IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
15.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 5 136
Koko
146 jäsentä
Tyttöjä: 140 (96 %)
Poikia: 6 (4 %)
Keski-ikä
29,3 vuotta
Otos: 86 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,9 vuotta
Ylläpitäjä
PapuPoika
Valvojat
Nodus

Jäsenet (146)

-hattivatti-[Akuma_daybreakAngelOfMusicMewiliiniMeewyJesustaKaotinMIKUHATSUNE-Coffin_for_you[Insanity]FranzyPsykoNeitiFoxxyNanoSparkleRin
tumblr_lb90vsXVfX1qdrxf6o1_500.jpg

~ ahh~ aloin nyt toista kertaa katsoa kunnolla alusta Togainu no chi animea<3 ja ihan ekoista kerroista lähtien iskin silmäni tähän Shikiin ja kyllä Akiraankin <3


itsellä siis heti Alois Trancy cossin jälkeen sit pienesti alan suunittelee Shiki cossia, peruukki mulla onkin ja sitä voin muokkailla aina onneks haluamani mukaan joten varmaan aluks testeinä teen jonkun vapaa muotoisen "casual" cossi version mut Shikin vaate värin eli musta mukaan <3 mutta tosiaan Togainu no Chiistä Shikin cossin kyllä jossain vaiheessa teen =)

tässä sivu pointtina muuten sain ne Alois cossiin olevat kengät, kuten olette varmaan huomaneet kuvan jonka laitoin tänne niistä ja nekin ois pientä hiomista vaille valmiit ^^

mutta näihin cossi tunnelmiin taas päättelen blogin ~ baibai <3

Trancy=)Luonut: TrancySunnuntai 25.12.2011 21:27

Heipsistä, ja hyvät joulut munkin puolestani kaikille :)
Piti tulla vähän päivystelee tännekin, kun oli aika kasa tullut ilmoituksia :')
Toivottavasti kaikilla on mennyt hyvin, itselläkin tässä suhkot hyvin mennyt kyllä :)

Kuroshitsuji_II_06.jpg

..suuniteilla olisi tässä btw Alois Trancy cossi<3

qn8dqb.jpg
- tässä oli kyl tosi ihana cossi kuva Alois cossaajasta<3
joo eli tappelin faijankaa tosta et mä tilaisin ebay.stä sen Alois cossin ja STOPPI TULI SIIHEN + sanoin et oisin kamun kauttakin sit tilannut, MUTTA EI SEKÄÄN FAIJALLE KÄYNNYT TT^TT

joten mä PÄÄDYIN NYT SIIHEN, etten vaivaa ketään nyt sit tilaus asian kanssa niin teen ITSE ALOSIN COSSIN =)

joo eli tämmöstä :) anteeks, et Divi siu vaivasin hieman turhaa sittenkin asian suhteen ; GOMEN!!! )))))--8 mutta kiitos kuitenkin siitä et olisit ehkä voinnut autta asian kanssa, mut ehk joskus toisten :)

noh noh mutta asiat hallussa ja teen sen nyt sitten itse :D nyt sopii toivoo et mä onnistun täs cossissa :)

black-butler-season-2-earl-alois-trancy-cosplay-costume-_deluxe.jpg
On pimeä myrskyinen yö ja taivas salamoi ympäri maata. Mies ajaa hevoskärryillä kohti kartanoa. Vaalea blondi hiuksinen ja sinisilmät omaava nuori poika iältään n. 12-14 on nukahtanut ennen jo myrskyä, joka jylisee ympäri maata Englanissa. Nuorukaisen kartanossa asustaa tämän musta hiuksisen miehen lisäksi kolmoset jotka ovat kaikki saman näköisiä ja yksi nais-sisäkkö palvelija. Heidän herransa taas on aika lapsellinen, mutta myös hieman julmakin välillä sydämeltäänsä ja aika käskeväinenkin.

