IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
10.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 834 (1.7.2008 alkaen)
Koko
76 jäsentä
Tyttöjä: 76
Keski-ikä
35,2 vuotta
Otos: 66 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,2 vuotta
Ylläpitäjä
_Lizardus_
Valvojat
Nannu`, ^neitoinen, |Solchica|, _Lizardus_, MissPekkis, -tindeH-

Jäsenet (76)

^RitaMii83CaritainenNannu`marika77johanna-79zarahyDolli-81[mar[re]tiitis-HeMpPaO-TiNkEpOmerkkiliisaNaNNaskaTikuzinkati-r
« Uudemmat -

sinesspaniikkiperseLuonut: sinessMaanantai 20.06.2011 04:27

Otitko sinä sikainfluenssa rokotuksen? Entä otatitko sen lapsellesi myös?

Entä jos sikainfluenssarokote aiheuttikin oikeasti sen tilastollisen nousupiikin keskenmenoissa? Entä jos Polysorbaatti 80 oikeasti aiheuttaa myös ihmisille, naisille hedelmättömyyttä, kuten rotille? Olenko mennyt sinetöimään nuorimman tyttäreni kohtalon lisääntymisessä? Entä omani? Voinko sitten saada koskaan enää lapsia? Vai onko tässä nyt joku narkolepsian kaltainen juttu, että joillekin se vaan aiheuttaa/aiheutti tällaisen reaktion, että loppu elämäs on sit tätä? Mä haluan vastauksia. Mua pelottaa. Mene aika eteenpäin 10 vuotta, MENE PERKELE, mene!

Miks vitussa menin ottamaan rokotuksen ja vielä kaiken lisäksi oman lapseni tungin piikin alle..?! "Onneksi" vain toisen niistä. Olihan se sanomattakin selvää, ettei rokotetta oltu voitu tutkia riittävästi. Ja pelon alaisena juoksi piikkejä päin possuja karkuun.

Sanokaa ny joku tai mielummin kaikki mulle, että -Rauhotu nainen! Sä vaan skitsoilet taas. Mä en voi antaa ikinä ittelleni anteeks, jos Nella joutuu kärsiin lapsettomuudesta. Vaik niin vois käydä ihan ilman rokotuksenkin saamisia. Sitä ei saada koskaan tietää. Mutta kyllä ihmettelen ja SUURESTI, jos itselleni tulee joskus ongelmia lasten saannin suhteen, sillä nää kaks on tullut kuin sormia napsauttamalla. Eihän se tavatonta olisi, jos sitten yhtäkkiä ei enää onnaiskaan, mutta automaattisesti epäilykset kohdistuis tuohon rokotteeseen. Kiva kaikille teinitytöille hei. Tässäkö nyt sitten oli se väenvähennyspiikki?

tropfen.....Luonut: tropfenTiistai 25.05.2010 12:35

Jalustallinen turvakaukalo olis hakusessa...

Sellaset nykyaikaiset yhdistelmät kans hakusessa...

Ilmoittakaahan jos on jollai ylimääräsenä nurkissa...


KIITOS :)

tropfen...Luonut: tropfenTorstai 06.05.2010 14:02

Löytyy kaksi meandi pilvimekkoa koot 74/80 ja 98/104

http://www.minityyli.fi/wp-content/2009/10/pilvimekko.jpg
Tuo mekko siis kyseessä...
Tarjota saa ja postarit päälle...

JumitaRPrinsessasta prinssiksiLuonut: JumitaRLauantai 13.03.2010 17:17

11.03.2010 klo 03.20 aamu yöllä syntyi meille pikku poika mitoin: paino:3880 ja pituutta 50cm. Oli kulkaas itku herkässä taas kun näin ihanuuden. Salaa kuitenkin olin poikaa toivonut.... Synnytys oli helppo. Ei mitään hämminkiä. Tänään kotiuduttiin.

tropfenHuomio kaik...Luonut: tropfenMaanantai 15.02.2010 11:43

Nyt löytyy kansio jossa myytäviä vaatteita ja
lisään listaan ken tahtoo nähä...

Ja kysytte rohkeesti jos jottai ilmenee kysyttävää...

