IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
7.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 1519 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 6
Koko
44 jäsentä
Tyttöjä: 9 (21 %)
Poikia: 35 (79 %)
Keski-ikä
32,5 vuotta
Otos: 26 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta
Valvojat
defekt, RonssoN, Fucusa, gambler86

Jäsenet (44)

dazzushadow_walkerODEHJennijeeeRonssoNArkadianAhvenTugeggiMari-Kgambler86no_feardefektDwellyperintävirusLilleLiloRAJATIETOmiesM1N77U
« Uudemmat -

FucusaUusi 080808 tulossa?Luonut: FucusaKeskiviikko 20.06.2012 13:21Juutalaisfirma Lidl alkoi tänään taas keräämään käteistä, mikä on varma merkki Usan ja Israelin uudesta hyökkäyksestä, joka tapahtuu todennäköisesti Olympialaisten aikaan.

Sodan aikana rahaliikenne pankeissa voi häiriintyä.

Kymmenen kassaa, vain kaksi myyjää, joista toinen ilmoitti "Tässä kassassa on kortinlukija rikki, vain käteismaksu"
Miksei se myyjä mennyt johonkin niistä kahdeksasta toimivasta kassasta?

Edellisen kerran tämä tapahtui viikkoja ennen Pekingin olympialaisia ja Usan ja Israelin tukema Georgian hyökkäys Etelä-Ossetiaan tehtiin Olympialaisten avajaispäivänä 08.08.08

Lidl sai varoituksen?
Juutalaisomisteinen Lidl sai viikkoja ennen 080808 Georgian yllätyshyökkäystä Etelä-Ossetiaan varoituksen juutalaismafialta, jonka johdosta LIdl alkoi keräämään käteistä, Lidilin kaupoissa yksi kassa oli pelkästään käteismaksulle!!!!

Georgiassa oli Usan ja Israelin joukkoja, sekä kalustoa, tarkoituksena lyödä kiilaa Venäjän ja Euroopan lähentymiselle, tehdä hyökkäys Iraniin ja todennäköisesti aloittaa myös kolmas maailmansota eli World jeWar III

http://war080808.com/

Pekingin olympialaisten avajaisten aikaan, Georgia hyökkäsi varoittamatta Etelä-Ossetiaan. Hyökkäyksessä oli mukana mm. 1000 Israelin sotilasneuvonantajaa ja sotilaita myös Usasta.

“War 08.08.08. The Art of Betrayal” – is one of the first documentary Internet-films. This is the most outspoken film about the war, that started on the day of opening of the Olympic Games in Beijing, the film about the war, in which tens of Russian peacemaker perished as well as hundreds of peaceful Ossetians; it is the film about the war that turned out to be the doping drug for the rating of the republican candidate to the post of the President of the USA – John McCain.

Euroopan komission tutkimuksissa Georgia todettiin syylliseksi hyökkäykseen.

FucusaGeronimooooooooo!Luonut: FucusaKeskiviikko 04.05.2011 04:36- Puolustusministeri Donald Rumsfeld ja hänen komentajansa, kenraali
Tommy Franks tekivät päätöksen olla käyttämättä amerikkalaisjoukkoja
bin Ladenin jahtiin, selvitys toteaa.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009112910681643_ul.shtml

http://www.youtube.com/watch?v=4PGmnz5Ow-o Bush: Truly not concerned about bin Laden (short version)
Bush tiesi että Osama oli jo kuollut, mutta nauruaan pidellen lähti mukaan toimittajan kysymykseen.
-En tiedä missä Osama on, ja totta puhuakseni en välitäkkään, tämä sota on suurempi kuin yksi mies.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html
Usama bin Laden has died a peaceful death due to an untreated lung complication, the Pakistan Observer reported, citing a Taliban leader who allegedly attended the funeral of the Al Qaeda leader.
Published December 26, 2001 FoxNews.com

Usan erikoisjoukot tekivät Pakistanissa iskun loisteliaaseen palatsiin, joka ei oikeasti ollutkaan mikään palatsi, vaan rähjäinen tyttölukio.

