IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
28.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 5778 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 5
Koko
453 jäsentä
Tyttöjä: 131 (29 %)
Poikia: 322 (71 %)
Keski-ikä
34,2 vuotta
Otos: 288 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,5 vuotta
Ylläpitäjä
LUTUNEN_LUTKA

Jäsenet (453)

t3p1eximadav_peqyakizEheerothuleJoyceprokoheli^^ENDELÄINRAATOPASKAKAKKUHelinätiinapuurinkeli^vandaaliA4d3eErsu_
« Uudemmat -
Mielenkiintoinen artikkeli todella :o joka saa katsomaan asioita ihan eri kantilta kuin on totuttu.

Heroiini tai morfiini ei aiheuta erityistä hyvää oloa: "Tulokset olivat johdonmukaiset kautta linjan. Suurin osa ihmisistä ei raportoinut saavansa heroiinista tai morfiinista minkäänlaista mielihyvää. Ne, jotka kokivat jonkinlaista mielihyvää, eivät maininneet mitään poikkeuksellisesta euforiasta.

Tavallisimmin raportoituja oireita olivat väsymys, sumuinen olo, huimaus, kutina ja pahoinvointi."

Heroiini ei ole erityisen addiktoivaa: "Kanadalainen lääketieteellinen komissio totesi vuonna 1973, että "vakavat opioidivieroitusoireet näyttävät olevan pikemminkin poikkeus kuin sääntö; useimmat heroinistit ja heitä hoitavat lääkärit vertaavat vieroitusoireita flunssaan"."

Ilmaiseksi jaettu heroiini ei kelpaa nisteille: "Heroiinista mainittakoon vielä kiintoisa yksityiskohta Zürichista. Siellä kaupunki sallii heroinistien tulla sairaalaan hakemaan päivittäinen annoksensa ilmaiseksi, jotta heidän ei tarvitse tehdä rikoksia ostaakseen saman katukaupasta.

Moni onkin saanut klinikalta apua, mutta vielä useampi jättää mahdollisuuden käyttämättä – ja tiedättekö miksi? Yksi syy on siinä, että sairaalan loisteputkien alla – vailla kaikkea nistimytologiaa ja omaa kollektiivia – aineessa ei ole sitä potkua, mitä he odottavat."

Luonnollisissa oloissa eläviä rottia päihteet eivät kiinnostaneet eivätkä tutkijat saaneet niitä edes kunnolla addiktoitumaan, vaikka kuinka yrittivät: "Normaaleista koeoloista poiketen rottapuistossa oli tilaa lähes koko huoneen verran. Häkin sisustus haettiin luonnosta, ja siellä oli sammalta, oksia, maanalaisia käytäviä ja mahdollisuus kiipeillä. Rotat saivat elää omassa sosiaalisessa ryhmässään ja elää luonnollista elämää. Lisäksi niille oli jatkuvasti tarjolla erittäin voimakkaasti addiktoivaa morfiinia.

Tulokset osoittivat kaksi asiaa. Ensinnäkin, morfiini ei kiinnostanut rottia lainkaan. Toiseksi, vaikka tutkijat tekivät kaikkensa saadakseen rotat addiktoitumaan morfiiniin – he ruiskuttivat sitä pakolla joihinkin yksilöihin päivä toisensa jälkeen tai tekivät liuoksesta niin makeaa, ettei mikään rotta voinut sitä vastustaa – he eivät saaneet rotissa aikaan vakavaa addiktiota.

Tutkijat päättelivät, että jos rotat saavat elää luontaista ja lajityypillistä elämää omassa sosiaalisessa yhteisössään ne eivät a) osoita kiinnostusta päihteisiin ja b) eivät addiktoidu odotetulla tavalla huumeisiin, jotka toisessa kontekstissa olisivat niille erittäin addiktoivia."

Lue lisää:
http://www.hs.fi/m/tiede/Kolumni+Addiktiot+ovat+korvikkeita+hengen+k%C3%B6yhyydelle/a1392605099085

