IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 973 (1.7.2008 alkaen)
Koko
375 jäsentä
Tyttöjä: 230 (62 %)
Poikia: 145 (38 %)
Keski-ikä
33,0 vuotta
Otos: 283 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,8 vuotta

Jäsenet (375)

Kirsikkakukkamiss_domiJullikka_LinPa^^Hipura_-Juhis-_miinoitettuRuniertiinuhKutR|niinaaSipuli_SuskiezaikoHeaven-HellJd1Lin_da_
« Uudemmat - Vanhemmat »

joonaosmala52.Luonut: joonaosmalaTiistai 03.06.2014 17:25

tumblr_n6j27nEB6Z1rq1sc9o1_500.png

annicaaw.Luonut: annicaawLauantai 04.09.2010 02:44

Härkä 20.4. - 20.5.

Hajamielisyydellesi on syy ja voit voitkin löytää auton avaimet jääkaapistasi.
Jokin asia mietityttää sinua niin paljon, että kuljet
kaukana todellisuudesta.

- SO TRUE.

PenceyPrepKUI HÄMÄÄVÄÄÄLuonut: PenceyPrepTorstai 08.07.2010 04:36

HÄRKÄ

Esittely

Härkä on maan merkki. Se on Venuksen asuinpaikka Kuun kanssa ylennetty ja Marsin ollessa maanpaossa. Luonnossa tätä merkkiä vastaa "versomisaika".

Tämän merkin vaikutusta voi kuvata sanalla "omistaa". Se tarkoittaa maata, maaseutua, työlaistä. Se edustaa itsepintaisuutta ja suurta tuottajaa.

Hänen metallinsa on kupari, hänen kivensä smaragdi tai akvamariini ja jaspis. Hänen värinsä on vihreä ja hänen päivänsä on perjantai.

Temperamentti

Härkä-ihmiset ovat temperamentiltaan hermostuneita ja intohimoisia.

Terveys

Härän merkki liittyy kaulaan, kurkkuun ja äänielimiin. Nämä ruumiinosat ovat erityisen herkkiä huolten, onnettomuuksien ja sairauksien ollessa kyseessä. Merkki vaikuttaa myäs kilpirauhaseen, ja sen vuoksi joidenkin härkäihmisten kasvua voivat hidastaa riisitauti ja siihen liittyvät häiriöt.

Härälle tyypillisiä ovat myös nielurisa- ja kurkkutulehdukset, äänen menetys, runsas ja harmilline hieneritys sekä ihottumat. Hänen ahneutensa tekee hänestä suursyömärin. Hänen ruumiinrakenteensa on erittäin vahva ja härkäihmisten elinikä on pitkä.

Luonne

Härkä-ihminen on tyyni, tasapainoinen ja mietiskelevä. Hän aloittaa kaiken harkiten ja vie työn loppuun järjestelmällisesti, ahkerasti ja sinnikkäästi. Pitkäaikaiset tehtävät ovat hänelle sopivia, sillä hänessä on niiden suorittamiseen vaadittavaa jännitteisyyttä.

Hänen parhaat saavutuksensa syntyvät silloin, kun hänellä on kannustin
, joka ei sodi häntä itseään vastaan, ellei sitten Härän tähtimerkin vaikutus ole tarpeeksi voimakas ja tee hänestä täysin itsenäistä. Hän on kuin hedelmällinen maaperä, mukautuva ja vastaanottavainen. Hänen tiedostamattomat voimavaransa pakottavat hänet tuottamaan.

Herkkyytensä ansiosta hän on taiteilija ja onnistuu parhaiten laulun ja musiikin alalla. Hänen toimintaansa säätelee tottumus, ja hänen tapansa on vakiintuneet. Hän pitää niistä kiinni, koska ei pidä muutoksista.

Hän omaksuu hitaasti, mutta hänen muistinsa on usein suunnaton ja näin ollen verraton asiavarasto. Hänen parhaat ominaisuutensa ovat kärsivällisyys ja vankkumattomuus, muttahänen suurin heikkoutensa on jääräpäisyys, jota vastaan kaikki järkeily on hyödytöntä.

Hän rakastaa rahaa, jota hän ei kerää niinkään saituudesta vaan pikemminkin vakuuttavaksi todisteeksi ja konkreettiseksi tulokseksi tekemästään työstä.

