IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
5.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 764 (1.7.2008 alkaen)
Koko
65 jäsentä
Tyttöjä: 60 (93 %)
Poikia: 5 (7 %)
Keski-ikä
24,0 vuotta
Otos: 40 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,8 vuotta
Ylläpitäjä
Marusa

Jäsenet (65)

CearadethFurbaby[Candy-divE]12012-ProudiAJapanEmoBoyrenabutterinRYOHÄIRIÖRei_desuIzirullaaMAKOUGreenDaynorarobertsYo23x
« Uudemmat -

-OZONE-Eikös se ole niin...Luonut: -OZONE-Torstai 07.07.2011 03:56

...että vistlip 4 vee nyt !

huorapoika.....en kestäLuonut: huorapoikaTiistai 25.01.2011 17:15



PINPON~ ♥

Elfen[Ei aihetta]Luonut: ElfenPerjantai 30.04.2010 00:27

omnomnom♥
[HAASTATTELU] Askel kasvuun
Vistlipin haastattelu Japan Expon jälkeen


Tällä kertaa esittelemme vistlipin, joka esiintyi Japan Expo 2009:ssa!
He puhuivat eventistä sekä tunteistaan ensimmäiseen oneman-show'nsa liittyen; bändille se merkitsi "uutta alkua".

Niille jotka eivät vielä tunne vistlippiä kovin hyvin, tämän haastattelun myötä voitte oppia heistä paljon uutta.

"Eteneminen on mahdotonta jos vain odottaa", eräs jäsenistä sanoi.
Haastattelu oli täynnä kaikkea hauskaa, mutta samalla bändi näytti intonsa ja sisimmät salaisuutensa. Lulekaa kaikki sanat nautinnolla!

http://www.musicjapanplus.jp/articles/?action=article_page&articles_id=24&article_data_id=1869&page=2

Aissi<690850298483885248583454Luonut: AissiSunnuntai 11.04.2010 19:42

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ oon iha kikseiisssss
Suunniteltii Riikan kans et mä teen sen Asagi-cossin ja Riikka sen Tomo-cossin sittenki jo Tsukii(Mikäli koko conii tulee ees tänä vuon) ja sit me tehää se Saitama cossi sillee vaa ''harjotteluna'' johonki pienempää conii ettei sitte olla iha evoi ku aletaa tekee niit pukui.


"PERKELE PÄÄSTÄKÄÄ POIS" karjun vaa sielt kasan alt sellasel keski-ikäse rekkakuski äänellä XDDDD
rebsu sanoo:
.... voin vaan kuvitella XDD "JUMALAUTA POIS SIITÄ TAI PUSSAAN" sit niitä tulee toiset sata kiloo
Daisai sanoo:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD HAJOS
kolme asiaa aiheutti sen, että päästin vihdoin tunteet valloille ja itken..


1. vistlip - THEATER albumi
(se oli mukava lähtee kaupungille vanhempien kanssa, just ku olin ladannut sen ja aloin vaan itkee ratikassa...)

2. girugamesh - arrow PV


3. GACKT - Stay The Ride Alive PV



odotinkin, et millon en jaksa enää pidätellä kyyneleitä, mut kyl nää nähtävästi toi sit lopullisen hajoamisen..

jagaim0vistlip meet&greet!Luonut: jagaim0Keskiviikko 21.10.2009 21:48

Ahaha pistän ylös nyt mitä muistan tosta tilanteesta jne. :D Miia ehotti että pistän ylös mitä puhuttiin/tehtiin siellä, että voin sitte nelikymppisenä lukkee miten itkupilli oon ollu :~D nåjo, onneks en tuolla sentään itkeny 8) Mut hei, jos joku muu teistä neljästä tyypistä muistaa lissää jtn, ni kertokaa ihmeessä! Plus tässä alussa on vähän extraselitystä, mitä tehtiin just ennen itte meet&greettiä, et jos ei kiinnosta, ni hyppää suoraan alammas tummennettuun kohtaan 8)

Mutta, thaaaar yas go!

Sain Vistlipin nimmaritillaisuuteen jonotusnumeron 42 ja sitte kerrottiin heiä Q&A:n jälkeen, että on arvottu viis kappaletta jonotusnumeroita, jotka pääsee sitte meet&greettiin poikien kanssa :D Voitte varmaa arvata meinasko jalat lähtee alta ja sydän rinnasta, ku kajahti toi nelikakkone! Miiaki melekee pyörty XD! Iha shokkisena skäppäsin sitte lavan luokse kyssyyn, että minne pitikään mennä ja monelta, ku kaikki meni ihan ohi ku ne kerrottiin heti noitte voittonumeroitte perrään.

