IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
16.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 098
« Uudemmat -

zehioLuonut: zehiTorstai 04.10.2012 13:07

Kelasin et pystyyks mu kuvist tietää oonks tyttö vai poika.
ps-. tet

Nuutti|# EEEIKAIT TÄSÄLuonut: Nuutti|Keskiviikko 24.11.2010 22:57

LOLOLOL huomasin just et unohin aivan kokonaan kirjottaa sen TET-päiväkirjapaskan.. :'''DDD Jooooo aika perus.
nii ja OLIVER SYKES ON KUUMA

Emimon-[Ei aihetta]Luonut: Emimon-Perjantai 05.11.2010 09:14

Ja taas työdatausta XD Vois hyvin olla kotona nukkuu -,- Nää seittemän aamut ei ihan oo mulle ^^

Tänää illal tansseihin säätämään taas pitkästä aikaa <333

Emimon-x)Luonut: Emimon-Tiistai 02.11.2010 13:54

Joo pääsin koneelle säätää ku mulle ei ikeksitä töitä XDDD Mut tääl ei pääse facee!!!! ;____, *angst*

on se tetti kiva... tajusin ettei konttori työ sovi mulle, selkä kipee >_< no jaa :DDDDDDDD

ja arg! huomen on stana kilpailuksi enkä haluu sinne jajajjajaja x(

Pin_on ne lapset ihania♥Luonut: Pin_Torstai 07.10.2010 10:46

Kyllä päiväkodissa saa kuulla kaikenlaisia "totuuksia"
"Mulla on vaaleanpunaiset sisäkengät, koska oon tampereelta" -Liisa
Poikien kanssa on jännä leikkiä poliisileikkejä legoilla:
- poliisi joutuu vankilaan ajettuaan ylinopeutta
- varkaat saa poliisiaseman romahtamaan, kun ajavat mopolla poliisikylttiä päin (oletettavasti kukaan ei loukkaannu)
- Rahasalkku (täynnä 'rahaa') toimii eväslaukkuna
Mulla oli eilen päässä silleen kivasti sellanen punanen huivi, niin kaikki kyseli miks. "Mullakin on tollasia huiveja neljä. Ne kaikki ei tietenkään ole punaisia vaan erivärisiä. On mulla yksi punainenkin. Sitten yksi vaaleanpunainen..." -Iina
On toi päiväkoti aika jees tet-paikka ;D♥ n. tunnin päästä sinne kattoon ja kuunteleen minkälaisia totuuksia tänään kuulee.

lottABoss<3Luonut: lottABossTiistai 28.09.2010 18:18

jo kaks päivää tetis, viel ois edes 8 päiväää<3
Don't wanna leave so soon :'(

Kätsy_SCIENCE FICTIONLuonut: Kätsy_Tiistai 14.09.2010 21:25

Viikonloppu Ruotsis. Onnistuimpa jättään rahat kotiin eli oli kivaa persaukisena olla siel. Maya ja pari muuta tuttuu oli samas laivas eli oli mahtavaa. Uniikki reissu ainakin. Yksityiskohdat ei taida kiinnostaa ketään eli jauhetaan niitä joskus mukana olleiden kanssa.

Eilen oli se kauan ootettu Misfitsin keikka. Oli varmaan paras keikka millä oon ollu. Mää taidan sanoo ton joka keikan jälkeen, mut nyt se on oikeesti totta. Menttin Hannan kanssa siihen eteen oottaan kaks tuntii aikasemmi eli joskus viiden maissa. Oltiin ekoina siinä jonossa ja tokat tuli vasta puol tuntii meidän jälkeen. Joku roudari tuli heittään meille pinssit. Sisään päästiin seittemältä. Juostiin suoraan siihen eturiviin. Oltiin ihan keskellä lavaa eli oli tietty parhaat paikat.

Ekana oli joku roudarien oma bändi. Se laulaja oli tylsä, mut ne oli muuten ok. Siitä kitaristista tuli jotenkin mieleen Slashin ja Johnny Ramonesin sekotus. Tokana oli sit Ruotsin Lauri Tähkä ja Elonkerjuu. Ne oli oikeesti perseestä. Kolmas oli japanilainen Hat Trickers. Ne oli hyvii. Ne oli pukeutunu pelkästään valkoseen, niil oli knallit ja nokkanaamarit. Niiden biisit vaan oli vähän samanlaisii koko ajan. Kaikki alko sellasella karjasulla.

Misfits oli mahtava. Ne soitti suurimman osan niiden parhaista biiseistä. Parii jäi kaipaan, mut ei haitannu. Ne omisti sen Science Fictionin mulle! En tiiä miks, mut oli mahtava olo. Jerry tuli viel keikan jälkeen jakaan kaikkii pyyhkeitä, vesipulloja, nimmareita, halauksia yms. Saatiin nimmarit Jerryltä ja Deziltä ja kuvat niiden kanssa. Robo ei tulu bäkkäriltä ollenkaan. Jerry viel piirsi sellasen ykkösen näkösen mun otsaan. Ostin sieltä viel yhen pinssin ja julisteen. Mää kiipeilen vieläkin seinille.

Sain tänään viimeinkin tänään Opon kiinni koulus ja mulla on nyt toivottavasti TET-paikka. Niit oli tosi vähän jäljel ja se Koskilinnan kahvikauppa oli ilmeisesti menny jo. Jäljel oli enää joitain päiväkoteja, ruokakauppoi, kahviloita ja pari autojen rengasliikettä. Arvatkaapa minkä noista valitsin?

