IRC-Galleria

Mysse

Mysse

「会者定離」

08.01: LevykaupatTiistai 13.01.2009 11:23

08.01 Lähdin suhteellisen varhain aamulla yksin kohti Kōenjia. Lähdin ensin metrolla Asakusabashiin josta JR Linella suuntasin kohti Kōenjia. Saavuin paikanpäälle ja aloin kiertelemään pitkin poikin Kōenjin eteläpuolta, mutta kyseisellä harhailulla ei oikein tuntunut levykauppoja löytyvän. Löysin yhden pelihallin jossa kävin kuluttamassa 200 jeniä ja tämän jälkeen löysin erään punk-tyylisen vaatemyymälän josta sain ”Kōenjin kylän ilmaisjakelulehden”. Kyseisessä lehdessä oli kartta jossa oli listattuna kaikki Kōenjin etelä- ja pohjoisosan kaupat levykauppoja myöten. Kävin eräässä levykaupassa kysymässä myyjältä käytettyjen japanilaisten rock/punk CD-levyjen liikkeitä, ja myyjä ympyröi minulle kartasta muutaman.
Ensimmäiseki kävin Base Record nimisessä punk-levykaupassa josta löysin muunmuassa Hero Dishonestin vinyylejä! En kuitenkaan löytänyt sieltä käytettyjä japanilaisia levyjä joten siirryin Rare Records nimiseen myymälään. Pääsin sisälle ja vähänaikaa selailtuani takanani kuului ovensuusta tutunkuuloista kieltä, nimittäin Suomea. Takanani oli kaksi nuorta miestä juttelemassa keskenään, ja minun oli pakko mennä siihen kysymään Suomeksi että ”anteeksi, mutta oletteko te Suomalaisia”. Tutustuin siis Antti Autio (Tenkainen85 nikillä täällä galleriassa) nimiseen tyyppiin, jonka kanssa tutustelimme ja kiersimme levykaupan läpi. Kaupan levyhyllyn syynäilyn jälkeen päätin lähteä hänen mukaansa käymään hänen kavereidensa majapaikalla, Nekotalossa. Kyseisessä Nekotalossa tutustuin sitten myös kahteen suomalaiseen mieheen (toinen heistä on Sh0gun galleriassa/IRCissä) ja yhteen naiseen. Istuimme hetken juttelemassa heidän majapaikallaan, jonka jälkeen minä suuntasin kohti heidän suosittelemaa Kōenjin Mezurashiya! -nimistä levykauppaa ja Antti lähti kavereineen kohti Nakanoa. Mezurashiya!sta löytyikin sitten jo useampi edullinen ja laadukas julkaisu ja tässävaiheessa levyjä oli minulle kertyny jo kahdeksan kappaletta. Juttelin myös Mezurashiya!n klevykaupan myyjän kanssa, koska hän osasi hyvin englantia (vaikkakin kommunikointi tapahtuikin lähinnä Japaniksi). Hän myös neuvoi minut Shinjukussa sijaitsevaan käytettyjen punk-levyjen myymälään, eli Disk Unionin Punk Marketiin.
Kōenjin jälkeen suuntasin Shinjukun Punk Marketiin, josta mukaan tarttui muutama julkaisu. Punk Marketista sain myös vinkin isompaan Disk Union-ketjun käytettyjen levyjen liikkeeseen jonne lähdin seuraavaksi. Isommasta Disk Unionista mukaan tarttui vielä muutama julkaisu, ja tämän jälkeen päivän budjetti olikin ruokailua vaille kulutettu. Suuntasin takaisin kohti Asakusabashia, jossa kävin syömässä hyvänmakuista Curryä ja syönnin jälkeen lähdin takaisin kohti hostellia. Loppuillasta päätin vain makoilla hostellilla koska päivän levykauppakierros oli senverran uuvuttava ja paljon varoja vievä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.