Iskussa surmansa sai hampaisiin asti aseistautunut Osama, joka ei oikeasti ollut Osama eikä edes aseistautunut, vaan talon omistaja harmaapartainen vanhus Akhbar Khan (Han).
http://www.therightperspective.org/2011/05/10/thats-not-osama-neighbor/
http://www.youtube.com/watch?v=SUosCoh9oCg "Osama" neighbors talk to BBC (Akhbar Khan)
BBC haastatteli 50 kylän asukasta ja kaikki sanoivat tuntevansa videolla esiintyneen miehen hyvin "Tuo ei ole Osama, hän on naapurini ja hän omistaa talon, hänen nimensä on Akhbar Khan (Han), tunnen hänet hyvin"

Naisten taakse piiloutunutta Osamaa, joka ei sitten kuitenkaan ollut piilossa naisten takana eikä hän ollut edes Osama, ei kuitenkaan oikeasti ampunut Usan erikoisjoukot, vaan hänen henkivartiansa, joka ei kuitenkaan oikeasti ollut mikään henkivartia, vaan koulun vartia, josta Usan erikoisjoukot aikoivat lavastaa syyllisen mokalleen.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/hurja-vaite-oma-henkivartija-tappoi-osaman/art-1288386621904.html

Myös Osaman 29 v. vaimo sai surmansa, vaikka hän ei oikeasti ollutkaan Osaman vaimo, ja oikeasti hänkin loukkaantui vain jalkaan, muita uhreja oli Osaman 12 v. tai 13 v. tytär, joka ei kuitenkaan oikeasti ollut Osaman tytär, sekä Osaman poika, joka ei oikeasti ollut Osaman poika.

Pakistanin poliisin kuulusteleman 12 vuotiaan tytön mukaan kaikki surmansa saaneet, joista kukaan ei ollut Osama, pidätettiin Usan erikoisjoukkojen toimesta ensin elävänä yläkerran makuuhuoneesta ja kuljetettiin sen jälkeen kellariin, jossa nämä sitten ammuttiin teloitustyyliin laukauksella päähän.
Mutta oikeasti verilammikot löytyvätkin vain yläkerran makuuhuoneesta.

Usan erikoisjoukot siis antoivat 12 v. tytön nähdä kaiken tämän, ja vielä ruumiiden raahaamisen helikoptereihin.........epätodennäköistä.

Todennäköisesti uhrit olivat kuitenkin tyttökoulun vartia/aviomies, hänen rehtorivaimonsa ja heidän lapsensa.
http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Ulkomaat/1194677085262/artikkeli/bin+ladenin+surmapaikasta+kuljetettiin+lapsia+ja+naisia+ambulansseilla.html

Kaikki uhrit dumpattiin mereen, jotta kukaan ei oikeasti saisi tietää Usan erikoisjoukkojen hirveää mokaa, mutta oikeasti mereen laskettiinkin vain erikoisjoukkojen stelt-helikopterin maahansyöksyssä kuolleet sotilaat.http://www.china.org.cn/world/2011-08/17/content_23224552.htm
China's Ministry of National Defense on Tuesday refuted media reports that Pakistan gave it access to a radar-evading helicopter that crashed during the U.S. mission to kill Osama bin Laden.

Väärän uhrin aitous varmistettiin DNA-testillä, näyte otettiin 10 vuotta pakastimessa olleelta oikealta Osamalta, oikeasti ei mitään testiä kuitenkaan tehty, sillä meneehän tuo tieto perille lampaille ilmoitusluontoisestikin.

Kuolleesta Osamasta julkaistiin heti valokuva, joka paljastui kuitenkin kehnoksi fotoshoppaukseksi, jossa oikean uhrin naamaan oli shopattu Osaman parta.

Usan erikoisjoukot lupaavat kuitenkin julkaista oikean kuvan oikeasti tapetusta Osamasta, heti kun he löytävät Osaman kokoisen ja näköisen miehen, jonka naama tullaan ampumaan siihen kuntoon, ettei siitä sitten oikeasti Erkkikään ota selvää onko se oikea Osama vai ei.

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?30834750
-Tyttökoulun naapuri Shamraiz Khan oli mennyt erikoisjoukkojen iskun aikaan ulos seuraamaan tulitaistelua ja tullut tämän jäleen takaisin kotiinsa. Aamulla sotilaat hakivat Khanin mukaansa. Abbottabadissa asuva Khanin perhe ei ole vieläkään saanut minkäälaista kontaktia Shamraiziin.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011050313653806_ul.shtml
-Aiemmin väitettiin, että Osaman vaimo kuoli myös ammuskelussa, mutta tuoreiden tietojen perusteella on epäselvää, kuka kuollut nainen oli

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/cnnn-toimittaja-teki-yllattavan-loydon-bin-ladenin-talolla/art-1288386780453.html
-Ympäristöä tutkiva Robertson teki omituisen löydön taloa kiertävästä muurista, muuriin on maalattu naisten korkeakoulun mainos!
http://is13.snstatic.fi/kuvat/nick/img-1288450452217.jpeg

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012030615294014_ul.shtml
-Osama bin Ladenia ei ehkä haudattukaan mereen

