IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
23.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 1374 (1.7.2008 alkaen)
Koko
37 jäsentä
Tyttöjä: 17 (46 %)
Poikia: 20 (54 %)
Keski-ikä
23,4 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,7 vuotta
Valvojat
Grennie

Jäsenet (37)

TREELOmoiIllusion^MindesteMarty-ZoBJoKkELuminositySamppaxChristinaDeath[Wertuzzi]MiikkuuuMaliceferSlayer_Of_LightUnderYourTreeMoonmadicMahtisonniLäpi
- Vanhemmat »
Imatralla treenaileva melodista meteliä kasarirock-höysteellä soittava Luminosity etsii keikoille miksaajaa/ääniteknikkoa. Ollaan nyt reilun 1,5 vuoden keikkailun aikana soitettu n. 20 keikkaa (nuokkareita, klubeja ja pikkufestareita) ja huomattu, että iso osa bändin potentiaalista katoaa, koska talon miksaaja ei tunne biisejä ja musiikki osaa välillä olla erittäin vaikeasti ennakoitavaa. Nämä lähtökohdat huomioonottaen etsitään iloiseen perheeseemme uutta mielellään pitkäaikaista jäsentä, jolla olisi hommaan oikea asenne ja jaksaisi reissata tälläisten pitkätukkaisten hippien kanssa tarvittaessa pitemmällekkin. Myös keskustelutaito ja kiinnostus musiikkia kohtaan olisi hyvä omata.. välillä tulla kuuntelemaan treenejä ja välillä keskusteleman vaikkapa kupillisen ääressä :)

Olemme musiikin suhteen liikkeellä tosissaan, mutta melkolailla talkootyöllä tällä hetkellä. Keikoista ei jää paljoa käteen ja joskus ei jää sitäkään, mutta silti jaksetaan tehdä töitä, jotta hommassa päästäisiin eteenpäin.

Emme etsi välttämättä valmista ammattilaista, vaan hyvää tyyppiä, jolla olisi halu kehittyä omassaa duunissaan kuten soittajatkin kehittyvät omassaan. Plussaksi katsotaan mahdollisuus saada/lainata/vuokrata erinäistä äänentoistokamaa, jos joskus tarvitaan jotain. Mutta sekin on jo paljon, jos tuut meidän kanssa toimeen ja opit ymmärtämään meidän välillä kieroa huumoria ;D

Jos jotain kiinnostaa bändin yleinen meisinki, niin meidät voi seuraavan kerran nähdä keikalla 16.5. hyväntekeväisyysfestari Hyvärissä ( www.hyvari.com ), jonka jälkeen siirrymme pienelle keikkatauolle työstääksemme kunnolla uutta demoa.

Jos homaan on kiinnostusta, niin ottakaapa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai vaikka täällä galleriassa, niin jutellaan lisää.. kysymyksiä saa kysyä ja mitä vain sanoa.. ollaan avoimia, niin hommat toimii.
Hei, kyselen tässä etukäteen, että löytyykö täältä ihmisiä, jotka haluaisivat mahdollisesti ostaa bändini t-paidan, jos sellaisia tehtäisiin vaikkapa seuraavan demon yhteydessä. Hintaa paidalle tulisi luultavasti n. 15-20€ ja tottakai löytyisi sekä miesten, että naisten malleja. Laittakaa mulle kommentti, jos sua kiinnostaisi tuollainen paita tai, jos tiedät, että kaverisi haluaisi, mutta ei pääse sitä itse tänne sanomaan.

Kyselen tätä vain sen takia, että tietäisin minkä kokoisesta erästä tekisin tarjouspyynnön. Onko siis tälläsille menekkiä yhtään?

