IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
20.4.2007
Tilastot
Käyntejä: 4 722 (1.7.2008 alkaen)
Koko
314 jäsentä
Tyttöjä: 229 (73 %)
Poikia: 85 (27 %)
Keski-ikä
33,9 vuotta
Otos: 203 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,8 vuotta
Ylläpitäjä
Naksnaks

Jäsenet (314)

LuciferyP3RDEKonkaDaChief_oskuu_NimueTepes-miruäkusimyrskyhemiola|s_nn_|vivskisJohannaMariiaPainintheass_XIBIRRUBBERFUNGUSsampe``
« Uudemmat -

irinannanaHOW ABOUT NOLuonut: irinannanaSunnuntai 11.11.2012 07:05

tumblr_md84l7bYqK1r4kdsyo1_500.jpg

WyckedPaskaaLuonut: WyckedTorstai 24.03.2011 23:31

Nimittäin DNA:n mokkulat.

Noin vuoden sisään tää on kaiketi jo neljäs kerta kun mokkula poksahti ihan ilman mitään syytä. Yht'äkkiä vaan valo sammu muovikokkareesta ja sitten ei kone enää tunnistanut laitetta.

Varamokkulalla mennään - jälleen kerran - kunnes uusi tulee, koska ne ei siellä DNA:lla osaa niitä paskaks menneitä mokkuloita kerran korjata. Huoh.

Tosin ehkä mun ei pidä näin jyrkästi suhtautua DNA:han, koska vaikka mokkulat poksahteleekin tuon tuosta, ne sentään toimii suht pitkällä tähtäimellä verrattuna esimerkiksi loistokkaaseen Saunalahteen, jonka nettitikku meillä nyt myös on kokeilussa toisella tietokoneella.

Saunalahti katkaisee yhteyden itsekseen noin 10 sekunnin välein ja lopulta noin puolen tunnin tappelun jälkeen ilmoittaa: "Verkkoyhteyttä ei löydy."

.... Just. -__-

rigefknbanana- FFFUUUULuonut: rigefknbananaKeskiviikko 06.10.2010 01:34

Klo. 11.
-Yritin saada tätä paskaa toimimaan. Ei toiminut.
-Kirosin Elisan alimpaan helvettiin.

Klo 12.
-Tutkin muut talon koneet. Netti toimi niissä.
-Pyysin anteeksi Elisalta.
-Olisin halunnut repiä internetkaapelin irti seinästä. En voinut, koska äitini teki "tärkeitä työjuttuja" koneella.
-Ensimmäiset vieroitusoireet havaittavissa.

Klo. 17.

-Olin vittuuntunut. Konevierotusoireet pahoja.
-Äiti meni pois koneelta. Tämä paska ei vieläkään toiminut.

Klo. 18.

-Pöllin mun broidin kannettavan ja testasin johtuuko netittömyys varmasti johdosta.
-Johtuihan se.
-Kysyin isältä vanhoista nettijohdoista. Vastaukseksi sain epämääräistä muminaa.
-Aloin etsimään sitä pirun johtoa.

Klo. 19.

-Löysin meidän varastosta, tuhannen muun johdon seasta, pölyisen, homehtuneen johdon.
-Sain netin toimimaan sillä. IHAN ITSE.


Kirjoitin tämän tänne ihan vain ilmoittaakseni, että olen paras.
Ahdingossani minä rukoilen sinua armahtamaan maan lapsoset, sinun pelastuksen tulemiseen asti, jolloin luopio on uudelleen syntynyt, jolloin veri ei virtaa kansojen keskellä ja joilloin taudit eivät saastuta kansaasi oi Sinä, Suuri Jumala.

Valon korjaavan päivän, sen päivän minä olen tuleva sinulle valmistamaan. Minä peltojen kyntäjä, siemenien viljelijä, satosi korjaaja. Sillä totuudellinen on avun huutosi kansasi suulta, pienoistesi itku virsi sydämmistä. Auttamaan kristus on asetettu, sekä armosi pelastukseksi kansoille siunattu.

Silmäni näkevät kaukaa tulvivan vihan "suuren sodan alun", jonka esteenä olemme asettavat, jos sydämmemme eivät rauhaan kansojen kesken taivu. Kuin ilmarisen lintuinen, sinä asetit siipeni suojelemaan karitsojasi. Tulkitsija, tukijasi olkoon tulleita valtakuntaasi asutettaviksi, nuo edenin kasvavat kukat, jotka rauhan aurinkoon asetit valoon kasvamaan.