Kiitos :)

sinessMilla luisui bussin alleLuonut: sinessLauantai 02.01.2010 20:31

Kävimme kolmistaan Milla, minä ja Nella rattailla kaupassa. Mentyämme Länskäriltä bussipysäkille ja bussin saavuttua paikalle Milla nousi ensimmäisenä bussin kyytiin, tai siis tässä tapuksessa yritti nousta, kun minä vartosin vielä ulkopuolella rattaitten kera. Milla kaatui bussipysäkin liukkaudesta ja luiskahti bussin alle. Minä sain just ajoissa napattua tytön haalarin hartioista kiinni, ennen kuin kokonaan katosi bussin alle. Riuhtaisin neidin ylös ja bussiin asti ja tässä rytäkässä kauppakassini kaatui ja levisi bussin alle. Niitä koittaessani pelastaa liukuivat rattaat Nella rattaissa vaunupaikalta bussin sisältä kohti minua. Huusin vaan "Milla auta NYT!!" kaikkien ihmisten vaan toljottaen paikallaan. Milla sai napattua rattaista kiinni, ettei ne pudonnut bussista pois ja itse nappasin kauppakassin. Sinne Tesoman valtatielle, mikä lie, jäi bussipysäkille bussin alle autotielle meidän ruokatarvikkeita..

Ja kukaan ei voinut vittu auttaa! Kun näkevät että toinen lapsi liukuu bussin alle äidin sitä sieltä pelastaessa menee ruokaostokset bussin alle ja rattaat meinaa pudota kyydistä.. Vittu ihmiset on vitusta! Monetko rattaat minäkin oon pystyyn napannut, kun on meinannut kaatuilla mun seistessä omien vaunujen kaa äitien istuskellessa selin rattaisiinsa?!

kati-rultrassa käytyLuonut: kati-rMaanantai 09.11.2009 17:04

lapsivettä normaalisti ja kaikki muutenkin ok poika on kasvanu hyvin tän hetkinen painoarvio oli 3200g saas nähä kuin iso täst mönkelöst kasvaa viel ois kuitenkin H hetkeen noin 4 viikkoa aikaa kasvaa jos nyt sinne asti pysyy masussa nyt siis viikkoja 36+2 :)
Tänään aamulla seitsemän jälkeen heräsin johonkin ja huomasin Millan tärisevän kippurassa vieressäni. Milla oli siis nukkunut meidän sängyssä isi-ikävänsä vuoksi. Tässä oli ollut jo pari "oireetonta" päivää, eli Millan kuume oli laskenut 37,5 asteeseen ja jämähtänyt siihen välillä käyden lähempänä normaalilämpöäkin.

Mutta nyt yhtäkkiä kuumeen pamahdettua taas 39 asteeseen ja yskän rajuunnuttua soitin lääkärin ajanvaraus- ja neuvontanumeroon kysyen lääkäriaikaa.. Ja vata puhelun aikana mulle valkeni että nythän on lauantai. Meitä kehoetttiin kuitenkin heti lähtemään TAYS:n päivystykseen.

Herätin Paulin, puin lapset ja lähdettiin TAYS:iin. Siellä päästiin nopeasti eteenpäin, sillä vuoronuomerot oli suotuisat. Pääsimme myös heti (karanteeni)huoneeseen, jossa oli Millan hyväksi sänky. Nella oli nukahtanut rattaisiin ja Pauli jäi odotusaulaan huoneemme viereen. Huoneessa oli toinenkin pienityttö, ulkomaalainen. Tytöllä oli vasta alkanut sikainfluenssaoireet kovalla kuumeella, yskällä ja oksentamisella. Tietenkin oksentaminen tapahtui juuri meidän saapuessa huoneeseen. Milla tutkittiin todella "nopeasti". Ensin otettiin kuume (38,5) ja verenpaine ja Milla sai Pronaxen-särkylääkettä, lääkäri kävi tutkimassa korvat, nielun ja sydän- ja hengitysäänet. (Lääkäri sattui vielä olemaan neuvolamme entinen neuvolalääkäri Nellan odotus- ja vauva-ajalta) Sitten pääsimme keuhkoröntgeniin ja verikokeet otettiin. Verikoe oli muuten Millan "ensimmäinen" ilman Emla-puudutuksia ja ihme kyllä Nella ei herännyt siihen itkuhuutoon!

Sitten vain odottelimme, nukuimme ja odottelimme. Ulkomaalainen pieni tyttö oli siirretty pois ja huoneessa olisi ollut tilaa Paulille ja Nellalle, mutta huoneessa taisi haista oksennuksen jääntet tai jotain ja Pauli ei voinut tulla sinne. Haju otti nenään. Pauli meni autoonsa ja Nella tuli rattaissa nukkumaan huoneeseen. Myöhemmin huoneeseen tuli pieni poika isänsä kanssa ja pojalta tultaisiin ottamaan nielunäyte influenssan varmistamiseksi.

