IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 2074 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
60 jäsentä
Tyttöjä: 25 (42 %)
Poikia: 35 (58 %)
Keski-ikä
34,7 vuotta
Otos: 33 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,7 vuotta

Jäsenet (60)

sallaattiHandemanYoung-EEnni^MariaForce_MajeuremarakatJenZuCatMona_QmonikAkhalifaLjungeldollip1jorski36perhosneigimmisEmimon-Nikke_JN
« Uudemmat -

Snow_WhiteMahotonta meininkiä.Luonut: Snow_WhiteMaanantai 21.12.2015 17:39

Siihen aikaan antoi keisari Augustus käskyn, että koko valtakunnassa oli toimitettava verollepano. Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Quiriniuksen ollessa Syyrian käskynhaltijana. Kaikki menivät kirjoittautumaan veroluetteloon, kukin omaan kaupunkiinsa.

Niin myös Joosef lähti Galileasta, Nasaretin kaupungista ja meni verollepanoa varten Juudeaan, Daavidin kaupunkiin Betlehemiin, sillä hän kuului Daavidin sukuun. Hän lähti sinne yhdessä kihlattunsa Marian kanssa, joka odotti lasta. Heidän siellä ollessaan tuli Marian synnyttämisen aika, ja hän synnytti pojan, esikoisensa. Hän kapaloi lapsen ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut tilaa majapaikassa.Täytyy vain ihmetellä, miten tästä niin viattomasta ja kauniista juhlapyhästä, Jeesus-lapsen syntymäpäivästä......on päädytty tähän:Ennen wanhaan kiltit lapset sai ehkä yhden joulupaketin, missä oli kuppainen pallo, itse tehty nalle tai vauvanukke. Tuhmille lapsille annettiin risuja. Nykyajan lapset (myös huonosti käyttäytyneet) saa 100 euron robottielukoita ja 300 euron puhelimia tai muita laitteita lahjaksi... Eikä ne jouluaattona saatavatkaan lahjat riitä, vaan lisäksi pitää saada myös 30-40 euroa maksavia joulukalentereita. Sisältönä PetShoppeja, Little Ponyja, Legoja tai Muumifiguureita.

Mitä jos esim. Suomen itsenäisyyspäivääki alettais juhlia silleen että ostettais satojen eurojen edestä tavaraa muille lahjaksi, ja silikoninaiset ja Hunks-miehet kekkulois itsenäisyyspäivän kunniaksi puolialasti suomenlipun kuvaisissa pikkareissa? Kyllä siinä maatamme puolustaneet sotaveteraanit kääntyis haudoissansa, vaan ties vaikka jo 20 vuoden päästä asiat olis niin.

KayinMaailmanrauhan alku.Luonut: KayinPerjantai 23.08.2013 10:43

Te ahdasmieliset vihaa täynnä olevat ihmiset joita myös muslimeiksi ja kristityiksi kutsutaan, ottakaa oppia velijistänne ja sisaristanne:
556505_519784081442633_609980928_n.jpg

Jos kaikki uskovat olisivat tällaisia, meillä olisi varmaan jo maailmanrauha.

KayinAskel eteenpäin.Luonut: KayinPerjantai 21.06.2013 12:42

Ajalta touko-kesäkuu 2013:

KayinMeinasin unohtaa.Luonut: KayinPerjantai 31.05.2013 10:23

Uskontojen antia maailmalle viimeisen kuukauden ajalta:

KayinUskontojen pahuus.Luonut: KayinTorstai 18.04.2013 18:23

Uskovat, odotan teidän puolustuspuheenvuoroa:


Ja tässä oli vaan vähän päälle kuukauden ajalta.

?!?

DaealisPäivälle mietelauselmaLuonut: DaealisTiistai 26.03.2013 14:42

"I think that all religious belief is sinister and infantile and belongs to the backward childhood of the race"
-Christopher Hitchens
Henkilökohtaiset muistot Jukka Leppilammen ja Outi Terhon tekemästä, Anna-Mari Kaskisen sanoittamasta hienosta Minun käteni soi -biisistä innoittivat perustamaan yhteisön kyseiselle kappaleelle, sen myötä Outin nykyiselle kokoonpanolle duolle Outi ja Lee. Mutta bongasin että Outille ja Leelle on jo olemassa yhteisö. Perustettu 2005 ja tällä hetkellä nolla jäsentä. Otin yhteisön käyttöön, joten nyt on ainakin yksi jäsen...

