IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
14.5.2011
Tilastot
Käyntejä: 1090
Koko
40 jäsentä
Tyttöjä: 32 (80 %)
Poikia: 8 (20 %)
Keski-ikä
19,7 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 19,2 vuotta
Ylläpitäjä
SUPERMINE

Jäsenet (40)

jjenski-j3nnasusannAjjuliacPetraä`lapingangsta69^^hheidijjanspaaapaulamirjamiSOIJASIMOOOMalBest[Tanja86]Tuqs-NEEAAAAAANadja-96[[elsa]]_shiBBe_
« Uudemmat -

ErQSiis mä rakastan jääkiekkooLuonut: ErQLauantai 12.05.2012 19:56

Siis vittu että mä rakastan jääkiekkoo. Joo kyllä mä sillai ennen ajattelin että joo vittu mikä juntti juttu, siinähän vaan äijät luistelee jäällä tyhmän kiekon perässä. Ja hyi, eihän niillä oo ees hampaitakaan vaan näyttäävät ihan joiltain lappalaisilta poroaitauksen pitäjiltä! Mutta sitten mä vaan avasin mun silmäni - kun Suomi voitti viime keväällä kuus viis tai miten se meni, tais olla kuus yks, niin mä olin että wow, tää on mahtavaa!

Parasta siinä oli musta että me voitettiin Ruotsi. Viimein! Se oli täydellinen nöyryytys niille svedupelleille ja hyvä niin. Ne ansaitsi saada turpaansa, onhan niillä kuitenkin kaikki muut asiat niin paljon paremmin kuin meillä. Joukkueen palattua kotimaahan valtaisa voitonjuhla oli myös upea kokemus, vaikken muista mitään siitä: mä vaan hilluin vitunmoisessa kännissä, taisin kusta housuilleni ja huusin Kraanlundia ja ilmaveiviä. En kyllä ees tiedä mitä ne tarkoittaa mutta hauskaa oli! Kerrankin sai oikeasti juoda ihan kunnolla ja julkisella paikalla, ja parasta että myös uljaat leijonat esiintyivät siellä ja olivat samoissa tunnelmissa missä Suomen Kansa, Heidän Parhaat ja Suurimmat Kannattajansa.

Karjalakin julkaisi sen kivan oluen kuusi yksi! En ees epäile etteikö menny kaupaksi. Varmasti meni. Olutta ja jääkiekkoa samassa pullossa, varma hitti! Minäkin ostin useamman mäyräkoirallisen sitä, vaikka joku yritti väittää että toi on vaan sitä kansallista uhoamispaskaa ja ettei Karjala oo ollut Suomen omistuksessa vuosiin. No ei ookaan, sehän menetettiin Venäjälle talvisodassa ja just siksi siinä pullossa lukeekin KARJALA eikä vaikka joku Turku (jonka voisi muuten ennemmin antaa ryssille tai sveduille).

Antero Mertaranta on kanssa niiin hyvä selostaja se on yksinkertaisesti paras! Tänä vuonna meille hankittiin kaikki plussa-teeveet että voidaan sitten katsella pelejä aina kun halutaan. Kisalippujakin oon miettinyt hankkivani, kun olis niin kiva päästä muiden mukaan kännissä huutamaan ihanaa leijonat ihanaa ja Kraanluund on söpö ja kuusykskuusyks ja ilimaveivii! Siis oikeasti mä rakastan tätä jääkiekkoo!

SUPERMINEsuomi-ruotsi jäkismatsi !Luonut: SUPERMINETiistai 24.05.2011 21:16

tipuin sohvalta. oli sen arvost kyl ♥

Tuqs-Luonut: Tuqs-Tiistai 17.05.2011 19:53

GRANLUND meidän joka olet kaukalossa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi tulkoon sinun ilmaveivisi.Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin kaukalossa.Mekin annamme anteeksi niille jotka ovat sinua selästä ajaneet.Äläkä vaan ikinä häviä ruotsille vaan tuo voitto meille. Sillä sinun on kaukalo,voima ja taito iän kaikkisesti. Kopioi tämä blogiisi jos GRANLUND on mielestäsi jumala

iidao265.Luonut: iidaoTiistai 17.05.2011 18:14


GRANLUND meidän joka olet kaukalossa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi , tulkoon sinun ilmaveivisi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin kaukalossa. Mekin annamme anteeksi niille jotka ovat sinua selästä ajaneet. Äläkä vaan häviä muille maille, vaan tuo voitto meille. Sillä sinun on kaukalo, voima ja taito ian kaikkisesti, GRANLUND. Kopioi tämä blogiisi jos GRANLUND on mielestäsi jumala :):)