Ajaks selvis sitte 13.00 ja joku pikku takahuone. Käytiin hakkeen enste poikien nimmarit ja niitte kätteleminen jne tuntu jo niin unelta, että melkein itku pääs :D Nimmareista sen verta mainittavvaa, että Umin nimmari meni iha sotkukses, varsinki Miialla, ku otettiin ne nimet photosetti kuvviin ja aina ku joku oli laittanu nimesä kuvvaan, ni lätsästiin kuvat vaan päällekkäin 8) hyvästi levis :~D Soitin siinä sitte Pinjalle (soli vielä jonottaan sisälle), että mitä on tullu voitettua ja sitte Pinjaki rupes kuullostaan ihan itkuselle XD♥ Kello oli jtn puol 1 ja aateltiin, että käyään kattoon Pinjaa ja Hennaa pihalla ja käveltiin sitte piiiiiiitkälle jonon perälle. Jutskattiin jottain ja palattiin takasi sisälle.

Miia lähti 12.55 päälavan etteen istumaan ja oottaan aicle.n Q&A ohjelmaa. Jäin sitte seisoon lähelle pääovia muitte 'voittonumerotyyppien' kanssa ja ootettiin että staffit tulis hakkeen meiät. Sieltä joku sitte tuliki ja kysäs onko meillä kameroita mukana. Paniikki meinas iskee; kamera kyllä oli muttei pattereita (ah olinpas varustautunu hyvin♥)! Selvis sitte kumminki, ettei omalla kameralla ois saanu kuvia ees ottaa; virallinen kuvaaja vaan tarttes lainaan jtn juttua järkkäriisä :D Mutta, jou'uttiin ottaan joku 5 minsaa ylimäärästä ja sitte päästiin sissään.

. . .ja tästä lähtee sitte itte meet&greet 8)

Ensiks ovella oli aicle.n tyypit! ja VOI PERSE ku meinasin saaha sydärin ku ne oli siinä!! Rubi ja Emiru molemmat hymmyili ja katto silmiin ja vilkutti ;__;! Pari vuotta niitäki oottanu ja nyt ne istu ja seiso jonkun pöyän ääressä jsn kämäsessä takahuoneessa D8888♥ Käveltiin niitten ohi toiseen huoneeseen. Siellä ne sitte seiso. Koko ihmeen vistlippi meikittöminä ja normi vaatteissa. Yuhki oli tajunnu heittää aurinkolasit mäkkeen. Seisoin ihan mitämitämitäpaniikissa siinä ja kattoin vaa niitä. Joku sitte sano, että esitellään enste fanit ja otetaan kuvia + teemakuvia ja sitte voiaan jutskaa.

Sanoin enste oman nimeni ja koko bändi toisti perässä ihan pöllämystyneen ja ihmettyneen näkösenää "Ienni-sannn" XD Ah muistan niin selkeesti millekkä Tomo näytti ku se sano sen. Muutki sano sitte nimesä ja sitte meillä vetästiin jostain penkit millekkä istua. Umiki vetäs jostain yhen penkin ja oli ihan että istukaa istukaa! Istuttiin alas ja pojat seiso edessä. Ekana joku tyttö (anteeks ku en tiiä yhtään että kuka sinäki olit D8) meni Tomon ja Tohyan välliin seisoon ja otettiin normi kuvia. Ei elämä miten hottoille ne näytti ku kaikki poses just sillee ku jossain virallisissa kuvissa. Sitte otettiin teemakuva. Ekassa kuvassa niillä oli teemana "piilossa". Ei enste tulkille ja pojille ihan uponnu, että mitä näillä teemakuvilla meinattiin :DD Sitte kumminki ku pääsivät yhteisymmärrykseen, ne otti kuvan, missä pojat ja tyttö1 olivat piilossa. Kädet kasvojen eessä tai jotenki. Sitte oli tyttö2:n vuoro, ne otti normikuvan ja sitte teemana oli nukkuminen. Eiiiiiiiii sillo oli totaali sulaminen! Sitte minä menin sinne ja voi eiiiii ku se oli ihanku unta! Mitä ihmettä MINÄ tein vistlipin poikien keskellä D88! Otettiin normi kuvat ja näytän niissä varmaan ihan vammaselle. Sitte teema kuva, ja soli meillä "surullinen". En tiiä yhtään millällailla muut oli, mutta minä olin vaan suupielet alas päin ja lol ihme ku ei oikee itku tullu! XD Näin silmäkulmasta, että Tomo tais tehhä jottain kyyneleitä sormillasa poskellesa tai jtn. Menin takas istuun ja sitte tyttö3 meni sinne, normikuvat ja teemana oli yllättynyt tai joku semmone, en muista D8 Ne kuvat näytti kivoille XD Sitte oli vika tyttö, normikuvat ja teemana kameraa päin juoksemine! XDD AHAHHA hymmyilytti iha simona ku kaikki seiso yhellä jalalla ja oli juoksevinnaan etteen päin ;_;♥

Kuvien jälkee kameraukko lähti käveleen, me istuttiin penkeillä ja pojat meni lattialle kyykkyyn. Tulkkiki sitte laskeutu sammaan asentoon ku Tohya ja Tohya oli sitte ihan että "japanilainen jokuihmeasento, wow!" ja Tomo sano sitte jtn että ylläripylläri on JAPANILAINEN asento, ku sen itte asennon nimi oli japania :D Haha. Kattoin sitte ku Yuh ja Rui puhuivat keskenäsä ja kattoivat minun kenkiä (triplapohja creepperssit) ja olivat molemmat ihan "o___o!".

