IRC-Galleria

YllätysSunnuntai 30.08.2009 01:15

Kyllä tuo Hovarontin pentu osaa yllättää välillä. Sillä on meinaan ehkä sittenkin aivot :D

Yleensä jos joku räksyttävä Fifi tulee nimittäin vastaan niin turha toivo että tuohon rakkiin sais jonkin kontaktin. Oon siis lähinnä yrittäny snoilla "katso" ja sanalla joka jotakuinkin meinaa että tuu lähemmäs mua sieltä.

No mutta tänään tuli taas tämmönen äyh äyh tapaus noh noh-omistajan kanssa vastaan ja aattelin kokeilla jotainuutta ja piristävää kun se kuja todellakin oli kapea. Sanoin sanan joka suomeksi on jotakuinkin "jalka" = seuraa ja oho! Penikkahan meni siihen vasemman polven viekkuun ja tapitti mua vielä monta metriä Fifin jälkeen.
Vähänkö sai tyttö nakkeja!
Ja idea on siis se että ollaan jankattu vaan tuota perusasentoa mutta ei sitä itse seuraamista sitten yhtään mutta tuo niin kun tajus jutun idean ihan itse ja sitä nyt sitten lenkin aikana kokeiltiin moneen kertaan ja kyllä se vaan toimii ja pysähtyessäni ketku istahtaa ilman mitään käskyjä...ihme hönö ja välillä se ei sitten oo osaavinaan mitään!

Ja huomenna aamulla sittten mennään ekaa kertaa meidän tokon peruskurssille.
Ja tuskaillaan vielä että halutaanko me myös agilityyn vai ei. Ei jotenkin innosta mua... tahdon enemmän jäljelle sekä/tai hakuilemaan..mut äh toisaalta...

Joo ja mua nauratti kovin lenkillä kun toisella puolen tietä oli äiti pikku ipanan kanssa ja sano sille kakrullensa että katos tuolla on fiksu koira se on opaskoira. Että neidillä on tuommonen keppi ja fiksu koira joka näyttää sille tietä. Tässä vaiheessa Fazi oli saanut nenäänsä jonkin sulotuoksun ja yritti kaikin keinoin kiskoa mua jonkun pihaan ja minä pihisin hampaiden raoista että ei sinne kun tänne ja koitin olla nauramatta sille naiselle. En viitsiny pilata niiden illuusiota "fiksusta opaskoirasta" joka paljastuisikin ihan tavalliseksi rekuksi ja vieläpä vahti sellaiseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.