24

Vituttaako?

IlvesfanFanimatka Lahteen!Luonut: IlvesfanTiistai 22.12.2009 02:00

Osasto 41 järjestää fanimatkan Lahteen lauantaina 2.1.10. Lähtö tapahtuu Vanhalta Kirkolta kello 13.45. Matkan hinta on kaikilta 25€, katsomo tulee olemaan B1. Ilmoittautumiset puh.numeroon 046-6125934 tai email ap_saukko@hotmail.com. Sekä hallilla voi tulla nykäsemään hihasta. Matkan toteutuminen vaatii 30 henkilöä. Ilmoittautumisen ja perumisen viimeinen päivämäärä on 27.12.09 kello 22.00.
Rauma nähtiin, voitettiin ja vallattiin! <3 <3
Kiva oli käydä peliä katsomassa, tunnelmaa oli, vaikkakin Ilves pelasi varsin huonosti ekan erän ja sen jälkeen peli olikin jo 0-3 TPS::lle. Toinen erä jo pelillisesti parempaa ja kolmanteen kotijoukkueen peli parani edelleen. Ilveksen kannalta vain peliaika loppui kesken, kiri tyrehtyi ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. Tuomariratkaisut oli varsin outoja, usein kotijoukkueen pelaaja joutui boksiin ilman että tilanteessa mitään näytti olevan ja se sotki Ilveksen pelin joka vasta sitten kolmannessa erässä alkoi kulkea hyvin. Tuomarilinja siis suosi TPS:iä, Ilvekseltä mm. hylättiin ensimmäinen sen tekemä maali korkean mailan vuoksi. TPS:ltä maalitykki Antti Erkinjuntti jäi mieleen ärhäkkänä pelaajana, haki jopa kolmatta maalia varsin innokkaasti, varmasti pärjäisi jopa NHL:ssä noilla otteila mitä esitti Ilvestä vastaan lauantai-ehtoolla. Ilvekseltä taas Genoway, Seikola ja Marjamäki pelasivat ihan pirteästi, varsinkin kolmannen erän.

Käytännössä peli ratkesi vasta TPS:n kolmannessa erässä tekemään 1-4 maaliin. Ilveksen täytyykin saada pelinsä kulkemaan pelin alusta alkaen, yksi hyvä erä ei SM-liigassa riitä.
Ilveksen peliä me mennään ainakin huomenna katsomaan ja siitä tuleekin varmasti hauskaa.
Kannustetaan Ilves voittoon, eiköhän se TPS kaadu.:)

IlvesfanFanimatka Helsinkiin!Luonut: IlvesfanTorstai 05.11.2009 03:06

Osasto 41 järjestää fanimatkan Helsinkiin perjantaina 11.12.09 otteluun HIFK-Ilves. Matkaan lähdetään Vanhalta Kirkolta kello 15.00. Matkan hinta on 25/30€ bussimatkoineen ja lippuineen. Liput tulevat olemaan E1 katsomossa. Nyt kaikki mukaan toteuttamaan Osaston kautta aikain ensimmäistä bussi fanimatkaa. Lähtijöitä tarvitaan 39 jotta matkaan lähdetään. Ilmoittautumiset puh.numeroon 046-6125934 tai email ap_saukko@hotmail.com. Sekä hallilla voi tulla nykäsemään hihasta.
Ilmoittautumisen viimeinen päivämäärä on 3.12 kello 22.00.

Ensimmäinen hinta Osaston maksaneille jäsenille, toinen hinta muille.