IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
29.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 459 (1.7.2008 alkaen)
Koko
60 jäsentä
Tyttöjä: 43 (72 %)
Poikia: 17 (28 %)
Keski-ikä
33,6 vuotta
Otos: 43 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,5 vuotta

Jäsenet (60)

TonspatrumreginaSue_Cidalvevsku_Jeppejape_JokuVitunHippiAuron88Grav1ty|i||a[_maiju_]HijodeputaMustikankukkaMillaaw|DeaD|mirka_^
« Uudemmat - Vanhemmat »

olivviafuck u world.Luonut: olivviaTorstai 09.02.2012 22:40

SAAATANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalTiistai 06.07.2010 07:53

VITTUSAATANA kaikki menee taas päi persettä.kävin tos puol 4 pakkaamaa,eli yli tunti sitte,ja joo,siin meni joku 10 min ku kaikki kamat oli valmiin.
MUT SIT SAATANA MIU MEIKKIVOIDE,JONKA OSTIN ABOUT _12 TUNTII SITTE,ON HÄVINNY PERKELE.
oon oottanu ko kuuta nousevaa vissii kaks kuukautta et saan oman meikkivoiteen(=et on rahaa ostaa)eikä tarvii käyttää sitä äitin,joka on miulle n.5 sävyy liia tummaa.
sit ostin meikkivoiteen,maybeline new yorkin dream matte moussen sävyn 30-sand ylihintaa(maksoin siitä 9,50€ oli mukamas alennuksessa) JA NYT SE ON JUMALAUTA HÄVINNY
oon kääntäny koko talon ympäri.tutkin koko vessan.tutkin koko keittiön.tutkin koko olkkarin.tutkin oman huoneeni noin 15 miljoonaa kertaa,ja PURIN kaikki tavarat mitä olin vaival asetellu matkalaukkuu.tutkin tyynyjen sisält ja sängyn alta.tutkin lipaston ja telkkarin alakaapin.mut ei.SE EI OO MISSÄÄ.
oon _oikeesti tutkinu iha jokapaikan mis se vois olla.ja semmosetkii mis se ei vois olla.
VITTU SAATANA.lähen sit riparille ja englantii kait ilman meikkivoidetta.vittu et vituttaa kyl nyt nii rankasti.
tupakka ois kova sana nyt.
ja nukkumine.


ps.vitutusta viel lisää se,et oon varmaa näil uusil hiuksil nuoremman näköne o_O hakiksen kusipäämyyjä,joka on ain enne antanu miu pelata,laitto miult tänää koneet kiinni,vitun mulkku.
tai sit se laitto siks koska miu takan oli vitummoine lauma jtn vissii -97

Cyanidemushroom[Ei aihetta]Luonut: CyanidemushroomTorstai 07.01.2010 18:53

Tää on taas niitä päiviä.-.-''

kriiksjouohoLuonut: kriiksjouLauantai 18.07.2009 16:34

nukuin hindun sohvalla jonkun puoltoista tuntii
nyt on jännä olo

ja NÄLKÄ

Sue_CidalHuolestuin.Luonut: Sue_CidalPerjantai 21.11.2008 11:30

Heräsin tänään jo kuudelta, en vittu tiedä miksi. Pitäs mennä yöks töihin,
ja painuin pehkuihin eilen vasta ´bout 24, niin olisin hyvinkin kernaasti
kuorsannut vaikka kymmeneen saakka. Mutta kun ei niin ei.

Rupesin sitte siivoon.
Provosoin naapurin tätiä heti seiskasta eteenpäin pyykkikoneella,
Hypocrisyllä, Ajattaralla, Tracedawnilla ja parilla biisillä Dimmuakin,
mutta ei mitään. Ei sitten yhtikäs mitään- ja kello on jo 9:30.

Onkohan se kuollu?

Sue_CidalEi näin.Luonut: Sue_CidalSunnuntai 26.10.2008 19:32

Vaalipäivän aamu, eli kun kaikki oli oikeestaan jo mennyt valmiiksi ihan putkeen.

