IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 3478 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
62 jäsentä
Tyttöjä: 26 (42 %)
Poikia: 36 (58 %)
Keski-ikä
35,0 vuotta
Otos: 35 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,9 vuotta

Jäsenet (62)

Merkki_Nimijorski36Mona_QLepa_kkomiesEmimon-komuVPNSePiDeH00deaconessollip1kmfmettolajani-tanasuliina3kimpingmonikAkhalifa
« Uudemmat -

KayinMaailmanrauhan alku.Luonut: KayinPerjantai 23.08.2013 10:43

Te ahdasmieliset vihaa täynnä olevat ihmiset joita myös muslimeiksi ja kristityiksi kutsutaan, ottakaa oppia velijistänne ja sisaristanne:
556505_519784081442633_609980928_n.jpg

Jos kaikki uskovat olisivat tällaisia, meillä olisi varmaan jo maailmanrauha.

KayinAskel eteenpäin.Luonut: KayinPerjantai 21.06.2013 12:42

Ajalta touko-kesäkuu 2013:

KayinMeinasin unohtaa.Luonut: KayinPerjantai 31.05.2013 10:23

Uskontojen antia maailmalle viimeisen kuukauden ajalta:

KayinUskontojen pahuus.Luonut: KayinTorstai 18.04.2013 18:23

Uskovat, odotan teidän puolustuspuheenvuoroa:


Ja tässä oli vaan vähän päälle kuukauden ajalta.

?!?

DaealisPäivälle mietelauselmaLuonut: DaealisTiistai 26.03.2013 14:42

"I think that all religious belief is sinister and infantile and belongs to the backward childhood of the race"
-Christopher Hitchens
Henkilökohtaiset muistot Jukka Leppilammen ja Outi Terhon tekemästä, Anna-Mari Kaskisen sanoittamasta hienosta Minun käteni soi -biisistä innoittivat perustamaan yhteisön kyseiselle kappaleelle, sen myötä Outin nykyiselle kokoonpanolle duolle Outi ja Lee. Mutta bongasin että Outille ja Leelle on jo olemassa yhteisö. Perustettu 2005 ja tällä hetkellä nolla jäsentä. Otin yhteisön käyttöön, joten nyt on ainakin yksi jäsen...

Henkilökohtaisesti tutustuin Outiin ja itävaltalaiseen mieheensä Billnäsin etnofestareilla Karjaalla muutama vuosi sitten, ollessani siellä yhteiskristillisen aktioryhmän osallistujana. Se taisi olla kolmas kerta osallistuessani evankeliointiin ko. festareilla. Kerta kaikkiaan hieno kokemus. Tuona kesänä myös Outi ja Lee sattuivat tulemaan paikalle.

Nythän festarit kyseisessä paikassa on lopetettu... No, voi toisaalta olla hyväkin... Asiallisia aktiokohteita löytyy Suomen festivaalitarjonnasta runsain mitoin muutenkin.

Ihminen on vain ihminen ja parhainkin ihminen on keskeneräinen, mutta Outista ja Leestä täytyy sanoa että kelpaavat monessakin mielessä esikuviksi, niin sydämestään he palvelutyötään ja musiikkia tekevät.

Festareilta pääsin autokyydissä Outin ja Leen mukana Tampereelle, samalla sain järjestää heille keikan erääseen Vapaaseurakuntaan. Itse juonsin kyseisen tilaisuuden. Mieleeni on jäänyt Outin puhe. Hän kertoi kuinka erään kerran kotona Itävallassa, odottaessaan Leetä saapuvaksi ja järjestellessään kotia siistiksi ja kauniiksi puolison tulla, sydämelle laskeutui ajatus:

- Millaisella mielellä ja asenteella odotamme Jeesusta?

Kristittyinä meillä pitäisi olla samanlainen mieli. Mitä vielä voin tehdä ennen rakkaani saapumista? Onko jotakin mitä voin vielä kaunistaa? Jotakin missä voin puhdistaa itseäni Hänen saapumistaan varten?

Näin se on Outi, juuri näin. Ei suorituksin vaan rakkaudesta. Ei tuonpuoleisuuteen paeten vaan lujasti eläen tässä hetkessä. Tämän päivän haasteissa ja mahdollisuuksissa.

Oikeanlainen Jeesuksen odotus ei tee meitä toimettomiksi vaan päinvastoin antaa intoa ja mielekkyyttä tämän päiväiseen kilvoitukseen, pyhityselämään. Hän jonka saapumista odotamme (tapahtuu Hänen saapumisensa sitten henkilökohtaisen kuolemani kautta minä hetkenä tahansa tai universaalina tulemuksena aikakausien loppuhetkessä, jota ihmiskuntana lähestymme) on jo nyt kanssamme Pyhän Hengen kautta.

Antautuminen Pyhälle Hengelle, johdatukseen ja uudistavaan työhön jota Hän tahtoo meissä Jeesuksen omissa tehdä, se juuri on aidointa rakkauselämää, jossa yhteys Jumalaan synnyttää yhteyttä myös lähimmäisiin, empaattista ja kunnioittavaa elämänasennetta.!

Suosikkibiisini Outin ja Leen tuotannossa on Intian vainotuista kristityistä kertova laulu... jonka nimeä en juuri nyt muista... olen antanut cd:n eteenpäin. Pitäis kait hankkia uudelleen. Anyway tämäkin on hieno:


Daealis[Ei aihetta]Luonut: DaealisMaanantai 28.01.2013 17:30MUURICAA! Fuck Yeah!
Alaikäisen kidnappaus, max 10 vuotta linnaa.

Tehty "leikisti" ja uskonnon varjolla? Sakko ja näpäytys sormille.

Oikeat arvet, henkiset ja fyysiset.

Ei itkettäisi vaikka joku kävisi palopommittamassa tuon kirkon. Näytetään pastorille miltä se vaino oikeati tuntuu.

DaealisKirjoitustaLuonut: DaealisTorstai 08.11.2012 21:51

VR tarjosi 1,5 tuntia matka-aikaa. Olin henkisesti valmistautunut lukemaan kirjaa matkalla. Tampereen asemalla kuitenkin Jehovan Todistajat lykkäsivät kouraan oldschoolisti pienen läpyskän, ja sen sisällöstä sai pieni nörtti revittyä varsin hupaisaa viihdettä.

Lopputuloksena tällainen kirjoitus. Pistin PeDoFiiliksi kun halusin muutaman kaavan ja kuvan kirjoituksen mukaan, eikä naamakirjan note tue moista, ja gallerian 10 000 merkin raja on aivan liian pieni kun lähdetään tangentin suuntaan omituisissa kirjoituksissa.
Jos haluatte todistaa jumalan olemassaolon minulle rukoilkaa, että saan isorokon. Minut on katsos rokotettu sitä vastaan, mutta eikös jumalan mahti voita minkä tahansa rokotuksen ja todennäköisyyden.

Ensi viikon Perjantaina nähdään, onko ihmisen kehittämä rokote mahtavampi kuin "jumalan" voima! <666
« Uudemmat -