IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
14.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 895
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
26,1 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 26,1 vuotta

Jäsenet (2)

nrdc4tTheMuffinBauss
« Uudemmat - Vanhemmat »
Japaninmatkan viimeisenä, eli 11.01 päivänä päivän ohjelmaan kuului vierailu LEMONed Shopissa sekä sen jälkeen viimeinen Akihabarassa käynti. Lähdimme aamulla kohti LEMONedia ja tälläkertaa se onneksi oli auki. Ostin sieltä loput Aoin tuliaiset ja JUOLA osti yli 17000 jenillä tuliaisia LEMONedistä. LEMONedin jälkeen kävimme vielä katsomassa josko Harajukun sillalla olisi ollut ernuja ja kyllähän siellä niitä muutama näkyi. JUOLA kävi myös halaamassa yhtä ”free hugs” kylttiä heiluttelevaa tyttöä :D .
Harajukusta driftasimme junalla Akihabaraan, ja Akihabarassa teimme viimeiset ostokset. Minä jouduin lainaamaan hiukan rahaa JUOLAlta koska minulle pääsi käymään ”Genshikenit” eli tuhlasin elämiseen tarkoitetut rahat animesälään. Kävimme syömässä Gyudonia paikallisessa ruokalassa ja tämän jälkeen oli tarkoitus käydä tyypillisessä maid-kahvilassa. Etsimme maidreamin 2 nimisen maidkahvilan ja menimme sisään. Tämä kahvila oli juuri tekstikirjan mukainen akiban maid-kahvila eli pinkkiä, ylisöpöjä japanilaisia tyttöjä maid-asuissa sekä jpoppia taustamusiikkina. Minä join kyseisessä kahvilassa melonisoodan ja JUOLA tilasi kaljan. Kun maidi toi juomat meille, hän sanoi jotain japaniksi ja muodosti kämmenillään sydämen mutta emme oikeen tajunneet mitä hän sillä yritti viestittää. Myöhemmin tajusimme muita asiakkaita katsomalla, että tarkoitus olisi ollut ”tehdä juoma maukkaammaksi lausumalla taikasanat moe moe kyu” (tässä vaiheessa itsellä meinasi pokka pettää ensimmäisen kerran). JUOLA päätti tilata lasillisen punaviiniä, ja suostuttelun jälkeen hän lausui kyseiset taikasanat maidin kanssa saatuaan punaviininsä: tässä vaiheessa minun piti tosissaan taistella että sain pidettyä pokan, enkä lopulta saanutkaan pidettyä kunnolla. Kyseinen hetki oli yksi hauskimmista Japaninreissun aikana ja repeilen edelleen sille tätä kirjoittaessani. :D
Maidkahvilan vierailun jälkeen oli vuorossa viimeinen pelihallikerta, ja pelasin yli tuhannen jenin arvosta viimeiset erät beatmaniaIIDXää, DrumManiaa, pop'n musicia ja Tetris Grandmaster 3sta. Testasin myös GuitarFreaksia josta ei tullut oikeen mitään ja pidän Guitar Heroa sekä Rock Bandia parempina kitarapeleinä.
Akihabarasta suunnistimme illalla takaisin hostellille jossa aloimme pakkaamaan tavaroita. Saimme tavarat pakattua ja aloimme nukkumaan varhain, koska huomenna oli vuorossa aikainen herätys ja lähtö kohti Naritan kenttää.