Olo oli sateenvarjon kanssa kuin Maija Poppasella, paitsi ettei ollut pienintäkään intressiä opetella lentämään. Ei ainakaan tänään. Harkitsin jo soittamista töihin: "En mä pääse tänään tuleen. Oikeesti. En pääse. Kyllä mä yritin vyöryä katua alas, mutta tuuli piti mua vaan paikallaan". Silmät sikkurallaan harrastin vain epätoivoista unissakävelyä. Ai kuinka niin?

Kaikki alkoi myöhäisillasta, kun hiivin töistä kotiin. Kello oli yöllä 0:40, kun yläkerran asunnossa vedeltiin urakalla vessaa, hypättiin narua ja leikittiin hippaa, lauma pikku elefantteja oli siis saanut valvoa mummolassa vähän liian pitkään sokerin voimalla. Tuijotin siis sängyssä pimeässä kattoon ja mietin kumpi tapahtuisi ensin, tippuuko katto niskaan ja muutama kotimainen miniterroristi siinä samassa, vai ehtisikö herätyskello piristä ennenkuin ehdin ummistaa silmiäni edes tunniksi.

Melkein sammahdin. Havahduin Suuren Syysmyrskyn saapumiseen. Riippumattoa ei ollut köytetty kiinni, ja täkki tuulettumassa parvekkeella. Singahdin pystyyn ja kävin sieppaamassa täkin sisälle. Se olikin jo tihkusateesta iiiihanan kostea ja melkein pudonnut maahan tuulenpuuskassa. Paskat. Hajottakoon riippumatto ikkunan, jos haluaa, ajattelin, ei kiinnostanut enää sekuntiakaan touhuta keskellä yötä karseassa tuulessa hehtaarinkokoisella avoparvekkeella pelkkä aamutakki päällä.

Ja kyllähän mä olin nukahtanut, tai ainakin heräsin siihen, kun Banziitti kolistaa baarista kotiin. Briiffaus illasta ja lopuksi se menee saatana mainitsemaan Naapurin. No jaa, puolitoista tuntia aikaa nähdä painajaisia, ja Halloween on vasta ens viikonloppuna. Olis nyt vaan antanut noitienkin jäädä ensi viikkoon...

Kello soi ja normi kahvinkeitto-tupakki-aamun lehti. Satuin nostamaan pääni ylös ja mitä se kello olikaan? No vittu 6:55. Eli työvuoro alkaisi vaatimattomasti viiden minuutin päästä. Minä, joka olen koulustakin myöhästynyt lusitun 13,5 vuoden aikana itseaiheutetusta syystä yhteensä kaksi kertaa, meinasin saada sydänkohtauksen feat. paskahalvauksen. Kunnes tajusin, että sitä kelloa en kääntänyt kotiintullessani vielä talviaikaan, eli oikea kellonaika olikin 5:55.

Siinä vaiheessa huomasin, että vaikka olikin aikaa, ei ollut kuitenkaan toivoakaan ehtiä kunnon suihkuun, mistä olin haaveillut jo illalla töissä painaessani käytännössä viimeiset neljä tuntia jotain ihan muuta duunia, mitä viimeisimmässä koulutodistuksessani ja työsopimuksessani ammattinimikkeenä mainitaan... ei siinä mitään, baariminnailu on ihan ok, jos ehtisi samassa edes vähän tekemään niitä omia töitäkin elikkäs vastaamaan kolmeen puhelimeen, yhteen sähköpostiin, hoitamaan sivussa 25-henkisen ryhmän toiveet, muiden asiakkaiden toiveet ja saunavieraiden yllättävät vaatimukset sekä tottakai siinä sivussa kahdeksannella kädelläni pyörittelemään paperityöt. Eräs entinen boss sanoikin, että tässä työssä ei pärjää ilman skitsofreniaa. Onneksi oli lauantai, eli edes paperityöt koko viikolta minimissään.

Kerkisin töihin ajoissa, tosin hyvin kastuneena. Jostain syystä mulle oli buukattu jopa tuplavuoro pahimpaan kellonaikaan. Loppu hyvin ja kaikki ihan vitun hyvin, nyt alkaa vapaat :)

Ai miksi mä sitten nitisen?
Nukkuminenhan on Härälle hyvin hyvin hyvin vakava ja tärkeä prioriteetti!!!!




« Uudemmat - Vanhemmat »