Ekström3 Rules Of LifeLuonut: EkströmKeskiviikko 16.10.2013 18:14

elikkäs.. noh.. leikkaushan alkoi vajaan tunnin myöhässä.. sitten kun päästiin pöydälle niin leikkaava kirurgi esitteli sitten henkilökunnan eli itsensä, sairaanhoitajan ja opiskelijan.. elikkä meikäläinen on siis oppimateriaalia.. nooh.. paikallis puudutus piikki ja leikkaus alkaa.. voi perkele kun tuntu jokainen viilto yms.. patti siis hermossa joten tuntu aika napakalta.. nooh sitten 3pilleriä joista ilmeisesti kaks oli särkylääkettä ja yks rauhoittavaa pillerit poskeen ja vedellä alas.. sit perään nestemäinen diabam.. nam nam.. ja leikkaus jatkuu.. jaa vieläkin tuntuu.. ja kun kirurgi otti oikeen kunnon puristus otteen hermosta niin meikähän karju että notta saatana.. ja puristin pedin päätyä.. kirurgikin siihen et eiköhän oteta lisää droppia.. heitin jo kirurgille takas et eiköhän oteta vodka lääkitys ja sidota jalka kii niin saa rauhassa työskennellä.. ei tullu vodkaa vaan hoitaja oli hakenu jostain varaston pimeistä kellareistä jonkun keskushermostoon iskevä kipulääkeen.. nesteenä sekin.. mutta vaikutus oli olematon.. nooh.. josko humalutus auttais? nooh kuulin vain kun huoneessa ovi aukes ja hoitaja että tälläinen aika iso kone löytyi mut kai se on parempi et iso kun ei mitään.. nooh.. kädet korokkeille ja molemmissa käsissä hoitaja kiinni.. kiristysliinat kii ja taputellaan suonet esille.. nyt tuntuu oikeessa kädessä ja siihen tippa ja pulssimittari sormeen.. ja sit nipistää vasemmassa kädessä.. oikeessa kädessä oli humalutus tippa ja ja vasemmassa vasta aine kun oli jo jonkun verran meikään pumpattu pilleriä ja pulveria.. sit alko dropit toimii ja muistipätkiä on noin minuutin verran kun tuntuu ne kovimmat viillot ymsmums... ja sitten tän harjoittelijan et "me alettais olee valmiita" ja ennen kuin ehdin sanoa että "jos se noin pieni juttu oli niin oisitte hutasseet vaan ja kuunelleet karjuntaa" jatkoi hän "sait tuommoiset pienet päiväunet" olin siis tippunu totaallisesti tästä maailmasta.. nooh siinä sit makoilin vielä hetkisen ennen ku tipat otettiin irti ja hoitaja laittoi sukkaa jo jalkaan.. olo ei ollut ihmeellinen niinpä nousin istumaan ja laitoin kengän jalkaan.. pattia en saanu kun oli lähteny jo toisiin bileisiin.. ois varmaan tulli komee avaimenperä.. muutta.. minkäs teet.. pöydältä kun nousin seisomaan niin WOOOOW.. kun kiehahti päähän pillerit ja pulverit ja muutkin mömmöt.. ja ei muuta ku beiben kaa sit himaan.. että näin.. norsu annostuksella seuraaviin bileisiin..

Ekström[Ei aihetta]Luonut: EkströmTiistai 10.04.2012 18:57

Day 01 - A song that you hate
Day 02 - A song that makes you happy
Day 03 - A song that makes you sad
Day 04 - A song that reminds you of someone
Day 05 - A song that reminds of you of somewhere
Day 06 - A song that reminds you of a certain event
Day 07 - A song that you can dance to
Day 08 - A song that makes you fall asleep
Day 09 - A song from your favorite band
Day 10 - A song that no one would expect you to love
Day 11 - A song that describes you
Day 12 - A song from your favorite album
Day 13 - A song that you listen to when you’re angry
Day 14 - A song that you listen to when you’re happy
Day 15 - A song that you listen to when you’re sad
Day 16 - A song that you want to play at your wedding
Day 17 - A song that you want to play at your funeral
Day 18 - A song that makes you laugh

Day 19 - A song that you know all the words to
Day 20 - Your favorite song at this time last year
Day 21 - A song from a band you hate
Day 22 - A song that is a guilty pleasure
Day 23 - A song that you used to love but now hate
Day 24 - A song that you hear often on the radio
Day 25 - A song that you wish you heard on the radio
Day 26 - A song that makes you laugh
Day 27 - A song that you can play on an instrument
Day 28 - A song that you wish you could play
Day 29 - A song that makes you feel guilty
Day 30 - A song from your childhood.

RonssoNAfganistan, CIA, oopiumi.Luonut: RonssoNSunnuntai 02.05.2010 18:36

Ennen USA:n invaasiota vuonna 2001, Afganistanin oopium-tuotanto oli Talebanin toimesta kielletty, ja merkittävältä osin maasta myös kitketty. Viidessä vuodessa oopiumin viljelyspinta-ala sitten kasvoi 7606:sta hehtaarista jonnekin 45000:n ja 65000:n hehtaarin välille. Vuonna 2006 Afganistan tuotti 92% koko maailman oopiumista. Luvut YK:n UNDCP:n tilastoista. Invaasio toi YK:n mukaan 90%:n kasvun tuotantoon.
Every day I'm hustlin'

USA:ssa kouluttautunut, Afganistanin presidentiksi asetettu Hamid Karzai on myöhemmin ollut epäiltynä mm. vaalivilpistä, ja myös korruptiosta oopium-kysymyksessä. NY Times uutisoi, kuinka hänen veljeään, Ahmed Wali Karzaita, epäiltiin suureksi peluriksi huumebisneksessä, ja kuinka tämä saa myös vakituisia maksuja suoraan CIA:lta. Ja samasta artikkelista: "The C.I.A.’s practices also suggest that the United States is not doing everything in its power to stamp out the lucrative Afghan drug trade, a major source of revenue for the Taliban."