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288495411095.html
-Uutuuskirjan mukaan terroristijohtaja ei kuollutkaan kuten aiemmin on kerrottu.

http://edition.cnn.com/2012/12/23/us/seal-death

Osama Bin Ladenin "ampunut" SEAL erikoisjoukkojen komentaja teki itsemurhan Afganistanissa. Loppu ryhmästä murhattiin NaZionistien järjestämässä väijytyksessä.

https://www.history.com/news/the-costliest-day-in-seal-team-six-history
https://www.snopes.com/fact-check/prayer-request-seals-helicopter/

The Americans’ CH-47 Chinook helicopter was shot down in Wardak province in eastern Afghanistan, apparently by a Taliban-fired rocket-propelled grenade. The helicopter had been part of a mission targeting a Taliban leader.

The Taliban claimed responsibility for the attack, and they could hardly have found a more valuable target: American officials said that 22 of the dead were Navy Seal commandos, including members of Seal Team 6. Other commandos from that team conducted the raid in Abbottabad, Pakistan, that killed Bin Laden in May 2011.
NaZionistit salamurhasivat Sealsit, jotteivat pääse todistamaan Pakistanin fiaskoa.

Tri. Paul Joseph Goebbels, Adolf Hitlerin Kolmannen valtakunnan kansanvalistus- ja propagandaministeri.

-Kun kerrot valheen, kerro iso

-Uudelleen ja uudelleen toistetusta valheesta tulee totta.

-Propagandan väitteet on suunniteltava tyhmimmän kadunmiehen käsityskyvyn mukaan.


Repet, NOT report!

FucusaSynteettinen vallankumousLuonut: FucusaTiistai 19.04.2011 10:13Libyan "kapinalliset" ovat Ranskan muukalaislegioonan ja NATOn tukemia palkkasotilaita (Eivätkä ole edes libyalaisia), tehtävänään ryöstää Libyan öljy.


Stubb varoittaa:

http://www.iltalehti.fi/libyankriisi/2011041213536548_lc.shtml
"- Kun luultiin, että asiat etenisivät yhtä nopeasti kun Tunisiassa tai Egyptissä, niin oltiin väärässä. Tämä operaatio nyt selvästi kestää"

http://www.iltalehti.fi/libyankriisi/2011040513496064_lc.shtml
"Ahtisaari harmitteli, että monet kiirehtivät operaation alkuvaiheessa korostamaan, ettei tavoitteena ole Gaddafin syrjäyttäminen.
- Se oli täysin väärin, ei sellaista olisi pitänyt mennä sanomaan, Ahtisaari arvioi."

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Lehtipaljastus%20Yhdysvallat%20tuki%20salaa%20Syyrian%20oppositiota/art-1288383563525.html
"Yhdysvallat tuki salaa Syyrian oppositiota"

Arabian kevät eli nämä "vallankumoukset" olivat sittenkin järjestettyjä operaatioita, joiden tarkoitus on siirtää valta näissä maissa NWO-ystävälliselle taholle.

Näyttää siltä, että EU on hypännyt täysin rinnoin Usan kelkkaan, kaatamaan hallituksia ja vaihtamaan hallitsijoita mieleisekseen.

Maiden sisäisiin asioihin puuttumattomuus on muisto vain, ja perimmäinen tarkoitushan näillä operaatioilla on kolmansien maiden luonnonvarojen riisto, mitä ennen kutsuttiin kolonialismiksi.

Kolonialismi aiheuttaa myös pakolaisuutta, jonka maksumieheksi joutuu valloitukseen osallistuneet maat, mutta eihän toki American Yhdysvallat. Americca korjaa potin, eli öljyt, opiumit ja muut luonnonvarat, sekä markkina-alueet.

http://www.nytimes.com/2011/03/31/world/africa/31intel.html

WASHINGTON — The Central Intelligence Agency has inserted clandestine operatives into Libya to gather intelligence for military airstrikes and to contact and vet the beleaguered rebels battling Col. Muammar el-Qaddafi’s forces, according to American officials.
Multimedia
In order to view this feature, you must download the latest version of flash player here.
Related
While President Obama has insisted that no American military ground troops participate in the Libyan campaign, small groups of C.I.A. operatives have been working in Libya for several weeks as part of a shadow force of Westerners that the Obama administration hopes can help bleed Colonel Qaddafi’s military, the officials said.

http://yle.fi/uutiset/lehti_syyrian_kapinalliset_saavat_yha_tehokkaampia_aseita/6097947

Syyrian kapinalliset ovat alkaneet saada viime viikkoina yhä enemmän ja entistä parempia aseita Persianlahden alueen maista, kertoo The Washington Post -lehti. Kuljetuksia järjestää osin Yhdysvallat, ja aseiden hankintaa rahoittavat lehden mukaan Persianlahden alueen maat.

