IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
17.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 5457
Koko
250 jäsentä
Tyttöjä: 78 (32 %)
Poikia: 172 (68 %)
Keski-ikä
32,5 vuotta
Otos: 144 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta
Valvojat
BluesHit, raibenski, El`HeFe, OLLILA-69, miggelis, SPUGESOITTAA, Sylvatir

Jäsenet (250)

naguaalikomeekundiNoffe`aaverakastajatNunnaffaddee_julma-kaisa_nigelDEVILYNJokkepappawipperHailieesaöHiEGGisBrekyirihunuademilkao
« Uudemmat -

SorinPsykedeelit (LSD jne.) lääkkeenäLuonut: SorinKeskiviikko 08.04.2015 20:43

Tässä tosi mielenkiintonen artikkeli psykedeelien lääkekäytöstä :) jos et jaksa lukea koko artikkelia, niin lue edes nämä poimimani kohdat, niin saat kuvan mistä on kyse.

"Minna kertoo kärsineensä masennuksesta päiväkoti-ikäisestä. Lapsuuskodissaan Minna sai kärsiä isänsä alkoholismista ja perheväkivallasta, koulussa kiusaamisesta. Teini-ikäisenä Minna raiskattiin."

"Psykedeelien terapiavaikutus on taas tuntunut selkeältä, kun niitä on nauttinut vain kerran tai pari vuodessa. Niistä on ollut Minnalle apua silloin, kun kielteiset ajatukset ovat jääneet kiertämään kehää."

"Psykedeelit olisivat myös huono bisnes lääketehtaille. Toisin kuin tavanomaisilla psyykenlääkkeillä, käyttö on kertaluontoista ja annokset pieniä."

"LSD:n patentti on myös rauennut vuosikymmeniä sitten,"

"Terapia ja lumelääke eivät auttaneet vertailuryhmää, päinvastoin. Heidän oireensa pahenivat, mutta vaikuttavan LSD-annoksen saaneilla ahdistusoireet helpottivat merkittävästi pitkäksi ajaksi."

"Aineen on todettu auttavan psykoterapiassa, kun hoidetaan esimerkiksi sota- tai raiskaustraumoista kärsiviä. Norjalaistutkijat taas julkaisivat toissa vuonna meta-analyysin vanhoista tutkimuksista, joissa alkoholisteille annettiin Delysidiä. Suurin osa heistä pystyi aiempaa paremmin kontrolloimaan juomistaan. Tulosten selvyys hämmästytti tutkijat."

"”Kriminalisointi on pahan alku”, Hämeen-Anttila sanoo.”Se lisää väärinkäyttöä ja ohjaa huumerahat rikolliseen käyttöön. Malli, jossa tiettyjä huumeita saisi ostaa laillisesti, lisäisi ehkä jonkin verran käyttöä mutta vähentäisi väärinkäyttöä.”"

"LSD:stä ei tiedetä aiheutuneen suoria ruumiillisia haittoja. Fyysistä riippuvuutta ei synny, ja yliannostuskuolema on käytännössä mahdoton. Pysyvät psyykkisetkin haitat ovat harvinaisia. Hämeen-Anttila sanookin, että 60-luvun laajamittaisen LSD-vastaisen ja psykedeelien kieltämiseen johtaneen sodan keskeiset syyt olivat poliittisia: hipit olivat hyökänneet vallanpitäjien politiikkaa ja konservatiivista valtakulttuuria vastaan."

http://www.image.fi/image-lehti/psykedeeliset-huumeet-ovat-palaamassa-hoitokayttoon
elikkäs.. noh.. leikkaushan alkoi vajaan tunnin myöhässä.. sitten kun päästiin pöydälle niin leikkaava kirurgi esitteli sitten henkilökunnan eli itsensä, sairaanhoitajan ja opiskelijan.. elikkä meikäläinen on siis oppimateriaalia.. nooh.. paikallis puudutus piikki ja leikkaus alkaa.. voi perkele kun tuntu jokainen viilto yms.. patti siis hermossa joten tuntu aika napakalta.. nooh sitten 3pilleriä joista ilmeisesti kaks oli särkylääkettä ja yks rauhoittavaa pillerit poskeen ja vedellä alas.. sit perään nestemäinen diabam.. nam nam.. ja leikkaus jatkuu.. jaa vieläkin tuntuu.. ja kun kirurgi otti oikeen kunnon puristus otteen hermosta niin meikähän karju että notta saatana.. ja puristin pedin päätyä.. kirurgikin siihen et eiköhän oteta lisää droppia.. heitin jo kirurgille takas et eiköhän oteta vodka lääkitys ja sidota jalka kii niin saa rauhassa työskennellä.. ei tullu vodkaa vaan hoitaja oli hakenu jostain varaston pimeistä kellareistä jonkun keskushermostoon iskevä kipulääkeen.. nesteenä sekin.. mutta vaikutus oli olematon.. nooh.. josko humalutus auttais? nooh kuulin vain kun huoneessa ovi aukes ja hoitaja että tälläinen aika iso kone löytyi mut kai se on parempi et iso kun ei mitään.. nooh.. kädet korokkeille ja molemmissa käsissä hoitaja kiinni.. kiristysliinat kii ja taputellaan suonet esille.. nyt tuntuu oikeessa kädessä ja siihen tippa ja pulssimittari sormeen.. ja sit nipistää vasemmassa kädessä.. oikeessa kädessä oli humalutus tippa ja ja vasemmassa vasta aine kun oli jo jonkun verran meikään pumpattu pilleriä ja pulveria.. sit alko dropit toimii ja muistipätkiä on noin minuutin verran kun tuntuu ne kovimmat viillot ymsmums... ja sitten tän harjoittelijan et "me alettais olee valmiita" ja ennen kuin ehdin sanoa että "jos se noin pieni juttu oli niin oisitte hutasseet vaan ja kuunelleet karjuntaa" jatkoi hän "sait tuommoiset pienet päiväunet" olin siis tippunu totaallisesti tästä maailmasta.. nooh siinä sit makoilin vielä hetkisen ennen ku tipat otettiin irti ja hoitaja laittoi sukkaa jo jalkaan.. olo ei ollut ihmeellinen niinpä nousin istumaan ja laitoin kengän jalkaan.. pattia en saanu kun oli lähteny jo toisiin bileisiin.. ois varmaan tulli komee avaimenperä.. muutta.. minkäs teet.. pöydältä kun nousin seisomaan niin WOOOOW.. kun kiehahti päähän pillerit ja pulverit ja muutkin mömmöt.. ja ei muuta ku beiben kaa sit himaan.. että näin.. norsu annostuksella seuraaviin bileisiin..

