IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
27.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3302 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
193 jäsentä
Tyttöjä: 121 (63 %)
Poikia: 72 (37 %)
Keski-ikä
30,1 vuotta
Otos: 122 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,1 vuotta
Valvojat
Marneliese, Hhheidis

Jäsenet (193)

Walo-VeidadrunkpollyKivaKokkeli^Misantropia^TyrantTragedyLvPointSnow_WhiteMissu-_pAisTeKortsu_jensujaaauMichael_IronT|resaiines-ankkanicovskiGnukas
« Uudemmat -

HELLOBARBARIAN.-.-.-.-.-Luonut: HELLOBARBARIANKeskiviikko 27.03.2013 10:57

tumblr_mk5od1L1Jp1r5kouso3_500.gif
tumblr_mk5od1L1Jp1r5kouso4_500.gif
tumblr_mk5od1L1Jp1r5kouso1_500.gif
tumblr_mk5od1L1Jp1r5kouso2_500.gif

HELLOBARBARIANei mitääLuonut: HELLOBARBARIANMaanantai 25.03.2013 20:06

tumblr_mk82a0JsNe1s3pk3ro1_500.gif
tumblr_mk1sm6g1Mh1r18kx4o1_500.jpg

BandaThe Dark Knight RisesLuonut: BandaLauantai 21.07.2012 02:20

Uaaaaaah vieläki ihan fiiliksissä! Oli supermahtavaleffa! Huuuuuh! Hiiiih!

HELLOBARBARIANnanananaLuonut: HELLOBARBARIANPerjantai 11.05.2012 15:27

"All it takes is one bad day to reduce the sanest man alive to lunacy. That's how far the world is from where I am. Just one bad day. You had a bad day once. Am I right? I know I am. I can tell. You had a bad day and everything changed. Why else would you dress up like a flying rat?"
Joker_0084.jpg
]

ArmandBatman Arkham CityLuonut: ArmandMaanantai 07.05.2012 22:34

Peli: Batman Arkham City

Alusta: PC (saatavilla PS3, Xbox 360, Wii U)

Batman Arkham City oli se peli jota odotin kaikista 2011 vuoden peleistä kaikkein eniten. Ensimmäinen Batmanin seikkailu Arkhamin hullujenhuoneella oli loistava ja sai ensimmäistä kertaa minut vakuuttuneeksi että supersankareista pystyy sittenkin tekemään kunnollisia pelejä. Eli syystäkin odotin jatkoa sydän syrjällään. Täyttikö peli odotukseni? Kyllä, vaikka ei tämä enää yhtä tuoreelta tuntunut kuin ensimmäistä osaa pelatessa. Oli myös mahtavaa huomata että tähän peliin oli saatu mukaan Jokerin lisäksi yksi kiinnostavimmista hahmoista Batmanuniversumissa, nimittäin kissanainen. Eikä kisu jää pelkäksi statistiksi, vaan kisulla pääsee myös itse heiluttelemaan sitä kuuluisaa ruoskaa ja antamaan tuhmille pojille kunnon opetukset.

Kun viime lepakkomiehessä seikkailtiin vain pahamaineisessa hullujenhuoneessa on tähän jatkoon saatu mukaan kokonnainen vankilakaupunki. Tai no paremminkin sanottuna kaupunginosa jonka kaduilla saavat mellastaa kaikki rikolliset ja heitä pitää rautaisessa otteessaan tohtori Hugo omine tarkoitusperineen. Vihollisista puheenolleen tavallisten rivimiesten lisäksi joukosta löytyy mm myrkkymuraatti, pingviini, jokeri kajahtaneen tyttöystävänsä saattelemana ja monta muuta iloista veijaria.

Juoni oli ehkä pelin heikointa antia, tai no paremminkin sanottuna se ei ole heikko mutta jää jotenkin taka-alalle muun kivan puuhastelun tullessa enemmän esiin. Pääjuonen lisäksi pelissä on mukavia sivutehtäviä kourallinen ja oman episodinsa muodostavat arvuuttajan arvoitukset ja ympäri kaupunkia ripoteltut kysymysmerkit joiden kaikkien saamiseen ja paikallistamiseen tarvitaan harvinaisen paljon älliä nykypeliksi. Ällin lisäksi batmanin kaikki teknohärpättimet tulevat tarpeeseen kysymysmerkkimiehen arvoitusten ratkaisemiseksi.