Mysse09.01: Tuliaisten metsästysLuonut: MysseTiistai 13.01.2009 11:23

09.01 päivä oli tarkoitus viettää kokonaan Akihabaralla tuliaisia etsien. Lähdimme siis keskipäivän tienoilla JUOLAn kanssa kohti Akibaa. Saavuimme paikanpäälle ja aluksi oli tarkoitus kiertää muutama myymälä., jotka olin etukäteen ottanut selville akiba-ch.com sivustolta: Mandarake ja Akibaoo Store #4. Ensiksi kävimme Akibaoo Store #4:ssä, joka oli täynnä varsin levotonta 2ch aiheista fanikrääsää. Se kertoo jo jotain, että ostin sieltä Yukkuri-tuulettimen, tarran, ”kitaa”-tarran sekä ”jinsei owata” pyyhkeen :D . Akibaoo Storesta siirryimme Mandarakeen, joka on siis iso käytettyjen anime-aiheisen tavaran tavaratalo. Mukaan itselleni tarttui sieltä Mario ja beatmaniaIIDX figuuri ja Tallylle löysin sittenki jo loppuunmyydyksi luullutta TAMUSICin tuotantoa. Mandaraken jälkeen oli aika tavata Qward pelihallin edestä, josta lähdimme aluksi syömään Mos Burgeriin. Syönnin jälkeen alkoi kämppiksen tuliaisten metsästys Qwardin ja JUOLAn kanssa.
Kiersimme useamman liikkeen läpi, mutta oikeen mistään ei tuntunut löytyvän sopivaa tuliaista. Sitten Qward löysi viimeinkin sen myymälän mitä oli etsinytkin, eli K-booksin. Tässä vaiheessa tosin kello alkoi huolestuttavasti olemaan jo yli seitsemän illalla, ja useimmat liikkeet sulkeutuivat kello kahdeksalta. Kävimme K-booksin läpi ja sieltä itselleni tarttui mukaan muutama vanhempi Megami-lehti (animelehti täynnä julisteita) ja kämppikselle löytyi muutama varteenotettava tuliaisehdotus, mutta ne tuntuivat olevan liian arvokkaita. Kello oli tässä vaiheessa puoli kahdeksan, ja päätimme vielä lähteä nopeasti käymään viimeisessä mahdollisessa liikkeessä, eli Cospassa. Saavuimme Cospaan ja aloimme ripeästi tutkimaan josko sieltä löytyisi sopivanlaisia tuliaisia. Onneksi löytyi, koska sain ostettua kämppiksen tuliaiset viittä vaille kahdeksan, eli juuri ennen myymälöiden sulkeutumista! Tämän jälkeen kävimme vielä hetken pelailemassa pelihallissa, mutta lähdimme pian takaisin hostellille lepäämään koska päivän intensiivinen kiertely oli todella uuvuttavaa. Onneksi se oli myös lopulta palkitsevaa.
05.01 aamulla heräsin 6 tunnin yöunien jälkeen, ja flunssa tuntui olevan jo lähes tipotiessään. Kävin convinista nostamassa 20000 jeniä rahaa ja ostamassa aamupalaa. Aamupalan jälkeen JUOLA heräsi ja lähdimme yhdessä kohti Suomen suurlähetystöä hakemaan Yashushi-sanille "jotain" sieltä (hän oli soittanut aiemmin ja kertonut tulostamme ja mitä hän oli haluamassa sieltä). Saavuimme Hiro-o:n asemalle ja suunnistimme kohti suurlähetystöä. Suurlähetystössä meitä vastassa oli Stone Sachiko niminen virkailijatar joka kertoi että Yashushi oli soittanut hänelleen ja kertonut että hän haluaisi jollain tavalla ystävystyttää Kuki cityn ja Suomen. Eli hän tarvitsi suurlähetystöstä jonkin kontaktihenkilön yhteystiedot, eli sain Stonelta muutaman käyntikortin sekä otin myös mukaan japaniksi kirjoitetun lehtisen Suomesta Yashushille.
Tämän jälkeen lähdimme kohti Harajukua ja jonkinajan metrolla ja JR linellä risteilyn jälkeen saavuimme Harajukuun. Mutta kun pääsimme LEMONed Shopin eteen, huomasimme pettymyksemme että se kiinni tuona päivänä (tai oli mennyt aiemmin kiinni, kello oli tässä vaiheessa vähän jälkeen 18). Lähdimme lievästi pettyneinä ja nälkäisinä kohti Akihabaraa, ja matkalla poikkesin YELLOW HOUSEsta ostamassa Aoille tuliaiseksi haluamansa paidan. Saavuimme Akibaan ja kävimme syömässä KFC:ssä. KFC:n jälkeen suuntasimme pelihalliin jossa mätin DrumManiaa, IIDX:ää ja Tetris Grandmaster 3:sta. Pelihallista suuntasin omin tein kohti Tora no anaa, jossa tein jonkinverran omia ostoksia. Tora no anasta päätimme käväistä paikallisessa Stockmannin tapaisessa elektroniikka-tavaratalossa katselemassa figuureita. Figuureita ei meinannut suuresta valikoimasta huolimatta löytyä oikeen sopivia, joten suunnistimme takaisin hostellille.