Tästä etteenpäin ei kaikki ehkä tapahtunu tässä järkässä ku kirjotan, ja tässä ei varmana oo kaikki mitä me puhuttiin, mutta parhaani mukkaan yritän muistaa :D

Meille sanottiin, että nytte saa kysellä ja pojat voi vastailla. Kyssyin sitte ekana tulkin johdattelemana, että mitä kuuluu :~D Pojat vaa vastailivat että hyvvää kuuluu ja nyökkäilivät jne. Sitte tuli hiljasta ja tuli ihan hirvee paniikki, että mitä sitä kyssyis. Tyttö2 tais kysyä tässä välissä, että mitä bändejä pojat itte kuuntelee. Tomo sano heti ekana että vistlippiä tietty<3 ja kaikki nauro XD Tohya tais mainita MUCCun ja Umi sano girugameshin. Sitte koko bändi katto minun paitaa, ku olin pistäny girugameshin paian päälle XD♥ Olivat vaan ihan että "hahahaa hyvä bändi ja hyvä paita!" >8D. Sitte keskustelu käänty jotenkin siihe, että ollaanko me kaikki kotosin Suomesta (oltiin o/) ja sitte siihen, onko pojat kaikki japseja :~D Tomo totes että Rui on Brasiliasta ku se näyttää sille ja että Tohya on Kiinasta :~D Naurettiin ja ne läpsivät toisiasa XD Kyssyin sitte, että tietääkö ne mittään suomalaisia bändejä. Enste ne katto ihan lommot auki, että onko Suomessaki jtn bändejä ahahah ja sitte tulkki rupes luetteleen kaikkia ja Hanoi Rocksin tiesivät :D Kyssyin sitte, että onko ne nähny joskus sen livenä, ja eivät olleet.

Tämän jälkeen Tohya kysy, että mikä on meiän mielestä paras vistlipin kappale. Tyttö4, 3 ja minä sanottiin ozone ja tyttö1ja2 sano jtn muuta, en kuullu (keikalla soitettiin vikana ozone;_;♥). Tyttö 2 kysyki sitte, että tunteeko ne kettään girugameshista, ku niistä niin paljon tykkäsivät. Umi sitte selitti, että joku niistä ukoista, en muista kuka, on niitten kaveri ja ne näkkee ussein. Kyssyin sitte, että onko ne ollu aiclen kanssa ennenki tekemisissä ja Tohya tais sannoo, että oovat olleet samoissa eventeissä soittaan Japanissa, että tuntevat toisesa hyvin. Sitte ne kaikki rupes keskenäsä matkimaan Emirua XDDD!!! En tiiä yhtään kuka niistä teki sen varsinaisen matkimis äänen, mutta kaikki ne nauro keskenäsä ja aaaaaaaaa ne niitte naurut ;_;♥ Sitte Tohya kysy, että mikä meiän mielestä on parasta vistlipissä, että joku heistä, kappale, tyyli tai jtn. Kukkaa ei oikee osannu vastaa muutaku, että _koko bändi on hyvä, vaikee ruppee jottain tiettyä juttua mainihteen :D. Sitte Umi kysy, että mistä me saatiin tietää vistlipistä. Minä ja tyttö4 oltiin kuultu kavereilta ja pojat toisti perässä "ooo tomodachi ne. . .o__o", tyttö3 oli nähny ne Japanissa, tyttö2 oli kattonu tuubista ja sillo pojat repes XD! Tyttö1 vastausta en muista. Oltiin siinä sitte hetki hiljaa ja pojat sitte kyseli, että jännittääkö meitä paljon :D♥! Kaikki oli ihan nod nod. Sitte varmana Yuh rupes puhhuun jostain tanssimisesta! XD Kaikki muut oli ihan Eeehhh?XD ja Yuh vaan nauro.

