IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

RoskisMaanantai 31.08.2009 18:07

Meidän taloyhtiössä on 5 isoa roskista jotka on aina puolityhjiä ja ne roskat on siinä niiden vieressä maassa. Ärsyttävää.

Tänään aamulla vein koiraa pihalle ja se sitten kakkas, kakka pussiin ja suunta kohti niitä törky-roskiksia.

Juuri kun saavuttiin siihen roskiskatoksen suuaukolle niin vastapäiseltä suuaukolta lentää kauhealla räminällä jokin iso pellin pala tai jotain meitä kohti ja perässä tulee mies joka huutaa kurkku suorana tsekiksi jotakuinkin " Voi v-tu että täällä on taas p*skasta!".

Minä lamaannun hetkeksi täysin koska aivot ei käsitä mitä on tekeillä, tuleeko joku päälle, huutaako se meille vai mitä häh?

Koirapa ei lamaannu vaan ottaa jalat alleen. Hetkeksi unohdin koko koiran enkä pitänyt kovin tiukasti hihnasta kiinni kun normaalisti se ei vedä. Keppikin siinä rytinässä lensi johonkin lähimpään pusikkoon.

Hovarontti siis pinkoo minkä jaloista lähtee poispäin roskiksilta, parkkipaikan halki, thank god ei tullut autoja. Tää huutaja mies huomasi meidät varmaan ekan kerran tässä vaiheessa ja jotain siinä päivitteli. Minä havahduin kun äijä lähtee juoksemaan mun koiraa kiinni, what a big mistake.

Valpas vahtikoirani kääntyykin miestä vastaan, murisee ja näyttää hieman vajaan maitohammas rivistönsä. Mies on ilmeisesti naapuri koska kutsuu koiraa nimeltä, minä huudan roskiksilta koiraa luokse ja lähestyn hitaasti jottei haukku luule että ollaan menossa kotiin. Yritän myös ohjeistaa miestä englanniksi olla koskematta koiraan tai menemästä lähemmäs mutta ei se taida ymmärtää, ei kuitenkaan halua hampaita itseensä eli mies siirtyy syrjään ja koira pinkoo tuhatta ja sataa mun luo ja hyppää syliin vikisten.

Mies pahoittelee vielä tilannetta ja kysyy onko kaikkiOk ja en sitten tajua pyytää häntä antamaan minulle keppiä takaisin vaan sanon että kaikki on alright.

Mennään sittentakasin sinne roskiksille ja viskataan vihdoin se kakkapussi sinne roskikseen. Yritän antaa koiralle etsi-käskyn jotta saisin sen kepin mutta ruuantähteet roskisten ympärillä vie voiton.

Soitan ukolle että tulee alas roskiksille että keppi hukku. No mutta siinä odotellessa talonmies kävelee roskisten ympäri ja Fazi aloittaa raivokkaanhaukkumisen ja murinan mitä se ei yleensä tee edes vieraille ellei ne juokse suoraan kohti tai tuijota. Mutta talkkari antaa mulle sen kepin minkä hän ilmeisesti bongasi sieltä pusikosta, ties mitä sekin ajatteli että on tapahtunut.

Lähdetään siis valumaan takasin himppeen ja Fazi haukkua louskottaa joka ikiselle vastaantulijalle. Argh, oon ihan varma että kaikki hiton sosiaalistamiset sun muut on nyt kertaheitolla mennyt hukkaan.

Mutta nyt myöhemmin kun käytiin pissalenkillä koira käyttäytyi taas kuten aina, ei huomioi muita ihmisiä lainkaan, phew!

Että tällasta taasen tänään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.