IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muoti ja bileet
Perustettu
19.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 475
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 10 (53 %)
Poikia: 9 (47 %)
Keski-ikä
30,4 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,0 vuotta

Jäsenet (19)

\\\\\\\\\AndyMartin`Heipsu`LixieMaaginenMarilyn-Micro-Brädi_xHmmLuuranko_Hiiri[M]ika`Nachtmahr0dekadelimö_CREEP-Thinsenssawt_93
« Uudemmat - Vanhemmat »

MihashiHiuspråplem.Luonut: MihashiSunnuntai 29.01.2012 13:01

Mustat vai punaset?

melkee kilo karkkia
uusi takki (on muute toooosi hieno)
ja hello kitty (oioi) lapaset, lollero
Ja ei menny ku lähemmäs 100€

MeBa_Dilledong! x))Luonut: MeBa_Maanantai 08.06.2009 23:04

Tuli ihan ok. Ja mustat <3 hyvähyvä. Tykkään itte iha älyttömästi! takke mygge. :D:D Joop, mut mäpä tässä alan miettii että mitä tekis tai alkais tekemään. Meinahaan olla niinku vähän tylsää :o plääplää! heihei ... :)))

SendelLoma. Luonut: SendelSunnuntai 31.05.2009 02:19

Kokeet:

Enkku 3 --> 7½ (Kröhöm...)
Saksa 2 --> 9+
Espanja 3 --> 10-
Filosofia 2 --> 10-
Et 2 --> 10-
Matikka 5 --> 10

En voi millään uskoa, että sain matikan kokeesta täydet pisteet. Mutta luin oikeesti NIIN paljon siihen, että ansaitsen nyt kyllä tämän jonkin asteisen itsetyytyväisyyden tunteen.

Todistus

Tutkielma (tämä energiakurssi kyseessä) S
At 1 S
ENA3 8
SAB23 10
EAB33 10
FF2 10
ET2 10
MAA5 10

Jee. :))

Oli hassu päivä, mun shoppaamiset ei menny oikein niin kun piti, eikä kahviloissa istumisetkaan. Huono tuuri vähän kaikessa. Paitsi Ursula nyt illalla oli kyllä aww. Lämmin <3 Meri <3

Sit onnistuin vähän käräyttämään ihoni eilen Suokissa, mutta en edes pahasti (alkaa näyttää jo jonkinlaiselta rusketukselta vaaleanpunaisuuden sijaan) siihen nähden, että olin ihan koko iltapäivän ja illan auringossa ilman aurinkorasvaa. Oli silti kivaa olla siellä, ihan täydellinen ilma. Ympäristö tarjosi oivan tilaisuuden Tolkien-hehkutukseen (mäkinen, vihreän vehreä maasto... Mitä muuta siitä voisi tulla mieleen? Ihan varmasti, jos oltaisiin kierretty niiden kukkuloiden toiselle puolelle, siellä olisi ollut pieniä, pyöreitä ovia... <3).

Törmäsin tänään mun koululaisiin... Imago taisi vähän kärsiä, kun oli päällä lyhyt, valkonen mekko ja punanen huivi.. :P Oli vaan liian kuuma pukeutua mustaan. :D


Musta. Värinä kaikin puolin mainio: sopii kaikille, lähes kaiken saa mustana (kyllä, myös ne muffonivuoat), sopii kaiken (varsinkin mustan) kanssa, näyttää hyvältä, käy kaikkiin tilaisuuksiin jne jne jne (lukija saa ehdottaa omiaan jne).

Värit ovat energiaa. Punainen heijastaa punaisen valon pois. Valkea heijastaa kaikki valot pois. Musta imee kaikki valot. Musta on siis voimallinen.

Ainut ongelma on se, että kun mustasta laukusta mustan pikkupeilin, mustan apukassin, mustan avaimenperän (semmonen pehmolepakko, ultimatehieno), mustien hansikkaiden, mustan kännykän jne jne seasta etsii mustaa lompakkoa, alkaa usko mennä ja kova pohdinta siitä että minkäs kaupan kassalla sen näinkään viimeksi. Lähes aina se kuitenkin onneksi löytyy. (Samalta ilmiöltä ei kyllä säästy vaatekaapissakaan, mutta väliäkö sen, tältä hyllyltä musta alaosa, tältä musta yläosa, yhteenhän ne sopii varmasti.)

Hemulinkin sen sanoo: musta korostaa muiden värien loistoa.

Ps. Se myös hoikistaa
« Uudemmat - Vanhemmat »