Tohya terästäyty sitte ja kysy, että mitä muita bändejä me kuunnellaan. Tyttö2 sano girugameshin, minä sannoin aiclen, tyttö3 tais sannoo SIDn ja tyttö4 gazetten. Ykkösen vastausta en muista 8< Pojat siinä sitte miettiä miks tyttö3 näytti niin tutulle, ja Tomo tajus sitte, että hän cossas AILEsta Akitoa! XD Haha. Sitte palattiin takas tohon jännittämiseen ja Tomo sano, että pelataan semmosta peliä, mikä on tosi suosittu Japanissa. Tässä välissä meni pala kurkkuun ja kattoin ihan lommo auki, ku ne rupes enste keskenäsä pellaan sitä! Tämä oli kyllä niin unta ku vaan voi olla! Ne laitto jokane omat kämmenesä vastakkain ja sanovat yhtäaikaa "Take no ko, take no ko, nyokkiki!" (meinaa bambun versoa, kiitos tyttö3 suomennoksesta!♥) ja sitte jokasen piti äkkiä nostaa omat kätesä ylös ja sannoo nyokkiki ja se kuka sano vikana tai ne jotka nosti kädet yhtäaikaa ylös ni hävis XD!♥ Niitte sillä näyttökierroksella Yuh nosti just sammaan aikaan kätesä ku Tomo ja ne repes XD Sitte ne pelas uuestaan ja nytte Tohya ja Rui tais nostaa yhtäaikaa :D Ahhh se oli ihan loistavan näköstä! Ne kysy ennenku pelattiin yhessä, että osataanko laskee japsiks kymmeneen, että jos käytetään järjestysnumeroita tossa käsien nostojutussa. Sitte sanottiin se yhteen ääneen se loru (ahem, minun suusta ei tullu mittään) ja Yuh nosti äkkiä kätesä, sitte Tomo, sitte tulkki, sitte Rui, sitte tyttö3 ja sitte tyttö4 ja sitte Tohya ja sitte minä ja tyttö1 yhtäaikaa XDD Ahaha se oli totaali reppeeminen! En unoha niitten naurua koskaan D8!♥

Pelin jälkeen ne kysy, että jännittääkö vieläkin, että tuolla oli tarkotus saaha jännitystä pois :D Sitte ilmestyki staffinaine ja sano, että ois vähänniinku vikojen kyssien aika, että nyt kehhiin jottain, viimenen tillaisuus, ainutkertanen jne. Meinas iskee taas paniikki! Mietin siinä sitte hetken ja kyssyin hetken mielijohteesta, että onko muilla tatuointeja ku Yuh:lla kaulassa. Yuh:ta hymmyilytti ja pojat muut sano, että ei oo kenellekkään heillä muilla 8). Ja nyt täytyy myöntää, etten muista ollenkaan, että mitä sitte tapahtu. Kysykö joku jottain? En muista ollenkaan muutaku, että pojat nous ylös ja mekkii ja sitte vaan tuijotin niitä ja ne katto takasi kaikkiin meihi ja meiän piti lähtee. Ne vilkutti ja hymmyili, käveltiin aiclen huoneen läpi (siellä pöyällä oli simohieno kännykkä! mietin, että oiskoha se ollu emirun?:D) ja jäätiin käytävään seisoon. Meiltä meinattiin ottaa sähkärit, että ne voi lähettää kuvat meille, mutta sitte tulkki tuli Tohyan ja Umin kanssa ku ne tahto vessaan XDD!♥ VAikka ne just kävi enneku me mentiin sinne :~D haha, staffi otti sähkärit ja menin Miian luokse kuunteleen loppuun aicle.n Q&A:n. Sitte oli aicle.n nimmaritillaisuus.

Siinäpä se sitte lyhykäisyydessään :D propsit sille joka jakso lukkee, ja tytöt1-4 voin korjaa teiä nimet tänne, jos saan ne joskus tietää 8) Once in a lifetime kokemus ainakin minulle tämä oli ja ei hevillä unohu. Ihan unta koko touhu, ja en oikeesti ittekkään usko tätä todeks ku vasta sitten ku saan ne kuvat ittelleni! Kiitos ihan simona tytöt1-4, te jotka tämän tillaisuuden järkkäsitte ja ofc itte vistlippi, joka jakso olla meiän kanssa multimaaliset reilut puol tuntia!♥
Yritetään uudestaan. (jos nyt ei vaikka poistaisi tätä, kopioin onneksi wordiin..)

//KIITOS!! SE ONNISTUI :D onnittelen teitä hulluja, jotka jaksatte lukea tämän.. 6 A4 täynnä tekstiä Tsukiconin ja tämän päivän tapahtumista ja tunnelmista.. :D

LAUANTAI

*~*~*~*~*

Aamulla oli herätys kuudelta ja siinä sitten oli minulla mukavat aamulagaukset, kun en ollut yöllä oikein saanut nukutuksi (ja tuli taas kerran valvottua vähän myöhään -.-) ja yritin sitten väsätä meikkien ja hiuksien kanssa jotain randomia.

No lähdin siinä kahdeksan pintaan Ellua ja Annia vastaan Sörkkään ja sieltä suuntasimme yhdessä Voimalalle, jonne olikin jo muodostunut pienoinen jono.
Jonotus oli oikein leppoisaa ja jäätävää (ilman kannalta).
Ja sisään päästiin myöhässä, niin ehti sitten siinä oikeasti jäätyä, kun olin lahjoittanut takkini Hikarulle…

No sisään päästyä menin sitten ostamaan itselleni vistlipin photosetin ja Ellulle Aicle.n julisteen.

Sen jälkeen olikin vain yleistä lagausta ja vistlipin Q&A ja nimikirjoitustilaisuus.
Ihan kivaa jepu jep. Olivat suloisia nuo miekkoset ja ihania ja osasivat nauraa ja hymyillä ja näin. :D

Mentiin sitten Annin ja Ellun kanssa käymään sen nimmaritilaisuuden jälkeen meillä syömässä ja palattiin Aicle.n Q&A:ta varten.

