IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1594 (1.7.2008 alkaen)
Koko
148 jäsentä
Tyttöjä: 59 (40 %)
Poikia: 89 (60 %)
Keski-ikä
30,8 vuotta
Otos: 91 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,9 vuotta

Jäsenet (148)

huzaatimi_jklpalmupoikarraed-paskajalka-[lil-bitch]Beepah_spooky_wallewalleDimon^fadyyjazeyKujariherrar1DuBoYMagriAnski-
« Uudemmat -
Hyvät ihmiset,
me jokainen tiedämme sen, että Suomessa tosiaan on nykyisin sangen paljon ulkomaalaista väkeä mustanaan. Meille osalle se on vain liikaa, mutta miksi niin?

Aluksikin, monet valittavat siitä, että maahanmuuttajat vievät työpaikkamme. Milloin sinä suunnittelit viimeksi perustavasi pizzerian? Tiedätkö, jos SINUT otettaisiin töihin johonkin pizzaravintolaan, sen suosio lopahtaisi alkuunsa. Asiakas tulisi sisään ja ihmettelisi "miks vitussa nää pizzat maksaa 40 euroa?" ja saisi vastauksen "no kun tolle yhdelle pitää maksaa palkkaa."

Rikollisuus on ollut myös yksi syy, miksei ulkomaalaisia kuuluisi huolia Suomeen. Huomauttaisin, että myös ulkomaalaiset kokevat sitä ihan samalla lailla: eräänkin romaninaisen käsilaukku varastettiin, ja mukana olivat hänen kaikki 17 lompakkoaan ja 5 kännykkäänsä. Työssä käyvää, rehellistä mustalaista voisi ehkä hyvinkin kutsua romaanihenkilöksi. Täytyy kuitenkin osata nähdä asia myös kyseisten ihmisten omasta näkökulmasta: miltä sinusta tuntuisi, jos elämäsi alku ja loppu olisivat molemmat vahinkolaukauksia?

Toisaalta ehkä tässä on kyse myös siitä, ettemme vain osaa toimia oikein ulkomaalaisten tehdessä rikoksia. Jos näemme tummien miesten aikovan joukkoraiskata nuoren naisen, mitä voi tehdä? Heittää koripallon sekaan?

Minä ainakin uskon, että myös etniset ryhmät tulevat toimeen joskus toistensa kanssa niiden välillä vallitsevista erimielisyyksistä huolimatta. Varmasti joku päivä venäläinen, romani ja somali mahtuvat samaan poliisiautoon.

Jotkut ovat olleet huolissaan, tuovatko maahanmuuttajat Suomeen uskontojaan. Voi hyvinkin olla, että pian minareetin pylväiden päissä ukot huutavat aamukutsua, mutta toisaalta, emme herää enää kukonlaulun vaan imaamin hoilotuksen aikaan. Tästä voi tulla maataloudellemme merkittäviä säästöjä. Sharia-lakia taitavasti soveltavamalla saadaan homot hirteen ja naiset sopivasti nyrkin ja hellan väliin, kuten kuuluukin.

Suosittelisin myös muistamaan, että maahanmuuttajissa on piileviä urheilukykyjä, joiden avulla voimme menestyä tulevaisuuden urheilukilpailuissa! Esimerkiksi maahanmuuttajille kehitetyssä triathlonissa, jossa kävellään uimahallille ja tullaan pyörällä takaisin, on pärjätty hyvin kansainväliselläkin tasolla.

Tietenkin on olemassa kulttuurieroja. Okei, ehkä ajatus tummaihoisesta miehestä laulamassa myöhäisillan karaokessa "Olen suomalainen" tuntuu hieman kornilta, mutta miten olisi vaikka "Ma joka paiva toita teen"?

Voisi olla hyvä, että jokainen kokeilisi tutustua edes yhteen romaniin ja tulla ystäviksi sen kanssa. Näe hyvät puolet: ainakaan frendisi ei piinaisi sinua tylsillä jutuilla työkavereistaan. Ja hei, jokainen haluaa tuntea henkilön, joka ajaa kalliilla autolla, asuu hienossa asunnossa eikä tarvitse tehdä edes mitään töitä sen eteen! Voit saada niiltä myös tyylivinkkejä, sillä monet niistä tuntevat muotia - täytyyhän sitä tietää, missä taskut milloinkin ovat!