Suosittelen tekemään omaa tutkimustyötä aiheen tiimoilta, ja epäilenkin että jokainen silmillä tai korvilla varustettu äkkää aika nopeasti että CIA:ta käytetään nimenomaan Afganistanin oopiumtuotannon ylläpitoon ja kontrollointiin.

Seuraavaksi Fox News kertoo meille miten oopiumin kasvatusta nykyään "suvaitaan", vaikka paha Taliban viattomat afgaaniviljelijät siihen pakottaakin. Jottei paikallisten kannatusta menetettäisi.Kuka on sitä mieltä että kansainvälisen heroiinikaupan tyrehdyttäminen (ainakin yhdeksänkymmentäprosenttisesti) on toisarvoista Afganistanilaisten viljelijöiden (hyvin näennäiseen) kannatukseen nähden?

Epäloogiselta vaikuttaisi. Vaan onhan yhtälössä tosin vielä se kansainvälinen huumebisnes, joka ei halua raaka-aineen tuotannon laskevan. Voisiko sillä KENTIES olla jotain tekemistä sen kanssa että USA ei kertakaikkiaan vaivaudu tekemään yhtään mitään oopiumpelloille?

Sijoitusneuvoja Catherine Austin-Fitts, ensimmäisellä Bushin kaudella myös Assistant Secretary of Housing ja Federal Housing Commissioner, kirjoittaa näin: "Oikeusministeriömme mukaan USA:ssa rahanpesun läpikäyvä vuosittainen summa on jotain 500:n miljardin, ja yhden biljoonan (US trillion) dollarin välillä. Minulla ei ole täydellistä käsitystä siitä kuinka paljon tästä on "narkodollareita", mutta turvallista lienee olettaa summan olevan ainakin 200-300 miljardia."

Suunnilleen käännetty tästä prisonplanet.comin artikkelista. Omistettu Geraldo Riveralle.

TuHa:DD<3Luonut: TuHaTiistai 10.11.2009 14:12

"<Carrant> joo, älkää nyt. kelatkaa kui hyvä hasu ois presidenttinä :)"

kerjäläinenjokke pappaLuonut: kerjäläinenTorstai 24.09.2009 20:42

tämä päivä on ollut ihan normaali huomen perjantai jä pyhiinvaellukseen tallautumaan muiden alle matkalla ku siel on väkee ihan vitusti kivaa tulee olee
Tästä ei mummosi ole sinulle puhunut:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Heroiini+oli+pula-ajan+Suomen+suosittu+superl%C3%A4%C3%A4ke/1135244950759


"Heroiini oli pula-ajan superlääke. Sitä sisältäviä lääkkeitä vetivät lapset ja vanhukset."

"Heroiini oli sodan yleislääke: kipuun, yskään, reumaan ja lihassärkyihin. Lääkintäupseereilla oli laukussaan kaksi ampullia kokaiinia, neljä ampullia morfiinia, 30 oopiumitablettia ja 30 heroiinitablettia. Etuvartioon sai mukaansa viiden heroiinitabletin pakkauksen."

"Oli kieltolaki. Alkoholi oli kiellettyä, esimerkiksi kokaiini ei."

"Muu maailma äimisteli Suomea jo 1930-luvulla. Kansainliitto eli YK:n edeltäjä patisti jäsenvaltioita luopumaan heroiinista, mutta Svinhufvudin Suomi ei suostunut. Lääkintöhallituksen ja Suomen lääkäriliiton mukaan heroiini oli halpa lääke, jonka rajoittaminen ei ollut perusteltua. "

"Talvisodan aikana Suomeen virtasi posketon määrä huumeita: Helsingin sotilasapteekkiin oli maaliskuun loppuun 1940 mennessä tullut pelkästään oopiumia 1 511 kiloa. Se tuli pääosin Amerikan Punaiselta Ristiltä ja Ruotsin valtiolta."

"Sodan jälkeen kaukopartiomiehet ovat kertoneet kokemuksistaan lehdissä ja kirjoissa. Yksi kaukopartiomies muisteli viikkojen pakomatkaansa amfetamiinissa, toinen kertoi nähneensä rintamalla kerrostaloja, tanssityttöjä ja kristallikruunuja. Eräs lähettiupseeri luuli lumen peittämiä kivenjärkäleitä lampaiksi."

"YK:n päämajassa New Yorkissa asti ihmeteltiin, miten on mahdollista, että neljän miljoonan asukkaan Suomessa kului 40-luvun lopulla heroiinia vuodessa saman verran kuin muissa maissa keskimäärin 25 vuodessa."

poemiThug LifeLuonut: poemiMaanantai 02.02.2009 22:27

« Uudemmat -