Siellä sitten esitin kysymyksen, koska lupasin noille kahdelle :D, ja oli oikein mukava kun se ymmärrettiin vähän väärin.
Kysymys siis kuului ”Minkälaisia alusvaatteita käytätte?” ja eikös sitten Emiru alkanut tutkimaan, että minkä väriset alushousut hänellä oli jalassa.. Kun tarkoitin ihan yleisesti sen kysymyksen kylläkin, mutta eipä tuo mitään.. Olihan se ihan hupaisaa katsella kun miehet siellä tutkivat housujensa sisälle. :D

Ellu meni noutamaan nimikirjoitusta ja minä ja Anni jäätiin lagaamaan. Ja sitten siinä odotellessa nähtiin SiSeN ja pyydettiin herralta sitten aikamme kuluksi (pitkän stalkkauksen jälkeen) nimikirjoituksen.
Kierrettiin myyntipöydät ja palattiin noutamaan Ellua.
No sit me muistaakseni mentiin siitä katsomaan uudestaan myyntipöytiä, jonka jälkeen lähdimmekin conista pois.

Mentiin bussilla Glorialle ja lagailtiin ja hihhuloitiin ja kierrettiin kortteli ja repeiltiin ja oltiin vähän tyhmiä.. Kunnes suuntasimme mäkkäriin.
Ja lagattiin sitten siellä, ja seuraamme liittyi Tua ja Reiska, kunnes sitten lähdettiin hakemaan noille jonotusnumeroa.

Jonossa sitten lagattiin ja se mies ja kamera tulivat haastattelemaan ja oli vähän silleen joo tere.

*~*~*~*~*

Keikka oli kokonaisuudessaan hieno, siisti ja kiva. SCREW oli helvetin hyvä bändi livenä, ja rakastuin tuon liven ansiosta heidän musiikkiinsa.
Okei mitä nyt sain turpaani, kun sain juomapullon ja sit joku saatanan saksalainen paska tullut ja lyönyt ja vienyt sitä pulloa, mutta löysin 2 Kasukin plektraa ja annoin toisen niistä sitten Ellulle.

Mentiin sitten SCREW jälkeen takaisin Mäkkiin, seuraamme oli liittynyt tässä vaiheessa Kiku ja Kyo (Tua ja Reiska olivat kadonneet johonkin) ja sitten vaan repeiltiin ja lagattiin siellä tunti pari.. :D

*~*~*~*~*

Ja vuoroon tulikin sitten iltabileet.. DJ SiSeNiä kuultiin pari kappaletta ennen GOTHIKAa.
Voin sanoa, että ihan helvetin ihana oli taas tuo GOTHIKAn live ja pidän tuosta bändistä ihan oikeasti ja paljonkin pidän.
Tuokin keikka oli siis hyvä ja näin. Mentiin sitten ostamaan keikan jälkeen niiden uusi albumi (joka ei ole vielä ilmestynyt, oltiin etuoikeutettuja ja kauppasivat meille sitä ennakkoon) ja saatiin Yoshikin nimmarit.
Ja sit puhuttiin sen kanssa vähän jotain randomia ja otettiin yhteiskuvat.

Lähdin sitten Kyon ja Kikun kanssa meille nukkumaan.. Ja päästiinkin sitten suihkujen ja iltapalan ja lagin jälkeen vihdoin neljän aikoihin peiton alle.

*~*~*~*~*





SUNNUNTAI


*~*~*~*~*

Aamu alkoi joskus puoli seitsemän jälkeen DIOn last dancen herättäessä minut aivan liian vähäisiltä yöuniltani.
No heräiltiin siinä sitten ja aamupalalla lagattiin ja puhuttiin kaikkee randomii.
Ja tukehduttiin kylppäriin, kun Kiku VÄHÄN suihkutteli lakkaa ja näin.

Puoli yhdeksän aikoihin suunnattiin Voimalalle ja mentiin sitten taas jonottamaan sinne.

Siinä odotellessa taas lagailtiin ja muuta mukavaa.

Ovet aukesivat ja suuntana oli DIOn myyntipöytä, jota sitten vielä kasailtiin ja siellä sai sitten odotella jonkin aikaa.
Oli oikein mukavaa, että Suomeen oli taas jäänyt ne jämät.
Oli kauhea miettiminen minullakin, että otanko photosetin vai julisteen, kun sai ostaa vain yhden tuotteen.. Päädyin sitten siihen ainokaiseen photosettiin mitä niillä oli myynnissä, ja sain sen juuri :D

Örr. Sitten menin Kikun ja Kyon kanssa käymään automaatilla ja meillä ja sitten palattiinkin takaisin coniin.
*~*~*~*~*
Vuorossa oli DIOn Q&A.
Olivat kyllä aivan ylisuloisia ja niiden vastaukset olivat ihania. Varsinkin ivyn vastaus siihen, mikä eläin hän olisi jos saisi valita. *w* Hän siis valitsi kanin, koska ne kuolevat silloin kun ovat surullisia.. ;____;