Huomenna on vuorossa Kuki cityssä uudestaan pistäytyminen ja Yashushi-sanin tapaaminen. Saa nähdä mitä hän on keksinyt meidän huomiselle päivälle...
Muista tulevaisuudensuunnitelmista senverran, että:
- keskiviikkona ajattelimme käydä Niwa no yussa kylpemässä: http://www.toshimaen.co.jp/niwa-yu/niwanoyu.html
- torstaina käyn kiertelemässä kaikki mahdolliset levykaupat mitä vaan satun löytämään, käytettyjä levyjä lähden etsiskelemään itselleni
- perjantaille ei ole suunnitelmia toistaiseksi
- lauantaina päivällä Akihabaraan etsimään loput tuliaiset itselleni, Sharkmalle ja Tallylle. Illalla varmaan syömistä ja ryypiskelyä Qwardin ja mFXn kanssa
- sunnuntaina LEMONediin uusi reissu (LEMONed on kiinni lauantaihin asti), viimeiset ostokset ja pakkaaminen
- maanantaina aamusta kentälle ja takaisin Suomeen :(

Mysse04.01Luonut: MysseSunnuntai 04.01.2009 06:24

Heräsin juuri 10 tunnin yöunien jälkeen, ja tänään on ehkä eiliseen verrattuna vähän parempi olo. Silti meinaa olla flunssainen olo päällä, pitää vaan napsia tarpeeksi särkylääkettä naamaan ja lähtä jonkin ajan päästä kierteleen akihabaraan. Tänään olisi tarkoitus katsella vähän tuliaisia Tallylle akibasta + itselle joku animeteemainen pyyhe (koska unohdin ainoan mukana olevan pyyhkeen Qwardin kotiin).
Lähdin kohti akibaa ja Khaosan Annexista on valitettavasti "vaivalloisempi" matka sinne kuin New Koyosta. Pääsin kuitenkin vihdoinkin paikanpäälle ja heti aluksi menin pelihalliin pelailemaan hiukan IIDX:ää. Pelailun jälkeen siirryin kohti tora no anaa, josta löysin ainoastaan kuusi Tallyn 18:sta levytoiveesta. Kiersin Melonbooksin, White Canvasin ja Gamersin läpi sekä kysyin kaikissa paikoissa myös myyjiltä neuvoa, mutta missään näistä ei ollu TAMusicin levyjä taikka ZUNin aiempaa tuotantoa (sori Tally :( ). Tämän jälkeen kävin ostamassa itselleni Niconico douga kokoelma-CD:n sekä School Daysin Sekai Saionji -pyyhkeen. Akiba-kierroksen jälkeen palasin hostellille, ja täällä olisi aulassa (ilmainen!) sushi-party. Pitänee suihkun jälkeen käydä katsastamassa meininki tuolla alakerrassa ja kokeilla vähän sushia ensimmäistä kertaa.

MysseEnnen matkaa part 3Luonut: MysseSunnuntai 14.12.2008 16:57

Viimepäivien googlauksen seurauksena olen löytänyt muutaman hyödyllisen linkin jotka ajattelin listata tänne:

tokyo gig guide: http://www.tokyogigguide.com/
Ohjeet miten ostaa lippuja ennakkoon Lawson-kauppaketjun lippuautomaateista sekä reittioppaat suurimmalle osalle Tokion livehouseista.