Uskon, että saamme ulkomaalaiset sopeutumaan maahamme, kunhan tarjoamme asenteillamme ja sopivilla tu'illa heille hyvät mahdollisuudet siihen. Antamalla heille ainakin suukapulan, vitosen kaljaan ja porttikiellon laadukkaimpiin ravintoloihin voimme taata jokaiselle, niin syntyperäiselle suomalaiselle kuin maahanmuuttajallekin, tasa-arvoisen ja hyvän elämän hyvinvointivaltiossamme.


// Vitseistä osa on itseni keksimiä (siis kuten arvaatkin, ne huonoimmat), netistä etsittyjä, kavereilta kuultuja sekä pizzeriasta mainitut jutut jäivät mieleen aikoinaan MTV3n Kymmenen uutisten loppukevennyksessä olleen irakilaiskoomikon esityksestä (sry dude, päätin pölliä ne tähän :D)
// Teksti on tarkoitettu enemmänkin nauramaan ennakkoluuloisuuden ja stereotypioiden naurettavuudelle, eikä esittämään niitä faktoina.
- Kaksi 30-vuotiasta suomalaismiestä löivät ulkomaalaistaustaista, 15-vuotiasta tyttöä nyrkillä naamaan. Tyttö oli ollut ulkona muiden nuorten kanssa ja miehet olivat kokeneet ulkoa kantautuneen melun häiritseväksi katsoessaan Suomi-Saksa -peliä. Myöhemmin he olivat vielä palanneet ulos uhkaillen golf-mailalla ja laudanpätkällä. (HS 7.5.2011)

- Ollessaan normaalisti töissä, ulkomaalaistaustainen bussikuski pahoinpideltiin potkimalla häntä Helsingin keskustassa, keskellä kirkasta päivää. (HS 6.5.2011)

- "Kun suomenkielisen tuttavan ihan tavallisen näköinen poika puhui metroasemalla puhelimessa ystävänsä kanssa ruotsia, se riitti aseman penkillä istuneelle miehelle. Mies uhkaili nuorukaista, seurasi aivan kannoilla ja löi." - Pentti Helenius kolumnissaan "Näkökulma Suomessa lisääntyneestä rasismista: Nyt riittää" HS 6.5.2011)

- Noin 35-40 -vuotias nainen suivaantui kanadalaiselle naiselle ja tämän puolitoistavuotiaalle lapselle Itä-Helsingissä metrossa. Kanadalaisäidin ja tämän tyttären englanninkielisestä keskustelusta suivaantunut nainen yritti lyödä äitiä ja huuteli tätä loukkaavin sanoin. (Vartti 5.5.2011)

- Suomeen ollaan perustamassa uutta puoluetta, jonka nimeksi tulee Suomen kansallissosialistinen työväenpuolue. Puolueohjelma ja puolueen säännöt ovat osittain kopioitu suoraan Hitleriltä. Puolue vastustaa kaikkea maahanmuuttoa ja sen mielestä Suomen kansalaisuuden ansaitsee vain kantaväestöön kuuluvat ihmiset. (Iltalehti 4.5.2011)

- "Se tuo maahanmuuttohomma se pitää saada kuriin. Pitää saada kuriin ettei täällä ruveta rosvoilee. Pikäkäännytyslaki heti voimaan. Kaverin poika on rajalla töissä, ja se sanoo että neekeriukko tulee eikä osaa mitään muuta sanoa kuin turvapaikka ja heti ollaan sisällä. Enpä tiedä tämmöistä on ja kaiken maailman muslimit täällä hilluu ja kyykkii tuolla huutaa.. Kahtokaahan minareettikin kohta tuossa ukko huutaa siellä tolpassa "yyöyööyöy". Aamusella vielä kauan on sitä mukava kuunnella." - Teuvo Hakkarainen (HS:n nettivideo 26.4.2011)

Tähänkö olemme tulleet? Ei jumalauta, että olen pettynyt ja surullinen siitä miten paljon rasismi on lisääntynyt... Tai no, ehkei se ole lisääntynyt, se on vain tullut esiin kuten koiran paska sulavasta lumihangesta keväisin, ollut kyllä jo aiemmin siellä, mutta vasta nyt se näkyy.

Aivan normaalisti töitä tekeviä ja verorahoja maksavia ihmisiä pahoinpidellään ihonvärinsä takia. Jotkut perustelevat ulkomaalaisvastaisuuttaan sillä, että "ne tulevat vain elämään rahoillamme", mutta miten tuon bussikuskin potkiminen on siinä tapauksessa perusteltavissa?