Hän arvostaa mukavuutta ja rentoutumista kuten maanviljelijä laitumiaan ja peltojaan.

Seurallinen käyttäytyminen

Hän on levollinen henkilö, ja hänen kanssaan on helppo elää. Hän välttää riitoja tai tekee voitavansa niiden tyynnyttämiseksi, ja tämän johdosta hänellä on tavallisesti lukuisia ystäviä. Hän on lapsena järkevä ja hidas, ja häntä tulee kannustaa ja rohkaista.

Hyvät tavat on myös välttämättä juurrutettava häneen nuorena, sillä muutos on härkäihmiselle niin vaikeata, että hän kerran suuntansa valittuaan pitää siitä itsepintaisesti kiinni siitä huolimatta että se johtaisia epäonnistumiseen.

Härkä-ihmisen osoittama kiintymys ja uskollisuus ovat arvokkaita asioita, sillä hänen pitkävihaisuutensa tekee hänestä pelottavan vastustajan (hänen talonpoikaisriitansa ovat inspiroineet monia romaanikirjailijoita).

Yhteiskunnallisissa ja ammatillisissa suhteissaan hän on tahditon ja särmikäs. tämä johtuu hänen pohjimmaisesta itsepäisyydestään. Hän menestyy elämässä ahkeralla työnteolla ja pitämällä taitavasti huolta saamastaan perinnöstä ja omaisuudestaan. härkä-ihminen on elämänsä loppupuolella aina rikkaampi kuin aloittaessaan.

Tunne-elämä

Härkä on aistillinen ihminen. Hän on rehevä ihminen. Vaikka hän ehkä onkin hiukan hiomaton, hän viehättää vastakkaista sukupuolta. Hänen herkkätunteisuutensa, joka on hautautunut näennäisen tyyneyden alle, antaa hänelle luontaisen kyvyn ymmärtää naissielun ongelmia. Omistamishaluisena hän on myös mustasukkainen.

Hänen rakkautensa on hyvin vakaata, mutta myös rajua, intohimoista ja palavaa. Hänen vihanpurkauksensa, joka kehittyy hitaasti, voi olla hirvittävä kokemus.

Ammatit

Härkä-ihmisellä on läheinen suhde luontoon, sillä hän rakastaa sitä ja ymmärtää sitä vaistomaisesti. Sen vuoksi kaikki toimet, jotka lähentävät häntä siihen, ovat hänelle soveliaita, esim. maanviljelijä, puutarhuri tai mehiläishoitaja. Maahan liittyvät ongelmat kiinnostavat häntä.

Hänestä voi myös tulla arkkitehti, urakoitsija, tilanhoitaja tai isännöitsijä. Hän voi myös olla tie- tai vesirakennusinsinööri tai metsäteknikko. Hän menestyy puutavara-alalla.

Lopuksi hän valitsee myös mielellään taiteellisen uran tai opetusalan. Mikäli hän on taiteilija, hän omistautuu laululle ja sävellystyöhön.

Tunnettuja ihmisiä

Cher, Frank Capra, Bono, Billy Joel, Michelle Pfeiffer, Barbra Streisand, Sigmund Freud, Katharine Hepburn, Stevie Wonder, Jerry Seinfeld, Queen Elizabeth II, Bing Crosby, Lenin, Tsaikovski, Caruso, Charlie Chaplin, Hitler.
Härkä
Vetää pullotolkulla mielijuomaansa, pikkuhiljaa alkaa silmät lupsamaan ja härkä saa jopa pari sanaa suustaan. Ensin härkä väsyy, sitten pari paukkua lisää ja härkä laulaa suu ammollaan karaokea muiden mukana. Yleensä löytää kotiin, mutta saattaa toisinaan herätä mukavan lämpöiseltä vessan lattialta.

pjauJUHANNUSHOROSKOOPPILuonut: pjauPerjantai 19.06.2009 15:10

OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä, kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen.

HÄRKÄ makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessään olut pullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuuksiinsa, sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.

KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidan helmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.

RAPU juo juo ja juo, itkee, juo juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee, juo juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä kokkoa.

LEIJONA meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.

VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi, loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viina pullo kainalossaan.

