IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
29.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3 794 (1.7.2008 alkaen)
Koko
196 jäsentä
Tyttöjä: 84 (43 %)
Poikia: 112 (57 %)
Keski-ikä
34,2 vuotta
Otos: 135 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,6 vuotta
Ylläpitäjä
ResidentEvil91

Jäsenet (196)

`Bella`aavikkohiekka-|Ma`RiAh|-ShiguHegheNegroduendeXenonNinz0a_na[led]comisaGothiccNoraSofia|-AndymaN-|janetski85Daniel0218
« Uudemmat -

KoGe-MaratonLuonut: KoGe-Sunnuntai 16.12.2012 07:36

Resident Evil, Apocalypse, Extinction, Afterlife ja Retribution eli ykkösestä vitoseen koko sarja putkeen, kutosta odotellessa...
sain vast tietää et Retribution on tullu jo, ni oli pakko kattoo kaikki uusiks ^,^




PapuPoika[Ei aihetta]Luonut: PapuPoikaPerjantai 12.08.2011 22:47

En pysy housuissani. <3


Dead Islandin julkaisu on kuulemma jo syyskuun 6., vaikka odotin sitä vasta paljon myöhemmin... Tulee paljolti mieleen Dead Rising 2, mutta oh well.



JA MMMHHH~~ Resident Evil Operation Raccoon City ilmestyy talven aikana. Kyllä, täyttä paskaa jos vertaa niihin vanhan kunnon Ressa peleihin, mutta tällä kertaa taidan olla vähän suvaitsevaisempi kuin mitä RE5:n kanssa olin. Peliympäristö on kuitenkin vanha kunnon Raccoon City = zombeja, vihdoinkin!
Vuosi: 2010
Ohjaus: Paul W.S. Anderson


Traileri ei kiinnostanut pätkän vertaa, mutta luettuani jonkun elokuvaa kehuneen arvostelun päätin sittenkin tämän tekeleen katsastaa. Ensimmäinen elokuva oli "ihan ok", kakkonen oli hieman tekemällä tehtyä mäiskettä, kolmonen oli jälleen "ihan ok", mutta tämä neljäs olikin sitten kakkaa.

Lainauksia on elokuvissa tehtyä ennenkin enkä niistä yleensä lähde valittamaan sen erikoisemmin. Lainata saa, mutta joskus koko touhu menee kopioimisen puolelle ja siinä tulee seinä vastaan. Afterlife oli järjenvastainen putkijuoksu, jossa ei ollut oikein päätä eikä häntää. Alicen Umbrella metsästyksestä on kadonnut tämän elokuvan myötä se vähäinenkin kiinnostavuus. Pääpahis oli kolmannen osa lopussa nähty aurinkolasipäinen kaveri, joka jäi kaikesta huolimatta täydeksi paperinukeksi. Resident Evil alkaakin muistuttaa pitkälti Saw-elokuvasarjaa, jota ei osata lopettaa ajoissa. Pääpahiksen takaa löytyy aina joku suurempi ja vaikutusvaltaisempi pomo, jolla on toinen toistaan suurempi armeija takanaan.

Resident Evil Afterlife = "Silent Hill Matrix". Näin sen voisi sanoa. Ruosteinen vankilarakennus soihtuineen, dobermannien kahtia jakautuneet päät, 3 metrinen naamarihirviö, joka kantaa itsensä kokoista vasaraa. Kaikki tunnetuimmat elementit Silent Hillistä oli kopioitu lähes suoraan ja jokainen toimintakohtaus oli terästetty "bullet time" efekteillä sekä tavanoimaisemmilla hidastuksilla. Taustalla soi myös jatkuvasti Matrix-fiilistä korostava techno-action musiikki. Jos esittäisin tyhmää niin odotin näkeväni zombie-elokuvan, mutta jo trailerin nähtyäni oli kyllä päivän selvää, että tavalliset saastuneet olisivat vain sivuroolissa.

Trilogia oli vielä ihan menettelevä... nyt meni paskan puolelle niin rankasti etten toivo enää elokuvasarjalle jatkoa.


*½

ja ihan btw, jos maailmanlopusta on jo neljä vuotta kulunut niin minkä helvetin takia kaupunki on edelleen tulessa?

ArmandResident Evil 5Luonut: ArmandLauantai 02.10.2010 12:01

Peli: Resident Evil 5

Alusta: PC

Laitevaatimus: täysille asetuksille korkeampi kuin oma koneeni.

Testikone: Yski ja itki aluksi. Kun päivitin näytönohjaimen ajurit alkoi sujumaan.

Ihan kelpo kamaa täydellä hinnalla.