Ja Mikaru vastasi haluavansa olla leijona, silloin olin aika silleen ”Ooooo”, koska olin ostanut Mikarulle fanilahjaksi sellaisen neonvärisen kirjavan pehmoleijonan ja olin aika iloinen siitä, että osuin noin hyvin oikeaan :D

Nauroivat paljon ja olivat hämmentyneitä kun heiltä kysyttiin, että mitä pitävät fanfictioneista ja kun heitä paritetaan toisilleen.. :D ivy haluaisi itsekin kokeilla sitä kuulemma. Ja Mikaru selitti jotain randomia, mitä kukaan ei oikein tajunnut, mutta se oli aika aww ”Mitä jos kaksi kei fania kirjoittaisi tarinan ja toinen olisi täydempänä rakkautta kuin toinen” tjs… :3

Joo.. Voin sanoa, että olin jo ihan paniikissa (sisäisesti) sen aikana. Sydän hakkas kurkussa tuhatta ja sataa ja olin ihan itkun partaalla.
*~*~*~*~*
Nimmaritilaisuuden jälkeen sitten kyllä romahdin ihan totaalisesti. Heti kun pääsin pois sieltä parvelta ja pääsin istumaan aloin täristä ja itkeä hysteerisesti ja sainkin sitten sellaisen kivan harmaan ”sotameikin” koristamaan kasvojani, kun eyelinerit vähän levisivät..

Mutta nimikirjoitustilaisuus oli yksinkertaisuudessaan minulle kuolema.

Olin numero 8, muistaakseni, ja se oli oikein mukava päästä sinne ihan ensimmäisten joukossa.
Pyysin nimikirjoitukset tuohon kangaskassiini ja laitoin sen siihen pöydälle Denkan eteen kun tuli vuoroni saada nimmarit.

Denka katsoi sitä hetken ja oli sitten silleen ”Oo sukoi ne~” sopersin jotain ”Arigato”n tapaista hänelle, tai ainakin yritin. Denka sitten kirjoitti nimensä ja kätteli ja kiitti ja minä kiitin takaisin. Sen käsi oli niiiiiiin lämmin ja se ote oli vahva, mutta samalla lempeä.

kei katsoi kassia ja hymyili vain, kirjoitti nimensä ja kätteli ja kiitti. Minä kiitin.

Sitten oli Mikaru. Sisäinen paniikkini kasvoi ja oli oikeasti järkyttävän ongelmallista pidätellä kyyneliä, mutta onnistuin siinä kuitenkin. Mikarulla oli kauheat ongelmat saada se nimikirjoitus tuohon laukkuun, kun valitsi juuri paikan missä ei ollut alla mitään tukea ja se saikin sitten vedellä sitä kassin kangasta, että sai nimensä laitettua siihen.
Käteltiin, aaaa! se ote ♥ oikeesti, ja hän kiitti minua. Minäkin kiitin ja aloin sitten lagaamaan siinä Mikarun edessä, kun kassini vain siirtyi jo ivylle. Aloin ihan hädissäni kaivamaan sitä pehmoa liivini taskusta ja ojensin sen Mikarulle silleen ”Ano~ This is for you.”. Mikaru katsoi minuun hetken silleen hämillään, mutta kiitti sitten silleen ”Oooh, Thank you.” ja näytti sitä pehmoa ivylle, ja molemmat heistä alkoivat nauraa.

ivy sitten laittoi nimmarinsa kassiin ja käteltiin ja kiitettiin toisiamme ja lähdin siitä (ivyn käsi oli jäätävän kylmä, oisin vaan halunnut jäädä lämmittämään sitä :3)

No sitten sainkin sen kohtauksen, josta ei enempää.

*~*~*~*~*
Oltiin suunniteltu, että mennään katsomaan SCREW Q&A, mutta päädyttiin kuitenkin siihen, että käydään syömässä ja minä ja Anni palataan sitten hakemaan nimikirjoitukset, kun muut siirtyisivät Glorialle hakemaan niitä jonotusnumeroita.

No käytiin Mäkissä ja minä ja Anni saatiin oikeasti hotkia se ruoka, että ehdittiin ja juosta saatiin myös.
Nimikirjoitustilaisuus alkoi myöhässä ja luovutin vip-passini Annille, että hän pääsee sen jonon ohi ja annettiin Annin nimikirjoituslappu yhdelle tyypille, joka itki sitä ystävilleen, ettei päässyt siihen tilaisuuteen mukaan.

Anni sai nimmarit ja sitten juostiin, että ehdittiin bussiin.

Glorialla jonotettiin sitten. Ja ovet avattiin etuajassa, jouduin paniikkiin, kun en tajunnut sitä ihan heti..

Sisällä oli vielä myyntipöydän teko kesken, joten meni hetki ennen kuin pääsin liikkumaan, ja se ärsytti toisaalta, menetin sitten siinä sen eturivin paikan, mutta pääsin kuitenkin basistin/kitaristin eteen toiseen riviin.

