IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
6.10.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 894
Koko
28 jäsentä
Tyttöjä: 4 (15 %)
Poikia: 24 (85 %)
Keski-ikä
34,3 vuotta
Otos: 15 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,7 vuotta
Ylläpitäjä
Ai
Valvojat
Lemieaux, Ai, Sabbe, animadversion

Jäsenet (28)

karaookkeastikainSpieluhr^Aleksandra-EtsuraJussiaaniOsmosCosmosNastyBlackiewiggumAiangelozVapaapäiväanimadversionpsykolaviLemieauxKmmo
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tervehdys.
Mikäli tulit tulokseen että nykytilanne on hanurista, ja päätit liittyä yhteisöön, olisi hyvä mikäli rekisteröidyt samalla The Zeitgeist Movementin pääsivulle. Tälleen tiedämme paremmin kuinka monta kannattajaa koko liikeellä on mailman laajuisesti.
Valitettavasti kaikki ulkomaalaiset eivät tiedä tai pääse näihin foorumeihin ja siksi olisi hyvä että saamme pääsivun numerot tarkennettua kannatajistaan.

Kerro yhteisöstä kavereillesi ja tule kansamme luomaan parempi paikka meille kaikille.

Mikäli haluat tiedustella liikeestä lisää , niin mene www.zeitgeist.fi/wiki/Aktiivit ja sieltä löydät aktiivien yhteystiedot, ja he antavat sinulle mielellään lisää tietoa liikeestä.

Terveisin Mr Ganja alias Michel Ben-David
Nyt vitusti valoja päälle ihmiset...

Zeitgeist: http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750&ei=kAjOSZrpPJzg2wLP3sX2Dw&q=Zeitgeist+suom (Suom. tekstitys)


Zeitgeist Addendum: http://video.google.com/videoplay?docid=-1953021675758713495&ei=zQzOSa2cOYP62wLR9dkJ&q=Zeitgeist+suom (Suom.tekstitys)


Olkaa hyvä ja perehtykää.



"Imagine a world where war is outdated, there is no shortage of resources, and every human being enjoys a high standard of living." - Jacque Fresco

Keinoja levittää tietoisuutta [zeitgeististä ja Venus-projektista]:
-Laita linkit www.thevenusproject.com ja www.thezeitgeistmovement.com -sivuille netissä aina kun siihen tulee tilaisuus. (Suomalainen sivusto jota jakaa, joskin vielä työn alla: www.zeitgeist.fi)
-Valmista YouTube-videoita jotka tukevat sanomaa
-Soita radio-ohjelmiin ja tuo Movement esiin niin usein kuin mahdollista
-Lataa Zeitgeist Addendum ja näytä se tuttavillesi; jaa sitä julkisessa verkossa. (Z-päivänä elokuvaa saa näillänäkymin Helsingistä suomiteksteillä euron (painokulut) kappale DVD:llä sieltä missä elokuvaakin esitetään, eli teatteri Andorran luota)
-Kopioi tämä [alkuperäinen kirjanen] kirjanen ja jaa sitä paperikopioina tai cd-romeina
-Lataa "Orientation Presentation Sideshow ja Slideshow Movie" (minulla ei ole näistä mitän tietoa) ja pidä tapahtumia näiden ympäriltä
-Jaa tietoa asian tiimoilta internettiin (ja miksei kaikkialle muuallekin; yleisönosastokirjoitukset rullaamaan) niin paljon kuin mahdollista.
-Ole tietoinen siitä, että 15. maaliskuuta on vuosittain "Zeitgeistpäivä" ja järjestä tapahtumia paikkakunnallasi
-Keskity tavoittamaan varsinkin niitä henkilöitä, jotka kärsivät velkaantumisesta kansaltalouden luhistuessa (lama lienee haettu termi).
-Kerro julkisesti nykyisen systeemin korruptoituneisuudesta, jatkuvasti
-Ota yhteyttä olemassa oleviin "aktivisti"ryhmiin, sellaisiin kuten Punainen risti, Pelastakaa Lapset, Animalia, WWF (nämä siis suomessa vaikuttavia, lisää?), ja koita selittää, että heidän toimensa, vaikka ovatkin jaloja, eivät tule ratkaisemaan [sosiaalisia] ongelmia, koska eivät taistele varsinaista ongelmaa vastaan, ainoastaan seurauksia.
(Itse muotoilin heidän työnsä näin: Jos suutelet flunssapotilaita, ja saat flunssan, lääkitset itseäsi c-vitamiinilla ja pysyttelet lämpimänä. Niinpä paraannut, mutta parannuttuasi menet uudestaan suutelemaan flunssapotilaita. Sairastut, hoidat ja niin edelleen. Eikö olisi parempi lakata suutelemasta flunssapotilaita?)
(Feissarit tulevat juttelemaan kuitenkin, miksei siis olisi vuorovaikutteinen; vastaaottaja ainakin on vastaanottavainen, maailmanpelastustahan tämäkin on.)

