IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Lääkäri ja fysioterapiaTorstai 19.02.2009 19:58

Kimillä jatkuu edelleen ripuli, nyt 9. päivä menossa. =/ Kuumetta ei ole ja muutenkin poika on hyvävointinen, vähän ärtyisä ja itkuinen tosin.
Käytiin aamulla lääkärissä ja tämä oli sitä mieltä (sikäli mikäli mtn hänen puheestaan ymmärsin, kielimuuri...), että johtuisi antibioottikuurista, jonka Kimi sai korvatulehdukseen. Kovasti kyllä itse epäilen, kun ab kuuri loppui 7.2. ja ripuli alkoi 10.2. Ja kun on jo 9. pv kestänytkin, niin luulisi jo loppuvan. On siitä kuurista melkein 2vko:a jo.
Kuukausi sitten Kimillä oli viikon kestävä vatsatauti, oksentelua ja ripulia. Tiedä sitten, että olisiko tämä jtn samanlaista. En kuitenkaan uskalla viedä poikaa huomenna hoitoon, ettei kaverinkin poika sairastu, joten joudun oleen taas töistä pois. Huoh. Mikäli ei maanantaiksi ripuli helpota, niin mennään sitten yksityiselle.

Iltapäivällä oli Kimin fysioterapia. Jumppailtiin ja saatiin uusia liikkeitä, mitä voidaan pojan kanssa treenailla. Liikkumisen suhteen ei kuitenkaan ole mtn syytä huolestua, kun poika on keksinyt nyt pyöriä paikasta A paikkaan B. Pääasia, että jollakin tapaa etenee. Polville varaamista Kimi nyt kovasti harjoittelee. Kuukauden päästä sitten uudelleen jumppatätiä moikkaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.