VETOVOIMAzero to hero ! <3Luonut: VETOVOIMALauantai 04.04.2009 03:49

Pääsin koneelle jopa ;D
Tuomas H ja Nesti - Anteeks, mut ootte jumalia :'''D<3

Piti vissn jtn aineksia ottaa, mutta en jaksanu - tulin suoraa kotii :'D
Ah <3 Kuvasin Luminosityä montaki videoo :D
Miust vaa tuntuu, et jos tänne niitä laitan, ni galleria kusee laadun <.<

SITTE SITTE SITTE..
Minja, kiitos ah <3 Perse kipee XD
+ selkä -.-

Ja ne jätkät..
Oon vielki iha liekeis/taivaas :'''DDD
Luminosityn ensinmäinen klubikeikka heittetty ja aika mukavasti meni kovaa tempoa lukuunottamatta. Päivä alkoi siintä, että suuntasimme auton keulan kohti Kouvolaan. Ensinmäinen ongelma oli löytää kyseinen baari. Meidän onneksemme onnistuimme yhdellä yrittämällä oikeeseen reittiin. Seuraavaksi aloitimme soittohomman "parhaimman" osuuden eli roudauksen. Onneksi roudattavaa oli tällä kertaa hyvin vähäsen soitimme aika moni lainatavaroilla. Roudauksen jälkeen esittäydyimme ihmisille ja jäimme odottamaan soundcheckiä. Voi kuinka pidän soundcheckistä. Kun Crimson sun sai itselleen mukavat soundit, niin päästettiin letkajenkkaryhmä lauteille hakemaan mieleisiä soundeja. Olin posiitivisest yllättyny miten hyvin kuulin muita jäseniä soundcheckissä, mutta keikalla perinteinen sekavan kuulonen äänen sekoitus. Kaksi asiaa jotka kuulin selvästi oli oma basari ja JP:n basso. No muuta ei tarvita.

Soundcheckin jälkee pienelle letkajenkka ryhmälle tuli nälkä, joten menimme nurkan taakse. Meidän epäonneksemme kebab-pizeriasta oli taikina loppu. joten pizzaa ei saatu, mutta onneksi Kebabbia oli. Siinä kyllä mukavan kauaan odotelimme nälkäisinä ja epätoivoisina. Ruoka saapui pikkuisen myöhässä ja kyseinen pizeria pahoitteli asiaa. Ruoka maistui erittäin hyvältä. Poistuttua menimme takaisin alas baariin backstagelle odottamaan keikan alkuun.

Backstagella aika kulu paskaa puhuessa ja osalla täysikäisillä jäsenillä kaljaa juodessa. Kyllä siinä välillä sai naureskella seinälle piirettyille taideteoksille. Luminosity taisi jättää jonkun muiston kyseiseen baariin. Odotellessa tuli yhtäkkiä tarjoilia ilmoittamaan minulle, että joudun alaikäsenä poistumaan välittömästi rakennuksesta keikan päätyttyä. Sitten hän tiedusteli nälkäisiä bändinjäseniä syömään ylös. Tietysti kun kello oli ylittäny jo sen rajatun ajan, niin minulle olisi tuotu minun oma ruokani alas, mutta nälkä oli jo tyydytetty. Vaikka osa oli syönny meni syömään ja hengaamaan ylös. Minä jäin Emmin ja EP:n kanssa alas seiniä tuijottelemaan. Pienen ajan kuluttua tuli jätkät valitellen täyttä mahaa. Mitä menivät syömää liikaa. :D

Kun lavalle nousu hetki läheni alkoi pieni jännitys painaa. Keikka meni nopeasti kovan temmon takia, mutta hauskaa oli ainakin minulla muista en tiedä, mutta kyllä se ainakin näytti, että muillakin oli hauskaa. Yleisö oli pieneksi yleisöksi erittäin mukava ja rauhallinen. Soiton jälkee rakkain asia eli roudaus ja kamojen nopea purku lavalta alkoi. Kun tämä saatiin hoidettua alkoi tavaroiden pakkaus. Itseä harmitti tosi paljon, että jouduin poistumaan rakennuksesta välittömästi, koska Crimson sunia oli kehuttu miulle niin paljon, ja ei turhasta. Mitä kerkesin nopeasti soundcheckistä kuulemaan ja sivukorvalla pakatessa. Kamat ku oli kasassa piti soittaa kyyti ja roudata kamat autoon ja sitten käydä ilmoittamassa, että olen poistumassa rakennuksesta henkilökunnalle.