*~*~*~*~*

Aicle. aloitti illan.
Ihan ok bändi.
Rakastuin niiden ulkonäköön :D
Ja musiikki oli ihan kuunneltavaa.

*~*~*~*~*

vistlip oli vuorossa seuraavaksi puolen tunnin odotuksen jälkeen.
Ärsytti sen keikan aikana, kun yhden tyypin pää oli koko ajan tiellä, ja senkin takia missasin Tomon ja Ruin suudelman… :(
Soittivat neiro-melody linen ja itkin sen aikana, koska yksinkertaisesti rakastan sitä biisiä.
Mutta joo, kokonaisuudessaan vistlip oli upea. Ja Umi oli ihan helvetin hot, Rui ihana, Tomo suloinen, Tohya aww ja Yuh etäinen minulle (eli en nähnyt sitä kovin useaan kertaan, kun ei ollut kovin montaa kertaa siinä meidän puolella hän).

*~*~*~*~*

Sitten olikin vuorossa inhottava puolen tunnin odotus taas, ja vaikka aika tuntui turhan pitkältä, kello vihdoin löi tasan ja DIOn intro alkoi.
KUOLIN.
Oikeesti heti alkuun soittivat last dancen ja siihen perään Yukihanan, Daite Nemure Zetsuboun ja GOD FORSAKENin.
Muutenkin koko live oli aivan helvetin upea, ja oli ihana nähdä se eturivistä. Oikeasti, en ole koskaan ollut keikan aikana NOIN sekaisin. Enkä kyllä ole koskaan huutanut tai laulanut mukana noin paljoa kun DIOssa tällä kertaa..
Ja moshauksesta nyt ei puhuta… Niskat paskana sen takia ♥

ivy otti keikan aikana ihan helvetisti kontaktia minuun. Anni mainitsi, että se vilkuili minuun monta kertaa.
Huomasin sen kyllä itsekin, ja niissä sen katseissa oli vähän sellaisia huolestuneita vivahteita, tai sitten ivy vain ajatteli, että siinä eturivissä on joku saatanan hullu.
Monta kertaa myös itsekin sitten ivya katsoin silmiin ja sain siltä pari hymyä osakseni.
*~*~*~*~*

JA SITTEN VUOROSSA ILLAN IHANIN, MAHTAVIN, TÄYDELLISIN, UPEIN JA MIELEENPAINUVIN HENKILÖ, MIKARU.
VOI LUOJA!

Siinä aika alkuvaiheessa keikkaa näytin vaan Mikarulle sydäntä kun se tuli siihen eteen laulamaan ja se vaan katsoi mua silmiin ja oli silleen *kieli poskeen* ja nuolaisi huuliaan.. AA!

Oikeasti ei löydy sanoja kuvaamaan sitä fiilistä, joka mulla oli keikalla kun huomasin, että ei helvetti, seisoin juuri siinä aidan ”korokkeen” edessä.

Ja sitten kun Mikaru ensimmäisen kerran hyppäsi lavalta alas ja nousi siihen suoraan eteeni, olin silleen EI LUOJA!

Joo oikeasti mun naama oli kirjaimellisesti Mikarun vatsalihaksissa sen keikan aika vitun monta kertaa. Ja Mikaru monta kertaa kaatu mun päälle ja kaikkee olin ihan muussina siellä sen alla, kun meinasin aina kaatua ja kaikkee, mutta ei se mitään. En sillä hetkellä välittänyt omasta hyvinvoinnistani yhtään.

Menin paniikkiin, kun Mikaru kiipesi siellä toisessa päässä sitä salia siihen aidan päälle ja hyppäsi yleisöön. Pelkäsin herran puolesta, että hän tippuu siltä aidalta ja olin ihan silleen ”nouuuu!”.
Ei onneksi tippunut, paitsi tuupattiin sieltä päältä yhdessä vaiheessa alas niin huonosti, että Mikaru törmäsi siihen DIOn bändäriin ja he kaksi sitten suoraan lavan reunaan.. (Toivottasti sitä bändäriä ei sattunut, sillä se näytti aika pahalta..)

No joo, se tuli sitten sinne meidän päähän.. Ja työnsin vähän itseäni siinä taaksepäin, että Mikaru saa jalkansa paremmin siihen kaiteelle.. Eikö herra sitten tarraa järkyttävän lujalla otteella ranteestani kiinni ja vedä itsensä siihen kaiteelle ylös minun avullani.
Pidin siinä sitten toista kättäni sen jalkojen ympärillä, ettei vaan kaadu, en halunnut, että Mikarulle sattuu mitään ;____;
No se hyppää sinne yleisöön ja näin.
Takaisin tullessa autoin sen turvallisesti siihen korokkeelle, vaikka satutin samalla niskaani ja vähän rannettani, mutten itse asiassa huomannut sitä niinkään kuin vasta myöhemmin.