Mies ajaa viimein kartanon pihaan pitkän ja vaivalloisen matkan jälkeen. Palvelijat ovat avanneet oven ollen kunnioittavasti rivissä herran palattua viimein takaisin ja illallinenkin on katettu valmiiksi hänelle. "kiitos, Claude" nuorukainen kiittää, kun Claude pitää kärryjen ovea auki tälle ja herran ollen vielä uninen tämä horjahtaa, mutta Claude nappaa tämän kiinni syliinsä kantaen herransa sitten sisälle kartanoon. Claude huikkaa palvelijoille ja nämä palaavat valittömästi takaisin askareihinsa.
Lopulta hän saa herransa kannettua sänkyyn huomaten, että tämä oli jälleen syvässä unessa ja Clauden kasvoille tulee hyvin harvinaisesti pieni hymy katselessaan herraansa. Tämä ei tiedä, että pitäisikö hellästi antaa suukko tälle vai ei, mutta kohauttaa ryhtiään mennen sitten varmistamaan, että herran illallinen on kunnolla katettu ja myös kaiken olevan täydellistä, sillä herra tuntien jos suuttuu niin esimerkiksi hän saattaisi haarukallakin vahingoittaa nais-palvelijaa, jota muutenkin yleensä käytetään hyväksi.

Seuraavana aamuna, Claude tulee hopeatarjottimen kanssa kantaen sen herransa huoneeseen sängyn vieressä olevalle pöydälle ja katsahtaa herraansa. Sitten menee ikkunan luo avaamaan verhot hieman aukinaisemmiksi sanoen "hyvää huomenta, Alois herrani" ja tulee tämän luokse istumaan sängylle silittäen Aloisin hiuksia. Alois raoittaa hiljattaen silmiään katsoen pieni hymy kasvoillaan Claudeen. "huomenta, Claude~" vastaa tälle nousten istumaan ja halaa Claudea.
Claude katsoo hieman hämillään ja kietoo kätensä Aloisin ympärille.

Hannah tulee herran huonetta kohti tämän puhtaiden vaateiden kanssa ja koputtaa oveen.
"Sisään, Hannah" Alois sanoo katsoen, kun tämä tulee vaateiden kanssa jatkaen "ovatko ne varmasti puhtaita? jos ei ole tiedät, että siitä seuraa rangaistus, Hannah".

Hannah nielaisee hieman ja vastaa epäröimättä: "nämä on pesty kunnolla, teidän ei tarvitse olla huolissanne, danna-sama". Alois katsoo järeästi tätä, mutta kääntyy sitten sängyn reunaan istumaan ja Claude alkaa pukemaan herralleen vaateitta ylle.

"Danna-sama, aamupalaa on lisää keittiössä jos tarvitsette" Hannah sanoo niiaen ja poistuu huoneesta sitten. Alois on vain ja nousee sitten seisomaan, jotta Claude saa napit kiinni laitettua ja rusetti solmion kauluksen ympäri siististi.

Alois ottaa pöydältä aamuteensä ja juo sen. Sillä välin Claude petaa sängyn kuntoon.
Tämän jälkeen hän tulee herransa luo yllättäen ottaen hellävaraisesti leuasta kiinni suudellen tätä. Alois jähmettyy hämillään ja posket hehkuvat hieman punaisina. "C-clau..." ei saa sanotuksi sanojaan loppuun, kun tämä keskeyttää hänet. "Alois, olen seurannut teitä jo pitkään ja olette enemmän minulle kuin luulettekkaan" Claude katsoo tätä sanottuaan sen ja Alois ei tiedä mitä sanoisi tähän ollen niin hämillään noista sanoista, joita tämä ei ollut aikaisemmin sanonut hänelle.
Alois lähtee ulos puutarhaansa kävelylle miettimään asioita, eikä saa sitä suudelmaa mielestään ja tajuaneen rakastuneen itsekin Claudeen ennen, kun tämä kertoi tälle asioita olevan enemmän kuin herra ja hovimestari. Pudistaa päätänsä posket punottaen, kun ei tiedä kuinka suhtautuisi tähän asiaan.
---
kiitos kaikille lukijoille~!<3 kommentia kiitos ja kertokaa jos oisi lisää ideoita ficciin, niin ehkä saisi ensi osasta paremman ja rakentavamman :D