Tuoreet uutiset paljastavat, että suomenruotsalaiset nuoret eivät uskalla puhua iltaiseen tai öiseen aikaan kaupungilla ollessaan omalla äidinkielellään. Heillä pitäisi olla siihen täysi oikeus. Samalla kun arvostelemme Ruotsin huonoa tapaa kohdella ruotsinsuomalaisia, kohtelemme kaltoin myös itse suomenruotsalaisiamme.

Suomi on sivistysvaltio, jossa koulutuksen pitäisi olla parasta maailmassa. Miksi sitten joukosta löytyy näin paljon idiootteja? Ymmärtävätkö maahanmuuton vastustajat, että ajan mittaan maahanmuutosta on suurtakin hyötyä? Kun suomalaiseen genotyyppiin saadaan ulkomaalaista geeniperimää, voidaan monien suomalaisien kansantautien, kuten esimerkiksi sydänsairauksien, määrä väestössä saada vähenemään.

Tajuavatko maahanmuuttoa vastustavat ihmiset, että suurella osalla heistäkin on ulkomaalaisia sukujuuria? Hitlerkin teurastutti juutalaisia, vastusti maahanmuuttoa Saksaan ja ihannoi arjalaispiirteitä, vaikka hänellä itsellään oli juutalaisia sukulaisia, hän oli Itävallasta ja kaiken lisäksi sukujuuria Afrikasta.

Monet maahanmuuttajista ja ulkomaalaisista olevat negatiiviset faktat ovat liioiteltuja ja osa ihan puhtaasti paskaa. Kyllä, ulkomaalaisten keskuudessa tehdään prosentin enemmän raiskauksia (suhteutettuna ihmisten määrään) kuin suomalaisten keskuudessa, mutta suurin osa raiskauksista on venäläisturistien aikaansaannoksia. Suurin osa ulkomaalaisista tekee töitä ja maksaa veroja Suomeen. Ulkomaalaisista työttöminä on suurin piirtein yhtä iso prosenttiosuus mitä "puhtaista suomalaisistakin".

Eivät muut ihmiset tuhoa suomalaista kulttuuria, he rikastuttavat sitä.

Lisättyä: Voi perkele ei tästä tällaista tappelublogia pitänyt saada aikaan :D

Huomautan ettei tekstin ole tarkoitus niputtaa yhteen rasisteja, Perussuomalaisia äänestäviä eikä kansallissosialistisia puolueita. Tekstin on tarkoitus vain osoittaa maahanmuuttajien kokemia ikävyyksiä Suomessa ja niiden epäreiluutta.

En myöskään väitä, että rasismi Suomessa olisi vain kantasuomalaisten juttu. Myös monien maahanmuuttajaryhmien välillä vallitsee vahvoja ennakkoluuloja. En myöskään väitä, että rasismi olisi vain Suomen ongelma, sillä se on nostanut päätään kaikkialla ympäri maailmaa. Huolissani olen kuitenkin siitä, kuinka voimakkaasti vieraskulttuurisuus on joutumassa vainon kohteeksi Suomessa.

Tekstissä mainittava "puhdas suomalainen" ja yleensäkin ajateltava käsite puhtaasta suomalaisuudesta on kunkin oma tulkintakysymys. Siksi se on myös lainausmerkeissä. Omasta mielestäni "puhdasta suomalaisuutta" ei ole olemassakaan, sillä valtaosalla on sukujuuria viimeistään vuosisatojen takaa jostain naapurimaasta.

En ole missään kohtaa tekstiä väittänyt, että ulkomaalaisten ei tarvitsisi kunnioittaa suomalaisia. Totta kai täytyy.

En myöskään väitä, että jokainen ulkomaalainenkaan olisi täysin Suomen lakien mukaan käyttäytynyt. Se, minkä näen ongelmana, on se, että niin monet muistavat nimenomaan sen pienemmän häirikköosan väestöstä. Miksei televisiossa puhuta venäläismiljonääreistä jotka luovat Suomeen satoja työpaikkoja?

Monien ulkomaalaisnuorten häiriökäyttäytymiseen on myös voinut vaikuttaa nimenomaan se rasismi, jota he ovat kokeneet. Jos sinä muuttaisit maahan, jossa sinua sorsittaisiin, se tuskin helpottaisi sopeutumistasi - rakastaisitko sinä sitä kansaa ja maata? Jos et pääsisi poiskaan sieltä, mitä vaihtoehtoja jäisi?

Tekstin pääpointti on hippiajatus "hyväksytään toisemme, peace and love dudes". Emmekö vain voi hyväksyä toisiamme ja that's it? Karu totuus on, että vaikka monet perustelevat ulkomaalaisvastaisuuttaan faktoilla, takana piilee stereotypiat ja ennakkoluulot. Jos näin ei ole, niin kysymys: Voisitko olla ystävä maahanmuuttajan/maahanmuuttajataustaisen, ikäisesi ihmisen kanssa, jos hän ei olisi vain sosiaaliturvalla eläjä?

