IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
5.9.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 028 (1.7.2008 alkaen)
Koko
35 jäsentä
Tyttöjä: 33 (95 %)
Poikia: 2 (5 %)
Keski-ikä
28,3 vuotta
Otos: 29 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,5 vuotta
Valvojat
sybilla

Jäsenet (35)

Stiigumariam76herttaneiti_darkhazyaKultapiiskuSosserooPipa86nasutin03KorpaLenzuKipeäPoika_Flikka_KultaSandiHanksuLe_Boef
« Uudemmat -

MinDe84Kimin kuulumisiaLuonut: MinDe84Tiistai 05.05.2009 15:28

Eilen oli Kimin 1v neuvola. Painoa tasan 13kg ja pituutta 83,8cm.
Kovasti pikkumies konttailee ja kävelee tukea pitkin. Äiti sanoo ja sitten jotain epämääräisiä kodkodkos, mammammam,namnamnam jne. :) Pari viikkoa hän on ollut vähän normaalia kiukkuisempi ja itkuisempi. Ajattelin, että olisiko lisää hampaita tulossa, mutta viime yönä Kimi heräsi 3:lta ja huusi 6:teen asti, joten ajattelin, että ehkä olisi sittenkin paras mennä näyttämään korvia. Tänään mennään yhdessä lääkärille, kun mullakin on poskiontelontulehdus. =/

MinDe84Kimi tänään 1v!!Luonut: MinDe84Maanantai 27.04.2009 16:14

Kimi täytti tänään 1v! Nopeasti aika vaan menee. Äsken vein sankarin yläkertaan ja nyt odottelen, josko Nukku-Matti veisi pikkumiehestä voiton.
Eilen juhlittiin synttäreitä isovanhempien, Niina-tädin ja Lauri-serkun voimin. Kovasti nautittiin kahvia, kakkua, pipareita jne. Päivänsankari itse ei oikein kakusta välittänyt, mutta lahjat olivat mieleisiä! :)

Tangomarkkinoiden nettiäänestys alkoi tänään osoitteessa http://satumaa.yle.fi/tangomarkkinat . Nyt ei auta muuta kun jännittää ja toivoa, ettei putoisi tässä vaiheessa kisasta. Äänestys jatkuu 11.5. asti, eli parin viikon päästä selviää. Apuva!

floppisMamman kulta pieni..Luonut: floppisKeskiviikko 22.04.2009 10:44

Täyttää tänään 1v!!<sydän>
<sydän><sydän><sydän><sydän>

Hyvää syntymäpäivää ADA!!<rakas>

MinDe84Kimin mallidebyytti! :)Luonut: MinDe84Lauantai 07.03.2009 21:11

Kimi oli tänään lastenvaatemallina Mukelomestan muotinäytöksessä. Mä siinä sivussa jouduin tietenkin avustajana lavalle, mikä oli vähemmän mukavaa. Mutta poika tykkäsi oikein kovasti ja jaksoi tosi hyvin, vaikka päiväuniaika alkoi painaa päälle. Ostin Kimille toisen sen esittelemistä puvuista, Travallen Remu keväthaalarin. Sai mukavan alennuksen. :)

Muotinäytöksen jälkeen käytiin mummulassa syömässä ja ajeltiin illaksi takaisin kotiin. Kohta käydään hakemassa Maipe kylään. Tarkoitus olisi nauttia muutama lasi viiniä, kun kimi on mennyt nukkumaan.

Jarski tulee huomenna takas Säkylästä. Oli kaiken kaikkiaan mukava viikonloppu, vaikka ilman "isiä" oltiinkin. Eilenkin käytiin aamupäivällä Kimin kanssa pulkkailemassa ja iltapäivällä vaunuilemassa niin, että Volttikin pääsi lenkille. Niin paljon on siis ollut tekemistä, ettei olla isiä ehditty kaivata! (Mutta ei kerrota sitä sille, ettei sen tule paha mieli..)