Marsalkka[Ei aihetta]Luonut: MarsalkkaPerjantai 11.05.2012 19:41

Mää muistan sen hetken kun tää soolo lähti hartwall-areenalla soimaan ja ratsastin mieleni räjähdysten aalloilla täydellisessä synkronaatiossa musiikin kanssa. Mä muistan myös mitä tolle seinälle tapahtu ja miltä se näytti(6min26sek). Harmi sinällään, ettei tätä konserttia voi kokea uudestaan muuten kuin muistojen kautta. Todellinen once in a lifetime kokemus. Elämäni onnellisin päivä mitä on koskaan ollut tai tulee olemaan. Se tunne kun viimenen kielten isku päätti kappaleen, enkä räjähtänytkään supernovan lailla kappaleiksi ja poistunut tästä maailmasta oli kuitenkin pienoinen pettymys.

Ekström[Ei aihetta]Luonut: EkströmTiistai 10.04.2012 18:57

MarsalkkaDon't worry, be happy!Luonut: MarsalkkaLauantai 17.12.2011 14:20

MarsalkkaNyt se on tehty uusiks!Luonut: MarsalkkaSunnuntai 23.10.2011 20:31


Tracklisting:

Asura - Requiem From Nowhere
Solar Fields - Circles of Motion
Padmasana - Multiverses
Total Eclipse - 51 Pegasus
Mic - Vers Luisant
Solar Fields - Discovering
Desert Dwellers - Parabolic
Bluetech - Lost in an imaginated labyrinth
Tripswitch - Silver (OTT Remix)
Asura - Lost Eden
Jairamji - Stabilizing in chaos
Carbon Based Lifeforms - Endospore
Deedrah - Secret Files Of Seven
Zen Mechanics - A New Philosophy
Enthogenic - The Unexpected Visitor (CBL Carbonator Remix)
Cell - Audio Deepest Night

Marsalkkavanhakin osaa, hohoo!Luonut: MarsalkkaTorstai 08.09.2011 18:29

Marsalkkakovimmat maailmassa.Luonut: MarsalkkaSunnuntai 04.09.2011 22:34

MarsalkkaKesän kovin.Luonut: MarsalkkaMaanantai 02.05.2011 21:19

Noniin saatana. Maajoukkue & Trio Erectus yhteistyössä tarjoaa semmosen musiikkielämyksen ettei oo taas hetkeen kuultu. Ja vielä jumankauta tupla-cd ku meille ei riitä mikään!
The Ilmakitara vol. 1
Tracklist:
CD 1 (Meskaliinin höyryinen iltapäivä kiertoradalla):

1. Kingston Wall - Shine On Me
2. Santana - Black Magic Woman
3. Jimi Hendrix - Purple Haze
4. ZZ Top - La Grange
5. Dire Straits - Sultans Of Swing
6. AC/DC - Back In Black
7. Guns N' Roses - Paradise City
8. Kid Rock - All Summer Long
9. Mötley Crüe - Kickstart My Heart
10. Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama
CD 2 (Kymmenen Shivan mittainen pyhiinvaellus Ahvenanmaalle):

1. Oasis - Champagne Supernova
2. Lynyrd Skynyrd - Free Bird
3. Kansas - Carry On Wayward Son
4. Jimi Hendrix - All Along The Watchtower
5. Eric Clapton - Cocaine
6. Jimi Hendrix - Foxy Lady
7. Led Zeppelin - Stairway To Heaven
8. Pink Floyd - Comfortably Numb
9. Santana - Smooth
10. Santana - Into The Night
11. Los Lobos - La Bamba

Volyymi kakkonen, tahi sitten ykkösen revisited versio tulossa lähiaikoina.

Huom! Emme ota vastuuta mahdollisista tapahtumista joihin tämän julkaisun täyteläinen fiilistely saattaa johtaa. Suosittelemme kuitenkin virittämään ilmakitarat oikealle taajuudelle ennen play napin painamista.
« Uudemmat -