Akihabara channel >> Stores in Akihabara:
part 1: http://www.akiba-ch.com/?p=332
part 2: http://www.akiba-ch.com/?p=344
part 3: http://www.akiba-ch.com/?p=350
Erittäin kattava kolmiosainen opas Akihabaran liikkeisiin. Tuolta löytyi useampi kauppa, missä on pakko päästä käymään.

TweeNet - Record Shopping in Japan: http://www.twee.net/countries/japan_shops.html
Perustietoa levykaupoista.

Ennen matkaa pitäisi tulostella läjäpäin karttoja ja reittioppaita eri liikkeisiin ja livehouseihin, käydä ostamassa muutamia tarvikkeita matkaa varten sekä tuliaisia japanilaiselle irkkitutulleni (jolle olen siis menossa ensimmäiseksi yöksi 22-23.12 välille sekä välille 31.12-03.01), vaihtaa rahat jeneiksi sekä selvittää Skypen käyttömahdollisuutta Tokiosta kotimaan numeroihin. Lisäksi olisi vielä perjantaina kahta päivää ennen lähtöä Desuconin pikkujoulut Lahdessa, saa nähdä ehdinkö sinne asti. Tekemistä riittää ennen matkaa tälle viikolle, onneksi on enää 7 yötä lähtöön!
Tänään oli erittäin hauska ja hyvä, mutta kallis ja väsyttävä päivä. Isä meni aamulla Tsukijin kalatorille kun me muut nukuimme onnellisesti myöhään. Kia ja mä räpellettiin aamulla nuudeli purkin kanssa ja katottiin animea. Nuudelit oli hyviä, muuta ne kuivatut purjot ja lihan[?]palat eivät oikein...

Kun isä palasi, käytiin oikealla aamupalalla taas jossain kahvilassa Shinjukun aseman lähettyvillä ja sitten suunnattiin takaisin Akibaan. Tänään kun oli vika päivä Tokyossa, piti tehdä viimeiset ostokset. Koluttiin muutama kauppa läpi ja se on vähän sellaista kurkkimista aluksi, kun pitää varmistaa mikä K se kerros on. Ja kun ei meinaa löytää tytöille suunnattuja doujeja...

Sitten takaisinpäin Harajukuun, jossa puolessatoissa tunnissa Kia ja mä käytiin taas Takeshita Dori läpi ja sitten läheisin BookOff. Oi iloa, nyt mulla on Kagrran ja Miyavin levy~ Gacktin ja Malicen lokerot oli tyhjillään, D'espaa en löytänyt. Ostettiin kaikkea muutakin kivaa... Fanikamaa löytyy kyllä joka lähtöön. Sitten lähettiin metrolla Akasaan.

Akasassa kävästiin kuppilassa, kun ravintola jonne oltiin menossa avautuisi vasta n. tunnin päästä. Kahvilassa osasin jopa joten kuten japaniksi selvittää työntekijöiden kanssa missä päin etsimämme ravintola oikeasti oli. Jeij~

Oli kyllä pikkasen hieno ravintola. Paikka oli nimeltään Hayashi ja se oli 40 vuotta vanha sumiyaki ravintola. Sisustus on tehty niin, että se muistuttaisi mahdollisimman paljon Japania n. 100 vuoden takaa. Tuota... sanonpahan vaan että jos ikinä olette Tokyossa, menkää hyvät ihmiset sinne syömään. Hinnat ovat korkeat, mutta ruoka sen arvoista. Tarjolla on kolme eri menua, joiden hinta riippuu niiden koosta. Päätimme törsätä ja ottaa kaikki suurimman.
Pieni kuva ravintolasta: http://www.tokyo.to/hayashi/images/hayashi.jpg

En olisi ikinä muuten suostunut syömään simpukkaa tai makrillia tai parsaa tai suurinta osaa siitä mitä meille tarjottiin, mutta ne maistuivat hyville! Ruoka oli parasta mitä ollaan tähän mennessä syöty. Tulee aika paha ikävä kobe lihaa... Maistoin jopa [kylmää]sakea, eikä se edes maistunut pahalle. Ruoka ja tarjoilu oli jotain aivan muuta, todella upea paikka.

