IRC-Galleria

Mysse

Mysse

「会者定離」

Mysse suositteleeTiistai 13.01.2009 11:38

Ensimmäiseksi suosittelen ehdottomasti kaikille Akihabarassa kävijöille printtaamaan tämän kartan reissua varten: http://akiba-ch.com/map/ "Printable version of Map"
Itselle ainakin kyseinen kartta oli korvaamattoman arvokas koska sillä löytyi kaikki parhaimmat kaupat jotka muuten ei olisi löytyneet ja kartan kanssa tuli suunnistettua Akihabarassa useampaan kertaan hyvin tuloksin.
Sitten itse kauppoihin. Omat henkilökohtaiset suositukseni Akihabarasta ovat:
- K-books: täynnä suhteellisen edullista ja uutta tavaraa, myös Comiket75:stä materiaalia
- Mandarake: iso käytettyjen animetavaroiden kauppa, edullinen hintataso
- Akibaoo Store #4: 2ch-teemainen krääsäkauppa
- Liberty Store #8: iso käytettyjen figuurien myymälä, edullinen hintataso myöskin

Pelihalleista oma suosikkini oli Akihabaran HEY koska siellä oli paras valikoima ja mikä tärkeintä, kabinetit olivat keskimäärin parhaimmassa kunnossa kun vertasi kilpaileviin pelihalleihin.

Levykaupoista voin oman musiikkimaun perusteella suositella seuraavia:
- Kōenji, Mezurashiya!: Käytettyjä ja uusia japanilaisia CD-levyjä sekä vinyyleitä, ehkä edullisin hintataso mitä tuli itsellä vastaan
- Kōenji, Rare Record: Iso hylly täynnä käytettyä japanilaista pop-musiikkia. Myös uutta ja kansainvälistä musiikkia hyvä valikoima
- Shinjuku, Disk Union punk market: käytettyjen ja uusien punk-levyjen myymälä. Alakerrassa sijaitsi myös metalliaiheinen Disk unionin myymälä jossa vaikutti myös olevan hyvä valikoima.
- Shinjuku, Disk Union chuko center: iso käytettyjen Japanilaisten musiikki-CDiden myymälä, täältä olisi löytyny useampi levy mutta rahat alkoivat olemaan lopussa kun löysin tämän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.