(Jos löydätte virheellisyyksiä, korjatkaa. Gash, englantinipa on kuitenkin parantunut sitten syksyn :)
(Ja jos on lisättävää, siis muita keinoja, lisään mielelläni.)

Alkujaan:
"Tips for spreading awareness:
-Post thevenusproject.com and thezeitgeistmovement.com online wherever you can.
-Create YouTube videos promoting both the Movement and the idea of a Resource-Based Economy.
-Call into radio shows and bring up the Movement whenever possible.
-Download Zeitgeist Addendum and screen it in your community; get it on public access/networks.
-Copy this booklet and distribute it via hard copy or Cd-Rom
-Download the Orientation Presentation Sideshow and Slideshow Movie and hold your own events.
-Saturate the Internet as much as possible.
-Be aware that March 15th of each year is “Zeitgeist Day” and hold an event in your area.
-Work to specifically inform those who are suffering due to the pending economic collapse.
-Continually expose the corruption of our current system, publicly.
-Contact existing “activism” groups, such as the ACLU and Greenpeace, and try to explain to them
how their efforts, while very noble, are not going to solve any of the major social problems, for they
are not addressing root causes."

Lähtöisin: http://www.thezeitgeistmovement.com/joomla/index.php?Itemid=62
Kun klikkaa sitä valkeaa kirjankansimaista kuvaa, ja (lueskelee muutenkin) menee alas alas sivulle 82.

(Sulkeissa siis omia kommenttejani)

willey-Zeitgeist: AddendumLuonut: willey-Torstai 23.10.2008 23:13

Aika masentavaa, joskin mielenkiintoista, katsottavaa. Zeitgeistin 'jatko-osa' keskittyy kertomaan Yhdysvaltain finanssijärjestelmästä, sen korruptiosta ja orjuuttavasta toimintatavasta sekä uudesta, kehittyvästä maailmanjärjestelmästä. Ohjelman mukaan nykyään maapallolla vallitsee ns. rahataloudellinen maailmanjärjestelmä (pitää varmasti paikkansa), kun taas tämän korruptoituneen rahataloudellisen maailmanjärjestelmän seuraaja on/olisi nk. resurssipohjainen järjestelmä, jossa raha itseisarvona olisi käytännössä turha.

Tästä rahataloudellisen systeemin toiminnasta kerrottiin näin (lyhennelmä): Valtio ilmoittaa keskuspankille, että se tarvitsee lainaa vaikkapa 10 miljardia dollaria. Keskuspankki antaa rahat, ja saa vaihdossa valtiolta ns. bondin, valtion velkakirjan, jonka mukaan keskuspankki on tulevaisuudessa oikeutettu saamaan lainaamansa rahat takaisin. Tästä lainatusta summasta (10 miljardia $$) on oltava 10% (=1 miljardi $$) likvidinä, ja loput 9 miljardia dollaria valtio voi lainata eteenpäin. Taasen tästä lainatusta 9 miljardista dollarista on oltava likvidinä 10%, jonka jälkeen jäljelle jää 8,1 miljardia dollaria. Saman kaavan mukaan tämä 8,1 miljardia dollaria voidaan taas lainata eteenpäin, jne jne jne.