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannus yö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu kokkoon, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään grillitikulla silmään ja sammuu nokkospuskaan. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan, lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES vääntää sauna vitsat ja vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan.

KALAT on aamusta asti humalassa, hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa kokkoon.
Härät ovat taiteellisesti lahjakkaita, mutta eivät kuitenkaan liikaa häröileviä taitelijasieluja. Härän jalat ovat tiukasti maassa, yleensä polvia myöten.
Härät eivät vaadi paljoa ollakseen tyytyväisiä. Hekin haluavat rahaa, mutta eivät hankkiakseen materiaa vaan voidakseen suunnitella tulevaisuutta.
Härillä on paljon ystäviä heidän leppoisan luonteensa ansiosta. Heitä saa ärsyttää kauan ennen kuin he hermostuvat, mutta kun rajan yli mennään, antavat Härät harvoin anteeksi.
Härät ovat luonteeltaan tyyniä ja tasapainoisia. He mietiskelevät paljon ja ovat aistillisuudessaan herkkiä. Turvallisuuden tunne on Härille tärkein, ja sen eteen he ovat valmiita tekemään paljon töitä.
Perheensä eteen Härkä tekee mitä tahansa. Mukautuva ja vastaanottavainen Härkä on tähtikartan potentiaalisin pitkäaikainen parisuhdekumppani.

Ja sitten totuus…

Härkänaiset ovat jähmeitä ja hitaita. He eivät uskalla sanoa ääneen mitä ajattelevat, ja antavat asioiden kihistä sisällään. He tekevät päätöksensä aina auttamattomasti myöhässä.
Mustasukkainen ja omistushaluinen Härkänainen ei usko mitään mitä hänelle sanotaan. He epäilevät, että kaiken takana on kuitenkin jokin muu totuus. Härkänaiset tulkitsevat maailmaa omien sarviensa takaa, ja näkevät totuuden usein huonosti. He ovat myös jatkuvasti huolissaan maailman ja ihmisten pahuudesta. Jos Härkänainen tekee virheen, sen jatkuva miettiminen ja analysointi vie häneltä noin vuoden.
Härkänaisten kumppaneilla on kova työ vakuuttaa jatkuvasti rakkauttaan. Se pitää aloittaa aamulla, ja lopettaa vasta illalla. Härkänaiset voivat herättää kumppaninsa yöllä vain kuulemaan toisen rakastavan edelleen.
Kun jääräpäisen Härkänaisen saa sisukkaan yrittämisen jälkeen suuttumaan, hän on erittäin pitkävihainen ja harvoin antaa kokonaan anteeksi.

Sue_CidalOlen kuin Hitler! XDLuonut: Sue_CidalSunnuntai 26.10.2008 23:03


Nimi
Härkä

Esittely
Härkä on maan merkki. Se on Venuksen asuinpaikka Kuun kanssa ylennetty ja Marsin ollessa maanpaossa. Luonnossa tätä merkkiä vastaa "versomisaika".

Tämän merkin vaikutusta voi kuvata sanalla "omistaa". Se tarkoittaa maata, maaseutua, työlaistä. Se edustaa itsepintaisuutta ja suurta tuottajaa.

Hänen metallinsa on kupari, hänen kivensä smaragdi tai akvamariini ja jaspis. Hänen värinsä on vihreä ja hänen päivänsä on perjantai.

Temperamentti
Härkä-ihmiset ovat temperamentiltaan hermostuneita ja intohimoisia. ...

Terveys
Härän merkki liittyy kaulaan, kurkkuun ja äänielimiin. Nämä ruumiinosat ovat erityisen herkkiä huolten, onnettomuuksien ja sairauksien ollessa kyseessä. Merkki vaikuttaa myäs kilpirauhaseen, ja sen vuoksi joidenkin härkäihmisten kasvua voivat hidastaa riisitauti ja siihen liittyvät häiriöt.

Härälle tyypillisiä ovat myös nielurisa- ja kurkkutulehdukset, äänen menetys, runsas ja harmilline hieneritys sekä ihottumat. Hänen ahneutensa tekee hänestä suursyömärin. Hänen ruumiinrakenteensa on erittäin vahva ja härkäihmisten elinikä on pitkä.