Olisiko sinun mielestäsi oikein syrjiä tai uhkailla sinua jonkin ulkonäöllisen ominaisuutesi, jolle et mahtaisi mitään, takia?

Ja vielä viimeinen lisäys: Kuten jo sanoin, en tarkoittanut tätä tappelupaikaksi, mutta jääköön tämä kaiken kansan nähtäville, seison kyllä sanojeni takana. Jos edes yksi ihminen muutti käsitystään maahanmuuttajista positiivisempaan suuntaan, on tekstini onnistunut. Olen harmissani, jos niin monet meistä haluavat Suomea taaksepäin kohti sulkeutunutta ja ahdasmielistä maata, mutta en kuulu niihin kitisijöihin jotka uhkailevat muuttavansa täältä pois. En halua muuttaa paratiisiin, haluan olla mukana rakentamassa sellaista.

PrincessIitu[Ei aihetta]Luonut: PrincessIituLauantai 07.08.2010 14:58

Valkoinen ihminen sanoi: ”Värilliset ihmiset eivät saa olla täällä, vain vaaleat”.
Musta mies kääntyi ympäri ja sanoi:
Kuuntele nyt…
Kun synnyin, olin MUSTA.
Kun kasvoin,olin MUSTA.
Kun olen sairas,olen MUSTA.
Kun menen ottamaan aurinkoa,olen MUSTA.
Kun minulla on kylmä, olen MUSTA.
Kun kuolen, olen MUSTA
Mutta sinä…
Kun synnyit, olit VAALEANPUNAINEN.
Kun kasvat, olet VALKEA.
Kun olet sairas, olet VIHREÄ.
Kun otat aurinkoa, muutut PUNAISEKSI.
Kun sinulla on kylmä, olet SININEN.
Kun kuolet, muutut KALMANKALPEAKSI.
Ja vielä kehtaat sanoa minua värilliseksi?”
Laita tämä blogiisi tai profiiliisi, jos vihaat rasismia. :D
  • 1. E.T on paremman näköinen
  • 2. E.T oppi kielen
  • 3. E.T tuli yksin
  • 4. E.T:llä oli oma pyörä
  • 5. E.T halusi takaisin kotiin

Ja vielä loppu kevennykseksi
  • Diazi Quit (Quit: Mustalaiset tekivät valituksen YLElle ettei heistä käsitteleviä ohjelmia näytetä juuri lainkaan. Näin ollen Poliisi TV tulee tästä lähtien 3 kertaa viikossa)

Setha[Ei aihetta]Luonut: SethaTiistai 25.05.2010 01:29

Päivän perus teema: Ulkonäön perusteella
tuomitaan. Miten tota voi ees perustella?

Ihme verukkeella, jengi syyttää muita,
kyttää muita, eikä hyväksytä muita
Sunnuntaipössytteljiät leimataan nisteiksi
jos jengil mustaa pääl, niin sit satanisteiksi
”Mitä?! ” Eiks jengi tajuu näit virheiksi ??
Näit asenteit löytyy jopa eduskunnasta
Idioottei joil ei hajuu mistään asiasta
istuinnoil jauhaa suu täynnä paskaa
Koittakaa kasvaa, ei erilaisuus oo pahasta

On vaikeet estää ennakkoluuloi kasvamasta
Nyt noustaan tätä paskaa vastaan
Jos et oo värisokee, et tuu koskaan näkee kauas
Venaan päivää et voin kantaa mun tähtee rauhas, mun kaulas !!


Ja kehtaatte viel väittää et mul reistaa!
Vitun tahalteen väärin ymmärtäjät!
Vääristelyn sijaan jättäkää vaik kokonaa ymmärtämät

Ainiin sit en myöskään tajuu tätä:
nykyään kaikki on sallittuu jos teet sen kännis ja läpäl!
Fuck that! En usko mitään. Oon kai ateisti
Ja homie suosittelen chekkaa kaveriski !!

jjonnaaa!Luonut: jjonnaaaPerjantai 14.05.2010 18:08

Valkoinen mies sanoi: "Värilliset eivät ole sallittuja."
Musta mies kääntyi ympäri ja nousi seisomaan. Sitten hän sanoi:
"Kuuntele sir ...
Kun synnyin olin MUSTA,
Kun vartuin olin MUSTA,
Kun olen sairas olen MUSTA,
Kun menen aurinkoon olen MUSTA
Kun minä olen kylmä olen MUSTA,
Kun kuolen olen MUSTA ...
Mutta te herra ...
Kun te synnyitte, olit VAALEANPUNAINEN,
Kun kasvat isoksi, olet VALKOINEN,
Kun olet sairas, olet VIHREÄ,
Kun olet auringossa olet PUNAINEN,
Kun olet kylmässä olet SININEN,
Ja kun kuolet sinä olet LILA.
Joten kuinka kehtaat kutsua minua VÄRILLISEKSI?
Laita tämä blogiisi, jos vihaat rasismia.

