IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
3.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 5 436
Kommentteja: 5
Koko
292 jäsentä
Tyttöjä: 97 (34 %)
Poikia: 195 (66 %)
Keski-ikä
32,2 vuotta
Otos: 156 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,5 vuotta
Valvojat
El`HeFe, Hiivasieni, miggelis, NaamArasWa, Sylvatir

Jäsenet (292)

Trabancejeduu43-38_jizuVeeramoi_esaötunsqpimpitönDC_RacingniskamurtumaTaika-SieniNido_ma_samemelukkiploulPikkiz
« Uudemmat -

SanePass the weed maneLuonut: SaneTiistai 11.11.2014 20:55

Tää kirjotus koskee elämäm koululaisten keskuudessa suosittua päihdettä kuningas kannabista ja sen käyttämistä, joten jos sul on kukkii hatussas tai oot fobba, gtfo

Kokeilin lauantain ekaa kertaa, koska halusin ottaa selvää mitä se kaikki hype tän kasvin ympäril on ja koska tiesin et mitä huumeisii tulee, tää on se kouloukiusattu nörtti joka kastelee sänkyää viel 12-vuotiaanaki ja ettei tähän kuole.
No nyt sen olotilan kokeneena voin sanoo että 0/10, siin ei oo mitää niin hienoo et jengi taistelee hampaat irves sen laillistamiseks tai ylipäätään hehkuttaa sitä.
Ehkä se vaikutti muhun jotenki epätavallisel taval emt ku jouduin muutenki ottaa aika mont imuu ennen ku pääsin zoneen, mut ainakaa mun seuraavat 3-4h substanssien nauttimisten jälkee ei ollu mitää niin ihmeellist etten malttais odottaa ku pääsen seuraavan kerran olee pilves.
Aluks en tuntenu mitää, mut sit hitaasti alko hiipii pientä särkyä niveliin ja lihaksiin ja sit jäin tuijottaa pöydäl olevaa vessapaperirullaa useiks minuuteiks, kunnes sain mun katseen siirrettyy sen vieres olevaa teemukiin, joka vuorostaan sai osansa mun tuijotuksesta useiden minuuttien ajaks.
Sen jälkee mun kaveri sano mulle jotain mitä en muista, muistan vaa et nauroin sen kommentille, koska mulle tuli sellane tunne et oltii sketsisarjas ja käsiksee kuulu et nauran.
Kannabiksest mulle tuli yliluonnollisen rento olo, joka on verrattavis voimakkaasee väsymyksee, joka oli perseestä koska ilta oli viel nuori, eikä mua enää huvittanu lähtee tekee aktiviteettei.
Halusin vaa lagaa sohval ja kuunnella musiikkii...ja tää on itseasias se joka tekee budist vaarallisen viettelijättären: se kaksinkertaistaa kuulo- ja makuaistin (kuulin mun pipon ku se hankas korvaa vasten).
Pössyis Petri Nygårdiki kuulostaa Michael Jacksonilt. Kaikki musa, jota mun kaverin stereoist tuli oli hysteerisen hyvänkuulost, vaik samal tajusin, etten normaaliolois ikinä kuuntelis tällast musiikkii.

Sit kans vedin pizzan, 0,5l cociksen ja karkkipussin tunnin sisää, koska kaikki makee maistu 10x paremmalt ku normaalisti. Siin oli itsehillintä lujil. Yäk.

Must tuli myös sosiaalisempi, itsevarmempi ja sanavalmiimpi pilves, mut mult katos puhefiltteri kokonaa.
Saatettii istuu kamun kaa 10min hiljasuudes, kunnes yhtäkkii sanon: "onks sul syyllinen olo?" wtf
Ja toinen kaveri oli pyytäny tuomaa röökii ku olin viel matkal kämpille, en saanu, käytii kaupast ostaa, heti ku tää frendi vetää sätkän esii kysyn silt: "sori ei sul sattuis olee rökii heittää, mun kaveri tarttee"

Kaikille jotka epäilee ja kauhistelee kannabiksen kokeiluu sanon: jos tekee mieli, go for it. Se on täysin harmiton kasvi. Se ei aiheuta krapulaa, pitää mustin ennallaa, eikä tee aggressiiviseks tai anna sulle vammasii ideoit raiskaa ympäristöös, kuten eräs toinen valtion laillistama päihde
Se saa musiikist ja ruoast taivaallist ja rentouttaa ja tekee sosiaalisemmaks, eli yksinkertasemmin sanottuna: hyödyt pieksee haitat.