Luonne
Härkä-ihminen on tyyni, tasapainoinen ja mietiskelevä. Hän aloittaa kaiken harkiten ja vie työn loppuun järjestelmällisesti, ahkerasti ja sinnikkäästi. Pitkäaikaiset tehtävät ovat hänelle sopivia, sillä hänessä on niiden suorittamiseen vaadittavaa jännitteisyyttä.

Hänen parhaat saavutuksensa syntyvät silloin, kun hänellä on kannustin, joka ei sodi häntä itseään vastaan, ellei sitten Härän tähtimerkin vaikutus ole tarpeeksi voimakas ja tee hänestä täysin itsenäistä. Hän on kuin hedelmällinen maaperä, mukautuva ja vastaanottavainen. Hänen tiedostamattomat voimavaransa pakottavat hänet tuottamaan.

Herkkyytensä ansiosta hän on taiteilija ja onnistuu parhaiten laulun ja musiikin alalla. Hänen toimintaansa säätelee tottumus, ja hänen tapansa on vakiintuneet. Hän pitää niistä kiinni, koska ei pidä muutoksista.

Hän omaksuu hitaasti, mutta hänen muistinsa on usein suunnaton ja näin ollen verraton asiavarasto. Hänen parhaat ominaisuutensa ovat kärsivällisyys ja vankkumattomuus, muttahänen suurin heikkoutensa on jääräpäisyys, jota vastaan kaikki järkeily on hyödytöntä.

Hän rakastaa rahaa, jota hän ei kerää niinkään saituudesta vaan pikemminkin vakuuttavaksi todisteeksi ja konkreettiseksi tulokseksi tekemästään työstä.

Hän arvostaa mukavuutta ja rentoutumista kuten maanviljelijä laitumiaan ja peltojaan.

Seurallinen käyttäytyminen
Hän on levollinen henkilö, ja hänen kanssaan on helppo elää. Hän välttää riitoja tai tekee voitavansa niiden tyynnyttämiseksi, ja tämän johdosta hänellä on tavallisesti lukuisia ystäviä. Hän on lapsena järkevä ja hidas, ja häntä tulee kannustaa ja rohkaista.

Hyvät tavat on myös välttämättä juurrutettava häneen nuorena, sillä muutos on härkäihmiselle niin vaikeata, että hän kerran suuntansa valittuaan pitää siitä itsepintaisesti kiinni siitä huolimatta että se johtaisia epäonnistumiseen.

Härkä-ihmisen osoittama kiintymys ja uskollisuus ovat arvokkaita asioita, sillä hänen pitkävihaisuutensa tekee hänestä pelottavan vastustajan (hänen talonpoikaisriitansa ovat inspiroineet monia romaanikirjailijoita).

Yhteiskunnallisissa ja ammatillisissa suhteissaan hän on tahditon ja särmikäs. tämä johtuu hänen pohjimmaisesta itsepäisyydestään. Hän menestyy elämässä ahkeralla työnteolla ja pitämällä taitavasti huolta saamastaan perinnöstä ja omaisuudestaan. härkä-ihminen on elämänsä loppupuolella aina rikkaampi kuin aloittaessaan.

Tunne-elämä
Härkä on aistillinen ihminen. Hän on rehevä ihminen. Vaikka hän ehkä onkin hiukan hiomaton, hän viehättää vastakkaista sukupuolta. Hänen herkkätunteisuutensa, joka on hautautunut näennäisen tyyneyden alle, antaa hänelle luontaisen kyvyn ymmärtää naissielun ongelmia. Omistamishaluisena hän on myös mustasukkainen.

Hänen rakkautensa on hyvin vakaata, mutta myös rajua, intohimoista ja palavaa. Hänen vihanpurkauksensa, joka kehittyy hitaasti, voi olla hirvittävä kokemus.

Ammatit
Härkä-ihmisellä on läheinen suhde luontoon, sillä hän rakastaa sitä ja ymmärtää sitä vaistomaisesti. Sen vuoksi kaikki toimet, jotka lähentävät häntä siihen, ovat hänelle soveliaita, esim. maanviljelijä, puutarhuri tai mehiläishoitaja. Maahan liittyvät ongelmat kiinnostavat häntä.

Hänestä voi myös tulla arkkitehti, urakoitsija, tilanhoitaja tai isännöitsijä. Hän voi myös olla tie- tai vesirakennusinsinööri tai metsäteknikko. Hän menestyy puutavara-alalla.