Kun jouduin ulos, niin istuimme autossa noin kolme tuntia eräiden ihmisten kanssa odottaen erästä henkilöä baarista ulos. Söimme odotellessa karkkia ja puhuttii paskaa perinteisee tapaa. Välillä sai katsella miten aikuiset ihmiset hoirpeltelee kännissä ympäri katuja. Pienen odottelun jälkeen pääsimme vihdoinkin vähän lähemmäs kotia. Pysähdyimme Utissa ja jonkin ajan kuluttua tuli EP ja Nesti seuroineen Uttiin myös nauttimaan terveellisiä valmisruokia. Tovin kuluttua tulee Pokka seuroineen samaan paikkaan. On ne huoltoasemat niin ihmeellisiä paikkoja. Kun saavuimme kotia, niin minua odotti lämmin sänky.

Oli erittäin upea kokemus soittaa baarissa ja toivotaan, että tulee lisää keikkoja ja etenkin silloin, kun täysikäisyys alkaisi olla hyvin lähellä. Tällaista tällä kertaan.

Tätäkin biisiä ollaan jätkien kanssa väsäilty varmasti yli 1,5 vuotta jo. Nyt se alkaa olemaan melkolailla kuosissa ja ehkä tän vuoden keikoillakin sitä saatetaan kuulla. Kyseessä on siis kutakuinkin kymmenen minsaa kestävä suht moniosaisen eeppinen ralli. Tarinasta sen verran, että älkää perhana koskaan ajako autoa kännissä.

Tässä alustavat lyriikat, jotka kirjotin tänään loppuun. Luultavasti nekin tulee vielä jonkun verran muuttumaan, mutta pohjat on ainankin tässä:

The same blood that runs through my veins
Made a cross on the surface of the road
A funeral for you, my brother
but the only change for me to write these notes

Suffering costs more than you can pay
You can't afford your simple ways
The pain was tearing you apart
But life's just a phase of a falling star.. brightest star on the sky

A crying mother in the newsweek:
"He was always like an angel for me
Most peaceful creation of mankind
All this cruelness in this world he couldn't see"

Million tears makes lots of ocean
but it can't hide these emotions
Sometimes your dreams just can't come true
Garden of rue, and dreams moving into blue

Religion is burning, my faith is getting weak
Believing is a crime for me
I can no longer tear myself apart
God, no longer exists to me
My faith has grown out of this world
I don't believe a word
Religion is burning

A driver with permilles in her veins
cause a crash at the end of the road
Escaped her responsibilities
Six months she gained from the court

Million tears makes lots of ocean
but it can't hide these emotions
Sometimes your dreams just can't come true
Garden of rue, and dreams moving into blue

Religion is burning, my faith is getting weak
Believing is a crime for me
I can no longer tear myself apart
God, no longer exists to me
My faith has grown out of this world
I don't believe a word
Religion is burning

I don't believe in your lies
'cause in my life everything ties
After every sacrifice
Life's just a loaded dice

Remember silence
Remember virgin snow on your lips
Remember beauty
We'll meet again when it's my time

Words untold
But
Innocence will fly on your wing
This life ain't worth living

Religion is burning, my faith is getting weak
Believing is a crime for me
I can no longer tear myself apart
God, no longer exists to me
My faith has grown out of this world
I don't believe a word

Religion is burning
It's burning bright in me
Religion is burning
there is no more time to play
until we lay..

..down.

GrennieLuminosity - AngelLuonut: GrennieMaanantai 17.11.2008 18:36

Grennie
tuosta huonolaatuisesta videosta eka biisi:

As I finally close my eyes
from the world so cold
You are still there in my dreams..

There's so many things I'd like to say
But million miles keeps me away
Scenerys painted in white
Snow freezes my lonely heart

Too much they have done
to tear poet's heart apart
Too much they have said
to wash away songwriter's hope

Angel, there's no soul worth of your tears
not even mine filled with escapistic fears
Angel, you're made to fly out of my sight
but if you want.. please, bring me back to life

Your existence keeps me awake
This longing is what I hate
I'm going to die alone
When I'm gone could you bring me back home

Too much they have done
to tear poet's heart apart
Too much they have said
to wash away songwriter's hope

Angel, there's no soul worth of your tears
not even mine filled with escapistic fears
Angel, you're made to fly out of my sight
but if you want.. please, bring me back to life

"In this war against humanity
no one hasn't gained freedom
Only fourthousand abducted soldiers
are falling again and again"

