IRC-Galleria

Mysse

Mysse

「会者定離」

11.01: Viimeinen päivä JapanissaTiistai 13.01.2009 11:24

Japaninmatkan viimeisenä, eli 11.01 päivänä päivän ohjelmaan kuului vierailu LEMONed Shopissa sekä sen jälkeen viimeinen Akihabarassa käynti. Lähdimme aamulla kohti LEMONedia ja tälläkertaa se onneksi oli auki. Ostin sieltä loput Aoin tuliaiset ja JUOLA osti yli 17000 jenillä tuliaisia LEMONedistä. LEMONedin jälkeen kävimme vielä katsomassa josko Harajukun sillalla olisi ollut ernuja ja kyllähän siellä niitä muutama näkyi. JUOLA kävi myös halaamassa yhtä ”free hugs” kylttiä heiluttelevaa tyttöä :D .
Harajukusta driftasimme junalla Akihabaraan, ja Akihabarassa teimme viimeiset ostokset. Minä jouduin lainaamaan hiukan rahaa JUOLAlta koska minulle pääsi käymään ”Genshikenit” eli tuhlasin elämiseen tarkoitetut rahat animesälään. Kävimme syömässä Gyudonia paikallisessa ruokalassa ja tämän jälkeen oli tarkoitus käydä tyypillisessä maid-kahvilassa. Etsimme maidreamin 2 nimisen maidkahvilan ja menimme sisään. Tämä kahvila oli juuri tekstikirjan mukainen akiban maid-kahvila eli pinkkiä, ylisöpöjä japanilaisia tyttöjä maid-asuissa sekä jpoppia taustamusiikkina. Minä join kyseisessä kahvilassa melonisoodan ja JUOLA tilasi kaljan. Kun maidi toi juomat meille, hän sanoi jotain japaniksi ja muodosti kämmenillään sydämen mutta emme oikeen tajunneet mitä hän sillä yritti viestittää. Myöhemmin tajusimme muita asiakkaita katsomalla, että tarkoitus olisi ollut ”tehdä juoma maukkaammaksi lausumalla taikasanat moe moe kyu” (tässä vaiheessa itsellä meinasi pokka pettää ensimmäisen kerran). JUOLA päätti tilata lasillisen punaviiniä, ja suostuttelun jälkeen hän lausui kyseiset taikasanat maidin kanssa saatuaan punaviininsä: tässä vaiheessa minun piti tosissaan taistella että sain pidettyä pokan, enkä lopulta saanutkaan pidettyä kunnolla. Kyseinen hetki oli yksi hauskimmista Japaninreissun aikana ja repeilen edelleen sille tätä kirjoittaessani. :D
Maidkahvilan vierailun jälkeen oli vuorossa viimeinen pelihallikerta, ja pelasin yli tuhannen jenin arvosta viimeiset erät beatmaniaIIDXää, DrumManiaa, pop'n musicia ja Tetris Grandmaster 3sta. Testasin myös GuitarFreaksia josta ei tullut oikeen mitään ja pidän Guitar Heroa sekä Rock Bandia parempina kitarapeleinä.
Akihabarasta suunnistimme illalla takaisin hostellille jossa aloimme pakkaamaan tavaroita. Saimme tavarat pakattua ja aloimme nukkumaan varhain, koska huomenna oli vuorossa aikainen herätys ja lähtö kohti Naritan kenttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.