Lopuksi hän valitsee myös mielellään taiteellisen uran tai opetusalan. Mikäli hän on taiteilija, hän omistautuu laululle ja sävellystyöhön.

Tunnettuja ihmisiä
Cher, Frank Capra, Bono, Billy Joel, Michelle Pfeiffer, Barbra Streisand, Sigmund Freud, Katharine Hepburn, Stevie Wonder, Jerry Seinfeld, Queen Elizabeth II, Bing Crosby, Lenin, Tsaikovski, Caruso, Charlie Chaplin, Hitler
Päiväkirjamerkinnän luokittelut

Sue_CidalEi näin.Luonut: Sue_CidalSunnuntai 26.10.2008 19:32

Vaalipäivän aamu, eli kun kaikki oli oikeestaan jo mennyt valmiiksi ihan putkeen.

Olo oli sateenvarjon kanssa kuin Maija Poppasella, paitsi ettei ollut pienintäkään intressiä opetella lentämään. Ei ainakaan tänään. Harkitsin jo soittamista töihin: "En mä pääse tänään tuleen. Oikeesti. En pääse. Kyllä mä yritin vyöryä katua alas, mutta tuuli piti mua vaan paikallaan". Silmät sikkurallaan harrastin vain epätoivoista unissakävelyä. Ai kuinka niin?

Kaikki alkoi myöhäisillasta, kun hiivin töistä kotiin. Kello oli yöllä 0:40, kun yläkerran asunnossa vedeltiin urakalla vessaa, hypättiin narua ja leikittiin hippaa, lauma pikku elefantteja oli siis saanut valvoa mummolassa vähän liian pitkään sokerin voimalla. Tuijotin siis sängyssä pimeässä kattoon ja mietin kumpi tapahtuisi ensin, tippuuko katto niskaan ja muutama kotimainen miniterroristi siinä samassa, vai ehtisikö herätyskello piristä ennenkuin ehdin ummistaa silmiäni edes tunniksi.

Melkein sammahdin. Havahduin Suuren Syysmyrskyn saapumiseen. Riippumattoa ei ollut köytetty kiinni, ja täkki tuulettumassa parvekkeella. Singahdin pystyyn ja kävin sieppaamassa täkin sisälle. Se olikin jo tihkusateesta iiiihanan kostea ja melkein pudonnut maahan tuulenpuuskassa. Paskat. Hajottakoon riippumatto ikkunan, jos haluaa, ajattelin, ei kiinnostanut enää sekuntiakaan touhuta keskellä yötä karseassa tuulessa hehtaarinkokoisella avoparvekkeella pelkkä aamutakki päällä.

Ja kyllähän mä olin nukahtanut, tai ainakin heräsin siihen, kun Banziitti kolistaa baarista kotiin. Briiffaus illasta ja lopuksi se menee saatana mainitsemaan Naapurin. No jaa, puolitoista tuntia aikaa nähdä painajaisia, ja Halloween on vasta ens viikonloppuna. Olis nyt vaan antanut noitienkin jäädä ensi viikkoon...

Kello soi ja normi kahvinkeitto-tupakki-aamun lehti. Satuin nostamaan pääni ylös ja mitä se kello olikaan? No vittu 6:55. Eli työvuoro alkaisi vaatimattomasti viiden minuutin päästä. Minä, joka olen koulustakin myöhästynyt lusitun 13,5 vuoden aikana itseaiheutetusta syystä yhteensä kaksi kertaa, meinasin saada sydänkohtauksen feat. paskahalvauksen. Kunnes tajusin, että sitä kelloa en kääntänyt kotiintullessani vielä talviaikaan, eli oikea kellonaika olikin 5:55.

