IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1233 (1.7.2008 alkaen)
Koko
91 jäsentä
Tyttöjä: 66 (73 %)
Poikia: 25 (27 %)
Keski-ikä
34,9 vuotta
Otos: 62 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,4 vuotta

Jäsenet (91)

AntZarjacce666Bartokkatjuska81mmippeCherppa__RAP__Wäkkicollie78^SuojelusEnkeliHeini-DreamAndDrama--putti--_kipa-WaasanJaakkoo-ct-
« Uudemmat - Vanhemmat »

KokoskaRoskisLuonut: KokoskaMaanantai 31.08.2009 18:07

Meidän taloyhtiössä on 5 isoa roskista jotka on aina puolityhjiä ja ne roskat on siinä niiden vieressä maassa. Ärsyttävää.

Tänään aamulla vein koiraa pihalle ja se sitten kakkas, kakka pussiin ja suunta kohti niitä törky-roskiksia.

Juuri kun saavuttiin siihen roskiskatoksen suuaukolle niin vastapäiseltä suuaukolta lentää kauhealla räminällä jokin iso pellin pala tai jotain meitä kohti ja perässä tulee mies joka huutaa kurkku suorana tsekiksi jotakuinkin " Voi v-tu että täällä on taas p*skasta!".

Minä lamaannun hetkeksi täysin koska aivot ei käsitä mitä on tekeillä, tuleeko joku päälle, huutaako se meille vai mitä häh?

Koirapa ei lamaannu vaan ottaa jalat alleen. Hetkeksi unohdin koko koiran enkä pitänyt kovin tiukasti hihnasta kiinni kun normaalisti se ei vedä. Keppikin siinä rytinässä lensi johonkin lähimpään pusikkoon.

Hovarontti siis pinkoo minkä jaloista lähtee poispäin roskiksilta, parkkipaikan halki, thank god ei tullut autoja. Tää huutaja mies huomasi meidät varmaan ekan kerran tässä vaiheessa ja jotain siinä päivitteli. Minä havahduin kun äijä lähtee juoksemaan mun koiraa kiinni, what a big mistake.

Valpas vahtikoirani kääntyykin miestä vastaan, murisee ja näyttää hieman vajaan maitohammas rivistönsä. Mies on ilmeisesti naapuri koska kutsuu koiraa nimeltä, minä huudan roskiksilta koiraa luokse ja lähestyn hitaasti jottei haukku luule että ollaan menossa kotiin. Yritän myös ohjeistaa miestä englanniksi olla koskematta koiraan tai menemästä lähemmäs mutta ei se taida ymmärtää, ei kuitenkaan halua hampaita itseensä eli mies siirtyy syrjään ja koira pinkoo tuhatta ja sataa mun luo ja hyppää syliin vikisten.

Mies pahoittelee vielä tilannetta ja kysyy onko kaikkiOk ja en sitten tajua pyytää häntä antamaan minulle keppiä takaisin vaan sanon että kaikki on alright.

Mennään sittentakasin sinne roskiksille ja viskataan vihdoin se kakkapussi sinne roskikseen. Yritän antaa koiralle etsi-käskyn jotta saisin sen kepin mutta ruuantähteet roskisten ympärillä vie voiton.

Soitan ukolle että tulee alas roskiksille että keppi hukku. No mutta siinä odotellessa talonmies kävelee roskisten ympäri ja Fazi aloittaa raivokkaanhaukkumisen ja murinan mitä se ei yleensä tee edes vieraille ellei ne juokse suoraan kohti tai tuijota. Mutta talkkari antaa mulle sen kepin minkä hän ilmeisesti bongasi sieltä pusikosta, ties mitä sekin ajatteli että on tapahtunut.

Lähdetään siis valumaan takasin himppeen ja Fazi haukkua louskottaa joka ikiselle vastaantulijalle. Argh, oon ihan varma että kaikki hiton sosiaalistamiset sun muut on nyt kertaheitolla mennyt hukkaan.

Mutta nyt myöhemmin kun käytiin pissalenkillä koira käyttäytyi taas kuten aina, ei huomioi muita ihmisiä lainkaan, phew!

Että tällasta taasen tänään...

KokoskaYllätysLuonut: KokoskaSunnuntai 30.08.2009 01:15

Kyllä tuo Hovarontin pentu osaa yllättää välillä. Sillä on meinaan ehkä sittenkin aivot :D

Yleensä jos joku räksyttävä Fifi tulee nimittäin vastaan niin turha toivo että tuohon rakkiin sais jonkin kontaktin. Oon siis lähinnä yrittäny snoilla "katso" ja sanalla joka jotakuinkin meinaa että tuu lähemmäs mua sieltä.

No mutta tänään tuli taas tämmönen äyh äyh tapaus noh noh-omistajan kanssa vastaan ja aattelin kokeilla jotainuutta ja piristävää kun se kuja todellakin oli kapea. Sanoin sanan joka suomeksi on jotakuinkin "jalka" = seuraa ja oho! Penikkahan meni siihen vasemman polven viekkuun ja tapitti mua vielä monta metriä Fifin jälkeen.
Vähänkö sai tyttö nakkeja!
Ja idea on siis se että ollaan jankattu vaan tuota perusasentoa mutta ei sitä itse seuraamista sitten yhtään mutta tuo niin kun tajus jutun idean ihan itse ja sitä nyt sitten lenkin aikana kokeiltiin moneen kertaan ja kyllä se vaan toimii ja pysähtyessäni ketku istahtaa ilman mitään käskyjä...ihme hönö ja välillä se ei sitten oo osaavinaan mitään!

Ja huomenna aamulla sittten mennään ekaa kertaa meidän tokon peruskurssille.
Ja tuskaillaan vielä että halutaanko me myös agilityyn vai ei. Ei jotenkin innosta mua... tahdon enemmän jäljelle sekä/tai hakuilemaan..mut äh toisaalta...

Joo ja mua nauratti kovin lenkillä kun toisella puolen tietä oli äiti pikku ipanan kanssa ja sano sille kakrullensa että katos tuolla on fiksu koira se on opaskoira. Että neidillä on tuommonen keppi ja fiksu koira joka näyttää sille tietä. Tässä vaiheessa Fazi oli saanut nenäänsä jonkin sulotuoksun ja yritti kaikin keinoin kiskoa mua jonkun pihaan ja minä pihisin hampaiden raoista että ei sinne kun tänne ja koitin olla nauramatta sille naiselle. En viitsiny pilata niiden illuusiota "fiksusta opaskoirasta" joka paljastuisikin ihan tavalliseksi rekuksi ja vieläpä vahti sellaiseksi.

siruasd[Ei aihetta]Luonut: siruasdPerjantai 10.07.2009 20:35

mulle oli äskö ihan semmonen olo et oisin ollu mie jota koira harjas ku olin itekki ihan samalla tavalla koiramainen koirankarvoja ihan kunnolla :D oli aika karvanen olo :DD

^SuojelusEnkeli[Ei aihetta]Luonut: ^SuojelusEnkeliTorstai 12.02.2009 20:37

Voi elämä mun koirani on sekopää :D:D:D


xD lisää näitä löytyy ku selaa mun kansioi XD
« Uudemmat - Vanhemmat »