IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
2.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 006 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Ylläpitäjä
happyhappyjoy

Jäsenet (1)

happyhappyjoy
« Uudemmat - Vanhemmat »
--- "Be in love like drowning" --- Axis Powers Hetalia ---
~ 15€ (ostin 20 €:lla alunperin)
~ Piirtäjä: Sunege6061
~ Sarjakuvasivuja 15 + erillinen pikkuliite (A4, jossa Venäjä, Belarus ja Preussi)
~ Päähahmoina Venäjä ja Preussi (ei ole juurikaan paritus-juttua <-- kyllästyin pitämään syyttä suotta kaapissa, koska siinä ei ole juurikaan lukemista (jos ei osaa lukea hiraganoja/katakanoja (en ole edes varma, kumpia nämä on)))

Noniin eli nyt myydään tyylillä remontoitu ja hyvin varusteltu kaksio rauhallisesta talonyntiöstä Länsi-Tuirasta (Autokatospaikka). Täyden remontin jälkeen asunto on jotain ihan muuta kuin tylsät tusinakämpät. :) Ehdottomasti nähtävä paikanpäällä!

Asunnon sijainti on erinomainen: Lyhyt matka keskustaan ja esimerkiksi nallikariin. Talo itsessään on vilkkaalta liikenteeltä rauhassa. Rantaan on matkaa korttelin verran ja naapurista löytyy Siwa mitä sitä enään muuta tarvitseekaan?

Sauna ja kylpyhuone ovat keväästä 2009 remontoitu täysin uuteen uskoon. Keittiö on kauttaaltaan remontoitu vuonna 2008 samoin kuin koko loppu osa asuntoa. Taitaapi olla alkuperäistä suurinpiirtein ikkunankarmit ja ulko-ovi ;)

Keittiönikkuna itään, olohuoneen ja makkarin ikkunat sekä parveke etelään eli makuuhuoneeseen ei paista aamu eikä ilta-aurinko :) Puistomainen näkymä kujalle (rauhallinen valtatien päätypätkä)



http://www.nettiasunto.com/oulu/33868


Alla vähän vanhempaa kuvaa:
Keittiötä
keittiöstä olsuun ja makkariin päin...keskeneräistä
Surkea panorama kämpästä...keittiönpöydän päältä

MAISULIHAISULIMYYDÄÄNLuonut: MAISULIHAISULIPerjantai 25.06.2010 12:27

Hyviin koteihin, kolme hermeliini kania, kaksi urosta ja yksi naaras. Syntyneet: 14.4.2010 Väri: musta otter. Paperillisia. Hinta: 30e/kpl. Kanit asuvat tällä hetkellä Kuikassa.

WiltsonMYYDÄÄNLuonut: WiltsonSunnuntai 06.12.2009 17:53

Sininen Sadeloimi fleece vuorella koko 135cm
Sininen Toppaloimi koko 135cm

HALVALLA SAA!

eru-kunMYYDÄÄNLuonut: eru-kunKeskiviikko 04.11.2009 19:09

Kaksi ManGlazen MATTE IS MURDER mattamustaa kynsilakkaa. Mukana molemmissa hienot kultaiset "käyntikortit", joiden takapuolelle voi kirjoittaa yhteystietonsa ja antaa jollekin hienolle ihmiselle. Ensimmäiselle onnekkaalle myös 10x10cm ManGlaze: Fuggen Ugly & The Death Tar-tarra. Kaikki mainitut allaolevassa kuvassa.

EDIT: Valkoisella etiketillä oleva lakka myyty, sankyuu! Musta tarra kuitenkin vielä saatavilla, koska ostaja ei kuulemma olisi tehnyt sillä mitään :B

10e/kappale (normaalihinta netistä ostettuna postikuluineen n. 15 euroa per lakka)
Myyn nämä kaksi, koska sain vängättyä kolme lakkaa kohtuullisiin postikuluihin.




















Lisäksi yksittäiskuva lakasta.

























Tässä molemmat lakat. Kaksi erilaista etikettipainatusta, mutta sama lakka on kyseessä kuitenkin. Itse lakka on hyvin levittyvää, ei jätä rantuja ja kuivuu lopullisesti 15 minuutissa jos kerros on paksu. Ohuempi kerros kuivuu alle viidessä minuutissa. Kuivuttuaan lakka on siis pinnaltaan matta, ja tosi hienon näköinen! : D

























Mielelläni möisin nämä kaunokaiset joillekuille Iisalmen tai Lapinlahden lähettyvillä asusteleville, koska postituksista tulee aina ylimääräistä haittaa (sekä kuluja) eikä ole varmuutta, että lakkapurkit pysyvät ehjinä. Rohkeasti ottamaan yhteyttä! 8)))
« Uudemmat - Vanhemmat »