IRC-Galleria

siness

siness

Don't talk about moonshine, don't talk about white wine. I'm gonna find lies, sick twisted strange kind!

Selaa blogimerkintöjä

paniikkiperseMaanantai 20.06.2011 04:27

Otitko sinä sikainfluenssa rokotuksen? Entä otatitko sen lapsellesi myös?

Entä jos sikainfluenssarokote aiheuttikin oikeasti sen tilastollisen nousupiikin keskenmenoissa? Entä jos Polysorbaatti 80 oikeasti aiheuttaa myös ihmisille, naisille hedelmättömyyttä, kuten rotille? Olenko mennyt sinetöimään nuorimman tyttäreni kohtalon lisääntymisessä? Entä omani? Voinko sitten saada koskaan enää lapsia? Vai onko tässä nyt joku narkolepsian kaltainen juttu, että joillekin se vaan aiheuttaa/aiheutti tällaisen reaktion, että loppu elämäs on sit tätä? Mä haluan vastauksia. Mua pelottaa. Mene aika eteenpäin 10 vuotta, MENE PERKELE, mene!

Miks vitussa menin ottamaan rokotuksen ja vielä kaiken lisäksi oman lapseni tungin piikin alle..?! "Onneksi" vain toisen niistä. Olihan se sanomattakin selvää, ettei rokotetta oltu voitu tutkia riittävästi. Ja pelon alaisena juoksi piikkejä päin possuja karkuun.

Sanokaa ny joku tai mielummin kaikki mulle, että -Rauhotu nainen! Sä vaan skitsoilet taas. Mä en voi antaa ikinä ittelleni anteeks, jos Nella joutuu kärsiin lapsettomuudesta. Vaik niin vois käydä ihan ilman rokotuksenkin saamisia. Sitä ei saada koskaan tietää. Mutta kyllä ihmettelen ja SUURESTI, jos itselleni tulee joskus ongelmia lasten saannin suhteen, sillä nää kaks on tullut kuin sormia napsauttamalla. Eihän se tavatonta olisi, jos sitten yhtäkkiä ei enää onnaiskaan, mutta automaattisesti epäilykset kohdistuis tuohon rokotteeseen. Kiva kaikille teinitytöille hei. Tässäkö nyt sitten oli se väenvähennyspiikki?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.