Lääkärin tullessa kertomaan tuloksia, jotka olivat kaikki kunnossa, kysyin miksei Millalta varmisteta testein sikainfluenssaa, vastasi lääkäri tähän tämän olevan "selvä tapaus", eikä tartte testata (ymmärsin mielessäni oitis, sillä testit maksavat 100€/testi). Keuhkokuvissa ei ollut mitään, verikokeissa CRP (tulehdusarvot) oli alle 1, joten ei ainakaan bakteerin aiheuttamaa oireilua ole kyseessä. Pääsimme kotiin, mutat särkylääkkeestä huolimatta kuume ei laskenut ja Milla oli koko 4 tunnin sairaalassa oloajan ollut vähän voipunut ja makoillut.

Kotona kuume oli kuitenkin taas 39,2 astetta ja tunnin kotona olon jälkeen Milla valitti huonoa oloa ja rintakehään sattumista. Siinä hoksasin, että tyttö oli valittanut nälkää koko aamun sairaalassa ja passitin leipää syömään. Ei pystynyt syömään. Huoleni kasvoi kasvamistaan ahdistukseksi asti. Millan käytyä kakalla olo parani. Outoa. Kohta söimme ruokaa ja annoin Millalle panadolia. Kuume alkoi laskemaan ja tyttö sai energiaa ruoasta. Toivottavasti tästä selvitään taas vain tällä suoraan sanottuna vittumaisella säikähdyksellä, mutta kyllä silti huolettaa, kun oireet palasi pahoina, eikä MISSÄÄN ole MITÄÄN! Pelkään jotakin ilmenevän liian myöhään. Hälytyskellot soi herkästi.

Nyt Paulilla alkoi oireet pahoinvointina, liekö siitä johtunut jo muutenkin herkän nenän herkkyys sairaalassa. Kotona maannut vain sängyn pohjalla ilman kuumetta. Nellakin aloitti lämpöilyn.

sinessMillan sikainfluenssaLuonut: sinessTorstai 05.11.2009 00:42

No nyt se sitten saatiin Pirkanmaan epidemian ensimmäisten joukossa (todettu testeissä Millan mummulta ja lapset olivat viikonloppuna yökylässä isällään -joka asuu väliaikasesti vanhemmillaan- ja lasten isä oli tietämättäni kipeänä. Sitten sairastui mummu, joka riskiryhmiin kuuluvana testattiin positiiviseksi sikainfluenssaksi). Maanantai-tiistai yönä Millalla oli noussut 38,8 asteen kuume jota seurasi tiistai-iltana kertaluontoinen oksentaminen ja mahan löysyys. Milla oli oksentanut myös edellisenä torstai-iltana kerran. Kuume vaan nousi nousemistaan särkylääkkeistä huolimatta aina 40,3 asteeseen saakka. Päivystykseen eivät suostuneet ottamaan vastaan, kun yöllä soittelin sinne.

Kovan kuumeen lisäksi Millalla on jatkuva päänsärky, joka ei mene ohi lääkkeillä, ilkeä kurkkukipu ja kovankuuloinen ärhäkkä yskä. Yskää esiiintyi jo ennen kuumeilua, mutta nyt kuumeen aikana on yskäkin "hellittänyt" 2%. Ruokahalukin puuttuu kokonaan. Nyt tänään keskiviikkona on kuume pysynyt "aisoissa" ilman lääkkeitäkin, eli pudonnut "vain" 38 asteenseen. Jos kuume vielä nousee illalla kovastikin, lähdemme suoraapäätä päivystykseen ja pamautan vaikka kaulimella sen tainnoksiin joka meitä estää sisään pääsemästä.

Nyt itselläni on yskä ja veto pois.

kati-rneuvola kuulumisetLuonut: kati-rKeskiviikko 04.11.2009 11:29

raskausviikko 35+4
painon muutos/viikko -233
turvotus +/+
RR 114/76 pulssi 98
u-prot -
u-guk -
Hb 122
kohdunpohjan korkeus 34.5
sydämen sykkeet 130+
liikkeet ++

eli kaikki ok :) maanantaina onkin sit se ultra ja seuraava neuvola on 18 päivä.
« Uudemmat -