IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
1.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 3164 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
506 jäsentä
Tyttöjä: 271 (54 %)
Poikia: 235 (46 %)
Keski-ikä
30,6 vuotta
Otos: 378 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,2 vuotta

Jäsenet (506)

tinttahilma_pentu_JeespoksTade--bombo-[[Maijja]]^Lost^Soul^MiCcoX^^^^LUPPAKORVA^^Samis_jnnieveliina|^Makee^|man-daHumppahepenikkonenmolga
« Uudemmat -

Kiroitusvirhe#HanatAukiLuonut: KiroitusvirhePerjantai 17.04.2015 12:08

Tänää vähä Prätkähiirii ja Hanaviinii

GJN(My childhood)Luonut: GJNPerjantai 22.03.2013 01:04

"Jormakkaat hiiret"
...
Tolla ei oo voinu olla muuta merkitystä :D
Voi miksi Suomen lastenohjelmat menitte muuttumaan.

GJN(I feel old)Luonut: GJNSunnuntai 24.02.2013 13:57

..and I'm confronting a serious nostalgia.
Nää on näitä yökeskusteluja ft. Taksu.

Minde-sanWeird dreams..Luonut: Minde-sanMaanantai 27.06.2011 12:14

Heräsin tuossa aamuyöllä mahtavaan päänsärkyyn, joten piti käydä hakemassa särkylääke kaapista, että pystyi unia jatkamaan..
Ja unista näkyikin mielenkiintoisia :) Se oli kuin jostain teinien tv-sarjasta, missä joukko jonkinsortin leiriläisiä + näiden ohjaajat seikkaili rannikkoa pitkin jollakin mini-risteilijällä. Mukana oli myös sen niminen likka kuin Seven ja oikeastaan koko uni keskittyi häneen.
Seven oli joukon "harmaa hiirulainen", joka oli otettu mukaan vain siksi, että saatiin tarvittava määrä likkoja leirille. Ja likat oli halunneet Sevenin sinne vain siksi, ettei ole pelkoa siitä, että se iskisi jonkun ihastuksen..
Mini-laivalla oli kaikkea kivaa, pelihuone, minigolfrata ja jopa leffateatteri. Jengi sitten käytti niitä hyödykseen parhaan kykynsä mukaan ja ne kaks ohjaaja-naista vain kattoi, ettei kukaan rähinöi..
Jossain vaiheessa laiva meni laituriin jonkin suuren hirsihuvilan luo, ilmeisesti leiriläisten oli tarkoitus olla mökillä pari vuorokautta. Tässä vaiheessa PRÄTKÄHIIRET ilmestyi paikalle lisäeväiden kanssa, eli he olivat myös leirin valvojia (tässä kohtaa meni vähän epäselväksi olivatko leiriläiset hiiriä vai ihmisiä.. loppupuolella alkoivat vaikuttaa enemmän hiiriltä).
Noh, jengi viihtyi mökillä, kalasti, ui ja pelaili lautapelejä.. Paitsi Seven, jota kukaan, edes valvojat eivät tuntuneet huomaavan. Ennen iltapalaa neiti päätti mennä laivalle nukkumaan, kun kukaan ei edes puhunut hänelle mitään..
Yksi valvojista tuli kuitenkin myöhemmin tekemään laivalle tarkastuskierroksen ja löysi tytön sieltä itkemästä.. jonka jälkeen ne puhui vähän aikaa ja Seven kertoi elämästään.
Sevenin vanhemmat olivat eronneet ja tahollaan jo uudestaan naimisissa. Seven asui äitinsä, siskonsa ja äidin uuden miehen kanssa ja hekin olivat niin kiireisiä, etteivät edes huomanneet tyttäriään. Seven olikin aina huolehtinut siskostaan Sarista ja laittanut tälle ruokaa ja nyt neiti oli huolissaan siitä saisiko Sari edes mitään syötävää kun hän oli tällä leirillä.
Ohjaaja vakuutteli, että varmasti Sari pärjäisi ja lupasi että kun laiva huomenna saisi jatkaa matkaa, Seven voisi kirjoittaa siskolleen sähköpostia (kännykät ei toimineet).
Seven sai jäädä laivalle nukkumaan ja ohjaaja palasi rantaan, missä muut piti vieläkin kivaa, kunnes tuli iltapalan aika. Silloin Moto huomasi, että Seven puuttui ja ohjaajan oli pakko kertoa muille missä Seven oli. Se sai nuoret aika hiljaisiksi ja noloiksi.. Erityisesti yhden Luna-nimisen tytön, kun nämä olivat ennen olleet Sevenin kanssa parhaat kamut, mutta sitten hänkin oli vain katsonut Sevenistä läpi...