Henkilökohtaisesti tutustuin Outiin ja itävaltalaiseen mieheensä Billnäsin etnofestareilla Karjaalla muutama vuosi sitten, ollessani siellä yhteiskristillisen aktioryhmän osallistujana. Se taisi olla kolmas kerta osallistuessani evankeliointiin ko. festareilla. Kerta kaikkiaan hieno kokemus. Tuona kesänä myös Outi ja Lee sattuivat tulemaan paikalle.

Nythän festarit kyseisessä paikassa on lopetettu... No, voi toisaalta olla hyväkin... Asiallisia aktiokohteita löytyy Suomen festivaalitarjonnasta runsain mitoin muutenkin.

Ihminen on vain ihminen ja parhainkin ihminen on keskeneräinen, mutta Outista ja Leestä täytyy sanoa että kelpaavat monessakin mielessä esikuviksi, niin sydämestään he palvelutyötään ja musiikkia tekevät.

Festareilta pääsin autokyydissä Outin ja Leen mukana Tampereelle, samalla sain järjestää heille keikan erääseen Vapaaseurakuntaan. Itse juonsin kyseisen tilaisuuden. Mieleeni on jäänyt Outin puhe. Hän kertoi kuinka erään kerran kotona Itävallassa, odottaessaan Leetä saapuvaksi ja järjestellessään kotia siistiksi ja kauniiksi puolison tulla, sydämelle laskeutui ajatus:

- Millaisella mielellä ja asenteella odotamme Jeesusta?

Kristittyinä meillä pitäisi olla samanlainen mieli. Mitä vielä voin tehdä ennen rakkaani saapumista? Onko jotakin mitä voin vielä kaunistaa? Jotakin missä voin puhdistaa itseäni Hänen saapumistaan varten?

Näin se on Outi, juuri näin. Ei suorituksin vaan rakkaudesta. Ei tuonpuoleisuuteen paeten vaan lujasti eläen tässä hetkessä. Tämän päivän haasteissa ja mahdollisuuksissa.

Oikeanlainen Jeesuksen odotus ei tee meitä toimettomiksi vaan päinvastoin antaa intoa ja mielekkyyttä tämän päiväiseen kilvoitukseen, pyhityselämään. Hän jonka saapumista odotamme (tapahtuu Hänen saapumisensa sitten henkilökohtaisen kuolemani kautta minä hetkenä tahansa tai universaalina tulemuksena aikakausien loppuhetkessä, jota ihmiskuntana lähestymme) on jo nyt kanssamme Pyhän Hengen kautta.

Antautuminen Pyhälle Hengelle, johdatukseen ja uudistavaan työhön jota Hän tahtoo meissä Jeesuksen omissa tehdä, se juuri on aidointa rakkauselämää, jossa yhteys Jumalaan synnyttää yhteyttä myös lähimmäisiin, empaattista ja kunnioittavaa elämänasennetta.!

Suosikkibiisini Outin ja Leen tuotannossa on Intian vainotuista kristityistä kertova laulu... jonka nimeä en juuri nyt muista... olen antanut cd:n eteenpäin. Pitäis kait hankkia uudelleen. Anyway tämäkin on hieno:


Daealis[Ei aihetta]Luonut: DaealisMaanantai 28.01.2013 17:30MUURICAA! Fuck Yeah!
Alaikäisen kidnappaus, max 10 vuotta linnaa.

Tehty "leikisti" ja uskonnon varjolla? Sakko ja näpäytys sormille.

Oikeat arvet, henkiset ja fyysiset.

Ei itkettäisi vaikka joku kävisi palopommittamassa tuon kirkon. Näytetään pastorille miltä se vaino oikeati tuntuu.

DaealisKirjoitustaLuonut: DaealisTorstai 08.11.2012 21:51

VR tarjosi 1,5 tuntia matka-aikaa. Olin henkisesti valmistautunut lukemaan kirjaa matkalla. Tampereen asemalla kuitenkin Jehovan Todistajat lykkäsivät kouraan oldschoolisti pienen läpyskän, ja sen sisällöstä sai pieni nörtti revittyä varsin hupaisaa viihdettä.

Lopputuloksena tällainen kirjoitus. Pistin PeDoFiiliksi kun halusin muutaman kaavan ja kuvan kirjoituksen mukaan, eikä naamakirjan note tue moista, ja gallerian 10 000 merkin raja on aivan liian pieni kun lähdetään tangentin suuntaan omituisissa kirjoituksissa.
« Uudemmat -