IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
14.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 198
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 4
Keski-ikä
26,9 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,9 vuotta
Ylläpitäjä
Laurahoo
Valvojat
^tinttis^^, toyota-starlet, Laurahoo, --marsa--

Jäsenet (4)

--marsa--^tinttis^^toyota-starletLaurahoo

^tinttis^^Äidin Onni <3Luonut: ^tinttis^^Maanantai 06.04.2009 19:58

Käytii tänää siel tyksis laittaa se ph mittauslaite onnille, nenämahaletku ja sit tos o toi rekisteröintilaite. Onni oli niin aurinkoinen ja ihana ku sinne mentii, kehui hoitaja Onnia hirmusti miten reipas vaikka 5h ollu syömättä ja toine vaa naureskelee =)

No lääkäri tuli paikalle ja alettii laittaa tota letkuu ni sit Onni suuttu ja huusi ihan hysteerisenä koko laiton ajan, reppana oli niin hiestä märkänä ja punasena et ei teipitkää meinannu pysyy.

Nyt tuota laitetta pitää kuljettaa mukana. Painaa nappia ku oksu tulee. Kirjata ylös koska makuulla. koska alottaa ja lopettaa syönnin ja oksuista.

Huomenna klo 9.30 otattaa se pois. Kyl se vähä tuntuu Onnii vaivaavan ku sillai "jauhaa" suuta ja öhkii sillai :D Teippaan kyl selkää noi letkut ku menee nukkuu ku pelottaa et kuristuu niihi :S

^tinttis^^TyksLuonut: ^tinttis^^Torstai 02.04.2009 14:42

Maanantaina 6.4 klo 13 mennää Onnin kanssa tyksii ja laittaavat Onnille vuorokaudeksi tollasen nenämahaletkun mil mitataa ph ruokatorvesta. 4h pitää Onnin olla sit maanantaina syömättä. Tiistaiaamuna mennää takas tyksii poistattaa letku ja lääkäri soittaa 15.4 tulokset.

toyota-starletakin 5kk:den neukkaLuonut: toyota-starletPerjantai 27.03.2009 13:35

suluissa 3kk:den mitat

paino 6410g (5585g)
pituus 62,5cm (59cm)
pipo 42,6cm (40,9cm)

tyytyväinen, iloinen poika.
kasvu hyvää.
syö jo monipuolisesti kiinteitä; hed.sos,liha,puuro jne. tuttelia juo. d-vitam.saa.
leluun tarttuu, vie suuhun, jokeltaa, jaloille varaa hyvin, kääntyy selältä mahalleen.
iho siisti.

^tinttis^^No niinLuonut: ^tinttis^^Perjantai 27.03.2009 12:00

Soitin TYKSiin ku alkaa toi maitojauhe olla lopussa ja siitä ei oo ollu apua, melkee päinvastoin.. vatsa menny kovemmalla, unet häiriintyny ja paino aavistuksen laskenu.

Lääkäri määräs että jauhe lopetetaa ja palataan entiseen ruokavalioon. Laittaa lähetteen gastro-enterologian poliklinikalle ja nyt vaa oottelemaa koska postissa tulee aika sinne jatkotutkimuksii.
Paino: 7940g (16.3 oli 8040g)
Pituus: 68cm (16.3 oli 67.4cm)
Pipa 42.7cm

Kirjotti neukkukorttiin:

Jäntevä tyytyväinen poika. Pulauttelua. ALMIRON ja soseet käytössä. Paino laskusuunnassa. Kontrolli TYKSin ohjeen mukaan.

Toi lekuri sano että on 2 hoitolinjaa tässä, eli joko se on maitoallergia tai refluksitauti. Jos ei maito tehoo niin se on refluksitauti, jolloin Onni siirtyy lasten ja nuortenpolin hoidettavaksi, koska lastenlääkäri sitten määrää lääkityksen.

Seuraavassa neuvolassa kun katsotaan paino niin jos se on laskenut tai ei noussut niinku pitää niin suoraan lasten ja nuortenpolille, koska sitten se on jo vakavaa kun paino tippuu.

Jos Onni ei olis alottanut soseita jo alle 3kk iässä niin pulauttelun takia paino olisi tippunut rutkasti, tätä mieltä oli lääkäri ja itekki tiiän sen.