Huomenna pakataan kamat ja siirrytään Kyotoon. Asumme ryokanissa ja siellä ei varmaan ole nettiyhteyttä. Sekin tulee olemaan varmaan aika mielenkiintoinen paikka. Tulee kamala ikävä Tokyota, se on taattu.
Tiistaina mentiin vihdoin tutkimaan elektroniikka haveniä, eli Akihabaraa... Akiba, kun ei jaksa kirjoittaa koko nimeä.

Kun oltiin kävelty ympäriinsä jotain 15min, äiti sanoi ääneen sen mitä olin jo ehtinyt miettiä: "Millä nää kaikki kaupat kilpailee kun ne kaikki myy samoja asioita?" Tyyliin kaikki kaupat myi samanlaisia 3G -puhelimia, samoja kameroita ja samoja iPod -tavaroita. Sitten oli sellaisia sivukatuja jotka oli tupaten täynnä kaiken maailman piuhoja, kameroita ja valoja ja kaikkea jännää joilla en itse tekisi yhtään mitään. Etsin itselleni iPod nanoa ja Mac Storesta kyseltiin tästä camera connector -piuhasta, jota pyydettiin, mutta jostain syystä niillä ei ollu. :P Bummer. Oliskohan jossain Shinjukussa...

Etsittiin siskon kanssa anime fanikama -kauppoja ja jotenkin se oli aika... scary? Saa luvan kattoa minkälaisia kuvia siellä seinillä oli, ei kiinnostanut mennä iloiseen hentai puotiin. 8D Tutkittiin paikka nimeltään Animate. Olisikohan jotain 6 kerrosta täynnä anime dvd:tä, mangaa, doujinsheja, soundtrackeja, fanikamaa... Tykkäsin. Aika paljonkin. 8D Jokaisessa kerroksessa oli ainakin kolme pientä tv:tä jotka pyöritti randomeita anime jaksoja. Oooh ne kamat... ostin D.Gray-man -paidan [musta, edessä excorcists' cross ja takana logo ja Allenin, Rabin ja Kandan kuvat~], sekä ison Allen manga julisteen. Teki mieli ostaa KH2 juliste ja Ruro-Ken -paita ja kaikkea muuta... Mentiin sen jälkeen toiseen samanmoiseen. Siellä oli enemmän figuureja. Minnalle etsin niitä OP -figuureja, mutta Luffy ja Usopp oli sold out ja ne ei ollu hirveen kätevän kokoisia... tahi hintaisia. Pitäisköhän mennä takaisin Akibaan, kun jäi ostamatta yksi hieno OP -paita jonka halusin Minnalle. ;; Oli siellä Orochimaru -paitakin o/ 'Bloodthirsty serpent Orochimaru' uuu~ Ah, se tyyppi on sen sarjan ainoa tarkoitus.
Tyttö -figuureja on kyllä kerros toisensa jälkeen. Olisi kätevää olla jätkä tai bi. :P

Illalla isä ja mä seikkailtiin tiemme Ayaseen ja siellä Tokyo Budokaniin, Hatsumi-sensein treeneihin. Olin tuota.. pikkasen hermona. Olin aivan varma että ne tappaa mut siellä. :P Erikoisinta oli, että ensimmäinen jolle puhuttiin paljastui suomalaiseksi. Dojossa suomalaiset vaan alkoi kerääntyä ja kerääntyä... yhteensä meitä taisi olla kahdeksan. :0 Tykkäsin treeneistä! Hatsumi ei kyllä vetänyt, vaan Noguchi-sensei... enkä kuollut.
« Uudemmat - Vanhemmat »