Monet amerikkalaisviranomaiset pitävät sotilaallisen konfliktin laajentumista vääjäämättömänä.

Materiaalia varastoidaan Damaskukseen, Idlibiin Turkin rajalla, ja Zabadaniin Libanonin vastaisella rajalla.

Opposition aktivistit sanoivat pari kuukautta sitten, että kapinallisilta oli loppumassa ammukset, mutta aseiden virta on lisääntynyt viime päivinä. Saudi-Arabia, Qatar ja muut alueen maat ovat antaneet miljoonia euroja kapinallisten aseistamiseen.

Syyrian muslimiveljeskunta sanoo puolestaan varustavansa kapinallisia yksityisistä lähteistä.

- Suuria kuljetuksia on päässyt läpi. Jotkut alueet ovat täynnä aseita, sanoo eräs opposition edustaja.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4036

2001: Wesley Clark saa tietää juonesta, jolla on tarkoitus tuhota seitsemän maan hallitukset: Irakin, Syyrian, Libanonin, Libyan, Somalian, Sudanin ja Iranin.

Menin alakertaan. Olin lähdössä Pentagonista, kun vanhempi virkailija pyysi minut toimistoonsa ja kertoi: "Haluan sinun tietävän, että hyökkäämme Irakiin." Kysyin, miksi. Hän sanoi: "Emme tiedä." Kysyin, onko Saddam Hussein jotenkin kytköksissä syyskuun iskuihin, mihin hän sanoi "ei". Sitten hän sanoi: "Mutta luulen, että he eivät tiedä, mitä tehdä terrorismin suhteen, joten... he ajattelevat kuitenkin voivansa hyökätä muihin valtioihin ja näyttää vahvalta, joten ehkä he ajattelevat, että jos he pistävät jonkun maan matalaksi, se pelottaisi terroristeja. Tilanne on vähän kuin siinä vanhassa sanonnassa, että jos ainoa työkalusi on vasara, niin kaikkien ongelmien täytyy olla nauloja".

Kävelin ulos melko masentuneena. Sitten hyökkäsimmekin Afganistaniin. Olin melko tyytyväinen siitä, niin pitikin tehdä. Menin takaisin Pentagoniin noin kuusi viikkoa myöhemmin ja näin sen saman virkailijan kuin aiemminkin. Kysyin, miksemme hyökänneet Irakiin ja että vieläkö me olimme hyökkäämässä Irakiin. Hän totesi siihen: "Olen pahoillani, tilanne on paljon pahempi." Hän sanoi paperia pöydältään nostaen: "Sain juuri muistion puolustusministeriltä, ja siinä sanotaan, että hyökkäämme viiden vuoden kuluessa seitsemään maahan ja tuhoamme niiden maiden hallinnot. Aloitamme Irakista, josta siirrymme Syyriaan, Libanoniin, Libyaan, Somaliaan, Sudaniin ja Iraniin." Seitsemän maata viidessä vuodessa.

http://www.presstv.ir/detail/2012/08/06/254692/none-of-insurgents-were-syrian/

None of insurgents were Syrian: UK journalist
Brittiläinen toimittaja todistaa, kukaan Syyrian kapinallisista ei ole syyrialainen.
http://lloydthomas.org/5-SpecialStudies/JewishHostilities.html

1948 tammikuu 1: Juutalainen terroristiorganisaatio Haganah tekee isku kylään Mount Carmelin lähellä murhaten 17 ja haavoittaen 33 palestiinalaista.

Vapaaehtoisia muista arabimaista alkaa saapua puolustamaan palestiinalaisia ja arabikyliä, mutta joutuvat alakynteen, koska siionistit ovat paremmin aseistautuneita ja järjestäytyneitä.

Tammikuu 4: Englannin armeijan uniformuun pukeutunut Haganah juutalaisterroristi Jaffan keskustaan ja räjäyttää Serain, arabien kansalliskomitean käyttämän entisen Turkin hallituksen talon, murhaten 40 ja haavoittaen 98.

Tammikuu 5: Haganah juutalaisterroristit räjäyttävät pommin arabien omistamassa Semiramis hotellissa, murhaten 20 mm. Espanjan konsulin Viscount De Tapianin.

Tammikuu 7: Jaffa Gate in Jerusalem 17 Palestiinan arabia kuolee pommiräjähdyksessä.

Tammikuu 16: Ziionistit räjäyttävät kolme palestiinalaisten omistamaa rakennusta. Ensimmäisessä rakennuksessa olleet 8 lasta iältään 18 kk-12 vuotta kuolevat.

