IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
4.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 952
Koko
22 jäsentä
Tyttöjä: 14 (64 %)
Poikia: 8 (36 %)
Keski-ikä
31,3 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,3 vuotta
Ylläpitäjä
SabishiiRyuu
Valvojat
Redi`

Jäsenet (22)

neitikkiSipuliLintubizarrejellyTekkaHedelmä_FichHarr1_xenophileShamanQueenSiegNieidanineMomoDevilRoXas_Frii-samaRedi`sanzu]
« Uudemmat - Vanhemmat »
Terve vaan!
Ajattelin vain ilmoittaa, että pistin huuto.netiin vähän doujinshia myyntiin, mutta ne sulkeutuu jo perjantaina! Koska muutan. Että jos haluaa sellasia ni kannattee olla nopea.
Siellä on
Gintamaa
Sengoku Basaraa
ja Oofuria

+ sitte muuta krääsää.....

Kaikki on hyvässä kunnossa ja erittäin kohtuuhintaisia. jep.

Kas täällä!
Sengoku BASARA tai toisella nimellä myös Devil Kings -cosplay ryhmään etsittäisiin jäseniä!
Hahmojahan on valittavissa yli 45 joista kyllä takuulla löytyy joku jota cossata eikä hahmojakaan olla varattu vielä paljoa noista kaikista. <:
IRC-Galleria -sivut: Sengoku BASARA cosplay ryhmä
Facebook -sivut: Sengoku BASARA cosplay group Finland

Eli mukaan vaan jos kiinnostaa liittyä messiin!
Puhetta ei saisi koskaan aloittaa "Elikkäs, tälleen siis..." kiitos äikän opelle Elinalle, mutta aloitan sitten näin ihan huvikseni.

Desucon Frostbitessä oli mahtavaa ja kuvitelkaa, lauantaina en ostanut mitään muuta kuin lihapiirakka -pussin, Sunnuntaina tosin tuli seikkailtua sitten myyntipöydillä ja lähdin sieltä sitten tasan 55€ köyhempänä.
1. MasamunexYukimura doujinshi 15€
2. Applejack kirjanmerkki taidekujalta~♥ 2€
3. + 4. Zekrom ja Raikou figuurit (ei pieniä) 19€ klp = 38€
plus tuohon lihapiirakoitten hinta eli hinta jota en tiedä sitten yhteensä mutta siis +55€.

Kiitokset tosi paljon hyville ystävilleni (joita osaa näin hyvin pitkästä aikaa siellä) mm.
Kagami, Error, Kala, Elina (matkaporukka kohti Lahtea ja takaisin!) Ellu, Sara, Emiko, LEd, Midori, Vep, Janika, SipuliSasori, Milla, Lari, etc~ (olen pahoillani en pysty laittamaan kunnon listaa tällä hetkellä, mutta jos et listassa ole ja tiedät nähneeni minut jne, kiitokset toki myös sinulle vaikket tämänhetkisessä tässä listassa olekaan ^^' peräti yli 50 nimeä joutuisin muuten luettelemaan)
ja varsinkin Kalalle joka jaksoi heilua kanssani koko ajan siinä Kyuubi quadsuitissaan vaikka tunsin olevani todella tylsää seuraa >: Anteeksi siitä Kalaseni~ ja varsinkin kun menin lauantaina siihen luentoon...

Joo siitä luennosta muuten, en käynyt siis tällä kertaa kuin vain yhtä luentoa kuuntelemassa ja oli siis "'Put ya facts on!' - Sengoku Basara ja kuka kukin on". Oli mukavaa kuunnella tuota ja vaikka pelkkää Japanin Sengoku aikakauden historiasta olikin kyse, jaksoin koko ajan siellä istua ja vaikka binditkin olivat murtaa kylkiluuni (taas). Hyvät ohjelman vetäjät olivat ja saivatkin luennon kuulostamaan todella mielenkiintoiselta eikä samalta kuin olisi nukkunutedeltävänä yönä vain 5 minuuttia ja mennyt suoraan historian tunnille kuuntelemaan jotakin mikä enää kuulosti pääkopassa hölynpölyltä vaikka olisi mielenkiintoista ollutkin. jos tähtiä 0-5 olisi niin antaisin täyden vitosen kun hauskoja juttuja oltiin heitetty väliin :D Trolli-Mitsuhide, Oyakata-sama ja Yukimura -katit ja EmoLesbo jutut saivat kaikki nauramaan ja vaikka powerpointti olikin kettuillut pitäjille, en oikein mitään huonoa siitä löytänyt.