Siinä vaiheessa huomasin, että vaikka olikin aikaa, ei ollut kuitenkaan toivoakaan ehtiä kunnon suihkuun, mistä olin haaveillut jo illalla töissä painaessani käytännössä viimeiset neljä tuntia jotain ihan muuta duunia, mitä viimeisimmässä koulutodistuksessani ja työsopimuksessani ammattinimikkeenä mainitaan... ei siinä mitään, baariminnailu on ihan ok, jos ehtisi samassa edes vähän tekemään niitä omia töitäkin elikkäs vastaamaan kolmeen puhelimeen, yhteen sähköpostiin, hoitamaan sivussa 25-henkisen ryhmän toiveet, muiden asiakkaiden toiveet ja saunavieraiden yllättävät vaatimukset sekä tottakai siinä sivussa kahdeksannella kädelläni pyörittelemään paperityöt. Eräs entinen boss sanoikin, että tässä työssä ei pärjää ilman skitsofreniaa. Onneksi oli lauantai, eli edes paperityöt koko viikolta minimissään.

Kerkisin töihin ajoissa, tosin hyvin kastuneena. Jostain syystä mulle oli buukattu jopa tuplavuoro pahimpaan kellonaikaan. Loppu hyvin ja kaikki ihan vitun hyvin, nyt alkaa vapaat :)

Ai miksi mä sitten nitisen?
Nukkuminenhan on Härälle hyvin hyvin hyvin vakava ja tärkeä prioriteetti!!!!
Tritiumwww.uniluoto.comLuonut: TritiumSunnuntai 05.10.2008 18:49

Nimi
Härkä

Esittely
Härkä on maan merkki. Se on Venuksen asuinpaikka Kuun kanssa ylennetty ja Marsin ollessa maanpaossa. Luonnossa tätä merkkiä vastaa "versomisaika".

Tämän merkin vaikutusta voi kuvata sanalla "omistaa". Se tarkoittaa maata, maaseutua, työlaistä. Se edustaa itsepintaisuutta ja suurta tuottajaa.

Hänen metallinsa on kupari, hänen kivensä smaragdi tai akvamariini ja jaspis. Hänen värinsä on vihreä ja hänen päivänsä on perjantai.

Temperamentti
Härkä-ihmiset ovat temperamentiltaan hermostuneita ja intohimoisia. ...

Terveys
Härän merkki liittyy kaulaan, kurkkuun ja äänielimiin. Nämä ruumiinosat ovat erityisen herkkiä huolten, onnettomuuksien ja sairauksien ollessa kyseessä. Merkki vaikuttaa myäs kilpirauhaseen, ja sen vuoksi joidenkin härkäihmisten kasvua voivat hidastaa riisitauti ja siihen liittyvät häiriöt.

Härälle tyypillisiä ovat myös nielurisa- ja kurkkutulehdukset, äänen menetys, runsas ja harmilline hieneritys sekä ihottumat. Hänen ahneutensa tekee hänestä suursyömärin. Hänen ruumiinrakenteensa on erittäin vahva ja härkäihmisten elinikä on pitkä.

Luonne
Härkä-ihminen on tyyni, tasapainoinen ja mietiskelevä. Hän aloittaa kaiken harkiten ja vie työn loppuun järjestelmällisesti, ahkerasti ja sinnikkäästi. Pitkäaikaiset tehtävät ovat hänelle sopivia, sillä hänessä on niiden suorittamiseen vaadittavaa jännitteisyyttä.

Hänen parhaat saavutuksensa syntyvät silloin, kun hänellä on kannustin, joka ei sodi häntä itseään vastaan, ellei sitten Härän tähtimerkin vaikutus ole tarpeeksi voimakas ja tee hänestä täysin itsenäistä. Hän on kuin hedelmällinen maaperä, mukautuva ja vastaanottavainen. Hänen tiedostamattomat voimavaransa pakottavat hänet tuottamaan.

Herkkyytensä ansiosta hän on taiteilija ja onnistuu parhaiten laulun ja musiikin alalla. Hänen toimintaansa säätelee tottumus, ja hänen tapansa on vakiintuneet. Hän pitää niistä kiinni, koska ei pidä muutoksista.

Hän omaksuu hitaasti, mutta hänen muistinsa on usein suunnaton ja näin ollen verraton asiavarasto. Hänen parhaat ominaisuutensa ovat kärsivällisyys ja vankkumattomuus, muttahänen suurin heikkoutensa on jääräpäisyys, jota vastaan kaikki järkeily on hyödytöntä.

Hän rakastaa rahaa, jota hän ei kerää niinkään saituudesta vaan pikemminkin vakuuttavaksi todisteeksi ja konkreettiseksi tulokseksi tekemästään työstä.

