IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pass the weed maneTiistai 11.11.2014 20:55

Tää kirjotus koskee elämäm koululaisten keskuudessa suosittua päihdettä kuningas kannabista ja sen käyttämistä, joten jos sul on kukkii hatussas tai oot fobba, gtfo

Kokeilin lauantain ekaa kertaa, koska halusin ottaa selvää mitä se kaikki hype tän kasvin ympäril on ja koska tiesin et mitä huumeisii tulee, tää on se kouloukiusattu nörtti joka kastelee sänkyää viel 12-vuotiaanaki ja ettei tähän kuole.
No nyt sen olotilan kokeneena voin sanoo että 0/10, siin ei oo mitää niin hienoo et jengi taistelee hampaat irves sen laillistamiseks tai ylipäätään hehkuttaa sitä.
Ehkä se vaikutti muhun jotenki epätavallisel taval emt ku jouduin muutenki ottaa aika mont imuu ennen ku pääsin zoneen, mut ainakaa mun seuraavat 3-4h substanssien nauttimisten jälkee ei ollu mitää niin ihmeellist etten malttais odottaa ku pääsen seuraavan kerran olee pilves.
Aluks en tuntenu mitää, mut sit hitaasti alko hiipii pientä särkyä niveliin ja lihaksiin ja sit jäin tuijottaa pöydäl olevaa vessapaperirullaa useiks minuuteiks, kunnes sain mun katseen siirrettyy sen vieres olevaa teemukiin, joka vuorostaan sai osansa mun tuijotuksesta useiden minuuttien ajaks.
Sen jälkee mun kaveri sano mulle jotain mitä en muista, muistan vaa et nauroin sen kommentille, koska mulle tuli sellane tunne et oltii sketsisarjas ja käsiksee kuulu et nauran.
Kannabiksest mulle tuli yliluonnollisen rento olo, joka on verrattavis voimakkaasee väsymyksee, joka oli perseestä koska ilta oli viel nuori, eikä mua enää huvittanu lähtee tekee aktiviteettei.
Halusin vaa lagaa sohval ja kuunnella musiikkii...ja tää on itseasias se joka tekee budist vaarallisen viettelijättären: se kaksinkertaistaa kuulo- ja makuaistin (kuulin mun pipon ku se hankas korvaa vasten).
Pössyis Petri Nygårdiki kuulostaa Michael Jacksonilt. Kaikki musa, jota mun kaverin stereoist tuli oli hysteerisen hyvänkuulost, vaik samal tajusin, etten normaaliolois ikinä kuuntelis tällast musiikkii.

Sit kans vedin pizzan, 0,5l cociksen ja karkkipussin tunnin sisää, koska kaikki makee maistu 10x paremmalt ku normaalisti. Siin oli itsehillintä lujil. Yäk.

Must tuli myös sosiaalisempi, itsevarmempi ja sanavalmiimpi pilves, mut mult katos puhefiltteri kokonaa.
Saatettii istuu kamun kaa 10min hiljasuudes, kunnes yhtäkkii sanon: "onks sul syyllinen olo?" wtf
Ja toinen kaveri oli pyytäny tuomaa röökii ku olin viel matkal kämpille, en saanu, käytii kaupast ostaa, heti ku tää frendi vetää sätkän esii kysyn silt: "sori ei sul sattuis olee rökii heittää, mun kaveri tarttee"

Kaikille jotka epäilee ja kauhistelee kannabiksen kokeiluu sanon: jos tekee mieli, go for it. Se on täysin harmiton kasvi. Se ei aiheuta krapulaa, pitää mustin ennallaa, eikä tee aggressiiviseks tai anna sulle vammasii ideoit raiskaa ympäristöös, kuten eräs toinen valtion laillistama päihde
Se saa musiikist ja ruoast taivaallist ja rentouttaa ja tekee sosiaalisemmaks, eli yksinkertasemmin sanottuna: hyödyt pieksee haitat.

MUTTA siitä huolimatta: ne on kaikki vaa illuusioo. Se saa sut tykkää asioist, joist et oikeesti tykkää.
Istut sohval, kuuntelet musiikkii jointti kädes ja luulet et sul on hauskaa, mut oikeesti istut vaa sohval ja kuuntelet paskaa musiikki.
Jos haluut hauskaa, mee Linnanmäelle.

En tiiä sust, mut ite en tartte mitää kukkaa ollakseni hauska ja sosiaalinen ja pizza maistuu hyvält selvänäki

Sanokaa mitä sanotte kannabiksest, mut kaikki tietää et käytätte sitä vaa koska se on kiellettyä lol ootte ku jotain lapsii uhmaiäs.
Siit tosin pitäis tehä laillist et nää egdy cuntit lopettais sen ylistämisen ja kaikki alkais suhtautuu siihen niin ku kuuluiski: harmittomana kukkana, joka saa sut trippaa, mut silllee et pysyt himas, etkä kulje kaduil haastamas riitaa ja kusemas seinille (valtio siin vaa säästäis)

mun ilme lauantaii-iltana:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.