MUTTA siitä huolimatta: ne on kaikki vaa illuusioo. Se saa sut tykkää asioist, joist et oikeesti tykkää.
Istut sohval, kuuntelet musiikkii jointti kädes ja luulet et sul on hauskaa, mut oikeesti istut vaa sohval ja kuuntelet paskaa musiikki.
Jos haluut hauskaa, mee Linnanmäelle.

En tiiä sust, mut ite en tartte mitää kukkaa ollakseni hauska ja sosiaalinen ja pizza maistuu hyvält selvänäki

Sanokaa mitä sanotte kannabiksest, mut kaikki tietää et käytätte sitä vaa koska se on kiellettyä lol ootte ku jotain lapsii uhmaiäs.
Siit tosin pitäis tehä laillist et nää egdy cuntit lopettais sen ylistämisen ja kaikki alkais suhtautuu siihen niin ku kuuluiski: harmittomana kukkana, joka saa sut trippaa, mut silllee et pysyt himas, etkä kulje kaduil haastamas riitaa ja kusemas seinille (valtio siin vaa säästäis)

mun ilme lauantaii-iltana:

Psychosociall[Ei aihetta]Luonut: PsychosociallLauantai 15.06.2013 18:04

tumblr_m6x2fljjWD1rpm3a8o1_500_large.gif

himynameiskebab-.-Luonut: himynameiskebabKeskiviikko 23.05.2012 22:28

tumblr_lzqb1uPWJC1qbleipo1_500_large.gif
bitch-black-cry-cute-fuck-Favim.com-432572_large.jpg
tumblr_m4hdzfw1dc1rvubreo1_500_large.png
562507_442464159102549_100000169060028_1965177_467807217_n_large.jpg
535854_462657403751851_310132609004332_2048716_1543466040_n_large.jpg

Ekström[Ei aihetta]Luonut: EkströmTiistai 10.04.2012 18:57

Day 01 - A song that you hate
Day 02 - A song that makes you happy
Day 03 - A song that makes you sad
Day 04 - A song that reminds you of someone
Day 05 - A song that reminds of you of somewhere
Day 06 - A song that reminds you of a certain event
Day 07 - A song that you can dance to
Day 08 - A song that makes you fall asleep
Day 09 - A song from your favorite band
Day 10 - A song that no one would expect you to love
Day 11 - A song that describes you
Day 12 - A song from your favorite album
Day 13 - A song that you listen to when you’re angry
Day 14 - A song that you listen to when you’re happy
Day 15 - A song that you listen to when you’re sad
Day 16 - A song that you want to play at your wedding
Day 17 - A song that you want to play at your funeral
Day 18 - A song that makes you laugh

Day 19 - A song that you know all the words to
Day 20 - Your favorite song at this time last year
Day 21 - A song from a band you hate
Day 22 - A song that is a guilty pleasure
Day 23 - A song that you used to love but now hate
Day 24 - A song that you hear often on the radio
Day 25 - A song that you wish you heard on the radio
Day 26 - A song that makes you laugh
Day 27 - A song that you can play on an instrument
Day 28 - A song that you wish you could play
Day 29 - A song that makes you feel guilty
Day 30 - A song from your childhood.
Yksi typerimmistä ja haitallisimmista kansainvälisesti sekä kansallisesti Suomessa toteutettavista poliittisista järjestelmistä on kannabiksen kieltolaki. Lakia perustellaan pyrkimyksillä vähentää huumausaineiden käyttöä ja kansainvälistä huumerikollisuutta. Kieltolaki epäonnistuu näissä pyrkimyksissään täydellisesti. Käyttöön sillä ei ole juuri mitään vaikutusta, mutta järjestäytyneelle rikollisuudelle se tarjoaa täydellisen tavan luoda resursseja tyhjästä.

Se, miten tiukkoja kannabista koskevat lait ovat, ei juurikaan kiinnosta kannabiksen käyttäjiä itseään. Britanniassa kannabis siirrettiin C-luokan huumeesta B-luokan huumeeksi, mikä merkitsee sitä, että kannabista koskevat rangaistukset kovenivat. Pelkästä kannabiksen hallussapidosta voi saada Britanniassa viisi vuotta linnaa. Britannialaiset uutistoimistot Newsweek ja 1Xtra News tekivät kannabiksen käyttäjille kyselytutkimuksen, jossa kysyttiin, miten kannabista koskevien lakien huomattava tiukentaminen vaikuttaa heidän kannabiksen käyttöönsä. 2 494 vastanneesta kannabiksen käyttäjästä 2 229 sanoivat, että lakien kiristäminen ei vaikuta heidän kannabiksen käyttöönsä. Ainoastaan 102 ihmistä sanoivat lakien kiristämisen saavan heidät vähentämään kannabiksen käyttöä.