Kiitokset myös Siegille ja Elecille mielestäni hyvin onnistuneesta kaupasta :>> Oli myös mukavaa kun Elec tuli juttelemaan myöhemmin. (teit on muute hankala metsästää, tiesittekös :ddd Sunnuntain cossejanne en tienny ennenku Elec moikkas ja siinä olinki etsiny teit jo tunnin jos toisenki jotta saisin sen kuvan ku lauantaina prkleen kamera otti ja jätti. kui ne patterit kulu tosi nopeesti!?)

Tähän väliin pakko laittaa fiilistelymusiikkia joka on mun tunne tuosta Frostbitestä:

suotittelen myös kääntymään tämän linkin puoleen parempia fiilistelykuvia ja animaatioita varten :DD


Mukavia asoita oli myös se että kun tietenkin tulin Gakuen BASARAsta Motochikana, harva edes tunnisti minua (tuskin kukaan Chibiconissa) mutta silti sieltä tuli jostain nurkan takaa vähän väliä joku halaamaan tai ottamaan kuvan kun tunnisti hahmoni ja jäi ehkä joksikin aikaa myös juttelemaan siihen niitä sun näitä :>> harmi ku en jaksanu tehä mun proppia loppuun ja pari ihmistä kyselivätkin siitä mailasta.. tossa se vihulainen virnistelee mulle tos vieres vielki vailla maaleja ja tekonaulojaan...
Ja oli ihanaa tavata HYVIN pitkästä aikaa Midori, Emiko, Vep ja LEd ::DD

Mitäs tässä vielä. Oli mahtavaa katsella myös niitä ekakertalaisia conkävijöitä ja cossaajia jotka tutustuivat tähän harrastukseen siellä ja uskaltautuivat paikalle :> tuli niin nostalginen olo vaikken ole kauaa cosplayta harrastanut vielä.

Lauantai ja sunnuntai päivät olivat molemmat mahtavia mutta Lauantai oli mielestäni se päivä jolloin oli oikein hauskaa ^^ Sunnuntai oli aika väsynyttä meinikiä ja näin sen varsinkin kanssaconittajissa jotka olivat jääneet iltabileisiin Sibbetalolle. Onneksi itse palasin kotiin nukkumaan meidän porukan kanssa. Tosin sunnuntai menorääkki oli kamalaa D: olike jäätyä matkalla Lahden juna-asemalta Sibbetalolle ja oli muuten eka matka ikinä junalla coniin. Lauantain kaltainen autokyyti edestakas olisi ollut mieluisampaa kuin kävellä se järkyttävä matka ties kuinka monessa miinus asteessa!

Ja nyt vihdoinkin tämän olon fiilikset:
Conkrapula! EN MUUTA SANO!
Oikeesti.
Olin muute sitte päättäny sunnuntai-iltana iha conhuumassa vieläkin kokeilla jos ylettyisin varpaisiini kun jalat on suorana. onnistuin! EKAA KERTAA! 8D MIKÄ SAAVUTUUS! Mutta ny jalkoihin sattuu :I Ei ois pitäny.. Oli hankalaa ees päästä koululle asti ku sattu jalkoihi.
Sama fiilis ku perjantai-iltana ja lauantai aamuna ku perjantaina sattu julmetusti kylkiin ja lauantaina vielä ENEMMÄN ja si piti tietty ne bindit laittaa liia tiukalle et tunti autossa istumista tappo mut melkee ku mentii sinne ja tultii takas ja vielä se luentoki piti kestää niitte bindie takii.. ÄLKÄÄ missään nimessä ottako musta mallia :ddd Hankin sen binditopin kun mahdollisuus tulee. (vaikka sanonta kuuluu: "cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä", älkää sentään henkeänne menettäkö niinkuin minä melkein!