MinDe84Kimi 10kkLuonut: MinDe84Perjantai 27.02.2009 11:58

Kimi täyttää tänään 10kk! Eilen hän kävi isänsä kanssa 10kk neuvolassa. Painoa pojalla 12 200g ja pituutta 81,5cm. Pitkä poika siis! (Kohtahan tuo saa äitinsä kiinni!)
Kimi osaa istua, taputtaa ja pyöriä paikasta toiseen. Konttausasentoonkin menee, muttei konttaa. Polvilleen yrittää kovasti nousta.
Hb oli 125.
Eli kaikki hyvin!

floppisAda 10kk <3Luonut: floppisSunnuntai 22.02.2009 15:05

Ada osaa:

-istua tuetta
-nousta tukea vasten seisomaan
-kävellä tuen kanssa
-opettelee seisomista lman tukea
-syö tavallista kotiruokaa
-opettelee tavallisen maidon juontia
-osaa sanoa äiti, iti ja -ti (veeti)
-konttaa ja lujaa :)

kovasti neiti kehittyy ja oppii koko ajan uusia asiaoita:)
Tyytyväinen neiti,yöt nukkuu hyvin ninku on aina nukkunut.
viime viikkoinen sairaalareissu ja siarastelu hieman verottanut Adan painon nousua ettei kuukaudessa ollu painoa tullu ku 100g mutta pituutta oli tullu 3cm lisää:)

Kimillä jatkuu edelleen ripuli, nyt 9. päivä menossa. =/ Kuumetta ei ole ja muutenkin poika on hyvävointinen, vähän ärtyisä ja itkuinen tosin.
Käytiin aamulla lääkärissä ja tämä oli sitä mieltä (sikäli mikäli mtn hänen puheestaan ymmärsin, kielimuuri...), että johtuisi antibioottikuurista, jonka Kimi sai korvatulehdukseen. Kovasti kyllä itse epäilen, kun ab kuuri loppui 7.2. ja ripuli alkoi 10.2. Ja kun on jo 9. pv kestänytkin, niin luulisi jo loppuvan. On siitä kuurista melkein 2vko:a jo.
Kuukausi sitten Kimillä oli viikon kestävä vatsatauti, oksentelua ja ripulia. Tiedä sitten, että olisiko tämä jtn samanlaista. En kuitenkaan uskalla viedä poikaa huomenna hoitoon, ettei kaverinkin poika sairastu, joten joudun oleen taas töistä pois. Huoh. Mikäli ei maanantaiksi ripuli helpota, niin mennään sitten yksityiselle.

Iltapäivällä oli Kimin fysioterapia. Jumppailtiin ja saatiin uusia liikkeitä, mitä voidaan pojan kanssa treenailla. Liikkumisen suhteen ei kuitenkaan ole mtn syytä huolestua, kun poika on keksinyt nyt pyöriä paikasta A paikkaan B. Pääasia, että jollakin tapaa etenee. Polville varaamista Kimi nyt kovasti harjoittelee. Kuukauden päästä sitten uudelleen jumppatätiä moikkaamaan.

Kimille puhkesi eilen 7. ja 8. hammas. Nyt on sitten sekä ylhäällä että alhaalla neljä legoa. Kovin nopeasti niitä onkin tullut, ensimmäinen hammaskin puhkesi jo ennen 4kk!

Oltiin tänään juhlimassa kaveripariskunnan häitä. Rauhallisissa merkeissä meidän osaltamme sujuivat, kun Kimikin oli mukana. Ja ite meen aamuksi taas töihin, niin oli tultava ajoissa kotiin. Kovasti onnea vielä hääparille ja kiitoksia hyvistä kemuista ja sapuskoista!

Vielä kun tuo poika nukahtaisi, niin päästäisiin saunaan. Sitten ajoissa nukkumaan. Öitä kaikille!

PS: En tiedä oonko vielä kertonut, että Kimi istuu jo oikein hyvin ilman tukea! Ja pyörii paikasta A paikkaan B! =)

MinDe84Kimi sairastaaLuonut: MinDe84Tiistai 27.01.2009 23:22

Korvatulehdushan siellä lääkärireissulla löytyi molemmista korvista! =/ Täytyy toivoa, ettei Kimillä ole edessään samaa korvatulehduskierrettä, mikä äidillään oli 6-vuotiaaksi asti.
No, nyt annettiin korvatippoja ja Panadolia vielä särkyyn. Toivottavasti kipu hellittää. Ainakaan toistaiseksi ei poika ole suostunut rauhoittumaan sänkyynsä.....
Lähdenkin tästä auttamaan Jarskia nukutuspuuhissa. Öitä!

MinDe84Kimi 9kk <3Luonut: MinDe84Tiistai 27.01.2009 13:10

Tänään poika täytti 9kk, hirveän nopeasti on aika mennyt!
Valvottiin melkein koko viime yö. Kimi porasi ja huusi ihan hirveästi aina kun laittoi makuuasentoon. Pahasti pelkään, et on saanut korvatulehduksen. Lauantaista asti on ollut kovassa flunssassa, yskii ja nenä valuu. Mennään 12:30 käymään lääkärillä tarkistuttamassa korvat.
« Uudemmat -