Hän arvostaa mukavuutta ja rentoutumista kuten maanviljelijä laitumiaan ja peltojaan.

Seurallinen käyttäytyminen
Hän on levollinen henkilö, ja hänen kanssaan on helppo elää. Hän välttää riitoja tai tekee voitavansa niiden tyynnyttämiseksi, ja tämän johdosta hänellä on tavallisesti lukuisia ystäviä. Hän on lapsena järkevä ja hidas, ja häntä tulee kannustaa ja rohkaista.

Hyvät tavat on myös välttämättä juurrutettava häneen nuorena, sillä muutos on härkäihmiselle niin vaikeata, että hän kerran suuntansa valittuaan pitää siitä itsepintaisesti kiinni siitä huolimatta että se johtaisia epäonnistumiseen.

Härkä-ihmisen osoittama kiintymys ja uskollisuus ovat arvokkaita asioita, sillä hänen pitkävihaisuutensa tekee hänestä pelottavan vastustajan (hänen talonpoikaisriitansa ovat inspiroineet monia romaanikirjailijoita).

Yhteiskunnallisissa ja ammatillisissa suhteissaan hän on tahditon ja särmikäs. tämä johtuu hänen pohjimmaisesta itsepäisyydestään. Hän menestyy elämässä ahkeralla työnteolla ja pitämällä taitavasti huolta saamastaan perinnöstä ja omaisuudestaan. härkä-ihminen on elämänsä loppupuolella aina rikkaampi kuin aloittaessaan.

Tunne-elämä
Härkä on aistillinen ihminen. Hän on rehevä ihminen. Vaikka hän ehkä onkin hiukan hiomaton, hän viehättää vastakkaista sukupuolta. Hänen herkkätunteisuutensa, joka on hautautunut näennäisen tyyneyden alle, antaa hänelle luontaisen kyvyn ymmärtää naissielun ongelmia. Omistamishaluisena hän on myös mustasukkainen.

Hänen rakkautensa on hyvin vakaata, mutta myös rajua, intohimoista ja palavaa. Hänen vihanpurkauksensa, joka kehittyy hitaasti, voi olla hirvittävä kokemus.

Ammatit
Härkä-ihmisellä on läheinen suhde luontoon, sillä hän rakastaa sitä ja ymmärtää sitä vaistomaisesti. Sen vuoksi kaikki toimet, jotka lähentävät häntä siihen, ovat hänelle soveliaita, esim. maanviljelijä, puutarhuri tai mehiläishoitaja. Maahan liittyvät ongelmat kiinnostavat häntä.

Hänestä voi myös tulla arkkitehti, urakoitsija, tilanhoitaja tai isännöitsijä. Hän voi myös olla tie- tai vesirakennusinsinööri tai metsäteknikko. Hän menestyy puutavara-alalla.

Lopuksi hän valitsee myös mielellään taiteellisen uran tai opetusalan. Mikäli hän on taiteilija, hän omistautuu laululle ja sävellystyöhön.

Tunnettuja ihmisiä
Cher, Frank Capra, Bono, Billy Joel, Michelle Pfeiffer, Barbra Streisand, Sigmund Freud, Katharine Hepburn, Stevie Wonder, Jerry Seinfeld, Queen Elizabeth II, Bing Crosby, Lenin, Tsaikovski, Caruso, Charlie Chaplin, Hitler
HÄRKÄ

Olet käytännöllinen ja uppiniskainen. Teet työtä kuin hullu, vaikka pohjimmiltasi olet vitun laiska paska. Härkiä on paljon mielisairaaloissa - potilaina. Useimmat pitävät sinua arvaamattomana ja härkäpäisenä. Poliittisesti olet fanaattinen. Härät surmaavat usein puolisonsa riidan päätteeksi. Härkä tajuaa usein pitää turpansa kiinni, mutta heti sen avattuaan se joutuu helvetilliseen kiipeliin. Härkä on ikävä ihminen. Härkä alkaa vanhemmiten muistuttaa kulahtanutta rantalelua. Härkä on parhaimmillaan marinoituna.
Onnenkapine: Solarium
Onnennumero: Peruspäiväraha 121,-
Onnenväri: Rusketus
Motto: "Ööööö paistaako siellä varmasti aurinko ööööö?"
Auto: Taksi
« Uudemmat - Vanhemmat »