Tätä kokonnaisuutta ei voi eikä edes saa verrata aikaisempiin resievileihin. Lähin vastine pelille on nelososa, kolme ensimmäistä eviliä ovat ihan toinen juttu. Tosin aikomuksenani on pelata kaksi ensimmäistä osaa nostalgiahengessä, siitä syystä että tahdon virkistää muistiani siitä seikasta etta mistä koko pelisarjassa oli alussa kyse.

Alkudemo johdattaa pelaajan afrikkalaiseen kylään jonka väestöa riivaa zombiviruksen uusi muoto. Alun pienen rauhallisen käppäilyn jälkeen parivaljakko pääsee tosipuuhiin, eli ammuskelemaan vihamielisiä ählämeitä ja neekereitä... niin tiedän, kyseiset sanat herättävät rasistisia ajatuksia ja mielipahaa ihmisissä jotkä eivät kuulu valkoisen rodun piirin tai valkoisuudestaan huolimatta tahtovat elää rotuvihasta vapautuneessa ilmapiirissä. (Allekirjoittanut itse ei suosi rotu tai muunkaanlaista rasismia, vaikka en ole mikään ekoanarkisti tai hippikommunisti)

Syy miksi otin asian puheeksi on ilmiselvä, vihollisten virkaa tekevät mustat ihmiset ja ja muslimimiesten näköiset viiksimiehet nimittäin näyttävät suoraan amerikkailaisista vanhoista elokuvista repäistyiltä niin kutsutuilta tyhmiltä mustilta. Jos joku ei asiaa tiedä niin noina vuosikummeninä mustan näyttelijän piti pullistella silmiä ja vaikuttaa muutenkin vähäjärkiseltä verrattuna valkoisiin virkaveljiin. Ainoa ero pelin mustien käyttätymisessä verrattuna noihin takavuosien jenkkifilmeihin on se seikka että he ovat äärimmäisen agressiivisa emerikkalaista sankaria ja hänen naispuolista työtoveriaan kohtaan.

Lisäksi pelissä varastellaan jokaisesta kylästä, temppelistä ja kaivoksesta Afrikkalaisia aarteita jotka voi vaihtaa mammonaksi ja tällä rahalla ostetaan aseisiin päivityksia jotta Afrikkalaiset kellistyisivät entistäkin paremmin. Toki pitää ajatella että sma T-virus voi tehdä myös meistä suomalaisista samanlaisia petoja, ehkä pelin sijoittaminen efrikkaan vain kärjisti asiaa ja sai rasismiepälyni heräämään. Käsittääkseni teos on herättänyt samanaisia tunteita myös muissa ihmisissä.

Kerta nyt aloitin nurinalla niin hoidetaan kaikki likapyykki kerralla. Eli peliä ei tosiaankaan voi sanoa enää samaksi mitä olivat takavuosien todelliset selviytymiskauhut, varsinkin sarjan loistava toinen osa. Voisin jopa väittää että tämä peli ei ole selviytymiskauhua lainkaan. Pelissä ei ratkota visaisia ongelmia, eikä kertaakaan tule sellainen todellinen hiipivän pelon tunne. Vitonen on vain eräänlainen variaatio perinteisestä putkiräiskinnästä ja se ei todellaakaan voi pelottaa kuin korkeintaan kaikkein heikkohermoisimpia pelaajia.

Koneeni ei ole enää mikään eriyisen hyvä nykypelien pelailuun, mutta muistini kohtuullisen isosta määrästä huolimatta peli latautui yhtä hartaasti kuin takavuosien amiga 500satkun korppupelit. Tuli oikein nostalginen tunnelma pelihuoneeseeni... Lisäksi pelissä oli järkyttävä muistivuoto, jokaisella paria tuntia kauemmin kestäneellä pelikerralla se alkoi kyykyttämään laitteistoa oikein olan takaa. Tämä peli myös aiheutti ensimmäistä kertaa pitkään aikaan uusien näytöohjaimen ajureiden asentamisen toimiakseen kunnolla.

Pelin muita vähemmän hyviä puolia olivat mitäänsanomaton tunnelma, tai en sitä oikein osannut tavoittaa pelin keskeltä koko sinä aikana mitä läpipeluuseen meni. vitosessa oli myös sellaisia hassuja parin napi reaktiotesteistä jotka kielivät vahvasti konsolitaustasta. Loppupomon kanssa leikkiminen tuntui ylilyödyn pitkältä puukkohipalta. Mainittakoon vielä että äänimaailma ei ollut ihan parhaimmistoa mutta ei kumminkaan ärsyttäny.