Maaliskuu 3: Ziionisti juutalainen Stern Gang terroristiryhmä ajaa räjähtein lastatun armeijan kuorma-auton palestiinalaisten omistamaan 7-kerroksiseen Salam asuin- ja liikekiinteistöön Haifassa. Räjähdyksessä kuolee 11 arabia ja 3 armenialaista sekä 23 loukkaantuu.

Maaliskuu 22: Stern Gang terroristijärjestön 4 jäsentä ajaa kaksi räjähtein lastattua kuorma-autoa asuntola-alueelle Iraq-kadulle Haifassa, räjähdyksessä kuolee 17 ja 100 saa vammoja.
Juutalainen maanalainen terroristiorganisaatio IRGUN valtaa Acre vankilan ja ottaa haltuunsa suuren osan Jaffan kaupungista.

Maaliskuu 31: Ziionistit miinoittavat jo toisen kerran kuukauden sisällä Cairo-Haifa Expressin, lähellä Benyaminia, elektronisesti räjäytetty maamiina tappaa 40 ja haavoittaa 60.

Huhtikuu 9: Juutalaiset terroristijärjestöt IRGUN ZVAIN LEUMI (MENACHEM BEGINin johdolla), STERN GANG ja PALMACH valloittavat Deir Yassin arabikylän murhaten 254 aseetonta siviiliä, joista useammat naisia ja lapsia.Juutalaisterroristit vievät vanhemmat palestiinalaiset miehet ja nuoret naiset panttivangeiksi Jerusalemin juutalaiskortteleihin, jossa juutalaiset murhaavat ampumalla 20 vankia.

TÄSTÄ ALKAA MILJOONAN PALESTIINALAISEN JOUKKOPAKO

Toukokuu 3: Ziionisti terroriorganisaatio lähettää kirjapommin Palestiinaan sijoitetulle englantilaiselle armeijan upseerille, räjähdyksessä kuolee hänen veljensä Rex Farran.

Toukokuu 11: Sir Evelyn Barkerin vaimo löytää miehelleen osoitetun kirjepommin ajoissa.

Toukokuu 15: Englanti julistaa hallintonsa Palestiinassa päättyneeksi, huonosti aseistetut ja johdetut
Egyptin, Jordanian, Syrian, Libanonin ja Irakin armeijat valtaavat Palestiinan.

Syyskuu 16: Kreivi Bernadotte (YK:n turvallisuusneuvoston Palestiinan asioiden tiedottaja) kertoo raportissaan ”Ei ole oikein estää näitä sodan syyttömiä uhreja palaamasta koteihinsa Palestiinaan, samaan aikaan kun sinne virtaa juutalaisia maahanmuuttajia, jotka valtaavat maat palestiinalaisilta, jotka ovat olleet alueella vuosisatoja.”

”Ziionistit tuhoavat laajassa mittakaavassa palestiinalaisten kyliä, ilman syytä”

Syyskuun 17: Ziionisti juutalainen STERN GANG salamurhaa Kreivi Bernadotten ja hänen apulaisensa Col. Serotin juutalaisten kontrolloimalla Jerusalemin alueella. Salamurhan syy on Kreivin kampanjointi palestiinalais pakolaisten puolesta.

Marraskuu: Juutalaiset terroristit hyökkäävät kahteen palestiinalaisten kylään Iqritiin ja Birimiin, tuhoten nämä, tappaen lukemattoman määrän aseettomia palestiinalaisia, joista useammat naisia ja lapsia. Juutalaiset pakottavat henkiin jääneet jättämään kotinsa ja maansa.

1949 Helmikuu: Juutalainen terroristiryhmä HANAGAN pakottaa kahden palestiinalaiskylän, Anan ja Kafr Yasifin kaikki asukkaat jättämään kotinsa ja maansa.
Suomen presidentiksi valitaan epätavallisesti päivänpolitiikan ulkopuolelta tuleva Sosiaalidemokraattien Martti Ahtisaari, joka on toiminut Usan kumileimasimen YK:n tehtävissä mm. Namibiassa.
Presidenttikautensa jälkeen Ahtisaari sanoo "Nyt aletaan tekemään rahaa"
Ahtisaari "neuvottelee" Kosovon itsenäistymisen emämaa Jugoslaviasta. Serbit kertovat Ahtisaaren saaneen "työstä" lahjuksina miljoonia.
http://www.serbianna.com/news/2007/01886.shtml

Sossujen Martti Ahtisaari olisi pommittanut 500 000 siviiliä kuoliaaksi.

http://www.transnational.org/Resources_Treasures/2008/Oberg_Ahtisaari_2.html

Milosevic took the papers and asked, “What will happen if I do not sign?” In answer, “Ahtisaari made a gesture on the table,” and then moved aside the flower centerpiece. Then Ahtisaari said, “Belgrade will be like this table. We will immediately begin carpet-bombing Belgrade.” Repeating the gesture of sweeping the table, Ahtisaari threatened, “This is what we will do to Belgrade.” A moment of silence passed, and then he added, “There will be half a million dead within a week.”