AAA.. RAKASTAN 1 <nam> <sydän>

MickeMANGUSTI_Luonut: MickeMANGUSTIMaanantai 16.05.2011 23:31

Haha söpöö ku pikku-Granlund on vähä ottaneena tuol noi ;)

MadCraftJos tänään...?Luonut: MadCraftMaanantai 16.05.2011 00:43

Voittaiskoos se suomi sit tänään..?

DeeveriLacrosseLuonut: DeeveriLauantai 14.05.2011 19:33

Mikael Granlundin ilmaveiviä hehkutetaan ihan kuin se olisi joku uusikin keksintö. Ainut uusi asia taitaa olla se, että kyseistä maalintekotapaa nimitetään ilmaveiviksi. Aiemmin se on tunnettu nimillä lacrosse ja zorro. Monet ulkomaiset tiedotusvälineet käyttävät noita nimityksiä edelleen, mutta Suomessa on näemmä otettu käyttöön ilmaveivi. Suomen kielen kannattajana minun on kai oltava ylpeä siitä, että vierasperäisen sanan tilalle on tullut kotosuomalainen nimitys.

Lacrosse-tyylillä tehtyjä maaleja on toki nähty ennenkin.
Tässä muutamia:

http://www.youtube.com/watch?v=qOWVu440qgY

http://www.youtube.com/watch?v=1z7ZaX8Q99s

http://www.youtube.com/watch?v=P8GlE5HL_eM

^essi^-näinLuonut: ^essi^-Lauantai 14.05.2011 15:12

Granlund ei ole veistetty ihan samasta puusta kuin kanssapelaajansa.

- Ensin se harhauttaa vastustajan kaksi kivitalon kokoista kaveria ja sitten nostaa kiekon mailan lavan päälle ja yläkulmaan. Ei tulisi tavalliselle pelurille mieleen tuollaista yrittää, saati että sitä pystyisi toteuttamaan.

Noin oli sanonu Jalonen jossai haastattelus.


http://www.iltalehti.fi/mmlatka2011/2011051413713799_jm.shtml

VIIVIMARIA- !!♥ KIITOSLuonut: VIIVIMARIALauantai 14.05.2011 12:22

MIKAEL ANTERO GRANLUND♥ #64 ! ''mikke''


SE OLI SIINÄ! SUOMI FINAALIIN!


Tunnustelevan avauserän jälkeen 25 peliminuutin jälkeen rävähti!

Mikael Granlund sai kiekon maalin takana, pyöräytti kaksi venäläistä kahville, nappasi kiekon mailan lavan päälle ja veivasi lätyn ilmasta ohi yläpesään hölmistyneen venäläisvahti Konstantin Barulinin.

Maalia ihmeteltiin oma aikansa jopa videotarkastuksessa, mutta mitään laitonta ei löytynyt.

- Sillä maalilla voitimme pelin, sanoi leijonavalmentaja Jukka Jalonen veivistä, jonka jälkeen Venäjän itseluottamus oli pirstaleina.

Itänaapurin hermotkaan eivät pitäneet, vaan venäläisten suuret tähdet Ovetshkinin ja Kovaltshukin johdolla alkoivat ottaa kummallisia huitomisjäähyjä Suomen maalin edestä.

Aleksandr Ovetshkin oli juuri päässyt jäähypenkiltä, kun Jani Lajunen survaisi irtokiekon sisään. 2-0 Suomelle, kun peliaikaa oli jäljellä enää kolmetoista minuuttia.

Vain kaksi minuuttia myöhemmin Grannlund on jälleen asialla ja antaa nappisyötön Jarkko Immoselle. Pistepörssin kärkimies napauttaa 3-0 ja Venäjän karhun selkäranka murtuu rytisten!

- Paras pelimme osui tärkeään paikkaan, kiteytti Jukka Jalonen suomalaistunnelmat.

Voitimme itänaapurin, seuraavaksi kaatuu länsinaapuri!

mariameWOHOOOLuonut: mariameLauantai 14.05.2011 01:53

(sori mut jos kerta katon jäkistä niin katonki kunnolla)
« Uudemmat -