IRC-Galleria

Mysse

Mysse

「会者定離」

10.01: IHAN NORMIPÄIVÄTiistai 13.01.2009 11:23

10.01 oli vuorossa Qwardin ja mFXn kanssa ”viimeiset hengailut” eli tarkoitus oli lähteä Shinjukuun syömään, juomaan ja pitämään hauskaa. Mutta aamulla piti kuitenkin ensiksi käydä Asakusan temppelialueelta katselemassa vanhemmille tuliaisia sekä postissa postittamassa Tallyn tuliaiset. Lähdimme aamupäivällä kohti Asakusan temppelialuetta ja löysimme suhteellisen vaivattomasti tuliaiset. Tämän jälkeen suuntasimme postiin jossa sain neljää CD:tä lukuunottamatta kaikki Tallyn tuliaiset postiin, painoraja kun tuli SAL -lähetystyypillä vastaan. Postituksen jälkeen lähdimme Asakusabashin asemalta kohti Koenjia, koska Koenjissa olin nähny Black Devil-nimistä tupakkaa myynnissä jota JUOLA halusi välttämättä ostaa. JUOLA kävi pikaisesti Koenjissa ostamassa kyseistä tupakkaa ja minä kävin uudestaan Rare Recordsissa josta kävin ostamassa yhden levyn.
Koenjista suunnistimme kohti Shinjukua jonka asemalla tapasimme Qwardin. Minulle ei vielä levyostokset riittäneet, eli halusin käydä uudestaan Punk Marketissa joten suunnistimme sinne seuraavaksi. Ostin Punk Marketista vielä yhden levyn jonka jälkeen tapasimme juna-aseman edustalla mFXn ja päätimme lähteä syömään, tänään vuorossa oli Donkatsua (friteerattua porsaan/naudanlihaa ja riisiä). Donkatsu oli suhteellisen tyyristä ruokaa, mutta onneksi se oli myös erittäin hyvää. Söimme donkatsut, jonka jälkeen päätimme lähtä keilaamaan. Löysimme keilahallin jossa pelasimme neljästään yhden vuoron: Qward voitti ja minä tulin toiseksi, JUOLA kolmas ja mFX neljäs. Keilauksen jälkeen olikin sitten vuorossa karaoke.
Itse olen aiemmin vierastanut karaokea sen Suomalaisen maineen takia, mutta tuona iltana tuli murskattua sekin ennakkoluulo. Karaoke oli todella hauskaa ja lauloimme muutaman tunnin verran paljon hyviä biisejä. MFX tarjosi myös karaokessa minulle jättimäisen annoksen melonisoodaa, jossa oli myös mukana kolme palloa jäätelöä :D . Karaoken jälkeen päätimme sitten aloittaa juomisen ja menimme erääseen Izakaya-tyyppiseen baariin. Baarissa myös päätimme, että kyseinen ilta tulisi olemaan all-nighter, eli pyörisimme Shinjukussa aamun ensimmäiseen metroon asti. Izakayassa ruoka oli taivan taivaallisen hyvää, ja söinkin itseni ähkyyn siellä samalla kun nautin useamman Calpis Sourin. Maistoin myös Asahin olutta, mutta itse en oluesta pahemmin välitä yleensäottaen. Izakayassa oli kahden tunnin aikaraja, joten ”pilkun” jälkeen päätimme lähtä pelaamaan erän biljardia.
Biljardi oli muuten mukavaa ja baari oli hyvälaatuinen, mutta tunnin biljardisession hinta oli pyöristyttävän iso. Hintaan kun lisättiin vielä erikseen ”palvelumaksu”. Kovan hinnan vuoksi biljardi oli pettymys, ja rahatilanne alkoi myös olemaan huolestuttavan pieni tässävaiheessa. Menimme KFC:n kahville jossa mietimme mitä tekisimme seuraavaksi ja päätimme etsiä baarin jossa tuota service feetä/aikarajaa ei olisi. Löysimme erään akvaarioilla sisustetun baarin etsiskelyn jälkeen ja menimme sisään. Baarissa minun oli hyvin vaikea pysyä hereillä koska kello alkoi siellä lähestymään jo neljää yöllä. Baarissa minulla ei myöskään ollut varaa tilata mitään joten join vain vettä siellä. Tästäkin baarista tuli sittenkin lopulta tuo ”kusetus-lisä” eli palvelumaksu, mutta Qward lupasi maksaa sen meidän puolesta. Baarista suunnistimme kohti Wendy'siä jossa oli tarkoitus tappaa aikaa ennen ensimmäisen metron lähtöä. Pian olikin sitten jo aika lähteä hostellille nukkumaan, ja hyvästelimme Qwardin ja mFXn Shinjukun metroasemalla. Tässävaiheessa tunnelma oli omalta osalta hyvinkin melankolinen koska Qward ja mFX olivat aivan mahtavia tyyppejä eikä niitä tulisi näkemään irl muutamaan vuoteen. Samalla tuo hyvästely muistutti minua ylihuomisesta kotiinpaluusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.