Yhdysvalloissa käytetään noin 7 miljardia dollaria vuodessa kannabikseen liittyviin pidätyksiin ja syyttämisiin. Tästä huolimatta kannabiksen saatavuus ei näyttäisi osoittavan merkkejä vähentymisestä. Liittovaltion rahoittaman Monitoring the Future Surveyn tilastojen mukaan 85,6% Yhdysvaltain 12-luokkalaisista katsoi pystyvänsä hankkimaan kannabista joko suhteellisen helposti tai hyvin helposti. Lukua alettiin mitata vuonna 1975, eikä luku ole käytännössä muuttunut miksikään niinä kolmena vuosikymmenenä, joiden aikana kyselyä on toimitettu. Luku ei ole kertaakaan ollut alle 82%. Huolimatta miljardeista verodollareista, joita Yhdysvaltain huumeidenvastaiseen sotaan käytetään, ei sillä ole vaikutusta siihen, saavatko nuoret halutessaan kannabista käsiinsä vai eivät.

Myös kansainvälinen vertailu antaa samanlaista osviittaa. United Nations Office on Drugs and Crimen julkaiseman vuoden 2006 World Drug Reportin mukaan 12,6% Yhdysvaltain kansalaisista käyttää kannabista vuosittain. Vastaava luku on Alankomaissa ainoastaan 6,3%, vaikka kannabista voi polttaa Hollannissa laillisesti. Huumeiden vastaisesta sodastaan tunnetussa USA:ssa kannabista käytetään siis suhteessa noin kaksi kertaa se määrä, mitä Hollannissa, jossa kannabis on dekriminalisoitu. Myös esimerkiksi Britanniassa, Ranskassa ja Sveitsissä kannabiksen käyttö on yleisempää kuin Alankomaissa.

Kannabiksen laillisuus tai laittomuus ei vaikuta juurikaan siihen, miten paljon kannabista käytetään. Myös ylikansalliset järjestöt ovat joutuneet myöntämään tämän saman asian. YK:n akreditoiman Beckley-säätiön kansallinen kannabiskomitea julkaisi raportin YK:n huumausainepolitiikan arvioinnin pohjaksi. Raportin mukaan sillä, onko kannabispolitiikka vapaamielistä vai tiukkaa, ei ole juurikaan vaikutusta kannabiksen käyttöön tai kysyntään. Tiedemiesten, tutkijoiden ja asiantuntijoiden koostaman raportin mukaan suuri osa kannabiksen haitoista liittyy suoraan kieltolakiin ja siitä seuraaviin sosiaalisiin ongelmiin. Raportti kehottaakin tutkimaan kieltolaille vaihtoehtoja, kuten kannabiksen laillistamista ja verottamista.

YK:n lisäksi myös EU:n piiristä on alkanut herätä huomiota kieltolain toimimattomuutta kohtaan. EU:n komission raportin A report on Global Illicit Drugs Markets 1998-2007 johtopäätökset ovat yhdenmukaisia kansallisen kannabiskomitean raportin kanssa. EU:n komission raportin mukaan huumeiden kieltolaeilla on paljon erilaisia negatiivisia, ennalta-arvaamattomia seurauksia. Raportti muun muassa toteaa, että kannabiksen hallussapidon kriminalisointi ei ole juuri vähentänyt kannabiksen käyttöä, mutta sillä on ollut suuri negatiivinen vaikutus kannabiksen hallussapidosta kiinni jääneiden työllisyyteen. ”Lyhyesti sanottuna kieltolaki on aiheuttanut valtavasti vahinkoa, mutta vain vähän, jos lainkaan, hyvää” raportissa kiteytetään.

