IRC-Galleria

Mysse

Mysse

「会者定離」

東京 part 2: 27.12.2009-11.01.2010Perjantai 16.10.2009 16:35

Sain sittenkin järjestettyä matkan Tokioon tämän vuoden puolelle! Nyt on siis lentoliput sekä majoituspaikka varattu. Lähtöpäivä on 27.12 Hki-Vantaan kentältä klo 17:20, suora lento Finnairilla Naritaan. Paluu takaisin Suomeen 11.01 Naritasta kello 10. Tällä kertaa matkaseurana mukana (ainakin) Laggy ja Kohfel.
Tällä kertaa päätavoitteena on katsastaa mahdollisimman monta nähtävyyttä ja aluetta Tokiosta, mitkä onnistuin viime reissulla missaamaan. Myös Comiket77 on ehdottomasti koluttava läpi, tällä kertaa kaikkina kolmena päivänä ja aamusta sulkemisaikaan (Comiket75ssa missasin aivan liian paljon kaikkea). Pändien keikkoja olisi kiva käydä katsomassa, mutta ainakaan tällä hetkellä ei yhdelläkään kuuntelemallani Japanilaisella artistilla ole tiedossa keikkoja tuolle välille...

Todennäköisesti tuleen pitämään blogia tästäkin matkasta ja kyseinen bloggaaminen tulee tapahtumaan tällä kertaa englanniksi. En ole vielä varma lisäänkö merkinnät tänne Gallerian blogiin vai luonko jonkin uuden blogisivun niille.

And once again, this is going to be LEGENDARY!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.