Mara: Belgradista tulee yhtä tasainen kuin tämä pöytä. ME aloitamme välittömästi Belgradin mattopommitukset. Puoli miljoonaa tulee kuolemaan viikossa.

No nyt Mara on tyytyväinen, Kosovosta tuli järjestäytyneen rikollisuuden keskus ja kansainvälistä huumekauppaa pyörittävät Usa/CIA sai sinne uuden tukikohdan vahvistamaan jo 60 vuotta jatkunutta Euroopan miehitystä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorismi

Terrorismi (ransk. terrorisme, latinankielisestä sanasta terrere, 'aiheuttaa kauhua, pelotella') on yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa, jonka tarkoitus on viranomaisten uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa päätöksentekoon.

Poliittinen terrorismi hyökkää yleensä vallitsevaa yhteiskuntajärjestystä vastaan, pyrkien korvaamaan sen oman näkemyksen mukaisella järjestelmällä. Poliittisista ryhmistä terrorismiin ovat syyllistyneet erityisesti vasemmistolaiset ryhmät.

Amnesty tuomitsee jyrkästi kaikki siviileihin kohdistuvat väkivallanteot, kuten terrori-iskut, ja pitää terrorismin torjuntaa tärkeänä siviilien turvallisuuden takaamiseksi kaikkialla maailmassa.

Suomen presidentiksi valitaan taas päivänpolitiikan ulkopuolelta täysin tuntematon henkilö, SAK:n asianajaja Sosiaalidemokraattien Tarja Halonen, jonka presidentinvaalikampanjaan kulutetaan miljoonia, kukaan ei kerro mistä rahat tulevat, jotkut epäilevät rahojen olevan SAK:n kassasta.

Puolivuotta ennen toista vaalikampanjaansa Copterlinen turmassa kuolee useita SAK:n johtohenkilöitä, silminnäkijät kuulevat ennen kopterin putoamista kopterista kaksi kovaa pamausta.

Tony Halme kritisoi maahanmuuttoa ja Halosta, Tony sanoo mm. "Suomessa on kaikki mahdollista kun meillä on lesbo presidentti ja minä kansanedustajana" puoli vuotta tämän jälkeen Halme myrkytetään (Normi ravintolailta, joku laittaa myrkkya Tonyn lasiin) ja hän vaipuu koomaan, Tony herää mutta retardina jonka ulosanti ei koskaan palaudu entiselleen.

Halosen Anna tytär käy illuminaatin yliopiston Englannissa, Kentin yliopiston logon K ja e kirjaimet muodostavat Horuksen kaikkinäkevän silmän.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Unikent.png
http://images.google.com/images?q=horus%20eye&biw=1152&bih=761

Illuminaatin seuraava kohde on Iranin öljykentät, Anna oli Teheranissa yliopistomellakoiden aikaan.

Ihmisoikeusaktivisti ja asianajaja Matti Wuori kirjoittaa, ennen koalition hyökkäystä Irakiin, Ilta-Lehteen artikkelin "Sokea taluttaa Ramboa", Sokea=Bush Rambo=Usan armeija, jossa hän kritisoi Usan sotavalmisteluja, Matti ei elä montaa vuotta kirjoituksensa jälkeen.

Englantilainen asetarkastaja David Kelly yrittää vakuuttaa ettei Irakilla ole joukkotuhoaseiita, David löydetään metsästä kuolleena, on kuulema puukottanut itsensä, puukosta ei tosin löydy kenenkään sormenjälkiä, tapaus painetaan villaisella, ja juttu julistetan salattavaksi 70 vuodeksi.


Kevään 2003 eduskuntavaalikamppailun aikana oppositiojohtaja Anneli Jäätteenmäki arvosteli pääministeriä sosiaalidemokraattia Paavo Lipposta mm. siitä, että Lipponen oli antanut USAn presidentille George Bushille liian pitkälle meneviä lupauksia Suomen osallistumisesta Irakin kriisiin. Myöhemmin tuli ilmi, että Jäätteenmäki oli lainannut arvostelussaan UM:n salaisia asiakirjoja.