GAGAHOLISTICTetissä. Osa 5/5Luonut: GAGAHOLISTICPerjantai 21.05.2010 19:36

PERJANTAI

Noni,viimenen päivä meskassa oli ihan ok.
Aamulla laitoin taas kaikkien yllätykseks leipiä ja sen jälkeen kaite jotain juustoja hyllyyn. Sitten menin syömään ja tultuani takas tein jottain (enpä muista). Jossain vaiheessa se ihme venäläinen(mikälie)tuli kyssyy että tuunko purkaan sen kanssa pakasteita.Olin sillee iha sama.
Mut se puhhuu ärsyttävästi :z
Haahuilin aika paljon kaupan puolella ''muka hyllyjä laittelemassa paremmin''. 3 kertaa kysyttiin jtn : Pari kertaa leivistä ja terkkari kysy saiko niitä laatikoita ottaa.
SITTINKI ei ollu taaskaan töissä,ihmesairastelija :D
Kävin myös hakeen vessa ja talouspaperia jostain ulkovarastosta.Piti mahtua sinne jotenkin ihmeen kautta ku tottakai ne paperit oli siellä melkein takimmaisena.Se yks tyyppi vaan naureskeli ''meni ku orava tuolla tavaroiden välissä''.
Sit jouduin ootteleen kauppiasta vielä siellä vähän aikaa ja se kirjotti siihen tettivihkoon.
Sit kiitti ja sano että saan ottaa minkä tahansa jäätelön ja karkkipussin :DD Jee!

GAGAHOLISTICTetissä. Osa 4/5Luonut: GAGAHOLISTICTorstai 20.05.2010 20:47

TORSTAI

Tänään laitoin ekaks varmaan leipiä taas.Sen jälkeen purin tavaroita hyllyihin kuormasta ja kävin siinä välissä myös syömässä.
Syönnin jälkeen jatkoin purkamista ja onnistuin pudottaan lattialle yhen oliiviöljypullon. Noh,menin tottakai sanoon kauppiaalle,SIIS JUST KAUPPIAALLE VAIKKA KAUPPA TÄYNNÄ MYYJIÄ ! :D (Tajutkaa että kauppias se arvostelee mun Tetit joten.. )Sainpas sitten siivota myös sotkuni,mut miettikää ny: Kaikista kaupan tavaroista just se ällö oliiviöljy.Mua ällötti siivota sitä ku muutenki kaikki öljyt hyi hyi...
Toivottavasti ei jääny lattia rasvaseks ja liukkaaks,katoin just ku joku mummo meni sinnepäin ja mietin jos liukastuis :OOO LOL!
Jatkoin siinä puoliks vahingonilosena ja puoliks nolona tavaroiden purkamista. Sit joku ukko tuli kyssyyn kaurahiutaleita,näytin sille.Sit kohta 2 sekunnin päästä se tuli uusiks kyssyy voipaperii.
Aikasemmin kysyttiin suodatinpusseja ja jotain ihme hankaussientä tai jtn sinne päin. Olin vaan sillee ''joo entiiä''.Ukko vaan höpis jotain että oon ollu nii vähän aikaa töissä etten viel tiiä kaikkee. Olin sillee ''juurikin näin'' ja kuvitelkaa enää huominen meskassa.Sinne ehti jo kotiutua :D.
Myöhemmin laittelin jäätelöitä feat Heini. SITTINKI ei muuten ollu töissä,varmaa kotona ''muka sairastamassa'' noei mutta eilen jo vaikutti et on varmaan kipeex tulossa mut jooo ei paljoo kiinnosta :D

GAGAHOLISTICTetissä. Osa 3/5Luonut: GAGAHOLISTICKeskiviikko 19.05.2010 20:19

KESKIVIIKKO

Tänään laitoin aamulla vähän pakasteita ja sen jälkeen menin taas laittaan leipiä.Joku vanha ukko tuli kyssyyn jotain leipii ku ei ollu siin hyllyssä nii multa,vinkkasin vaan että kysypä tuolta tiskiltä ku mä en tiiä.Se vaan et joo...
Laitoin myös ihanat käsineet kädessä tuoreita leivoksia jne sinne luukun taakse :D (Osaan selittää hyvin) .Sen jälkeen taisin mennä purkamaan tavarakuormaa SITTINKIN kanssa ;)
Sitten olivat taas hyvin kekseliäitä ja EIVÄT keksineet meille tekemistä: ''Laittakaa niitä hyllyjä paremmin'' -.-'
Kauppiaski mainosti oikein niitä hyllyjen laittoo paremmin ku tulin kyssyyn jtn töitä :/
Minä haahuilin vähä aikaa yksinäni siellä ''laittamassa hyllyjä paremmin''sillä aikaa ku SITTINKI pesi niitä ostoskoreja.Menin sitte kyssyyn tekemistä nii ne sano että meepä vaikka kuivaamaan niitä koreja.Noh,mä kuivasin.
Kohta toivat toisen kuorman niitä koreja ja mä sain pestä ne <33
Ja SITTINKI JOUTU KUIVAAN HAHAHAHAHA !!!!!
Pesun jälkeen mua kysyttiin myymälän puolella ja Äitihän se siellä kyseli että mitä muroja otetaan.Olin sillee ''ok..''.Mut kiva ku tuli käymään :)
Sen jälkeen käskettiin purkaan uusia tavaroita ja sain purkaa karkkeja hyllyihin <33 (Myöhemmin myös SITTINKI liitty seuraan purkamaan >:/ Noo,mut kai sen oli pakko.
Sitten mentiin kyssyyn että päästäskö poijes ku kello oli 14.40 MUTTA PILKUNNUSSIJA SANO ETTÄ VIELÄ 5 MIN !
Oli kautto käyny meskassa puhumassa jtn paskaa :/ noeipaskaa,mut silti VIIS MINUUTTIA? Sano että pitää olla jämäkkä niitten aikataulujen kanssa.Voi herranjeesus
.
« Uudemmat -