IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
3.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 770 (1.7.2008 alkaen)
Koko
77 jäsentä
Tyttöjä: 51 (67 %)
Poikia: 26 (33 %)
Keski-ikä
29,7 vuotta
Otos: 55 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,5 vuotta

Jäsenet (77)

-Rinka-NapsuChanMaahinen-Kain^^RyuuZhaitukiGravegerredumuMetaLionansskuCidiJumpinFREAK[42]^Kyoko^KajoiMieki
« Uudemmat -

kikonoD. Gray Man = ♥Luonut: kikonoSunnuntai 08.07.2012 18:07

PapuPoika[Ei aihetta]Luonut: PapuPoikaMaanantai 19.12.2011 22:48

kuroshitsuji-pics.jpg

En tiedä mikä mua vaivaa, mutta cossaan ensi vuonna Kuroshitsujin Cieliä. TAAS. Näin viidennen kerran... Mutta ei voi mitään, jos vuodesta '09/'10(?) asti on jotakin kuolannut ja nyt vihdoinkin 33€/m kangas on -50% alennuksessa, niin pakkohan se on. Toivottavasti sitä vaan on jäljellä, mutta kallis asu siitä tulee siltikin.

Näinpä siis mulla on neljä cossia työn alla samaan aikaan ja oikeastaan mitään hajua mitä laittaisi mihinkin. Frosti nyt jäänee välistä ja tietoisuuteni ensi vuoden coneista ylipäätänsäkin on aika puuttellista. Tampere Kuplii, kesäinen Desucon, Tracon? Mitähän muita täällä Suomen puolella löytyy? Näiden lisäksi toiveissa olisi lähteä Saksan AnimagiCiin, mutta harvemmin mun suuret suunnitelmat toteutuu lol. Jos ne kuitenkin toteutuu, niin tulee olemaan äärimmäisen vaikeeta päättää, mitkä cossit saavat kunnian lähteä mukaan. Jokin varmasti noista uusista ensi vuoden asuista, eli

Kuroshitsuji - Ciel Phantomhive (Versio visanvingutus)
D.Gray-man - Allen Walker (3rd uniformu + Crown Clown systeemi)
Togainu no Chi - Rin
Final Fantasy XIII - Hope Estheim

Varmaankin näiden asujen kanssa sitten epätoivoisesti kärkyn jos tietyissä coneissa sattuisi olemaan ryhmää/mahdollista paria, niin sinne sitten menen. Jos joku noista sarjoista cossaava lukee tätä (lol tuskin) niin hihkaiskaa tjtn. Ma ei tykata cossata yksin ja on kivempi photoshootata muiden ihmisten kanssa kun voin pilata niiden kuvat olemalla derp.

PapuPoika[Ei aihetta]Luonut: PapuPoikaPerjantai 04.11.2011 18:24

EUROKANGAS, Y U LET ME DOWN.

Moi valikoimastamme löytyy aina kaikkea muuta PAITSI sitä, mitä sä tarvitset. Perus mustaa puuvillakangasta uniformun takkiin? LOL NOPE, mut miten olis tällane sensuelli vihreä oksennus kukka kuvioilla?

...Jep.

No löyty sieltä kuitenkin Togainu no Chin Riniin kankaat... köh. Lol. Onneksi fjasidjasf on orjani ja diilaa mulle Allenin kankaat samalla kun se ostaa Laviin! Whii! \o/

Mytho-animekysely / D.Gray-manLuonut: Mytho-Perjantai 19.08.2011 01:22

Gallup animen ja mangan harrastajille.
Vastaa kysymyksiin lempisarjastasi ja haasta sitten ystäväsi samaan!

♥ Lempisarjasi/sarja josta teet tämän?
teen tän D.Gray-manist vaikka Death Note onkin paras

♥ Milloin ja missä tutustuit sarjaan?
joskus täs kesäl katoin yhen jakson, ei vakuuttanu sillon. sit täs muutama viikko sitten päätin et katsonpa kuitenkin lisää ja sit koukutuin pahasti. ja ihan himas katoin

♥ Mistä pidät tässä sarjassa eniten?
ahh, tuskin osaan valita! visuaalisen puolen lisäksi se HUUMORI, täydellistä

♥ Entäpäs vähiten?
fillereiden järjetön määrä, animessa tarina etenee hyvin hitaasti... ja tietty siit et ei oo vieläkään loppunu yhyy en malta odottaa ;<

♥ Osasit varmaan odottaa tätä, mutta kerroppa suosikkihahmojasi ja perustele hieman!
Allen. ja Kanda ja Lavi ja Tyki. Allen, koska ihastun aina söpöihin ja kiltteihin päähenkilöpoikiin joilla on synkkä menneisyys ja kiva ääni jne. Kanda, koska se on niin ihanan kiukkunen ja tuo Allenist hauskoja puolia esiin. Lavi, koska läppää heittävät punapäät on aina mun mieleen. Tyki, koska se on pirun hauska ollakseen pahis XD

♥ Kaikissa hahmokokoonpanoissa on miinuksensa! Löytyykö inhokkihahmoja?
kaikki turhat fillerihahmot, ja Krory alkaa pidemmän päälle ärsyttää

♥ Kun nyt kerran ranttasit suosikeista ja inhokeista jo, niin kerros nyt mielipide vielä parista muusta hahmosta ;D!
Komui on liikkis, vois kuuluu suosikkilistalle jos viittisin laittaa siihen niin monta XD ja Lenalee varsinkin animen alkupuolella on tosi jees naishahmoks.

