IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
29.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 6980
Kommentteja: 12
Koko
571 jäsentä
Tyttöjä: 231 (41 %)
Poikia: 340 (59 %)
Keski-ikä
30,9 vuotta
Otos: 364 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,2 vuotta

Jäsenet (571)

SmarasilivastiiJuanORJMJTonzzazTukiejuuuso-jampettiÖwerheaDWivyeresotilasvauvaELLASAYSFUCKssartajaniteus[JiPzU]Birgie
« Uudemmat -

MadCraftParhaat live-biisitLuonut: MadCraftPerjantai 18.10.2013 21:36

Tän viikon Spotify-listalle laitettiin parhaat live-biisit. Käy lukemassa, mitkä pääs listalle!

http://blog.madcraft.net/2013/10/playlist-best-live-songs/

MadCraftSoittolista: Musaa NorjastaLuonut: MadCraftPerjantai 27.09.2013 22:44

Uusi musavideo YouTubessa! http://youtu.be/w4kpWIA9Puk


Lähetään huomenna Norjaan keikalle. Siispä pistettiin tän viikon soittolistaan pelkästään norjalaista musaa. Käykää kurkkaamassa mitä pääty listalle!

http://blog.madcraft.net/2013/09/playlist-music-from-norway/

MadCraftTÄNÄÄN Wanuvarock, VarkausLuonut: MadCraftPerjantai 23.08.2013 10:52

Virgin Oil Co., Helsinki | kuva: Minja Smura


Se ois perjantai tänään, joka tarkottaa kahta asiaa. Eka, soitetaan tänään Varkaudessa järjestettävässä Wanuvarockissa. Ja toka, pistetään kehiin uus Spotify-lista.

Eli tänään soitetaan Varkauden Hertunrannassa järjestettävässä Wanuvarockissa. Tapahtuma alkaa klo 16, meidän soittoaika klo 21:45. Sallittu kaiken ikäisille.

Spotify-listana on tällä viikolla parhaat Blink-182 -biisit. Käy kurkkaamassa, mitkä biisit mahtu listalle!

http://blog.madcraft.net/2013/08/playlist-best-blink-182-songs.html

Löytyykö oma lempibiisi listalta? Mistä voitais tehä listoja jatkossa?
2009 olin innoissani, kun sain tutustua Spotify-nimiseen musiikin streamauspalveluun. Sieltä löytyi yllättävän paljon kivoja artisteja ja pikkuhiljaa playlistit rupesivat kasvamaan ja Spotifyn käytöstä tuli arkipäiväistä. 2011 alkoi Spotifyn siniselle ja aurinkoiselle taivalle kuitenkin kerääntyä pikkuhiljaa muutamia tummanpuhuvia pilviä. Muutamat päivitykset tekivät pieniä muutoksia ja ensimmäinen isompi hälyyttävä merkki oli uusien asiakkaiden pakkonaittaminen Facebook-tunnuksen kanssa. Uusille maksaville asiakkaille kerrottiin tylysti, että jos sinulla ei ole Facebook-tunnusta tai et halua liittää sitä Spotifyyn, et voi ottaa spotifya käyttöön uutena asiakkaana. Valitettavasti tämä oli vasta ongelmien alkua.


2011 julkaistu 0.6.5.2. oli vielä hyvin ja keveästi toimiva clientti. Jonkin ajan kuluttua julkaistiin 0.8.5, jota itse pidän viimeisenä siedettävänä versiona Spotifysta. Sen jälkeen alkoi todella käsittämättömät huononnukset päivitysten myötä. 0.8.8:ssa mulkattiin artistisivulle valkoinen tausta, mikä oli jo aivan tarpeeksi järkyttävä. Clientti oli jo suhteellisen hidas ja jumi välillä oikein urakalla. 0.9 olikin sitten jo aivan karmaiseva päivitys. Soittolistojen kokonaiskestoaika oli hävinnyt, fontti muutettu kiinan markkinoiden johdosta ainakin 3-4 pykälää isommaksi ja jumiminen ja hitaus vähintään kaksinkertaistui. Albumikuvakkeita saa odotella todella pitkään ja hartaasti. Biisit eivät aina lähde käyntiin heti ja uusimmassa päivityksessä on kaiken lisäksi esiintynyt jopa biisien pätkimistä silloin tällöin kesken kaiken.