Vaikka haukuinkin peliä melko tavalla. itse teos ei ole edellä mainitusta seikoista huolimatta mikään susi. Räiskintäpelinä se on erinomainen ja viihdyttää loppuun saakka. Aseita saa roolipelimäisesti parannella ja kauppavalikosta voi ostaa mukaan muitakin herkkuja kuten luotiliivejä. Eikä tässä kaikki, tarina itsessään on harvinaisen hyvä ja kantaa itsensä viimeisille metreille saakka. Välividoet ovat ammattitaidolla tehtyjä ja äänimaailmakin on melko muheva. Puhumattakaan osuvan häiritsevistä musiikeista ja hyvästä ääninäyttelystä.

Pelin tekoälykaveri ansaitseen kunniamaininnan, tyttö nimittäin osaa oikeaasti toimia loogiseststi ja on oikeasti hyödyksi pääsankarille.
Harvinaiseta herkkua pelissä joka toista osapuolta ohjaa PC. Nainen tuntui niin korvaamattomalta että luulin häntä väliin jo omaksi vaimokseni ja rakkauden kipinät sinkoilivat kuvaruudub ja pelaajan välillä. Itse päähenkilö puolestaan suhtautui kauniiseen työkaveriinsa kylmän ammattimaisesti ja se olikin ihan hyvä juttu. Sotilaat ovat sotilaita vaikka eri sukupuolta edustaisivatkin.

Edistyksenä aikaisempiin osiin vitonen on sujuvin ohjattava ikinä pelisarjan historiassa ja ulkoasu on kaunis kuin karkki.

Pelin pelaamiseen meni noin viikko (2-4 tuntia per päivä). mutta luulen himonörtin suoriutuvan tästä paljon lyhemmällä ajalla. Mutta peli on parhaimmillaan pienissä annoksissa, se alkaa puuduttmaan yli neljän tunnin sessioissa.

Teosta en suositttele vanhan koulukunnan residentfaneille, muille peli on todella hyvällä juonella varustettu räiskintä.

Hyvää:
Komia
Sujuvin ohjattava
Hyvä juoni
Mukava pelailla

Huonoa:
Poikkeaa liikaa edellisistä osista
Muistivuoto
Loppupomo
Pelottelupeli joka ei pelota

Yleisarvosana: 8/10 (asteikolla 1-10)

Kirjoittamani arvostelu perustuu omaan mielipiteeseeni, ja kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

MUSTATIIKERIparempi olo ~ ♥Luonut: MUSTATIIKERISunnuntai 21.03.2010 21:06

vatsaan sattuu koko ajan mutta tottunu olen jo siihen, ja iskä voitti lotossa n.1 900 e :: ) otti vähä päähä varmaa, numerosta vailla, ni ois tullu 3 miljoonaa. ::: D ja kohta lenkille ja sen jälkee e l o k u v a !

aavikkohiekkajeeLuonut: aavikkohiekkaKeskiviikko 03.03.2010 14:10

tuli yhtäkkiä sellainen jejejejeje fiilis.

Wenthworth is on RE4 ♥♥





Chris Redfield on ur service 8>

taikaponi666TAHTOO TAHTOO TAHTOOLuonut: taikaponi666Maanantai 24.08.2009 02:16

mä MAKSAN jos joku duunaa mulle noi vaatteet (takin ainakin!!) OIKEESTI!



Ps. Alice, mikä ihana nainen.


Valvottii eile johki viitee ku katottii siit se kolmas osa. : DDD Ja siit on näköjää tulos nyt neloneki! *w* Ois iha sikamahtii kans pelaa Resident Evil pelei, ku katottii noit leffoi ni koko aja vaa mietittii et millanenkohan mikäki kohta on ollu pelis ja musiikit oli iha salee kans peleist ja asdfh. :
D

Haluun Nanan kymppiosan mangaa. : (

la-ura[Ei aihetta]Luonut: la-uraTiistai 30.06.2009 02:04

--->

wastedbeauty[Ei aihetta]Luonut: wastedbeautyTorstai 16.04.2009 01:04

ubbabbaa pitäs tehä toi japanin moniste-pinkka-systeemimointi mut mie vähä niiku unohin tehä sen päivällä D8
tai siis no kyl mie alotin mutten ehkä varmaan luultavasti jaksa tehä sitä loppuun ainakaa tänä yö--iltana 8''D
no jos mie......joku päivä koska huomenna mie meen Lauralle kattoo sen niin "kuuluisan" ressa leffan ohohohoo >8DD
...toivottavast se ei oo kauheen pelottava ;_;
koska Laura sano et se on kunnon KAUHU-leffa XDD
niinpä niin.
« Uudemmat -