Mikaru otti sitten lavalle päästyään minuun kontaktin heti, katsoi suoraan silmiin ja soi mulle maailman ihanimman hymyn!
Ja se liikkui sitten sinne keskelle lavaa takaisin ja kääntyi vielä ympäri, katsoi suoraan silmiini ja sanoi mikkiin ”Arigato.”
---
Oikeasti sulin ja kuolin.
Rupesin vaan itkee siinä.
Ja kei oli ilmestynyt siihen eteeni ja se vaan katsoi mua silleen ”omg o__o”
---
Se oli kyllä ihana, kun Mikaru vielä monta kertaa loppu keikan ja encoreiden aikana tuli siihen eteen laulamaan ja katsoi useasti silmiin ja otti oikeasti kontaktia.
Oikeasti sulin ja aa! Rakastan. Ihan oikeasti. En osaa selittää, mutta helvetti.
Kyllä oon hullu, mutta mä välitin tuolla keikalla Mikarun turvallisuudesta enemmän kuin omastani. En ois antanu ittelleni sitä anteeks, jos sille ois sattunu jotain siinä mun edessä. ;___;

*~*~*~*~*

Keikka sitten loppui ja romahdin ihan täysin, kun Vilma vaan tuli halaamaan mua. Itkin vaan sen olkaa vasten ja se yritti lohduttaa mua, enkä saanu sanoi suustani, etten itkeny mistään muusta kuin onnesta.

Oikeasti en tule koskaan unohtamaan tuota DIOn keikkaa, se oli ehdottomasti paras kaikista niistä kolmesta keikasta mitä DIO on Suomessa vetänyt.

Toivon, että tulevat piakkoin takaisin… Onemanille!

*~*~*~*~*
*~*~*~*~*
*~*~*~*~*

Oli ihana muuten tänään kun Vilman kanssa koulun jälkeen mentiin keskustaan, tarkoituksena oli yrittää bongata jotain bändin jäseniä, muttei bongattu vaan mentiin postitalon väinöön :D

Piti lähtee joskus kuudelta keskustasta, ja oli kiva sitten saada siinä seitsemän jälkeen Vilmalta puhelu ”et ei vittu me nähtiin aicle, vaikkei sil oo mulle välii, mut sit me nähtiin ne yhdet!!” ja sit ku en saanu selvää et ketkä yhdet niin olin vähän silleen. SHIT!
Olin just silleen, et mun tuurilla vittu ne näkee DIOt ja mitäs n. 15 min tuon ajatuksen jälkeen tulee tekstiviesti ”Mikaru ja Denka.”

Oikeesti juoksin vaan äidin luo ja aloin piipittämään sille siinä ja itkin siinä samalla. Se kilahti, mut mä vittu häivyin kotoo ja voin sanoo, etten oo koskaan juossut noin kovaa. Olin varmaan 3 minuutissa hakaniemessä..
Ja sit olin silleen, et mun tuurilla ne kuitenkin on jo mennyt…
Ja rautatieasemalle hyppään vaan bussista ulos ja juoksen.
Sit siinä Sokoksen kulmalla törmään vaan sellaseen japanilaisen kansan täyttämään laumaan..
Katon silleen ”EI VITTU”…
Siinä ne oli.
Denka ja Mikaru.
En vaan ehtiny kattoo niitä pitkään/puhuu niille, ku siin oli ne j-rock suomen tyypit…
Joo mut suuntasin sit Kamppiin ja olin sit Vilman ja Maijan kanssa siellä ja örr.

Maija lähti joskus ja jäätiin Vilman kaa sinne hengailee..
Moshailtiin vaan siin Scandikin edustalla ja joku japanilainen mies, jolla oli pitkät mustat hiukset, stalkkas meitä siinä yhdessä vaiheessa ikkunasta.. :D
Ja sit pari japsia siinä alakerran aulan koneilla naureskeli meille ja 8D

Häivyttiin sieltä sit joskus puol kymmenen ja tultiin kotiin.
Oisin vaan niin helvetisti halunnut kiittää DIOn jäsenii keikasta ja kertoo kuin paljon se merkkas mulle ja kaikkee, mut en saanut mahdollisuutta.
Lähetänpähän sitten jossain vaiheessa niille fanipostia, ois kyllä ihan hemmetin ihanaa, upeeta, mahtavaa ja kuolettavaa jos ne vastais sit, kun lähettää.


Mutta nyt meen hetkeks lagaa, ja lueskelee blogei..
Ja sit yritän mennä nukkumaan.

jagaim0ogayhLuonut: jagaim0Tiistai 20.10.2009 00:37

mietin tässä jos huomenna sais väsättyä jtn tekstiä tosta vistlipin meet&greet systeemistä D:

en vaan voi kuvitella, mitenkä me vaan istuttiin penkeillä ja ne oli __kyykyssä siinä meiä eessä

"Ootteko te kaikki Japanilaisia?"
Tomo: "Rui on Brasiliasta!"
Rui: . . .!! *läpsäsee Tomoa*
Tomo: "Rui näyttää ihan Bralisialaiselle<3 ja tohya on Kiinasta" 8)
Tohya: 8)..... O___O "en!"

(tai jtn tonnepäin, hå muut paikalla olijat korjatkaa 8))
« Uudemmat -