Spotify on sitä mieltä että käyttäjien ei tarvitse päättää asentavatko he uutta päivitystä, vaan ohjelmaan on sisäänrakennettu pakkopäivitys, joka tapahtuu sulkemalla ja avaamalla Spotify uudelleen. Päivitystä ei taviskäyttäjän taidoilla ole mahdollista peruuttaa mitenkään. Päivityksistä on seurannut Spotify-comminity foorumeilla valtaisa valitusryöppy jossa sadat asiakkaat uhkaavat peruuttaa tilauksensa jos heitä ei aleta kuuntelemaan. Mitään ei kuitenkaan tapahdu. Toimintaa ja käytettävyyttä huonontavat päivitykset seuraavat tasaisen varmasti toinen toisiaan.

Muutamat käyttäjät ovat hoksanneet pienen kikan, jolla päivitykset voi estää. Eräs käyttäjä neuvoo foorumilla asentamaan vanhemman version ja luomaan pari tyhjää read-only tiedostoa tiettyyn hakemistoon, joka estää ohjelmaa päivittymästä. Ihmiset tarttuivat tähän konstiin epätoivoissaan ja asennettavaksi suositeltiin 0.8.5 -versiota. Ja kaikki vaikuttivat ratkaisuun tyytyväisiltä.

Kaikki paitsi Spotify.


Muutaman viikon kuluttua tästä 0.8.5 clientti alkoi kaatumaan noin 15 minuutin käytön jälkeen. Tutkittuani foorumia pääsin siihen loppukäsitykseen, että Spotify tekee sen tarkoituksella, koska ei halua ihmisten käyttävän vanhoja versioita. Tämä on maksavien asiakkaiden törkeää aliarviointia ja osoittaa äärimmäisen huonoa kykyä huomioida asiakkaiden tarpeita. Mitään asiakkaiden pyytämiä parannuksia ohjelmaan ei ole tullut. Sen sijaan on tehty turhia käyttöliittymähypistelyjä ja saatu hienosti toimivasta ohjelmasta täydellinen fiasko.


Jos ei asenteet radikaalisti tästä muutu toisenlaiseen, asiakkaita kuuntelevaan suuntaan, niin Spotify on konkurssissa ennen vuotta 2015. Lähtölaskenta on jo alkanut...

- KL -

Akustinen albumi "Unplugged" nyt iTunesissa ja Spotifyssa!


Meijän kaikki akustiset biisit, mukaanlukien HC-joulussakin ilmestynyt Every Little Thing sekä aikaisemmin julkaisematon SellOut löytyy nyt akustiselta albumilta "Unplugged". Akkarilevyn löytää iTunesista ja Spotifysta sekä muista digitaalisista musiikkikaupoista ja -palveluista. Pistäkää pyörimään! :)

https://itunes.apple.com/us/album/madcraft-unplugged/id602063261
http://open.spotify.com/album/2ge4Wsx5RmwyIoReo4CvZQ
Tyypit! menkää FB ja painakaa like niin saadaan 600 rikki!

http://www.facebook.com/pages/Scarm/179409407777

Ja tosiaan TÄYSPITKÄ DEBYYTTIALBUMI "Fragile" on nyt SPOTIFYSSA:
http://open.spotify.com/album/76bLjMI9RP1ra2ecYyqAUu

SHARE THX

Promo 2012

Petra|23. & 24.Luonut: Petra|Maanantai 28.05.2012 01:00

23. päivä - Kappale, jonka haluan soivan häissäni


24. päivä - Kappale, jonka haluan soivan hautajaisissani


25. päivä - Kappale, joka naurattaa minua

26. päivä - Kappale, jonka osaan soittaa jollain instrumentilla

27. päivä - Kappale, jonka toivoisin osaavani soittaa

28. päivä - Kappale, joka saa oloni syylliseksi

29. päivä - Kappale lapsuudestani

30. päivä - Suosikkikappaleeni tähän aikaan vuosi sitten......

no_toastSpotify!Luonut: no_toastSunnuntai 27.05.2012 19:50

Tein tuossa taannoin levynkannet Birdbrains bändin uudelle levylle ja nyt tuo löytyy myös Spotifysta. Jotenkin absurdi tunne kattella omaa kuvitusta tuolta :DD

Good times!

Albumin voi kuunnella tästä.

bansquu^^[Ei aihetta]Luonut: bansquu^^Lauantai 04.02.2012 22:41

Spotify toimii taas (Y)

SoffiiaROAWRLuonut: SoffiiaTiistai 24.01.2012 10:20

MUN PÄIVÄ ON PILALLAAAAAAA !!!!

The Used- Im A fake

SENSUROITUNA SPOTIFYSSÄ !?!?!?!?

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK !!!!

Itkin :c
Nyt saa sit nähä kui huonoo onnee toi tuo tälle päivälle :c
« Uudemmat -