Arkki enkelit kutsutut, estämään tuon suru näytelmän, jonka ennustin. Jokaisesta varoituksestasi asettakoon kansasi lapsosesi kertomaan kansoille miten toimia pitää viisaan kulkijan. Herran suojassa nuo vaeltakoon, vaikka läpi myrskyjen ja piikkilankojen. Sanoit, minä vaellan kansojen keskellä ja olen puhuttava kaikkia kansoja. Sanasi sekä opetuksesi ojennan. Lukekoon ja kuulkoon kansa karitsan saapuvan, valkeudessasi astelevan viisauttesi eteen, joita paimeniksi kutsuttuva on. Kaikki tammen alta pois, jotka oppivat, tukemaan ja tulemaan vastaan eksyneitä, jotta oppisivat hekin viisaasti taidolla kulkemaan ja riemulla luomaan.Luomis työmme hedelmä rakkaudella kasvakoon sinun kättesi alla ja vanhurskaita kulkijat sinun nimissään olkoon toteuttaessaan Edenin kasvatuksen.

Sana sanasta, teko teosta. Ylistäköön kansa sinua Herra, sinun toiveitasi toteuttaen, jottei tuho meidän satoamme veisi. Jokaisella on osansa arkin luomis työssä ja jokainen on tuleva kuuliaiseksi Herran sanojesi kautta, sekä tekojesi. Anteeksi antavainen olkoon jokainen joka sinuun turvaa ymmärryksellään. Sillä, jokainen on tuleva eteesi itsensä kautta ja kutsutuksi kutsumukseensa ja Herran asettamaan työhön, jota profeetat suojelevat ja jota Herra palkitsee armollaan. Kutakin ansiollaan sydämmensä annosta. Vapauta itsesi ihminen paatuvasta sydämmestä ja kunnioita itseäsi, ettet köyhyyteen ja vääryyteen kulkisi. Kunnioita Herraa, sekä kunnioita asemaasi sinä kutsuttu, sillä aika muutoksien on tuleva.

SAARASAYSHELLOAINII MUUTELuonut: SAARASAYSHELLOTiistai 01.09.2009 02:40

♥♥♥♥♥ MUN IHANA RAKAS KONEENI PÄÄTTI SIT _HAJOTA UKKOSESTA_ ♥♥♥ ON SE KYL _MUKAVAA_ KU SINNE MENI KUVAT JA MUSAT JA PHOTARI KJA KAIKKI !! ♥♥♥ RAKASTAN TÄTÄ ! ♥♥ NYT KÄYTÖS VAA JOKU VANHA RUNKKARIPASKAKONE JOS EI OO OIKEE MITÄÄ ET JOO _NO NEW PICTURES_ LÄHIAIKOINA ♥♥♥♥








R.I.P MY COMPUTER ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ luv ya

Sakitoe[Ei aihetta]Luonut: SakitoePerjantai 29.05.2009 15:07

MULLA ON LATURI MUN KONEESSA!!! IHAN OMA!!!

AAAAAA EN KESTÄ NYT MEEN KOODAAMAAN JAU!!!
Oon ihan raivoissani tälle paskalle. :<
"SINÄ. VITTU. POISTA!" Miul on kyl itelläki hauskaa, ku kileen tääl iha himon. :'D

No joo, miul on ollu tänää kiwaa. Kirjotin ihanan tekstinpätkänki, ihan hetken mielijohteesta:

Hymyilyttää.
Kuuntelen keittiössä Olan ääntä, joka kaikuu koko huoneistossa.
Tanssin, tutkin jääkaappia, ei mitään järkevää. Kaadan kulhoon muroja, taas.
Laulan tuttuja sanoja. Suustani syöksyy sanoja automaattisesti, teksti on tuttua, niin monta kertaa kuunneltua.
Olen iloinen. Tänään olen iloinen.
eifhö iurshgihhgvhgvgsösrcergsuhgi !!!!

Hiirestä loppu akut. Tai siis nuista ladattavista paskaläjistä virta. Mitenlie.
No, onhan mulla vanhassa kamerassa niitä. Otetaanpa kahet.

...neki loppuu. Onneksi on vielä ne toiset jälellä.

...niistäki loppuu poveri.

...koko talossa ei ole yksiäkään sopivia paristoja tai akkuja. Paitsi näppäimistössä. Ehheh.

Aika jännää tämä ilman hiirtä datailu, ärsyttävällä tavalla. Enkä ehkä jaksa tähä aikaa lähteä ostamaan uusia abcilta ku ei siellä kuitenkaa oo. Mutten halua lopettaa datailuakaan. On siis tyydyttävä käyttämään tuota taikanappia vaikka se onki h i d a s t a ja erittäin ärsyttävää! Ellei sitte kannettavan hiiri löyvy. Sitte pöllin siitä.




ps. Jotku idioottipenikat pamautteli ilotulituksia koulun pihassa äsken :""DD luuleeko ne tosiaan olevasa näkymättömiä? They don't know that ninjazzzz see everything!

iirda!atualamuJLuonut: iirdaTorstai 19.02.2009 20:59

((((
: uttiv ie......niäpnirääv nekiak aattojrik ämät aj snak nötsimiäppän äyttälhäs iknetoj nias uk olo ittooidi nesianivrah ällyk no tyN

« Uudemmat -