IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
31.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 1236 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 6 (60 %)
Poikia: 4 (40 %)
Keski-ikä
31,5 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,5 vuotta
Ylläpitäjä
v-a-t-r-

Jäsenet (10)

Dderooh-Juan_RamirezkaraookkesatyliuSoHvUrImortal-shareHiljaisuus^She_WolfJatuska^^hieaa_
« Uudemmat - Vanhemmat »

MOSsi"Aina uskollinen."Luonut: MOSsiSunnuntai 03.04.2016 09:04

Oletko se ihminen,
joka kieltää varjonsa?

Ne kaksi puolta on
sinussa ja ne taistelevat
keskenään aamunkoitteesta
iltahämärään.

Oletko se ihminen,
joka kieltää tunteensa?

Vaikka et saisi vastakaikua
niille tunteille, jotka
sisälläsi huutaa;

älä silti ole petollinen
itseäsi kohtaan.

"Aina uskollinen."

Sillä itsepetos on kaikista
petoksista pahin.

Tunteet ovat tärkeä osa
elämää ja itseasiassa se
ainoa osa ihmistä, joka
tässä koneiden ja suorittimien
maailmassa on enää todellista.

Olen nähnyt sen ilmestyksen
aivan niinkuin sinäkin niistä
kuolleista, jotka pitävät
puheitaan julkisilla paikoilla.

Niitä ihmisiä, jotka on ohjelmoitu
vastavuoroiseen vaikuttamiseen
hymy kasvoillaan, koska tietävät
sen vetoavan ihmiseen.

Sen hymyn takaa paljastuu
suuri viha itseään kohtaan.

Se kieltää kaiken ihmisyyden
ja katsoo kuin saalistaja
uhriaan odottaen vain sitä
hetkeä, jolloin iskeä.

Särkynyt mieli ei tunne enää
myötätuntoa, vaan on oppinut
hyökkäämään kaikkea sitä
kohtaan, minkä joutui
tukehduttamaan itsestään.

Teollinen vallankumous johti
tähän tilaan, jossa suuri
viha omia heikkouksia kohtaan
täytyy nujertaa.

Ihminen on kaikista lajeista
se uhanalaisin.

Sellaista ihmistä ei voi auttaa,
joka ei tunnusta sairauttaan.

Viha purkaantuu kaikkea sitä
kohtaan minkä kieltää itsestään.

Lastensuojelun tueksi pitää sanoo ensin että he tekevät yleisesti hienoa työtä, mutta aina hommat ei suju niinkun pitäs. Tässä tarina elävästä elämästä.

Lapsen isä on narsisti, jota kiinnostaa vain oma hyöty. Hän on älykäs ja osaa manipuloida ihmisiä. Isän repertuaariin kuuluu mm. huumausaineet, varkaudet, tuhopoltto, pahoinpitely ja raiskaus. Siinä vasta rikostuomiot. Isä on myös uhannut sekä äidin että lapsen henkeä. Lapsestaan isä on suvainnut välittää vain silloin kun hänelle sopii. Hän on poliittinen pakolainen suomessa, joka olisi jo karkotettu ilman lasta. Kun lapsi joutui onnettomuuden takia sairaalaan, isällä oli parempaa tekemistä jonkun naisen kanssa.

Äidillä on onneksi yksinhuoltajuus, mutta isällä on edelleen tapaamisoikeus. Valvottuihin tapaamisiin turvakodissa isä ei ole tullut puoleen vuoteen. Milloin on iskenyt äkillinen "sairastuminen" aamusta, milloin ei ole ilmoitettu mitään. Tapaamiset stressaavat koko perhettä, eikä lapsi itse haluaisi niihin mennä. Viisivuotias on kuitenkin liian pieni, että lapsen mielipidettä noteerattaisiin. Aiemmissa tapaamisissa mukana on ollut vartija, mitä lastensuojelu ei katso enää tarpeelliseksi, koska isä on kuulemma käyttäytynyt asiallisesti vartijan läsnäollessa.

Näköjään koko homma pyörii isän ehtojen mukaan. Äidin on tuotava lapsi paikalle sovittuna ajankohtana, mutta isän ei tarvitse vaivautua jos ei huvita. Rehellisesti sanoen lapsen elämän ainoa suuri ongelma on isän olemassaolo. Onni onnettomuudessa löytyy kuitenkin siitä, ettei isä ole oikeasti kovin kiinnostunut lapsestaan, ellei turvapaikan pysyvyys kyseenalaistu. Eikä muutenkaan ole paljoa vaatimassa tapaamisia, koska istuu vähänväliä suomen vankilassa.