Sosiaalidemokraattien Paavo Lipponen siis liitti Suomen laittomaan hyökkäys- ja öljynryöstösotaan ja teki Suomesta näin taas sotarikollisen.

Varovaisimpienkin arvioiden mukaan Irakissa on kuollut 72 537–79 128 siviiliä. Lokakuussa 2006 tiedejulkaisu The Lancetissa julkaistussa tutkimuksessa siviiliuhrien määräksi arvioitiin 390 000–940 000 ja syksyllä 2007 sodanvastustajat puhuivat jo miljoonasta kuolleesta.

Alkuvuodesta 2008 The Center for Public Integrity -tutkimuslaitos selvitti että Yhdysvaltain johto esitti kahden vuoden aikana ennen sotaa kaikkiaan 935 valhetta Irakin joukkotuhoaseista ja 532 totuudenvastaista väitettä perusteiksi oikeutukselle hyökätä Irakiin.

http://yle.fi/uutiset/selvitys_usan_johto_valehteli_irakin_aseista/5820330

Tokihan sosiaalidemokraatit fiksuina tiesivät asioiden oikean laidan, sen että Usa halukkaiden koalition kanssa menee Irakiin öljyä ryöstämään, ja tokihan he myös fiksuina osasivat ennakoida sadat tuhannet siviiliuhrit...mutta eivät välittäneet.


http://www.foxnews.com/story/0,2933,296938,00.html

Usan keskuspankin johtaja sanoi, öljy oli pääsyy Irakiin hyökkäykseen.
Suomen nuoriso on 99,9999% amerikkalaisia, niin vahva on amerikkalaisen kulttuurin vaikutus suomalaisiin nuoriin.
Coca-cola ja muut amerikkalaiset brändit määrittävät nuorten arvo-maailman. Amerikkalaiset elokuvat, musiikkivideot ja muu paska aivopesevät nuo idiootit tehokkaasti ja "sivistävät" heidät.
Nuorisolla ei ole riittävää suodatinta mielissään ja siksi he ovat helppoja uhreja amerikkalaiselle kulttuurihapatukselle ja manipuloinnille.
He määrittävät itsensä ja muut brändien kautta, eli ovat pelkkiä aivopestyjä apinoita.
Ei ole enää kansalaisia, on vain kulttuuri-imperialismin uhreja.

FucusaThe Missing LinksLuonut: FucusaSunnuntai 06.06.2010 05:58

http://www.youtube.com/watch?v=YResfXTXd1c Missing Links ~ The Definitive Truth About 9/11 ~ Part 1 of 12

http://www.youtube.com/watch?v=v9Ss3LH0uqo&feature=related
Missing Links ~ The Definitive Truth About 9/11 ~ Part 2 of 12

http://www.youtube.com/watch?v=GvLLOt8PkG8&feature=related
Missing Links ~ The Definitive Truth About 9/11 ~ Part 3 of 12

http://www.youtube.com/watch?v=zVIwllhpiFY&feature=related
Missing Links ~ The Definitive Truth About 9/11 ~ Part 4 of 12

http://www.youtube.com/watch?v=JYZv2UnlouQ&feature=related
Missing Links ~ The Definitive Truth About 9/11 ~ Part 5 of 12

http://www.youtube.com/watch?v=a1MYD0Ckpfk&feature=related
Missing Links ~ The Definitive Truth About 9/11 ~ Part 6 of 12http://www.takeourworldback.com/itwasntmuslims.htm

http://current.com/news/90637131_how-mossad-controls-our-political-parties.htm

http://www.tvnewslies.org/tvnl/index.php/news/911-related/13473-full-el-al-flight-took-off-on-911-from-jfk-to-tel-aviv.html

http://www.documentarywire.com/911-missing-links

http://www.veteranstoday.com/2009/12/30/is-israel-controlling-phony-terror-news/

http://www.veteranstoday.com/2010/02/06/oen-crotch-bomber-tied-to-mossad-msm-cover-stories-debunked/

http://www.cosmicnewsnetwork.com/wordpress/?p=5573
The Military KNOWS Israel did 911 pt1

Ken Kenneth Lee Adelman: Iraq was a kakewalk.

http://www.youtube.com/watch?v=fhb66XYEYAM Ibish vs. Adelman at start of the Iraq war, Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=DpFmEs0Ludw&feature=related Ibish vs. Adelman at start of the Iraq war, Part 2

Ken Adelman: Iraq war lost allready 2006?

http://cnettv.cnet.com/eye-eye-kenneth-adelman/9742-1_53-50058736.html

Jews rule the world by proxy
Juutalaiset pistävät muut sotimaan sotansa.

http://www.youtube.com/watch?v=VersnQEUvv0&feature=digest The Israeli Lobby - A Danger To The World 1 of 6