Noh, laiva jatkoi aamulla matkaansa, Seven oli saanut sen verran sisua yön aikana, että kirjoitti äidilleen sähköpostin, jossa muistutti, että tällä on kaksi tytärtä ja Sarille ei kukaan laittaisi ruokaa ellei äiti sitä tekisi..
Myöhemmin iltapäivällä Luna ryhtyi vähän pelaamaan Sevenin kanssa pöytätennistä ja vähitellen muutkin alkoi huomioida Seveniä paremmin. Leirin lopussa sillä olikin jo muutama hyvä kaveri, joiden kanssa ne suunnitteli kesäloman jatkoa kaupungissa.

Leirin lopussa laiva palasi kotilaituriin, missä perheet olivat odottamassa.. Kaikkien muiden perheet paitsi Sevenin, joten yksi ohjaaja-nainen ja Moto kuskasivat tytön tämän kotiin. Samalla he pitivät melkoisen saarnan likan äidille ja isäpuolelle, mutta ei siitä paljoa apua ollut, äiti meni suoraan tietokoneensa ääreen ja isäpuoli katosi jonnekin..
Sari päätti, että nyt riitti ja he lähtivät Sevenin isän luo, jossa heillä oli oikein mukavaa ja isän uusi vaimo Anja harjasi Sevenin hiukset selviksi, kun kukaan ei ollut sitä aikoihin tehnyt. Jostain syystä se toisen hiusten harjaaminen oli jokin tärkeä läheisyyden merkki.. :)

Noh, heräsin tähän joten en tiedä kuinka Sevenin tarina olisi jatkunut.. Mutta nyt iski kauhea hinku piirtää hänet :D

Dreamnation<3Luonut: DreamnationTorstai 16.06.2011 03:52

Prätkähiiret, limu ja naposteltavat.
Parempaa iltaa en vois kuvitellakkaa.

Istun siis koneella katellen prätkähiiriä youtubesta. Ja goddamn! Sieltä puuttuu YKS AINOO JAKSO kolmannelta kaudelta. (eli alkuperäsii prätkähiiriä on kolme ekaa kautta. Neljättä kautta en tuu IKINÄ kattomaan, ne jaksot kuseee) Mutta onneks sain kiinni youtubesta hepun joka sano et sillä on se puuttuva jakso VHS:llä ja se laittaa sen heti tubeen ku saa välineet joilla ottaa sen sielt kasetilta. :D

Haukkukaa lapselliseks!
OLEN YLPEÄSTI 18-VUOTIAS PRÄTKÄHIIRIFANI! <33


Ja jos ette tiiä ketä tässä on, ni herranjumala menkää kattoon ees eka jakso tubesta!

http://www.youtube.com/watch?v=YYSO4nLpV3c

Sakura``BMFM<3Luonut: Sakura``Torstai 02.09.2010 17:19

" Sähän oot ruma "
" Se on kato mulla geeneissä , mikäs sun syys on ? "

MickeMANGUSTI-Luonut: MickeMANGUSTILauantai 03.04.2010 13:51

moi turha merkintä mut ei helvetti päädyin kattoo prätkähiirii... NIIST ON TULLU IHA KAMALIIII!!!!!!11!! Ne vanhat oli hyviiii, mut nä uudet on iha homoi : <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

nooramoi[Ei aihetta]Luonut: nooramoiPerjantai 02.10.2009 00:13

Iskä:"Mua väsyttää."
Mä: "Miks?"
Iskä:"No ku prätkähiiret on muuttanu meijän ullakolle."
;((

MistressSinä senkin juustoaivo!Luonut: MistressKeskiviikko 22.07.2009 20:17

Kiitos Pihla ja Emma nyt en pysty lukemaan Christopher Hartin "Romanttinen Menga" -piirrustusopasta repeämättä se on teijän syyyyyyyyyyyy! mur

"Äiti katso, taivaalta sataa karkkia!"
« Uudemmat -