KemikaaliKeuhko....Luonut: KemikaaliKeuhkoSunnuntai 18.04.2010 16:35

Valkoinen ihminen sanoi:
”Värilliset ihmiset eivät saa olla täällä”.
Musta mies kääntyi ympäri ja sanoi:
”Kuuntele nyt… Kun synnyin, olin MUSTA.
Kun kasvoin, olin MUSTA.
Kun olen sairas, olen MUSTA.
Kun menen ottamaan aurinkoa, olen MUSTA.
Kun minulla on kylmä, olen MUSTA.
Kun kuolen, olen MUSTA.
Mutta sinä…
Kun synnyit, olit VAALEANPUNAINEN.
Kun kasvat, olet VALKEA.
Kun olet sairas, olet VIHREÄ.
Kun otat aurinkoa, muutut PUNAISEKSI.
Kun sinulla on kylmä, olet SININEN.
Kun kuolet, muutut KALMANKALPEAKSI.
Ja vielä kehtaat sanoa minua värilliseksi?”
Laita tämä blogiisi tai profiiliisi, jos vihaat rasismia.

http://www.youtube.com/watch?v=qezM-Ly5dYM

AIDAR[Ei aihetta]Luonut: AIDARTiistai 23.03.2010 22:20

Valkoinen ihminen sanoi: Värilliset ihmiset eivät saa olla täällä.
Musta mies kääntyi ympäri ja sanoi: Kuuntele nyt, Kun synnyin, olin MUSTA,Kun kasvoin, olin MUSTA Kun olen sairas, olen MUSTA Kun menen ottamaan aurinkoa, olen MUSTA Kun minulla on kylmä, olen MUSTA Kun kuolen, olen MUSTA Mutta sinä, Kun synnyit, olit VAALEANPUNAINEN.Kun kasvat, olet VALKEA.Kun olet sairas, olet VIHREÄ.Kun otat aurinkoa, muutut PUNAISEKSI.Kun sinulla on kylmä, olet SININEN. Kun kuolet, muutut KALMANKALPEAKSI.Ja vielä kehtaat sanoa minua värilliseksi?
Laita tämä blogiisi tai profiiliisi, jos vihaat rasismia

RuuchuNaulan kantaanLuonut: RuuchuKeskiviikko 14.10.2009 19:02

A white man said, "Colored people are not allowed here."
The black man turned around and stood up. Then he said:
"Listen sir... When I was born I was BLACK,
When I grew up I was BLACK,
When I'm sick I'm BLACK,
When I go in the sun I'm BLACK,
When I'm cold I'm BLACK,
When I die I'll be BLACK...
But you sir...
When you are born you're PINK,
When you grow up you're WHITE,
When you're sick, you're GREEN,
When you go in the sun you turn RED,
When you're cold you turn BLUE,
And when you die you turn PURPLE.
And you have the nerve to call me COLORED?"

llindamo[Ei aihetta]Luonut: llindamoPerjantai 04.09.2009 18:19


Valkoinen ihminen sanoi: ”Värilliset ihmiset eivät saa olla täällä”.

Musta mies kääntyi ympäri ja sanoi:

”Kuuntele nyt… Kun synnyin, olin MUSTA.

Kun kasvoin,olin MUSTA.

Kun olen sairas,olen MUSTA.

Kun menen ottamaan aurinkoa,olen MUSTA.

Kun minulla on kylmä, olen MUSTA.

Kun kuolen, olen MUSTA

Mutta sinä…

Kun synnyit, olit VAALEANPUNAINEN.

Kun kasvat, olet VALKEA.

Kun olet sairas, olet VIHREÄ.

Kun otat aurinkoa, muutut PUNAISEKSI.

Kun sinulla on kylmä, olet SININEN.

Kun kuolet, muutut KALMANKALPEAKSI.

Ja vielä kehtaat sanoa minua värilliseksi?”
« Uudemmat -