Angel, there's no soul worth of your tears
not even mine filled with escapistic fears
Angel, you're made to fly out of my sight
but if you want.. please, bring me back to life

Now I seal this letter in red
with my heart's last drop
How I feel for your perfect soul..?
Answer is the last note

GrennieOlipa reissuLuonut: GrennieSunnuntai 02.11.2008 04:51

Lähdettiin lauantaina keskipäivällä matkalle kohti LUOLAA, jossa meillä tulisi olemaan illalla Halloween keikka. Naurettiin tosi pitkään, kun ajettoiin pitkää tietä ihan ohjeiden mukaan ja lopulta päädytään pellon reunalle.. missään ei ketään. Perhana, keikkapaikka on siis kalliion kaiovettu LUOLA!! Mesta oli siisti, soundit oli "hauskat", ihmiset oli mukavia ja meisinki kaikessaan kohdillaan. Oltiin viimeinen esiintyjä kolmesta bändistä ja meno tuntui yltyvän joka bändin jälkeen. No eipä tuntunut olevan väliä, että soitettiinko humppaa vai jenkkaa, mutta yleisö oli villinä.. kaksi encoreakin :DD

Kiitokset kaikille. Näitä keikkoja lisää!! :D

Lisäilen kuvia tuonne tälle varattuun kansioon, kunhan kerkeän :)

GrennieLetter to my angelLuonut: GrenniePerjantai 11.01.2008 05:01

As I finally close my eyes
from the world so cold
You are still there in my dreams..

Too much they have done
to tear poet's heart apart
Too much they have said
to wash away songwriter's hope

Angel, there's no soul worth of your tears
not even mine filled with escapistic fears
Angel, you're made to fly out of my sight
but if you want.. please, bring me back to life

You're my light at the end of the tunnel
You're my guiding light away from this world
Away, away from this world

"In this war against humanity
no one hasn't gained freedom
Only fourthousand abducted soldiers
are falling again and again"

Now I seal this letter in red
with my heart's last drop
How I feel for you..?
Answer is the last note

Find it and hid it deep
It's what you've seeked

..joskus omistan elämänikin sinulle

GrennieMirror WorldLuonut: GrennieMaanantai 28.05.2007 18:28

Do you still remember
the things that you told me yesterday
Was it just a lie?
Because I am still burning in hell

My time is running out
Can you make the last decision and
look me in the eyes
Is it devil inside your mirror?

When innocents are calling
I need to know the way (know the way)
or everything will fall (forever)

Do you know the way to the mirror world
Don't you know the reason why this ignorance hurts
Do you see the splinters of the shattered glass
reflecting our future and those visions of past (and those visions of past)
in the mirror

When innocents are calling
I need to know the way (know the way)
or everything will fall (forever)

Do you know the way to the mirror world
Don't you know the reason why this ignorance hurts
Do you see the splinters of the shattered glass
reflecting our future and those visions of past (and those visions of past)

Do you know the way to the mirror world
Don't you know the reason why this ignorance hurts
Do you see the splinters of the shattered glass
reflecting our future and those visions of past (and those visions of past)
in the mirror
in the mirror
in the mirror
in the mirror
in the mirror


kopiraitti ät N. Lönngrén & P. Anttonen Luminosity ins

GrennieFool's criteriaLuonut: GrennieKeskiviikko 16.05.2007 00:33

The final calling echoes in mirror world
no one can hear in this time of the day
Burning religion all over the world
After tomorrow it seems to be the perfect way
probably the last fight of my decay

I can't find home from endless garden
It's getting dark, nothing left to see
and the watchdogs are hunting me

What are the odds to survive?
When I've only my shell to hide
Truely, I'm inside on fashion
but no way to get the passion
I can't choose the right area
These are the fool's criteria

Temptress strips to make herself lower
planning to flirt with timetraveller
Just wasted scene of liquid race
but it seems to be the case
Welcome to my secret cage

I can't find home from endless garden
It's getting dark, nothing left to see
and the watchdogs are hunting me

What are the odds to survive?
When I've only my shell to hide
Truely, I'm inside on fashion
but no way to get the passion
I can't choose the right area
These are the fool's criteria
- Vanhemmat »