[meto]Claude / Claudejaa <3 <3 <3Luonut: [meto]Lauantai 24.12.2011 21:35

Claude-and-Alois-kuroshitsuji-14884820-1380-1372.jpg

No niin, täähän meni nopeammin kuin "odotinkaan" :D <3 toisalta mä tiesin että nämä 2 rakasta ihmistä mulle tulisi Claudeikseni<333 Kiitos _BrokenAngel_ ja Exist_ ~<3

JOTENKA ILMOITAUTUMINEN ON SULJETTU~! <3 =)

no, vaikka itseä inhottaa myöntää niin OMPAS JOSKUS PIENUUDESTA HYÖTYÄ<3 ku ei oo vaikeeta mulle löytää itseäni pidempii ihmisiä parikseni^^

suljin myös nyt siksi ilmoitautumisen koska nämä 2 Claudea saa olla sitten vaikka vakituiset Claudet<3 ;)))) Alois-sama kiittää ja kumartaa kaikille jotka edes kävivät katsomassa ilmoitusta ~ ARIGATO TO BAIBAI~
11138.jpg
Juu, tässä tuli puheeksi ficceistä, viime aikoina niin itselle iski jonkinlainen innostus ficin tekoon ja tässä aika pitkällä jo, vaikkei kovin pitkällä kuitenkaan, mutta tosiaan otsikko kertookin, että ficci on yaoita ja parituksena nyt sitten Claude x Alois <3 (oon totaallisesti kellahtanut koko paritukseen) että nyt oli sitten pakko alkaa vääntää ficciä kyseistä parista ja etenkin Kuroshitsujista, kun taas iski se Kuro'kuume ylle 8---)))))))
hoo hooh ... en ole kovin pitkää aikaa kuluttava välttämättä sen kirjoittamisessa, joten se saattaa olla tämän päivän puolella valmis tai sitten katsoa nyt miten jaksan innostaa ficin tekoa ja kuin kauan mielikuvitus jyllää positiivisenä että jaksaa varmasti tehdä sen loppuun, vaikka tuntuu ettei edes tuo alku jota olen tässä väsännyt vaikuta mitenkään uuden taapaiselta tai silleen että ficiin innostuisi kunnolla lukee sitä, että jotenkin tää menee vain liian perusteellisesti, mutta ei voi mitään jostain syystä vaikka miten kovin yrittää käyttää luovuutta ja mieltään ficiin niin se on jotenkin aina silti "tönkön" oloinen, että ottaa nyt tuostakin selvää ... TT^TT no loppu tuloksen saatte sitten kertoa kun saan sen tänne valmiina laitettua =)
Alois-Trancy-and-Claude-Faustus-kuroshitsuji-ii-19960308-700-986.jpg
- oon niin rakastunut kyseiseen paritukseen eli Claude x Alois <3<3<3<3<3
niin ajattelin sitten, että jos saisin tässä tulevaisuudessa Alois Trancy cossin aikaiseks tehtyä <333

TÄSSÄ MYÖS ILMOITUS SAMALLA HYVÄT IHMISET<3

elikäs itsehän olen kooltani sitten 146.3cm oleva Alois ilman korkoja jos ei siis kenkiä ole jalassa =)

elikäs luulen ettei tämä kovin vaikeaa ole eli nyt asiaan!

- etsin omaa Claude hovimestaria !
- mielellään yli 155cm
- iällä ei väliä ole, kunhan tietää cosplaystä jotain (HUOM! mielellään paljon!!!!)
- tietää Kuroshitsujista paljon (koska olen kieltämättä laiska kertomaan millainen sarja on kyseessä jne.)

ALOIS KIITTÄÄ JO ETUKÄTEEN KAIKKIA ILMOITTAUTUNEITA!

PapuPoika[Ei aihetta]Luonut: PapuPoikaMaanantai 19.12.2011 22:48

kuroshitsuji-pics.jpg

En tiedä mikä mua vaivaa, mutta cossaan ensi vuonna Kuroshitsujin Cieliä. TAAS. Näin viidennen kerran... Mutta ei voi mitään, jos vuodesta '09/'10(?) asti on jotakin kuolannut ja nyt vihdoinkin 33€/m kangas on -50% alennuksessa, niin pakkohan se on. Toivottavasti sitä vaan on jäljellä, mutta kallis asu siitä tulee siltikin.