Pelissä liikkuminen toimii kuin unelma, toimintapeliksi näppiksellä batmanin ja hiukan erillä tavalla toimivan kissanaisen liikutteleminen toimii hyvin. Joissakin sorminäppäryyttä vaativissa tehtävissä tosin tuli mieleeni että sijoittaisin hieman rahaa boxiohjaimeen vastaisuuden varalle. Taisteleminen on mahtavaa ja oli todella kiva kehittyä alun turpiinottajasta sankariksi joka ei taivu kovankaan myllytyksen edessä. Kissanaisella taisteleminen on perustaltaan samaa, mutta ketterämmät ja sulavammat liikesarjat tekevät siitä batmaniin verrattuna paljon hienompaa. Jossakin vaiheessa b-man alkoi jopa tuntumaan kömpelömmältä taisteluissa. B-manin ehdoton vahvuus verrattaessa kisuun on liikkuminen, viitan avulla nimittäin voi liidellä paiaksta toiseen kätevästi, kisu puolestaan joutuu kiipeilemään ja pomppimaan katolta toiselle.

Synkän goottilainen tunnelma on tämänkin lepakkoseikkailun yksi kantavista voimista. Goottilaisuus näkyy niin ääni, kuin myös arkkitehtuurissa. Unohtamatta tietenkään ristiriitaisia ja kajahtaneita hahmoja. Hahmojen ääninäyttelijät ovat parhaimpia kuulemiani pelaamisen historiassa, oikein erityisesti pitää mainita Jokerin ja Hugon osuudet. Myös rivimiehet höpöttelevät kadunkulmilla omia juttujaan ja elävät maailman tapahtumien tasalla, väliin jäin muutaman mulkeron jutustelua kuuntelemaan luvattoman pitkään. Eli kysyyssä on loistava ja tapahtumiin reagoiva hiekkalaatikkomaailma. Musiikit pauhaavat eeppisissä mittasuhteissa ja ovat osa kokonnaisvaltaista kokemusta. Enpä voi enää kuvitella miten tästä voi parantaa supersankaritoimintapeliä ja huhujen mukaan olisi jo ainakin suunnetteilla jatkoa. Eli taas jään odottamaan sydän syrjällään.

Jatkoa odotellessa otan kissanaisen pukuni ja ruoskani kaapista ja jatkan batmanin haastetehtävien pariin. Ai niin, ennen ko jatkan pelaamista niin suosittelen peliä kaikille jotka ikinä ovat pitäneet vähänkään b-manista, kisusta tai ylipäänsä supersanakreista. Tämä on aihepiirinsä ehdottomasti paras peli ikinä. Peli sopii taatusti myös niille jotka eivät omista batmannaamaria ja kissanaisen ruoskaa, Batman Arkham City on toimintapeli joka antaa rahoilleen vastineen.

Arvosana:
10 siitäkin huolimatta ettei aihe ollut ensimmäisen pelin jälkeen niin tuore. (asteikolla 1-10)

Yhteenveto:
Täydellisyyttä hipova toimintapeli Batmanin goottilaisen synkässä maailmasta.

Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand
Mutku ei oo oikeen mitään mitä kossata... parhaita ehotuksia mulle oli tähän mennessä K Gravitationista (blondausta vaan ja pyssy messiin), Jabba the Hutt (ei tarttis tehä mitään) ja Ankeuttaja (menisin sinne krapulassa ja se ajais asian)..

Sit todettii et ehk mennää sinne vaa sellasten paitojen kaa jossa lukee etupuolella "I LOVE DICK!" ja takana "..Grayson" ja sit hankitaa semmoset maskit ja juostaan ympäriinsä ettimässä muita hulluja samal ku hoilotetaan "nananaananana BÄTMÄÄÄÄÄN!"iä.

Joskus mä mietin että mikä mun vanhempien kasvatusmetodeissa meni pieleen...

GHIÄlä angstaa pikku BruceLuonut: GHITiistai 07.02.2012 01:29

Kyllä se Dick kohta tulee ja hakkaa sun lepakonpäähäs järkeä

psaijaiBatman: Arkham CityLuonut: psaijaiMaanantai 16.01.2012 21:36

Oli kyllä todella hyvä peli. Lisää mietteitä luettavissa alla olevan linkin takaa.

http://www.psaijai.net/2012/01/batman-arkham-city.html
« Uudemmat -