JCN = Jews Criminal Network = Juutalainen rikollisverkosto on onnistunut soluttamaan itsensä sekä Usan, että Euroopan hallituksiin, ja hallitsee näiden maiden kautta koko maailmaa,

http://www.youtube.com/watch?v=vm7drmDZlx4&feature=digest Government Destroyed Pre-9/11 Documents "Put Options"

Juutalaisvetoisen Usan hallitus hävitti todisteet Put Optioista (Osakkeen ostovarauksia, jos osakkeen kurssi sattuisi putoamaan. Näitä varauksia tehtiin ennen 911 terrori-iskuja 90 kertaa enemmän kuin normaalisti), joiden avulla juutalaisterroristit saivat haltuunsa Usan lentoyhtiöitten osakkeita halvalla.

http://www.american-pictures.com/gallery/index.html

RonssoNAfganistan, CIA, oopiumi.Luonut: RonssoNSunnuntai 02.05.2010 18:36

Ennen USA:n invaasiota vuonna 2001, Afganistanin oopium-tuotanto oli Talebanin toimesta kielletty, ja merkittävältä osin maasta myös kitketty. Viidessä vuodessa oopiumin viljelyspinta-ala sitten kasvoi 7606:sta hehtaarista jonnekin 45000:n ja 65000:n hehtaarin välille. Vuonna 2006 Afganistan tuotti 92% koko maailman oopiumista. Luvut YK:n UNDCP:n tilastoista. Invaasio toi YK:n mukaan 90%:n kasvun tuotantoon.
Every day I'm hustlin'

USA:ssa kouluttautunut, Afganistanin presidentiksi asetettu Hamid Karzai on myöhemmin ollut epäiltynä mm. vaalivilpistä, ja myös korruptiosta oopium-kysymyksessä. NY Times uutisoi, kuinka hänen veljeään, Ahmed Wali Karzaita, epäiltiin suureksi peluriksi huumebisneksessä, ja kuinka tämä saa myös vakituisia maksuja suoraan CIA:lta. Ja samasta artikkelista: "The C.I.A.’s practices also suggest that the United States is not doing everything in its power to stamp out the lucrative Afghan drug trade, a major source of revenue for the Taliban."

Suosittelen tekemään omaa tutkimustyötä aiheen tiimoilta, ja epäilenkin että jokainen silmillä tai korvilla varustettu äkkää aika nopeasti että CIA:ta käytetään nimenomaan Afganistanin oopiumtuotannon ylläpitoon ja kontrollointiin.

Seuraavaksi Fox News kertoo meille miten oopiumin kasvatusta nykyään "suvaitaan", vaikka paha Taliban viattomat afgaaniviljelijät siihen pakottaakin. Jottei paikallisten kannatusta menetettäisi.Kuka on sitä mieltä että kansainvälisen heroiinikaupan tyrehdyttäminen (ainakin yhdeksänkymmentäprosenttisesti) on toisarvoista Afganistanilaisten viljelijöiden (hyvin näennäiseen) kannatukseen nähden?

Epäloogiselta vaikuttaisi. Vaan onhan yhtälössä tosin vielä se kansainvälinen huumebisnes, joka ei halua raaka-aineen tuotannon laskevan. Voisiko sillä KENTIES olla jotain tekemistä sen kanssa että USA ei kertakaikkiaan vaivaudu tekemään yhtään mitään oopiumpelloille?

Sijoitusneuvoja Catherine Austin-Fitts, ensimmäisellä Bushin kaudella myös Assistant Secretary of Housing ja Federal Housing Commissioner, kirjoittaa näin: "Oikeusministeriömme mukaan USA:ssa rahanpesun läpikäyvä vuosittainen summa on jotain 500:n miljardin, ja yhden biljoonan (US trillion) dollarin välillä. Minulla ei ole täydellistä käsitystä siitä kuinka paljon tästä on "narkodollareita", mutta turvallista lienee olettaa summan olevan ainakin 200-300 miljardia."

Suunnilleen käännetty tästä prisonplanet.comin artikkelista. Omistettu Geraldo Riveralle.

natenro. 1114 kiinni jäin ,___,Luonut: nateMaanantai 08.02.2010 01:40

07.02.2010 23:23 <come> oliko se nyt järkevää juota kello 11 illalla meijän pihan poikki alasti? >8(
07.02.2010 23:31 <come> no äiti tuli tuossa äsken kysymään että satunko tuntemaan mustahiuksista pallopäätä joka yleensä juoksentelee klo. 23.00 alasti pihalla, ja jotenki arvasin et se olit sinä.
« Uudemmat -