Lastensuojelua lapsen suojelu ei kumminkaan tunnu kiinnostavan. Onhan isän oikut tärkeämpiä kuin lapsen hyvinvointi, niinkuin narsistille sopii.

PS: Uskomatonta on myös, että hänellä riittää aina naisia, jotka nielevät hänen valheensa mukisematta. Nämä naiset myös rupeavat puolustamaan miestä, jos heille jotain menee sanomaan. Uskomatonta miten sitkeästi ihmiset ei voi uskoa että pahoja ihmisiä on olemassa ja yksi niistä on just se joka syöttää kehuja ja vakuuttaa hanakasti olevansa hyvä tyyppi. Mies on muuten luultavasti myös patologinen valehtelija. Mitä on kuullut niin hänen nimensä, kansalaisuutensa ja elämäntilanteensa muuttuu ajoittain.
Radio Olotilan narsismi-lähetys siirtyy sairastumisen vuoksi sunnuntaille 20. 12, ja ohjelman alkamisaika on klo 14:00. Kysymyksiä ja kommentteja ehtii näin ollen vielä lähettämään osoitteeseen radio@olotila.net.

Pahoittelut viime hetken muutoksesta!

- Jyri

Heräämö luotaa narsismin, itsekeskeisyyden ja itsetunnon merkitystä minäkuvan, ihmissuhteiden ja henkisen kasvun kannalta. Mitä narsismi on ja miten sen tunnistaa? Miltä narsistiset luonteenpiirteet tuntuvat narsistista itsestään? Miten narsismi näkyy parisuhteessa tai työpaikalla? Miten tulla toimeen narsistisista piirteistä kärsivän henkilön kanssa, ja voiko narsismista parantua?

Narsismi käsitetään usein räikeän korostuneeksi, jumala-kompleksin sävyttämäksi itseriittoisuudeksi. Kysymys on kuitenkin paljon moniulotteisemmasta minäkuvan, ajattelun ja tunteiden umpisolmusta, joka on paljon yleisempää kuin moni uskookaan, ja joka esiintyy ehkä jopa useammin itsetunnon heikkoutena kuin ylilyövänä egoismina.

Narsisti ei useinkaan pysty tunnistamaan itseään narsistiksi; se kun käsitetään yleensä ylikorostuneeksi itseihailuksi. Todellisuudessa (ja varsinkin narsismista kärsivän näkökulmasta katsottuna) kysymys on kuitenkin nimen omaan itsetunnon puutteesta ja tämän puutteen suojaksi rakennetusta ajattelu- ja tunnemallista. Lievätkin narsistiset taipumukset aiheuttavat usein jatkuvaa henkistä kärsimystä sekä narsistille itselleen että hänen lähipiirilleen, ja tekevät tilanteen hahmottamisen ja "maanpinnan löytämisen" hyvin vaikeaksi.

Heräämömäiseen tapaan aihetta lähestytään rakentavassa, ei syyttelevässä tai tuomitsevassa hengessä. Heräämössä narsismia ei käsitellä yksioikoisena diagnosoituna "häiriönä", joka voidaan sitten lokeroida pois päiväjärjestyksestä psyykkisenä ongelmana. Ohjelman toimittaja on itsekin kärsinyt pitkään narsistisista luonteenpiirteistä. Narsismista on mahdollista päästä yli, ja tämä prosessi saattaa toimia voimakkaana henkisen kasvun katalysaattorina.

Voit lähettää toimitukselle aihetta koskevia kysymyksiä, ajatuksia ja kommentteja etukäteen osoitteeseen radio@olotila.net. Lähetyksen aikana voit antaa palautetta olotila.netin kahvihuoneessa osoitteessa http://www.olotila.net/kahvihuone/

Ohjelma tulee ulos livenä sunnuntaina 13. 12. klo 13:12 alkaen ja sen voi kuunnella (sekä livenä että myöhemmin äänitteenä) osoitteessa http://radio.olotila.net/

Kuuntele!

Sikkikolmannen kohdal se keskeytti.Luonut: SikkiTiistai 20.01.2009 21:59

"Täähän on selkeetä pässin lihaa"

joo-o

//edit. kiva saada true-storyilla terkan silmät melki pulpahtaa päästä<3
« Uudemmat - Vanhemmat »