Onni vierasti vähän lääkäriä ja itki hirmusti.. rauhottui heti kun äitin syliin tuli. Kaikki oli muuten Onnilla kunnossa =)


Mentii Onnin kanssa klo 10:ksi peissiin, Onni oli siellä lastenhoitajan hoivissa ja tosi kiltti oli ollu =)


Bussipysäkillä tutustuin yhteen naiseen jolla 9v poika ja samassa koulussa vielä ku Lari (ja Lari vielä sattu tuntemaanki sen ku kotona kysyin), vaihettii sit numeroita ja meinattii et kahvitellaa joskus =) Seki muuttanu syyskuussa tänne ja sano ettei oikee tunne ketää. Olipa kiva saada uusi ystävä =)


Neuvolassa on sellane et sinne saa viiä vaatteita ja muut ottaa ja itekki ottaa jos jotai löytyy ni siel oli mietsisti Larin kokosii h&m vaatteita ni tottahan tämä mamma hamstras sieltä eikä tartte ostaa uusii hetkee =) Hyvällä omallatunnolla otin ku vein itse viimeks pussillisen lasten pienii vaattei sinne =)


Että tällästä tälle aamulle =) Iltasella työporukan kanssa syömään =)
Laitoin pyykkiä kuivuu ja samal näin kun se tapahtu ja melkee itku tuli!! =)

^tinttis^^Onni 4kk <3 <3Luonut: ^tinttis^^Keskiviikko 18.03.2009 10:17

^tinttis^^Onnin Tyksin reissuLuonut: ^tinttis^^Maanantai 16.03.2009 13:21

Joo elikkäs alkuun mitattiin poitsu ja tälläset tulokset tuli:

8040g, 67.4cm. Hyvin on painoa tullut nyt kun soseet aloitettiin.

Ensin Onnin tutki pari kandia ja sitten erikoislääkäri, ja mukana oli kai joku 7-8 kandii.. Onni oli opetustapaus :D

Lääkäri epäili maitoallergiaa, elikkäs nyt 2vkoa apteekin maidolla ja JOS auttaa niin sitten allergiapolille maitoaltistukseen. Mitään verikokeita tai ihotestei turha ottaa koska jos allergiaa on, niin se on suolisoperäistä mikä ei näy testeissä. (Nyt tiedän sit et miks Sallan kokoeet aikanaa näytti negaa, kun sillä oli se suolistoperänen allergia.)

Jos ei auta niin sitten Onnilla on vaan se läppä niin väljä et aiheuttaa takasinvirtausta (kaiketi se refluksitauti siis) ja sille ei voi mittää tehä vaan iän myötä paranee.

Koska kasvuun ei pulauttelu/oksentelu vaikuta, ei tartte niin huolissaan olla. Seurantatilassa siis.
Lääkäri soittaa meil parin viikon päästä että mitenkä on menny ja katotaa jatko.

Onni oli reipas, siinä tuli itku ku korvia katottii ku ei hän tykkää sit yhtää että päähän kosketaan (ja ku piti kii pitää)

Pari tuntia siel meni ja Onni oli koko aja hereillä ja höpötteli kovin. Niin ja varpaat löyty nyt sitte tyksissä <3 Kovasti koitti kandin sormia saaha suuhusa, samoten stetoskooppia :D
Jäntevä ja kaunis ihoinen, neurologiset testit hyvät ja muutoin kaikinpuolin terve ja hieno poika :)
Hyvä lukija,



Olet saamassa 15 euron kulukorvauksen lehdessämme 10/2009 (tällä viikolla ilmestyvä) julkaistusta
Hauskasta kuvasta. Palkkiosi maksetaan ilmoittamallesi tilille kahden
viikon kuluessa.


Ystävällisin Terveisin,

Aller Julkaisut Oy

7 päivää toimitus

^tinttis^^keskiviikkoLuonut: ^tinttis^^Keskiviikko 25.02.2009 16:57

Käytii hammashoitajalla tarkistuttaa Larin hampaat, oli iha ok.

Kysyin et mis vaihees ruvetaa vauvojen hampai pesee (ku ne o siis puhjennu) ni se sano että heti kun hampaat puhkee, voi harjata ja laittaa PIENESTI lastenhammastahnaa (hih hassuu =))

Hampaita oottelemaan siis =)