Rahaa siis luodaan tyhjästä, ja kaikki tämä tyhjästä luotu raha kasvattaa velkaa.

Lopputuloksena on loppumaton velkakierre, jonka maksamiseen tarvitaan aina vain lisää valuuttaa - joka siis lisää velkaa entisestään. Asia on vaikea ymmärtää, mutta sitä ei oikein voi yksinkertaisemmin selittää. Tällä järjestelmällä on Zeitgeistin mukaan vain yksi tarkoitus: orjuuttaa.

Lyhyesti siis jokainen nykyinen yhteiskuntajärjestelmämme on pohjimmiltaan mätä, koska jokainen ideologia; fasismi, kommunismi, kapitalismi, jne. perustuvat rahataloudelliseen järjestelmään.
Toisin sanoen, niin kauan kuin on rahaa, on sekä köyhiä ja rikkaita. Ja rikkaat orjuuttavat köyhiä.


Vaihtoehdoksi nostetaan resurssipohjainen järjestelmä. Resurssipohjaisessa systeemissä rahalle ei olisi tarvetta (miten lie mahdollista?), myös politiikka, liikeyritykset sekä laki olisivat turhia. Kaikki teollisuus, tai ainakin n. 90 prosenttia, voitaisiin toteuttaa roboteilla. Suomeksi, töitä ei tarvitsisi tehdä.. paitsi sen jäljelle jäävän n. 10 prosentin verran väestöstä. Kukaan ei varmasti ole suostuvainen työntekoon, jos itse olisi tällainen ns. väliinputoaja, yksi kymmenestä. Ajattele asiaa vaikkapa näin - asut kerrostalossa, olkoon asukasmäärä vaikkapa kolmekymmentä. Olet yksi niistä kolmesta onnellisesta, jotka pääsevät tekemään töitä, samaan aikaan kun muut viettävät kissanpäiviä. Hyväksyisitkö tämän? Minä en..

Kuulemma tilastojen mukaan köyhät ovat suurin yhteiskuntaluokka, joka tekee rikoksia. Siis rahan puute ajaa rikollisuuteen - ymmärrettävää. Mutta poistaako se lakien tarpeen? Mielestäni ei. Entä sitten, vaikkei esimerkiksi pankki- tai kaupparyöstöjä enää tapahtuisikaan, koska ei olisi mitään, mitä ryöstää / tarvetta ryöstää, koska raha olisi merkitöntä (oikeastaan sitä ei vain olisi)? Koska lakia ei olisi, mitä sitten tehtäisiin, kun joku alkaisi mielipuolisesti ilman mitään motiivia tappamaan ihmisiä? Varmasti näitäkin mindfuckeja löytyy. Vain eläimiähän me kaikki pohjimmiltamme olemme, mitä sitten vaikka tiedostammekin moraalin? Ei sitä ole pakko noudattaa, etenkään ilman lakeja.

Nykyteknologiaa ylistettiin paljon - luotiin mielikuvia 4000 mailia tunnissa kiitävistä maglev-junista, ja niiden koko maapallon kattavasta verkostosta. Ironista sinänsä, uskon, että ilman yrityksiä kukaan ei ole tarpeeksi motivoitunut toteuttaakseen tätä visiota.


Kaikenkaikkiaan tämä resurssipohjainen järjestelmä toteutuessaan olisi hyvin mahdollisesti suuri parannus nykyiseen. Ainoa vika piileekin siinä, että suhtaudun suhteellisen pessimistisesti sen toteutumismahdollisuuteen. On mielestäni yksinkertaisesti mahdotonta kaataa nykyistä rahapoliittista järjestelmäämme.


Kannattaa katsoa tämäkin dokumentti, suosittelen.
« Uudemmat - Vanhemmat »