Ja nyt! Vois siivota vähä tätä huonetta ja mennä Tumblriin heiluu hetkeks ja heti vastata johonki kysymyksee täst illasta että joku onnekas ja pikkune raukka joka on oottanu peräti kuukauden vastausta kysymykseensä, saisi vastauksen nyt. Ja laitan sitten muuten myöhemmin viestiä Sengoku BASARA ryhmäcosplaysta jos joku olisi kiinnostunut liittymään mukaan tähän. (= Devil Kings ryhmäcosplay toisella nimellään)

HUI! kuka jakso lukee oikeesti tän :ddd?!?!?!?!
(annan tikkarin ilmoittautujille kun seuraavan kerran nähdään, mutta sinun täytyy oikeasti olla lukenut tämä ja sun pitää muistuttaa mua siitä .ddd)

Frostbite kuvia itse laittelen sitten myöhemmin. nyt oon liian laiska avaamaan tota stanan kameraa..
Joo ja jos jollai ois kuvia minnu Motochika cossista? ois kiva jos kertoisit nii näkisin millasii kuvii tuli??? :>>

NÄHDÄÄN TAAS ENSI CONISSA KAIKKI KAIKENKARVAISET,SUOMUISET JA SULKAISET KANSSACONITTAVAT YSTÄVÄNI!
Joo ihmiset on kysyny ja aina kaikki vastannu: "Miku Hatsune" or something... Mutta... Multa ei nyt samaa vastausta synny, koska:

FEEL THE POWER OF KOJUURO'S LEEK!
346593.jpg

(Selitys: Kojuuro on tuo joka hakkaa noita kahta, Masamunea ja Motochikaa, purjolla... Ja Kojuuro kasvattaa kaiken maailman kasviksia joista tutuin on purjo :D)

huorapoikaötruiroeplsöfLuonut: huorapoikaPerjantai 12.08.2011 15:27

oiku kiva olla koton....

hei oikeest meen ruotsiin ostan mangaa ja animee, tuun suomeen ostan mangaa....

lol, olen niin otaku etten kestä :
DD

mut nytpä istunki vkn koton kattomas Bleachia ja Basaraa ja masennun sohvan pohjalle.

Ps. Mitä vittua, en ollut yhtään wowowowowowow ko faden laulaja Jon ilmestyy lavalle Gackton kanssa et moi hellurei taisinpa kuolla. Sexy men all over each other, yes plz.


ahahaha vilma itkee verta
Teenkin sitten Nouhimen pelistä Sengoku Basara :) Toivottavasti törmään muihin SB cossaajiin, tai jos saisi jopa pientä ryhmää ^_^



Asuhan ei ole mikään maailman helpoin, mutta omat hiukset menee, eli ei tarvitse alkaa kyttäilemään mitään peruukkia.

-dorianUuuuuhh ♥Luonut: -dorianKeskiviikko 29.07.2009 19:38

Johannes tilasi meille Devil Kingsin ! (Eli siis sen pelin, jonka pohjalta Sengoku Basaran animu on tehty.) Se on vaikea :''''''D Mätettiin äsken ihan kikseissä hirveitä määriä porukkaa, mutta jotenkin loppu tuli aina pomossa. Eli ei edetty yhtään. Pakko varmaan laskea vaikeustasoa.

Mutta Date Masamunella (tai niinkuin se tuossa pelissä on, Azure Dragonilla) on uskomattoman nautinnollista pelata! Etenkin kun se vetää ne kuusi miekkaansa esiin! Aah!

Mut siis tosissaan, kun toi on ameriikaksi ääninäytelty ja nimet on ...käännetty? niin niin niin "MY LORD!" "SCORPIO!" "MY LORD!" "SCORPIO!"

Onneksi ollaan poikaystävän kansssa molemmat yhtä idiootteja ♥ :'D
« Uudemmat - Vanhemmat »