IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 19.12.2011 22:48

kuroshitsuji-pics.jpg

En tiedä mikä mua vaivaa, mutta cossaan ensi vuonna Kuroshitsujin Cieliä. TAAS. Näin viidennen kerran... Mutta ei voi mitään, jos vuodesta '09/'10(?) asti on jotakin kuolannut ja nyt vihdoinkin 33€/m kangas on -50% alennuksessa, niin pakkohan se on. Toivottavasti sitä vaan on jäljellä, mutta kallis asu siitä tulee siltikin.

Näinpä siis mulla on neljä cossia työn alla samaan aikaan ja oikeastaan mitään hajua mitä laittaisi mihinkin. Frosti nyt jäänee välistä ja tietoisuuteni ensi vuoden coneista ylipäätänsäkin on aika puuttellista. Tampere Kuplii, kesäinen Desucon, Tracon? Mitähän muita täällä Suomen puolella löytyy? Näiden lisäksi toiveissa olisi lähteä Saksan AnimagiCiin, mutta harvemmin mun suuret suunnitelmat toteutuu lol. Jos ne kuitenkin toteutuu, niin tulee olemaan äärimmäisen vaikeeta päättää, mitkä cossit saavat kunnian lähteä mukaan. Jokin varmasti noista uusista ensi vuoden asuista, eli

Kuroshitsuji - Ciel Phantomhive (Versio visanvingutus)
D.Gray-man - Allen Walker (3rd uniformu + Crown Clown systeemi)
Togainu no Chi - Rin
Final Fantasy XIII - Hope Estheim

Varmaankin näiden asujen kanssa sitten epätoivoisesti kärkyn jos tietyissä coneissa sattuisi olemaan ryhmää/mahdollista paria, niin sinne sitten menen. Jos joku noista sarjoista cossaava lukee tätä (lol tuskin) niin hihkaiskaa tjtn. Ma ei tykata cossata yksin ja on kivempi photoshootata muiden ihmisten kanssa kun voin pilata niiden kuvat olemalla derp.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.