Kieltolain yksiselitteisin ja ilmiselvin negatiivinen seuraus on luonnollisesti sen tuoma valtava taloudellinen vahinko ilman juuri minkäänlaista vaikutusta kannabiksen käyttöön. Jos laki ei toimi, silloin siihen käytetyt varat menevät hukkaan. Laki kuormittaa oikeuslaitoksia oikeudenkäynneillä ja syyttämisillä, minkä lisäksi lain valvominen vaatii valtavasti poliisien resursseja. Valvonta ei myöskään ole erityisen tehokasta, eikä siihen ole juuri mitään järkeviä keinoja. Helsingin poliisin huumeyksikön johtajan Jari Aarnion mukaan nyrkkisääntönä voidaan pitää, että erilaisten valvontatoimien avulla jakelussa olevasta kannabiksesta saadaan poistettua noin 5 prosenttia. Tehottomuus, oikeuslaitoksen kuormittaminen ja poliisin resurssien kuluminen hukkaan ovat kuitenkin vain osatotuus kieltolain negatiivisista seurauksista, eivätkä ne juurikaan kerro mitään kieltolain suurimmasta haitasta. Kannabiksen kieltolaki nimittäin lisää suoraan järjestäytyneen rikollisuuden tuloja.

Kannabiksen tuottaminen on äärimmäisen helppoa ja verrattuna synteettisiin huumeisiin käytännössä ilmaista. Kannabista kuvaillaan monesti rikkaruohoksi, ja toisin kuin synteettiset huumeet, kuten amfetamiini tai LSD, se ei vaadi juuri minkäänlaista todellista materiaalista panostusta. Kannabista voi valmistaa kuka tahansa miten paljon hyvänsä vailla suurempaa kemiallista osaamista tai laboratoriota. Esimerkiksi lowryder-lajike kasvaa vaikka ämpärissä olohuoneen nurkassa. Tästä johtuu, että kannabiksen hinta ei ole todellisuudessa erityisen suuri. Kannabiksen nykyinen hinta perustuu suurelta osalta siihen, että kannabis on laitonta.

Yli 500 ekonomia, joihin kuuluvat Nobel-palkitut Milton Friedman, George Akerlof ja Vernon L. Smith ovat esittäneet, että kysynnän ja tarjonnan lakien mukaan kannabiksen hinta nousee, koska sen tarjonta tippuu, mutta sen kysyntä ei laske. Kuten vertailut, kyselyt ja kansainväliset tutkimukset ovat osoittaneet, kieltolaki ei vähennä kysyntää. Laki kuitenkin laskee tarjontaa tekemällä viljelystä riskialttiimpaa. Kieltolaki siis nostaa kannabiksen hintaa. Tämä puolestaan aiheuttaa suoraan sitä, että kannabiksesta tulee kieltolain ansiosta järjestäytyneelle rikollisuudelle arvokkaampaa kuin se todellisuudessa on. Kannabiksen kieltolaki merkitsee kirjaimellisesti sitä, että järjestäytynyt rikollisuus voi kasvattaa rahaa puskassa. Tästä johtuen Friedman, Akerlof, Smith ja muut 500 ekonomia ovatkin allekirjoittaneet vetoomuksen kontrolloiduista marketeista kieltolain sijaan. Näkemys ei rajoitu ainoastaan vetoomuksen allekirjoittaneisiin ekonomisteihin, vaan tutkimuksien mukaan kieltolain taloudellisesta haitallisuudesta alkaa olla ekonomien piirissä konsensus.

Kieltolaki ei vähennä kannabiksen käyttöä, eivätkä poliisit pysty sen turvin saamaan juuri mitään aikaiseksi. Laki ei siis täytä niitä tavoitteita, joita varten se on tehty. Se kuitenkin toimii näiden tavoitteiden vastaisesti antamalla järjestäytyneelle rikollisuudelle äärimmäisen helpon ja yksinkertaisen tavan hankkia rahaa. Kannabiksen kieltolaissa on kyse siitä, että yhteiskunnan resursseja käytetään, jotta järjestäytynyt rikollisuus voisi myydä huumeita kalliimmalla kuin niiden arvo on. Laki, joka ei toimi, johon kuluu rahaa ja joka vielä kaiken lisäksi tekee järjestäytyneestä rikollisuudesta helpompaa ja kannattavampaa, on typerä laki. On typerää, jos typeriä lakeja ei kumota.

Moikka elämä:(

LocksiottoGOGOGANJA!Luonut: LocksiottoKeskiviikko 24.02.2010 11:48

Jos kaikki maailmassa tuotettu kannabis myytäisiin valtioiden toimesta 6,5€/gramma, jos tästä 6,5 eurosta otettaisiin valtiolle 22% veroa niin valtiot tienaisivat pelkästään verotuloina kevyesti 1477272727€
(laskelmani perustuu arvioon jonka perusteella maailmassa tuotetaan 50000 tonnia kannabista/hartsia vuodessa)
« Uudemmat -