Näinpä siis mulla on neljä cossia työn alla samaan aikaan ja oikeastaan mitään hajua mitä laittaisi mihinkin. Frosti nyt jäänee välistä ja tietoisuuteni ensi vuoden coneista ylipäätänsäkin on aika puuttellista. Tampere Kuplii, kesäinen Desucon, Tracon? Mitähän muita täällä Suomen puolella löytyy? Näiden lisäksi toiveissa olisi lähteä Saksan AnimagiCiin, mutta harvemmin mun suuret suunnitelmat toteutuu lol. Jos ne kuitenkin toteutuu, niin tulee olemaan äärimmäisen vaikeeta päättää, mitkä cossit saavat kunnian lähteä mukaan. Jokin varmasti noista uusista ensi vuoden asuista, eli

Kuroshitsuji - Ciel Phantomhive (Versio visanvingutus)
D.Gray-man - Allen Walker (3rd uniformu + Crown Clown systeemi)
Togainu no Chi - Rin
Final Fantasy XIII - Hope Estheim

Varmaankin näiden asujen kanssa sitten epätoivoisesti kärkyn jos tietyissä coneissa sattuisi olemaan ryhmää/mahdollista paria, niin sinne sitten menen. Jos joku noista sarjoista cossaava lukee tätä (lol tuskin) niin hihkaiskaa tjtn. Ma ei tykata cossata yksin ja on kivempi photoshootata muiden ihmisten kanssa kun voin pilata niiden kuvat olemalla derp.

Uprising^ikjhLuonut: Uprising^Maanantai 14.11.2011 19:14

Päivä 7: kuva jostain mistä pidät

Päivä 8: kuva jostain minkä haluaisit
Kuropiilarit <3
Päivä 9: kuva lempinäyttelijästäsi
Päivä 10: kuva keneltä haluaisit näyttää
Päivä 11: kuva miten haluaisit viettää useimmat päiväsi
Päivä 12: kuva jostain mitä söit viimeksi
Päivä 13: kuva jostain mitä joit viimeksi
Päivä 14: kuva parhaasta katsoneistasi elokuvista
Päivä 15: kuva lempipaikastastasi
Päivä 16: Kuva joka kuvaa mielialaasi nyt
Päivä 17: kuva lempijuomastasi
Päivä 18: kuva jostain mitä teit eilen
Päivä 19: kuva mieleisistäsi vaatteista
Päivä 20: kuva jostain mistä pidät
Päivä 21: Kuva jostain herkullisesta
Päivä 22: kuva jostain sinun jokapäiväisestä rutiinista
Päivä 23: kuva jostain mitä haluaist tehdä ennen kuolemaasi
Päivä 24: kuva jostain jota odotat nyt
Päivä 25: kuva jostain mitä teet tunnin päästä
Päivä 26: kuva puhelimestasi
Päivä 27: kuva jostain mitä ikävöit
Päivä 28: kuva jostain mitä haluaisit oppia
Päivä 29: kuva minne haluaisit mennä
Päivä 30: kuva jostain tunnetusta henkilöstä jonka haluaisit nähdä

nakatsuDODII :DLuonut: nakatsuTiistai 11.10.2011 03:24

tulipahan nyt sit katottua kuroshitsujiki : ) (itseasiassa sain sen päätökseen jo viime yönä mut olin laiska enkä jaksanu blogata tänne mitää) ((miks ees blogaan tänne mun animen kattomis juttuja hmm dunno ? XD))

mut nii siis oli hyvä anime, toiv. manga saapuu pian luettavakseniii :D

vuorossa pakko ihQtusta, valmistautukaa XD

vasemmalta oikealle: Claude, Alois, Ciel & Sebastian (aka seba / sebby XD ♥)



Sebby & Ciel ~ ♥



Grell & Sebbyyy ~ ♥ (mitenni tungen sebbyy jokapuolelle XD)



jajaja Undertakeeeeeer ~ ♥ that fucked up bastard ♥ XD



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ja nythän ois sit vuorossa nooran suosittelema nabari no ou ;)