♥ Sitten muutama suosikkikohtaus animesta/mangasta?
en viitti liikaa spoilaa jos vaik joku vahingos eksyy lukee tätä. yleisesti ottaen tykkään aina kuunnella kun Allen ottaa vähän damagee ja kirkuu. myös huumoripätkät pistää aina naurattamaan :D JA TIETYSTI ÄLLÖTTÄVÄN SÖPÖ PIKKU-ALLEN, voiei en kestä niitä kohtauksia :')

♥ Kertoileppa sitten suosikkiparituksistasi mikäli sinulla niitä on. Het, shounen-ai, shoujo-ai, kaikesta vaan! Eikä säästellä yksityiskohtia!
Kandan voi parittaa kaikille.

♥ Mikäli sarjasta on monta versiota /manga, anime, dorama . . . / mikä on suosikkisi?
kyl anime on fillereist huolimatta mun suosikki!

♥ Viimeisiä sanoja? Taggaamista, välihuomautuksia? Terveisiä kavereille?
terve. koko kevään syyssää. vettä tulee kuin esterin perseestä.

PapuPoika[Ei aihetta]Luonut: PapuPoikaTorstai 30.06.2011 01:12

Kokeilin jollain random tatuointikynällä+huultenrajauskynällä tehdä tota Allenin naamaa, TOIMII.
Vielä mietin, että pitäisikö kulmakarvat värjätä valkosiksi/harmaiksi. Omasta mielestä se näyttää useissa tapauksissa melko tyhmältä, mutta... En sitten tiedä, miltä se näyttäisi mun tapauksessa. :D Tässäpä kuva, jossa en ole tehnyt kulmille yhtikäs mittään, mielipiteitä otan vastaan.

Toi on aika tumma koska webbikamera, mutta noh. You get the point, yeh. RustBlasterin Keissähän mulla ei ollut myöskään mitään kulmissa, ja mun mielestä se oli ihan ok mut mut ni. Ja joo, peruukki teurastuu vielä.

PS. HURRDURRHERPADERPA CROWN CLOWN BLAARGH. Siitä on toinen puoli valmis:



PPS. Saan olla koko heinäkuun kotona. YUHUU! Plus sain eläinlaumalleni hoitajan tänne Animeconin ajaksi.

JumpinFREAKTracon~Luonut: JumpinFREAKKeskiviikko 07.07.2010 02:09

Oli niin mahtavaa, etten edes tiedä, mitä sanoa. IHANAA!

Sain uusia kavereita ( <3 ), mahtavia kuvia, vielä mahtavempia muistoja, ampiaisen pistoksen, kokea ennenkuulumatonta tuskaa kuumuuden takia SEKÄ tehdä loistavan aloitteen aerobikissa!!! <3 Oon pro, with my american friend~.... Kerrassaan loistava viikonloppu, en ois mistään hinnasta jättänyt väliin! <3<3

Myöhemmin lisäilen tänne cossikuvia, ou jeah, photoshoot med Lavi och Allen. <3

LapiniEnää 30 jaksoa...Luonut: LapiniKeskiviikko 30.12.2009 16:23

niin oon kattonu D. Gray Manin loppuun.
Joo päätin taas jatkaa sen kattomista ku oon jo pitemmän aikaa jumittanu jaksossa 70 :D
Wihii! Ensimmäinen liian pitkä sarja, joka tulee katsottua loppuun... ja jota ei ole minulla vielä spoilattu. Keep me away from being a spoiled-one till the very end.

Hörppien viime vuoden glögiä ja tuijottaen ruutua,

Yours,

Pumpkin

Minde-sanVain yksi yö..Luonut: Minde-sanKeskiviikko 08.07.2009 18:15

Ehanaa, enää yksi yövuoro ja sitten Narimia hakemaan~ Tai no, oikeasti kyllä nukun hänen luonaan pari tuntia, sitten tullaan mun kämpille hakemaan kamat ja sitten mennään vanhusten työ (ompelukone <3)

Mä en oikein tiedä miksi, mutta pidän yövuoroista, kun niiden jälkeen mulla yleensä on sitten jotain elämää suurempaa.. tuntuu ainakin, et se seuraava päivä tulee kuitenkin nopeammin kuin "yleensä" :D

Mutta joo, vois tekaista jotain syömistä (makaronimakkarapataa~) ja vaikka katsoa D.Gray-mania.. Ehkä :D
Juuh, kotona ollaan taasen ja yks työpäiväkin jo takana.. Härregud, mihin se aika menee.. Perjantaihin on enää 5 päivää aikaa..

Mun Relo-ongelmani ratkesi myöskin, kun Gome lupautui askartelumassasta muovailemaan ja maalaamaan sen!~ Saan sen sitten perjantaina conissa.. cossaan itse vasta lauantaina, perjantaina menen vain uunona paikalle.. :D

Dumdum, vielä yks iltavuoro ja kaks yötä.. sitten torstaina hakemaan Riia ja vanhusten työ ompelemaan paidan hihat ja helma hienoksi sahalaidaksi..
« Uudemmat -