IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
5.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 2363 (1.7.2008 alkaen)
Koko
49 jäsentä
Tyttöjä: 27 (56 %)
Poikia: 22 (44 %)
Keski-ikä
33,6 vuotta
Otos: 39 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,4 vuotta
Ylläpitäjä
wally_

Jäsenet (49)

[Claymore]Tomodachi^-^Vilfvgbilaululokki^unni^-katsku-NarrinnaOkalintuA_starLimbitrolChemo-LimolentokiivijuliaaaniperoJumpingthesharkhessu-93
« Uudemmat - Vanhemmat »

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANASunnuntai 28.07.2013 00:49


köyhän jääkaappi.


Charlie Todd causes bizarre, hilarious, and unexpected public scenes: Seventy synchronized dancers in storefront windows, "ghostbusters" running through the New York Public Library, and the annual no-pants subway ride. At TEDxBloomington he shows how his group, Improv Everywhere, uses these scenes to bring people together.

HennaRebell.Luonut: HennaRebellTiistai 28.06.2011 23:07

i belong to nobody
and if i somehow do
there's always someone else
who also belongs to you
and that other one is always
the one who is lucky in love
the one you will want
and i'll always have lucky-13.

ElyseSiitä tulikin sitten fantasiaa.Luonut: ElyseSunnuntai 30.05.2010 15:08

Minulla on tässä jo viikon päivät ollut asioiden luomisfiilis. Eilen tuntien itseni erittäin mitääntekemättömäksi, tartuin koneeseesni ja avasin WordPadin. Kokeilin uutta kirjoittamistekniikkaa. Laiton iPodista musiikkina soimaan soundtrackejä (ainut joka silloin sattui olemaan käytetävissäni, oli Alice in Wonderlandin soundtrack ihan btw) ja fiilispohjalta aloin kirjoittamaan tarinaa. Ajattelin, että mitään rajoitteita ei tarvitse olla, esimerkiksi teksin tunnelman ei tarvitse olla sama, jos olleesta tilanteesta versookin jotain aivan uutta. Loin mielessäni aina tarinaa hieman enemmän eteenpäin, kuin kohtaa, jota olin parhaillani kirjoittamassa, ja jostain kummasta pomppasi hyviäkin ideoita mieleeni.

En ole koskaan aiemmin kirjoittanut perinteikästä fantasiaa, mutta viikonlopun alun jälkeen, kun kävin katsomassa Prince of Persian ja katsoin Emilialla Narnia: Prinssi Kaspianin, sellainen oli fiilis. Kirjoitettua tekstiä tuli luotua nelisen liuskaa, eikä luku ole vielä ainakaan kohdannut päätöstään.

Jos jollakin on kiinnostusta lukea ihan hyvää perinteistä fantasiaa, niin kysäise minulta, lähetän sitten ensimmäisen luvun sähköpostiisi liitetiedostona.

Pahoittelen jo etukäteen, että tarinani eivät useinkaan jatku. Kaiken pahan alku tälle on cosplay, joka vie kaiken luovuuteni ja aikani kirjoittaa mitään hyvää. Eilen sattui olemaan hyvä päivä kirjoittamisessa. Jos jostain syystä alakuloni takia en pystyisikään vähään aikaan jatkamaan cosplayta, lupaan olla ahkera kirjoittaja ja kirjoittaa kokonaisen kirjan. Ehkä jopa tästä pätkästä, joka kohtaa kyllä muokkausta vielä kovalla kädellä.

gorillavarpunen[Ei aihetta]Luonut: gorillavarpunenTiistai 16.02.2010 19:59

EILEN OLI KIVAA♥

Improdemo meni ehken ihan jees ja oli muksuu ku Erkki ja Nelli tuli kattoo sitä :3
btw lavalla on ihan hiton kivaa olla :D näytteleminen on ihanaa. Mikään ei oo yhtä ihanaa näytteleminen, ja se, että muut viel pitää siitä, mitä teet.

--

feilaisin matikan ja kemian, looooool. vihaan.

--

ps. miks vtus tää galleria yrittää olla joku naamakirja O_O?!
« Uudemmat - Vanhemmat »