IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1239 (1.7.2008 alkaen)
Koko
74 jäsentä
Tyttöjä: 55 (75 %)
Poikia: 19 (25 %)
Keski-ikä
26,8 vuotta
Otos: 47 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,0 vuotta

Jäsenet (74)

silly_MegBlack[emmis]BLcRooster^karski_marskiJhnnmothswhiffsofistaRedimikedjennibloody_kapelevotoonPalluskainen^idih_nn_
« Uudemmat - Vanhemmat »

lonsku`Luonut: lonsku`Lauantai 06.03.2010 23:21

unite for children

L3MON3D[Ei aihetta]Luonut: L3MON3DKeskiviikko 26.08.2009 00:52

mä täs rupesin miettiin et pitäiskö ruveta suosiin kasvisruokaa, ku se on kummiski terveellisempää ja silleen kuulemma pelastaa maailman....

Lihaa tulis kyl ikävä...

mut keksin!

Syön joka toinen päivä kasvisruokaa ja joka toinen päivä lihaa koulussa! Näin ratkaisen ongelman.

Ehkä tätä kautta voisi joskus afrikan lapsilla olla ruokaakin, niin ettei ne kuolis nälkään <3
Ja kun on ruokaa muutkin olot rupee pikku hiljaa paraneen.

Mut nyt ois tosi tärkeetä saada sinne rokotuksia... joten ku on lantti liikaa niin laitetaan se sinne unicefin keräyslippaaseen eikös <3

Zenn|Goodnight, travel wellLuonut: Zenn|Torstai 20.08.2009 15:21

Ensimmäistä kertaa nähtyäni tämän videon en tiennyt sen olevan Unicefin kampanjavideo. Alku on hyvinkin kliseinen musiikkivideomainen leikkauksineen ja väreineen. Oikeastaan mistään muusta kuin kohtaukseen valitusta epätavallisesta musiikista (tai kyseiseen kappaleeseen epätavallisen näköisestä kohtauksesta) heräsi epäilykset ja samalla myös mielenkiinto.

The Killersien kappale on synkkä, ahdistavan uhkaava, tikittävä kello. Myös iloiset pusuttelukohtaukset ja huultenmaalaukset vaihtuvat kuitenkin pikku hiljaa vastaamaan tätä tunnelmaa.

Pian selviää, että nopeahkot leikkaukset eivät olekaan välittäneet tapahtuneesta katsojalle ihan kaikkea. Ideallisesti oivaltava toteutus toistaa videossa samaa kohtausta yhä uudelleen, mutta ajassamatkustavat kohtaukset kertovat kerta kerran jälkeen yhä enemmän. Sama kohtaus esittäytyy uudessa valossa, kun katsoja huomaa pala palalta, ettei kaikki olekaan miltä alkujaan näytti.

Ahdistuneet mikroilmeet naisen kasvoilla kielivät jo jotain. Harmaa sävytteisen maailman kurjalta näyttävät ihmiset ja karu betonihuone astuvat kuvaan, ja tarinan todellinen puoli on kaunista rakkauskohtausta järkyttävämpää.

Tässä kyse ei ole juurikaan rakkaudesta. Some things cost more than you realise. Istulause herättää niin sanomallaan kuin tavalla, jolla se ilmaistaan. Musiikin huippu on vaikuttavimmillaan ja yksitellen, takaperoisesti ilmestyvät lauseen sanat ovat kuin takaumat videossa. Joskus vain lopun näkeminen ei ole koko totuus.

http://www.youtube.com/watch?v=IoTBclI22Dk

hannnaa-uimahallilleeLuonut: hannnaa-Sunnuntai 22.03.2009 13:46

vettä kaateleen :--)

kaikki sinne tänään
« Uudemmat - Vanhemmat »